סוף הסאגה: יוגב אוחיון נשאר במכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הערב ב 19:45: מסיבת עיתונאים - אוחיון חתם ל 3 שנים.

הודעהעל ידי rc4991 » 22 ספטמבר 2012, 17:50

MTA2311 כתב:יוגב:" אם אתם רומזים שברחתי לקובאן רק בגלל הכסף, אז אתם טועים. כסף לא מעניין אותי" .

עכשיו מאוד מעניין אותי למה האדון ברח לקובאן. התקדמות מקצועית אולי?

באמת מצחיק
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

Re: סוף הסאגה: יוגב אוחיון נשאר במכבי

הודעהעל ידי שמואל1 » 22 ספטמבר 2012, 17:51

er79 כתב:חחח, השתנתי במכנסיים מרוב צחוק כשיוגב אמר שהעדיף את קובאן לא בגלל הכסף. המשפט הזה הוכיח אחת ולתמיד שהוא באמת מטומטם, או שהוא חושב שכולם מטומטמים חוץ ממנו. בכלל, הוא שיקר הרבה ושפת הגוף שלו שידרה מצוקה. התאכזבתי גם לגלות שמבין השורות ניתן היה ללמוד שכלל לא מדובר בחוזה חדש ל-3 שנים אלא המשך ישיר של אותו חוזה באותם תנאים, מה שאומר שבוודאות בקיץ הבא כבר לא נראה פה את יוגב. מקווה באמת שיחזיר לאוהדים על המגרש את כל מה שהוא חייב להם, וזה הרבה.

זה לא נכון.
אומנם כרגע הוא ממשיך באותו חוזה, אבל בפועל מכבי ויוגב הגיעו לסיכום ארוך טווח שכרגע עדיין לא נחתם בגלל עניינים בירוקרטיים עם קובאן שצפויים להיסגר בהמשך.
יוגב עצמו אמר שבאחד המשפטים שהוא סיכם ל 3 שנים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 22 ספטמבר 2012, 17:53

שמואל1 כתב:
er79 כתב:חחח, השתנתי במכנסיים מרוב צחוק כשיוגב אמר שהעדיף את קובאן לא בגלל הכסף. המשפט הזה הוכיח אחת ולתמיד שהוא באמת מטומטם, או שהוא חושב שכולם מטומטמים חוץ ממנו. בכלל, הוא שיקר הרבה ושפת הגוף שלו שידרה מצוקה. התאכזבתי גם לגלות שמבין השורות ניתן היה ללמוד שכלל לא מדובר בחוזה חדש ל-3 שנים אלא המשך ישיר של אותו חוזה באותם תנאים, מה שאומר שבוודאות בקיץ הבא כבר לא נראה פה את יוגב. מקווה באמת שיחזיר לאוהדים על המגרש את כל מה שהוא חייב להם, וזה הרבה.

זה לא נכון.
אומנם כרגע הוא ממשיך באותו חוזה, אבל בפועל מכבי ויוגב הגיעו לסיכום ארוך טווח שכרגע עדיין לא נחתם בגלל עניינים בירוקרטיים עם קובאן שצפויים להיסגר בהמשך.

זה לא קשור, ככל הנראה הוא התכוון לחוזה שלוש השנים שהוא חתם בעונה שעברה, דהיינו החוזה הנוכחי. ממה שאני הבנתי אין שום חוזה חדש, ויודע מה - הלוואי ואני טועה.
er79

הודעהעל ידי שמואל1 » 22 ספטמבר 2012, 17:59

er79 כתב:
שמואל1 כתב:

זה לא נכון.

זה לא קשור, ככל הנראה הוא התכוון לחוזה שלוש השנים שהוא חתם בעונה שעברה, דהיינו החוזה הנוכחי. ממה שאני הבנתי אין שום חוזה חדש, ויודע מה - הלוואי ואני טועה.

