טורניר באמברג: מכבי נגד חימקי - שישי, 19:00, 5+ LIVE

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: טורניר באמברג: מכבי נגד חימקי - שישי, 19:00, 5+ LIVE

הודעהעל ידי LIAV10 » 21 ספטמבר 2012, 17:26

בקרוב אני איביר לצחוק מהעבודה בערוץ 22, זה בטח טוב יותר מהצחוק מהעבודה שיש עכשיו בערוץ 58..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Chen » 21 ספטמבר 2012, 17:28

סמית לא היה משפר את המצב בהתקפה. בהגנה ובריבאונד הוא יכל לעזור.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי jol9 » 21 ספטמבר 2012, 17:31

מישהו יכול לתת עידכון זמן תוצאה וקלעים?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 21 ספטמבר 2012, 17:32

jol9 כתב:מישהו יכול לתת עידכון זמן תוצאה וקלעים?

דקה לסיום 80-58
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 21 ספטמבר 2012, 17:34

סה"כ, לא כזה גרוע כמו שזה נראה. צריכים גם לזכור שמכבי הלחומנית והכשרונית של פארגו ופרקינס הפסידה משחקי אימון בהפרשים גבוהים וכאן עוד מדברים במכבי בסגל חסר שנותנת דקות לשחקנים כמו שגב ובר-אבן מול קבוצה טובה מאוד.

מה שכן, לוגאן ומדלי לא נראים מי יודע כמה טוב. בלאט גם התעקש לתת למדלי לשחק ב3 וזה לא לא בדיוק הצליח.
נקווה לטוב מהשניים האילו.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי Chen » 21 ספטמבר 2012, 17:36

עכשיו רק נותר לגלות מי קלע..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 ספטמבר 2012, 17:41

משחק רע מאוד. גם בהכנה אין הצדקה לתצוגת נפל כזאת.
גם העובדה שאנחנו משחקים בסגל חסר לא ממש מרגשת אותי. איזה סנטר כבר אנחנו יכולים להביא בשלב הזה, עם התקציב שיש לנו?
יש לבלאט עוד הרבה עבודה בשביל להוציא משהו מהסגל האפרורי הזה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי גל גל » 21 ספטמבר 2012, 17:41

אותי הרשימו שארמדיני וביקמן
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי hudini18 » 21 ספטמבר 2012, 17:52

באמת שצריך סבלנות ולחכות..צריך לתת זמן להתאמן ולשחק יחד...אנחנו לא כמו חימקי מתאמנים חודש בסגל מלא.

אני מסכים שמשעמם רצח, אין תנועה אין גיוון ומשחק רע מאוד מלעט מס' מהלכים קטן.
hudini18

הודעהעל ידי שחף » 21 ספטמבר 2012, 17:55

בטח פדרמן יגיד שגם צסק''א קיבלו בראש במשחקי האימון שלהם. אולי כדאי שנקבל בראש בעוד משחק אימון כדי שיביאו לפה סנטר נורמלי(מצטער אבל ככה זה עובד). מקווה שזה לא יהיה הדי ג'יי משארלוט.
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 21 ספטמבר 2012, 17:58

לא יודע... אם היתי עכשיו הבעלים של קבוצה כמו אשקלון או ראשון, לא בטוח שהיתי לוקח את היקמן לקבוצה שלי
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 21 ספטמבר 2012, 18:05

שחף כתב:בטח פדרמן יגיד שגם צסק''א קיבלו בראש במשחקי האימון שלהם. אולי כדאי שנקבל בראש בעוד משחק אימון כדי שיביאו לפה סנטר נורמלי(מצטער אבל ככה זה עובד). מקווה שזה לא יהיה הדי ג'יי משארלוט.

נגיד שיביאו סנטר טוב, לא שאני מאמין שזה יקרה, אבל נגיד, נראה לך שזה מספיק?
עדיין הקו האחורי שלנו נשאר חלש
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 21 ספטמבר 2012, 18:17

felix_r כתב:לא יודע... אם היתי עכשיו הבעלים של קבוצה כמו אשקלון או ראשון, לא בטוח שהיתי לוקח את היקמן לקבוצה שלי

אני חשבתי משהו דומה. שחקן חביב ולא יותר. אני מקווה שהוא ישתפר וייראה דברים יותר מעניינים.

מה שכן כרגע הוא הבעיה הקטנה יותר שלנו
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 ספטמבר 2012, 18:22

היקמן עוד בסדר ביחס ללוגאן. אבל זה לא באמת מפתיע אף אחד.הרוב פה אמרו מראש שלוגאן שחקן חלש.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 21 ספטמבר 2012, 18:27

MTA2311 כתב:היקמן עוד בסדר ביחס ללוגאן. אבל זה לא באמת מפתיע אף אחד.הרוב פה אמרו מראש שלוגאן שחקן חלש.

לדעתי במחצית הראשונה לוגן היה בסדר גמור והפעיל יפה את הגבוהים. ברבע האחרון הוא היה ממש גרוע. השאלה המרכזית איתו היא האם אוברדוביץ' הצליח לחסל את אינסטינקט הסקורר שלו.

