MTA2311 כתב:יוגב:" אם אתם רומזים שברחתי לקובאן רק בגלל הכסף, אז אתם טועים. כסף לא מעניין אותי" .
עכשיו מאוד מעניין אותי למה האדון ברח לקובאן. התקדמות מקצועית אולי?
באמת מצחיק
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:יוגב:" אם אתם רומזים שברחתי לקובאן רק בגלל הכסף, אז אתם טועים. כסף לא מעניין אותי" .
עכשיו מאוד מעניין אותי למה האדון ברח לקובאן. התקדמות מקצועית אולי?
er79 כתב:חחח, השתנתי במכנסיים מרוב צחוק כשיוגב אמר שהעדיף את קובאן לא בגלל הכסף. המשפט הזה הוכיח אחת ולתמיד שהוא באמת מטומטם, או שהוא חושב שכולם מטומטמים חוץ ממנו. בכלל, הוא שיקר הרבה ושפת הגוף שלו שידרה מצוקה. התאכזבתי גם לגלות שמבין השורות ניתן היה ללמוד שכלל לא מדובר בחוזה חדש ל-3 שנים אלא המשך ישיר של אותו חוזה באותם תנאים, מה שאומר שבוודאות בקיץ הבא כבר לא נראה פה את יוגב. מקווה באמת שיחזיר לאוהדים על המגרש את כל מה שהוא חייב להם, וזה הרבה.
שמואל1 כתב:er79 כתב:חחח, השתנתי במכנסיים מרוב צחוק כשיוגב אמר שהעדיף את קובאן לא בגלל הכסף. המשפט הזה הוכיח אחת ולתמיד שהוא באמת מטומטם, או שהוא חושב שכולם מטומטמים חוץ ממנו. בכלל, הוא שיקר הרבה ושפת הגוף שלו שידרה מצוקה. התאכזבתי גם לגלות שמבין השורות ניתן היה ללמוד שכלל לא מדובר בחוזה חדש ל-3 שנים אלא המשך ישיר של אותו חוזה באותם תנאים, מה שאומר שבוודאות בקיץ הבא כבר לא נראה פה את יוגב. מקווה באמת שיחזיר לאוהדים על המגרש את כל מה שהוא חייב להם, וזה הרבה.
זה לא נכון.
אומנם כרגע הוא ממשיך באותו חוזה, אבל בפועל מכבי ויוגב הגיעו לסיכום ארוך טווח שכרגע עדיין לא נחתם בגלל עניינים בירוקרטיים עם קובאן שצפויים להיסגר בהמשך.
יוגב עצמו אמר שבאחד המשפטים שהוא סיכם ל 3 שנים.
er79 כתב:שמואל1 כתב:er79 כתב:חחח, השתנתי במכנסיים מרוב צחוק כשיוגב אמר שהעדיף את קובאן לא בגלל הכסף. המשפט הזה הוכיח אחת ולתמיד שהוא באמת מטומטם, או שהוא חושב שכולם מטומטמים חוץ ממנו. בכלל, הוא שיקר הרבה ושפת הגוף שלו שידרה מצוקה. התאכזבתי גם לגלות שמבין השורות ניתן היה ללמוד שכלל לא מדובר בחוזה חדש ל-3 שנים אלא המשך ישיר של אותו חוזה באותם תנאים, מה שאומר שבוודאות בקיץ הבא כבר לא נראה פה את יוגב. מקווה באמת שיחזיר לאוהדים על המגרש את כל מה שהוא חייב להם, וזה הרבה.
זה לא נכון.
אומנם כרגע הוא ממשיך באותו חוזה, אבל בפועל מכבי ויוגב הגיעו לסיכום ארוך טווח שכרגע עדיין לא נחתם בגלל עניינים בירוקרטיים עם קובאן שצפויים להיסגר בהמשך.
זה לא קשור, ככל הנראה הוא התכוון לחוזה שלוש השנים שהוא חתם בעונה שעברה, דהיינו החוזה הנוכחי. ממה שאני הבנתי אין שום חוזה חדש, ויודע מה - הלוואי ואני טועה.