גם דיוויד פדרמן אמר במסיבת העיתונאים שיוגב יישאר במכבי לאורך זמן כלומר זה הכיוון.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 22 ספטמבר 2012, 18:04

שמואל1 כתב:
er79 כתב:
שמואל1 כתב:

זה לא נכון.

גם דיוויד פדרמן אמר במסיבת העיתונאים שיוגב יישאר במכבי לאורך זמן כלומר זה הכיוון.

ולמה אתה חושב שמזיז ליוגב את הביצה השמאלית מה פדרמן אומר? אוחיון נשאר במכבי כי הוא הפסיד בבוררות, חד וחלק. ברגע שתהיה לו הזדמנות הוא יתחפף מפה במהרה.
er79

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 ספטמבר 2012, 19:57

מה שמדאיג אותי במסיבת העיתונאים הזאת זה ששמעון אמר(או פדרמן)שבפגישות ביניהם יוגב סיפר דברים שהם לא ידעו ויוגב אמר שהוא לא העדיף את קובאן בגלל הכסף..אם הוא אומר את האמת אז זה כנראה כי הוא נעלב מבלאט(אוי אוי אוי)ועכשיו יכריחו את בלאט ללכת על קליפות ביצים בגללו
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 22 ספטמבר 2012, 21:04

Holiday_Armadillo כתב:מה שמדאיג אותי במסיבת העיתונאים הזאת זה ששמעון אמר(או פדרמן)שבפגישות ביניהם יוגב סיפר דברים שהם לא ידעו ויוגב אמר שהוא לא העדיף את קובאן בגלל הכסף..אם הוא אומר את האמת אז זה כנראה כי הוא נעלב מבלאט(אוי אוי אוי)ועכשיו יכריחו את בלאט ללכת על קליפות ביצים בגללו

אני לא יודע אם בלאט באמת האשים את יוגב בהפסד לפאו, אבל אם זה נכון, זה פשוט הזוי, כי בלאט עצמו הפסיד את הסידרה נגד פאו במשחק הביתי כאשר ברבע האחרון הושיב את יוגב והימר על מאלט
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 ספטמבר 2012, 21:09

felix_r כתב:
Holiday_Armadillo כתב:מה שמדאיג אותי במסיבת העיתונאים הזאת זה ששמעון אמר(או פדרמן)שבפגישות ביניהם יוגב סיפר דברים שהם לא ידעו ויוגב אמר שהוא לא העדיף את קובאן בגלל הכסף..אם הוא אומר את האמת אז זה כנראה כי הוא נעלב מבלאט(אוי אוי אוי)ועכשיו יכריחו את בלאט ללכת על קליפות ביצים בגללו

אני לא יודע אם בלאט באמת האשים את יוגב בהפסד לפאו, אבל אם זה נכון, זה פשוט הזוי, כי בלאט עצמו הפסיד את הסידרה נגד פאו במשחק הביתי כאשר ברבע האחרון הושיב את יוגב והימר על מאלט

אני בטוחה שהוא לא האשים את יוגב
זה שהוא צעק עליו(אם הוא צעק עליו ואני לא שוללת את זה שהוא צעק)לא אומר שהוא האשים אותו..עם איך שהסידרה הזאת נגמרה כולם היו מאוד מתוסכלים ועצבניים
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 22 ספטמבר 2012, 21:24

Holiday_Armadillo כתב:
felix_r כתב:

זה שהוא צעק עליו(אם הוא צעק עליו ואני לא שוללת את זה שהוא צעק)לא אומר שהוא האשים אותו..עם איך שהסידרה הזאת נגמרה כולם היו מאוד מתוסכלים ועצבניים

אנחנו לא יכולים לדעת
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 22 ספטמבר 2012, 21:31

felix_r כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
felix_r כתב:

אנחנו לא יכולים לדעת

אולי בכלל נודע לו שאוחיון נפגש עם איזה סוכן או משהו והוא התעצבן עליו בגלל שהראש שלו לא היה במשחק?(סתם ספקולציה)
אני בכל אופן לא מאמין שבלאט קילל אותו,יכול להיות שהוא צעק עליו קצת ואני מאמין שהוא עשה את זה על עוד כמה שחקנים(גם על הנדריקס שהוא כל כך אהב)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 ספטמבר 2012, 21:35

rc4991 כתב:
felix_r כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
felix_r כתב:

אנחנו לא יכולים לדעת

אולי בכלל נודע לו שאוחיון נפגש עם איזה סוכן או משהו והוא התעצבן עליו בגלל שהראש שלו לא היה במשחק?(סתם ספקולציה)
אני בכל אופן לא מאמין שבלאט קילל אותו,יכול להיות שהוא צעק עליו קצת ואני מאמין שהוא עשה את זה על עוד כמה שחקנים(גם על הנדריקס שהוא כל כך אהב)

מסכימה
אני חושבת שהוא צעק על הרבה שחקנים בלהט הרגע..זאת בטח לא סיבה לשבור את הכלים
יוגב צריך להבין שהוא לא עטוף בצמר גפן ובמועדון כמו מכבי לפעמים יצעקו קצת..זה צריך לחזק אותו במקום לשבור אותו
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי מקובי » 22 ספטמבר 2012, 21:37

יוגב התייחס גם לדיוויד ואמר שהוא לא קילל אותו, ושזאת זכותו לצעוק עליו בתור מאמן ומחנך כי ככה הוא יתייחס אליו כשחקן. או משהו כזה...

מאכזב.
מקצועית הוא שחקן שמכבי היתה צריכה.
אבל התנצלות אחת לא יכולה להשכיח את כל מה שהיה כאן הקיץ.
מקובי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 ספטמבר 2012, 22:23

מקובי כתב:יוגב התייחס גם לדיוויד ואמר שהוא לא קילל אותו, ושזאת זכותו לצעוק עליו בתור מאמן ומחנך כי ככה הוא יתייחס אליו כשחקן. או משהו כזה...

מאכזב.

אני לא חושבת שהוא יכול להגיד משהו אחר במסיבת עיתונאים שבה מודיעים שהוא נשאר בקבוצה
אני רוצה להאמין לו ולהאמין שהוא ירד מהעץ ושני הצדדים מחקו את הכל כי גילו שבאמת הסוכן אחראי לכל השקרים ולא ההסתה..אני לא יודעת אבל אם זאת לא פוליטיקה במיטבה פשוט
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי מקובי » 22 ספטמבר 2012, 22:37

Holiday_Armadillo כתב:
מקובי כתב:יוגב התייחס גם לדיוויד ואמר שהוא לא קילל אותו, ושזאת זכותו לצעוק עליו בתור מאמן ומחנך כי ככה הוא יתייחס אליו כשחקן. או משהו כזה...

מאכזב.

אני לא חושבת שהוא יכול להגיד משהו אחר במסיבת עיתונאים שבה מודיעים שהוא נשאר בקבוצה
אני רוצה להאמין לו ולהאמין שהוא ירד מהעץ ושני הצדדים מחקו את הכל כי גילו שבאמת הסוכן אחראי לכל השקרים ולא ההסתה..אני לא יודעת אבל אם זאת לא פוליטיקה במיטבה פשוט

לא ציפיתי שהוא יגיד משהו אחר.
אני רק מציין שלא הייתי רוצה לראות אותו בקבוצה כי התנצלות אחת לא מכפרת על כל מה שהיה כאן הקיץ.
בסופו של דבר לשחק במכבי זאת זכות, ומאוד מאכזב אותי שמכבי ירדה על הברכיים כדי שהוא ישאר (הוא קיבל את מה שהוא רצה+ לפי דברי פדרמן זאת היתה ההחלטה שלו להישאר ולא של מכבי.

לזכותו של יוגב יאמר שהוא לקח את כל האחריות עליו ולא הפיל את זה על הסוכנים.
מקובי

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 ספטמבר 2012, 22:57

מקובי כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

מאכזב.