הבעיה עם היקמן (חוץ מזה שהוא נמוך מדי וקולעים מעליו בקלות) היא שהוא אומנם לא עשה הרבה טעויות, אבל גם לא הראה שום דבר שבגללו הוא יכול לשחק בקבוצת יורוליג בכירה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 21 ספטמבר 2012, 18:34

יש למישהו סטטיסטיקה?
er79

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 21 ספטמבר 2012, 18:38

ניתוח ראשוני שלי של הקבוצה- התרשמות ראשונית בלבד שלא שווה יותר מדי, רשמים מבוססים יותר אביא בתום טורניר האימון המעניין הזה. אעשה סדר על פי עמדות- מקווה שיעזור למי שלא ראה את המשחק.

1) ריקי היקמן- היה השחקן הבולט במשחק לטעמי. גארד די יעיל- מהיר וזריז, אנרגטי, בונה מהלכים בהגנה, פחות בהתקפה. לא מנהל משחק גדול אבל אחד שאתה יכול לסמוך עליו כעל מוביל כדור. לי מרגיש הרבה יותר כמו הרכז השני הקלאסי ולא כמו פוינט גארד-פלור ג'נרל כזה שאתה יכול לבנות את הקבוצה סביבו.
מורן רוט- נראה אבוד במיוחד כשנדרש להופיע מול פוינט גארד גדול פיזית בדמות פלאניניץ'. לא כאן ייבחן, אבל עדיין- יש לו המון עבודה. אם יהפוך את עצמו לקלע חוץ יציב יותר יוכל להוות רול פלייר טוב בהרבה.
תומר בר-אבן- "תן לילד" חוזר אחרי שהבליח בסגל ב2009/10. לא שוס גדול ואני גם מתקשה להבין למה ילד בגילו מעדיף פוסטר במכבי על דקות משחק בקבוצה נורמלית. חבל על הקריירה, טמבל.

2) דייויד לוגאן- נראה רע מאוד עד מחריד לאורך רוב שלבי המשחק. התקשה לסיים מהלכים, איבד המון כדורים ולא הראה יד שאפשר לדבר עליה. רובנו מכירים את לוגאן בשיאו כך שלשפוט אותו על המשחק הזה לא שווה הרבה. מאידך- שחקן יציב הוא מעולם לא היה. בכל מקרה- לא נראה טוב בכלל ואנחנו מדברים כאן על השחקן שאמור להחזיק את התקן שתפס קית' לנגפורד אשתקד במכבי, כן?
סילבן לנדסברג- לא ברור לי למה דייויד הלך עם לוגאן דקות כל כך ארוכות כשלנדסברג מתייבש על הספסל. אמנם לא סיפק תפוקה סטטיסטית רצינית, אבל הראה את היכולת לעבור שחקן וההתרשמות שלי היא שעם קצת ליטוש של הסיומת והקליעה- הוא יתאים את עצמו לרמה.

3) דווין סמית'- בלט בחסרונו. בחסרונם של סקוררים וקלעי חוץ אמינים בקו האחורי (היקמן ולוגאן לא אמורים להיות כאלה?) ועם משחק הגנתי כל כך נרפה, סמית' בוודאי היה נותן איזושהי נקודת אור להסתכל עליה.
גיא פניני- צריך את היד שלו ומהר. גיא לא בכושר וכשבלאט מעדיף את קיינר-מדלי (עליו נדבר כבר בהמשך) על פניך- צריך רגע לעשות חושבים ולהכנס לקצב. עדיין, מעדיף את ההקרבה והחוצפה שלו על המגרש מאשר טאלנט מבוזבז של הרבה מהנ"ל.
איתי שגב- ילד, אבל מוכשר. עשה מהלך או שניים בהגנה ובהתקפה בסך הכל, לא הרבה לשחק, אבל נראה שיקנה לעצמו דקות בגארבג' בליגה וזה כבר טוב.

4) ליאור אליהו- משחק סולידי שלו- כרגיל. זורק המון גויאבות- חלקן בשלות, חלקן רקובות. לא מהווה שום פקטור בהגנה או בריבאונד. פשוט ליאור אליהו.
ניק קיינר-מדלי- כנראה מאוד רצה, כי לקח על עצמו יותר מדי כבר מהרגע הראשון. ההשוואה לבלו תעשה לו עוול רציני העונה כי 1) קודמו הוא ככל הנראה הקלעי הטוב ביותר ששיחק בקבוצה בשנות ה2000, 2) הוא נופל מבלו בשני הפרמטרים שבהם הצטיין: הקליעה והתנועה ללא כדור. מדלי ניסה לבנות מהלכים ולכפות זריקות וזה עבד לא טוב- אפשר לקוות שעם הזמן והחיבור לקבוצה הוא יראה טוב יותר. בכל מקרה, הרושם הראשוני כאן לא יטעה- הוא איטי וכבד מדי מכדי סמול פורוורד.
אטר מג'וק- מי, מה, למה?