שמואל1 כתב:er79 כתב:שמואל1 כתב:er79 כתב:חחח, השתנתי במכנסיים מרוב צחוק כשיוגב אמר שהעדיף את קובאן לא בגלל הכסף. המשפט הזה הוכיח אחת ולתמיד שהוא באמת מטומטם, או שהוא חושב שכולם מטומטמים חוץ ממנו. בכלל, הוא שיקר הרבה ושפת הגוף שלו שידרה מצוקה. התאכזבתי גם לגלות שמבין השורות ניתן היה ללמוד שכלל לא מדובר בחוזה חדש ל-3 שנים אלא המשך ישיר של אותו חוזה באותם תנאים, מה שאומר שבוודאות בקיץ הבא כבר לא נראה פה את יוגב. מקווה באמת שיחזיר לאוהדים על המגרש את כל מה שהוא חייב להם, וזה הרבה.
זה לא נכון.
זה לא קשור, ככל הנראה הוא התכוון לחוזה שלוש השנים שהוא חתם בעונה שעברה, דהיינו החוזה הנוכחי. ממה שאני הבנתי אין שום חוזה חדש, ויודע מה - הלוואי ואני טועה.
גם דיוויד פדרמן אמר במסיבת העיתונאים שיוגב יישאר במכבי לאורך זמן כלומר זה הכיוון.
Holiday_Armadillo כתב:מה שמדאיג אותי במסיבת העיתונאים הזאת זה ששמעון אמר(או פדרמן)שבפגישות ביניהם יוגב סיפר דברים שהם לא ידעו ויוגב אמר שהוא לא העדיף את קובאן בגלל הכסף..אם הוא אומר את האמת אז זה כנראה כי הוא נעלב מבלאט(אוי אוי אוי)ועכשיו יכריחו את בלאט ללכת על קליפות ביצים בגללו
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:מה שמדאיג אותי במסיבת העיתונאים הזאת זה ששמעון אמר(או פדרמן)שבפגישות ביניהם יוגב סיפר דברים שהם לא ידעו ויוגב אמר שהוא לא העדיף את קובאן בגלל הכסף..אם הוא אומר את האמת אז זה כנראה כי הוא נעלב מבלאט(אוי אוי אוי)ועכשיו יכריחו את בלאט ללכת על קליפות ביצים בגללו
אני לא יודע אם בלאט באמת האשים את יוגב בהפסד לפאו, אבל אם זה נכון, זה פשוט הזוי, כי בלאט עצמו הפסיד את הסידרה נגד פאו במשחק הביתי כאשר ברבע האחרון הושיב את יוגב והימר על מאלט
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:מה שמדאיג אותי במסיבת העיתונאים הזאת זה ששמעון אמר(או פדרמן)שבפגישות ביניהם יוגב סיפר דברים שהם לא ידעו ויוגב אמר שהוא לא העדיף את קובאן בגלל הכסף..אם הוא אומר את האמת אז זה כנראה כי הוא נעלב מבלאט(אוי אוי אוי)ועכשיו יכריחו את בלאט ללכת על קליפות ביצים בגללו
אני לא יודע אם בלאט באמת האשים את יוגב בהפסד לפאו, אבל אם זה נכון, זה פשוט הזוי, כי בלאט עצמו הפסיד את הסידרה נגד פאו במשחק הביתי כאשר ברבע האחרון הושיב את יוגב והימר על מאלט
אני בטוחה שהוא לא האשים את יוגב
זה שהוא צעק עליו(אם הוא צעק עליו ואני לא שוללת את זה שהוא צעק)לא אומר שהוא האשים אותו..עם איך שהסידרה הזאת נגמרה כולם היו מאוד מתוסכלים ועצבניים
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:מה שמדאיג אותי במסיבת העיתונאים הזאת זה ששמעון אמר(או פדרמן)שבפגישות ביניהם יוגב סיפר דברים שהם לא ידעו ויוגב אמר שהוא לא העדיף את קובאן בגלל הכסף..אם הוא אומר את האמת אז זה כנראה כי הוא נעלב מבלאט(אוי אוי אוי)ועכשיו יכריחו את בלאט ללכת על קליפות ביצים בגללו
זה שהוא צעק עליו(אם הוא צעק עליו ואני לא שוללת את זה שהוא צעק)לא אומר שהוא האשים אותו..עם איך שהסידרה הזאת נגמרה כולם היו מאוד מתוסכלים ועצבניים
אנחנו לא יכולים לדעת
rc4991 כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:מה שמדאיג אותי במסיבת העיתונאים הזאת זה ששמעון אמר(או פדרמן)שבפגישות ביניהם יוגב סיפר דברים שהם לא ידעו ויוגב אמר שהוא לא העדיף את קובאן בגלל הכסף..אם הוא אומר את האמת אז זה כנראה כי הוא נעלב מבלאט(אוי אוי אוי)ועכשיו יכריחו את בלאט ללכת על קליפות ביצים בגללו
אנחנו לא יכולים לדעת
אולי בכלל נודע לו שאוחיון נפגש עם איזה סוכן או משהו והוא התעצבן עליו בגלל שהראש שלו לא היה במשחק?(סתם ספקולציה)
אני בכל אופן לא מאמין שבלאט קילל אותו,יכול להיות שהוא צעק עליו קצת ואני מאמין שהוא עשה את זה על עוד כמה שחקנים(גם על הנדריקס שהוא כל כך אהב)
מקובי כתב:יוגב התייחס גם לדיוויד ואמר שהוא לא קילל אותו, ושזאת זכותו לצעוק עליו בתור מאמן ומחנך כי ככה הוא יתייחס אליו כשחקן. או משהו כזה...