לא ציפיתי שהוא יגיד משהו אחר.
אני רק מציין שלא הייתי רוצה לראות אותו בקבוצה כי התנצלות אחת לא מכפרת על כל מה שהיה כאן הקיץ.
בסופו של דבר לשחק במכבי זאת זכות, ומאוד מאכזב אותי שמכבי ירדה על הברכיים כדי שהוא ישאר (הוא קיבל את מה שהוא רצה+ לפי דברי פדרמן זאת היתה ההחלטה שלו להישאר ולא של מכבי.

לזכותו של יוגב יאמר שהוא לקח את כל האחריות עליו ולא הפיל את זה על הסוכנים.

דווקא הקטע שהוא לקח הכל עליו היה אדיוטי..
מכבי ואוחיון אמורים לתבוע את הסוכנים ויוגב אמר שהוא מאשים רק את עצמו ואז שמעון מיהר להגיד שיוגב לוקח אשמה במה שקרה בינו לבין מכבי ולא על כל הפרשה, כמעט דפק תביעה עתידית..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 ספטמבר 2012, 01:37

אז לא נגמר?
מתוך ''ישראל היום''
מכשול אחרון שקיים בדרך הוא ביטול החוזה שמחזיק אוחיון בקובאן בעונה הבאה. מכבי, שתחזיר את 200 אלף הדולרים שקיבלה מהקבוצה, שלחה לה מכתב על ביטול כל התקשרות עתידית. מזרחי סיפר במסיבת העיתונאים שהרוסים הביעו הסכמה בעל פה, אך הנושא לא נסגר רשמית. למרות זאת, דובר הקבוצה דימיטרי טרמופיל כעס אתמול על התנהלותו של אוחיון: "יש לנו חוזה עם השחקן לעונה הבאה אחרי שעמדנו בכל התנאים שנדרשנו. אוחיון אמר לנשיא לפני כמה ימים שהוא רוצה לשחק אצלנו, ועכשיו הוא אומר שהוא רוצה לחזור מכבי. זו לא התנהגות מקצוענית. בימים הקרובים נחליט איך לנהוג."

אני לא חושבת שיש לקובאן מי יודע מה לעשות חוץ מלתבוע את יוגב..ואז העצה שלי זה שהוא יתבע את הסוכן שלו
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 23 ספטמבר 2012, 05:28

לא משנה מה יוגב יגיד או יספר , הוא חתם בקובאן בגלל הכסף ובגלל סוכן שסינוור אותו .
לי יהיה קשה לקבל אותו ואני יודע שאני בהתחלה כן מתכוון לשרוק לו בוזזז , אחר כך אולי אפסיק אבל אני לא רואה את עצמי מעודד אותו כלכך מהר , הוא יצטרך לעבוד קשה כדי להחזיר לי את האמון בו .
מה שכן כל הפרשה הזאת לא הייתה קיימת אם מההתחלה היו משדרגים לו את החוזה בסכום שהוא קיבל עכשיו וסוגרים עניין....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Lirca » 23 ספטמבר 2012, 05:45

מה זה לעודד אותו? בחייאת נראה לי שרק לנו יש קהל שמעודד כל שחקן עוד לפני שטיפת זיעה אחת עיטרה את מצחו.
מעודדים את הקבוצה, לא שחקנים בודדים. בגלל זה אין טעם לעודד גם אף אחד מהשחקנים החדשים שהגיעו לפחות בשלב זה.
קודם שירוויחו ביושר את המעמד שלהם ואז אולי יקבלו שיר. בפאו חוץ מדיאמנטידיס לאף אחד אין שיר ולא נוסעים לשדה התעופה לקבל שחקן חדש אלא אם מדובר באמת בכוכב גדול. אפילו באטיסט שהיה שם 9 שנים רצופות לא זכה לשיר.
הגיע הזמן שנפסיק להיות כ"כ פאתטים וששחקנים יעבדו קשה ולאורך זמן כדי לקבל מאיתנו את הכבוד, את השירים ואת העידוד האישי.