5) שון ג'יימס- מביך לראות את ג'יימס מתקשה מול סנטרים עלובים כמו אוגוסטין או לונצ'אר. השניים, שמבחינתי מהווים רכיכות יורוליג, עשו בג'יימס שמות גם בהתקפה וגם בהגנה. אם חשבתי שג'יימס הוסיף על עצמו מאסה הקיץ ההתרשמות שלי מהמשחק היא שהבחור רך מדי, יותר מדי מאוהב בבלאק-שאט (אותו הוא עושה מצויין) ומקומו הטבעי על הספסל צריך להשאר.
גיורגי שרמדיני- הגאורגי שיחק לא מעט דקות והצליח לבנות אצלי התרשמות ראשונית די מוצקה: 1) הוא קלעי עונשין פנטסטי, מה שכל חובב כדורסל אירופאי יודע- ושם יהיה לחם חוקו. 2) הוא רך למדי- לא ברמה של ליאור אבל בהחלט ברמה מדאיגה, ולמרות טכניקה התקפית לא רעה בכלל, לבחור אין נוכחות בצבע לא בהתקפה ולא בהגנה. 3) הקבוצה תצטרך ללמוד להפיק ממנו את המקסימום כי יש לו טאלנט טוב. יוכל לתת את התפוקות שלו מהספסל, כרגע לא נראה שיותר מזה.
עידן זלמנסון- לא שיחק.

(המאמן) דייויד בלאט- הלך בפתיחה עם היקמן, לוגאן, קיינר-מדלי, אליהו וג'יימס. די ברור שהוא מנסה לבנות איזשהו משחק לחץ שיזכיר את עונת התאומים אבל כמו שזה נראה כרגע- לוגאן קטן וחלש מדי בכדי להסב נזק דומה לזה שעשה דורון פרקינס מעמדתו. בחן הרבה הרכבים וביצע לא מעט חילופים. הקבוצה שלו רחוקה מלהיות מתואמת או מגובשת ולקואוץ' יש המון עבודה. משחק מחר מול באמברג יכול מאוד לבנות ולעזור לייצב את המערכת- צריך להגיע אליו מוכנים.

בלטו בחסרונם:
סופוקליס שחורציאניטיס- מכבי נטולת כל איום בפנים, וההעדרות של סופו זועקת לשמיים. אהבתי אותך איש גדול, בהצלחה בירוק!
יוגב אוחיון- ניהול המשחק של הקבוצה נפגע קשות ואם עדיין יש סיכוי להחזיר הנה את יוגב, המשחק הזה יכול לתת עוד גושפנקא לעסק. כמות איבודי הכדור והטעויות בהתקפה גרמו לי לאבד כמה שערות. בכלל, הרושם שלי הוא שהיקמן הוחתם כדי להיות המחליף של יוגב, ולמרות משחק לא רע שלו- אני עדיין חושש שהבחור מפינלנד יהיה הרכז הראשון במכבי.
קית' לנגפורד- לא היה שחקן אחד בקו האחורי שאפשר לחשוב עליו כעל מניה בטוחה כמו קית'. כולי תקווה שלוגאן יוכל להיות כזה, כולי חשש שהוא פשוט לא מספיק טוב.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 21 ספטמבר 2012, 18:39

er79 כתב:יש למישהו סטטיסטיקה?

באתר של חימקי יש את הסטטיסטיקה של שחקני חימקי בלבד, אבל זה בטח לא עוזר לך :D
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 21 ספטמבר 2012, 18:46

דוקא היקמן מסתמן כרגע כגארד הטוב ביותר במכבי.
היקמן גם נראה טוב יותר מכל אחד מהגארדים שהיו כאן בעונה הקדומת, פרט ללנגפורד ופארמר כמובן.
מי שכן מדאיג זה לוגאן שגם היום וגם מול מכבי חיפה היה נראה די אנמי ולא מחובר.

למרות הכל, אני לא חושב שהבעיה בקו האחורי היא כ"כ חמורה ואם וכאשר לוגאן יכנס לעניינים, יתכן שדברים יראו טוב יותר.
דוקא בקו הקדמי יש לא מעט סימני שאלה; קנר-מדלי לקח היום הרבה זריקות מטופשות וניסה לעשות דברים בכוח, שון ג'יימס נתן קצת הגנה אבל בגדול היה די חלש וגם ליאור אליהו לא בדיוק הבריק.
חוץ משרמדיני שהיה המצטיין (אם בכלל היה כזה) בשורותיה של מכבי, אני לא מזהה יותר מדי דברים טובים בקו הקדמי של מכבי שלא שמר היום, לא סגר לרבאונד ולא צבר נקודות.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 21 ספטמבר 2012, 18:56

יש איזשהי הצדקה לטור התוקפני והמגעיל הזה?(תשובה:לא)
http://www.one.co.il/Oppinion/253/205978.html
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־25 אורחים