תזכרו טוב טוב, לפני הכל אנחנו אוהדי מכבי ומעודדים את המועדון. רק אחרי זה אנחנו מעודדים שחקנים.
Lirca

הודעהעל ידי אלמוג » 23 ספטמבר 2012, 06:56

ראשית כל, תמורת 400,000 דולר לעונה, וסימון שלי כ"מושיע" העונה של מכבי, אני גם הייתי מתנצל. למעשה הייתי כל יום במהלך השנה(כולל שבתות וחגים) , מכנס מסיבת עיתונאים ומתנצל, כל יום.

שנית, הנהלת מכבי השתינה על הכבוד שלה ושל המועדון בקשת, ופגעו בנו, הקהל, המון טיפות מהשתן הזה. גועל נפש פשוט שהחזירו את התאב בצע הזה לקבוצה, שברור שתוך עונה, אולי שתיים, הוא יעשה לנו שוב את אותו קטע. ואם לא הוא אז שחקן אחר. הגישה תישמר - קח את מכבי לבוררות, מקסימום תפסיד ותקבל חוזה שמן ממכבי, או שתנצח ותקבל חוזה שמן במקום אחר. העיקר שמכבי עשתה אותך, בנתה לך את הקריירה ונתנה לך את הבמה.
חשבתי שהמועדון והרוח שלו חזקים יותר מאשר כל שחקן. מסתבר שלא. והכי נורא, שמדובר בשחקן כלכך אפור, וכלכך בינוני שזה מחריד. עוד הייתי יכול קצת להבין אם זה היה שאראס בשיאו, פרמר או מקדונלד. זה פאקינג יוגב אוחיון, שחקן בינוני, כשמורן רוט ממש לא רחוק מיכולתו.

אתמול, הדלקתי את הטלווזיה, ובהפתעה ראיתי שיש מסיבת עיתונאים. קיוויתי לשמוע שהוא הולך והסיפור נגמר בצורה יפה, ובלה בלה בלה. ובמקום זה אני שומע את שמעון מזרחי אומר שהוא נשאר בקבוצה. כמעט הקאתי.

נ.ב
בוז אני לא אשרוק לאפס המאופס הזה(אני לא שורק בוז לשחקנים במדי מכבי, ואני מקווה שאף אחד לא יעשה את זה) , ובהחלט אקווה שהוא יצליח בעונה הקרובה וישדרג את עצמו יותר(ולא כי אני סולח או כי אכפת לי מהקריירה העלובה שלו, שישדרג את עצמו בשביל מכבי).
מה שכן, אני לא אעודד אותו לרגע. שיציגו אותו אני אשתוק פשוט . שהוא יקלע סל אני אשמח בשביל הקבוצה.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי doubleM » 23 ספטמבר 2012, 07:18

את האמת אין לי מושג אם ההחלטה להשאיר את יוגב היא טובה או רעה (אני מקבל את כל הטיעונים שעלו פה בעד ונגד ואת האמת שאני לא יודע מה טוב יותר).

רק דבר אחד אני לוקח מהמסיבת עיתונאים שהייתה אתמול וזו הדינמיקה של איך שהתפחתה מסיבת העיתונאים. כל הכתבים (ובצדק מבחינתם) ניסו לתקוף / להתקיל את יוגב בשאלות על ענייני הסוכנים וההחלטות של יוגב, ומנגד דיוויד פדרמן ו(הרבה יותר) שמעון מזרחי לוקחים על יוגב חסות ומגינים על יוגב ושומרים עליו מפני כל בור שמנסים לכרות לו ועל כל מילה שעלולה להפיל את יוגב.
והדברים היחידים שלקחתי ממסיבת היתונאים זה:
א. יוגב, באמת רצית לעזוב מועדון כזה שמתנהג בצורה כזאת לשחקנים שלו (וזה לא המקרה היחיד, ראו מקרה וויל ביינום).
ב. כמה אני אוהב את המועדון הזה.
doubleM

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־23 אורחים