מאכזב.
מקצועית הוא שחקן שמכבי היתה צריכה.
אבל התנצלות אחת לא יכולה להשכיח את כל מה שהיה כאן הקיץ.
Holiday_Armadillo כתב:מקובי כתב:יוגב התייחס גם לדיוויד ואמר שהוא לא קילל אותו, ושזאת זכותו לצעוק עליו בתור מאמן ומחנך כי ככה הוא יתייחס אליו כשחקן. או משהו כזה...
מאכזב.
אני לא חושבת שהוא יכול להגיד משהו אחר במסיבת עיתונאים שבה מודיעים שהוא נשאר בקבוצה
אני רוצה להאמין לו ולהאמין שהוא ירד מהעץ ושני הצדדים מחקו את הכל כי גילו שבאמת הסוכן אחראי לכל השקרים ולא ההסתה..אני לא יודעת אבל אם זאת לא פוליטיקה במיטבה פשוט
מקובי כתב:Holiday_Armadillo כתב:מקובי כתב:יוגב התייחס גם לדיוויד ואמר שהוא לא קילל אותו, ושזאת זכותו לצעוק עליו בתור מאמן ומחנך כי ככה הוא יתייחס אליו כשחקן. או משהו כזה...
מאכזב.
אני לא חושבת שהוא יכול להגיד משהו אחר במסיבת עיתונאים שבה מודיעים שהוא נשאר בקבוצה
אני רוצה להאמין לו ולהאמין שהוא ירד מהעץ ושני הצדדים מחקו את הכל כי גילו שבאמת הסוכן אחראי לכל השקרים ולא ההסתה..אני לא יודעת אבל אם זאת לא פוליטיקה במיטבה פשוט
לא ציפיתי שהוא יגיד משהו אחר.
אני רק מציין שלא הייתי רוצה לראות אותו בקבוצה כי התנצלות אחת לא מכפרת על כל מה שהיה כאן הקיץ.
בסופו של דבר לשחק במכבי זאת זכות, ומאוד מאכזב אותי שמכבי ירדה על הברכיים כדי שהוא ישאר (הוא קיבל את מה שהוא רצה+ לפי דברי פדרמן זאת היתה ההחלטה שלו להישאר ולא של מכבי.
לזכותו של יוגב יאמר שהוא לקח את כל האחריות עליו ולא הפיל את זה על הסוכנים.
מכשול אחרון שקיים בדרך הוא ביטול החוזה שמחזיק אוחיון בקובאן בעונה הבאה. מכבי, שתחזיר את 200 אלף הדולרים שקיבלה מהקבוצה, שלחה לה מכתב על ביטול כל התקשרות עתידית. מזרחי סיפר במסיבת העיתונאים שהרוסים הביעו הסכמה בעל פה, אך הנושא לא נסגר רשמית. למרות זאת, דובר הקבוצה דימיטרי טרמופיל כעס אתמול על התנהלותו של אוחיון: "יש לנו חוזה עם השחקן לעונה הבאה אחרי שעמדנו בכל התנאים שנדרשנו. אוחיון אמר לנשיא לפני כמה ימים שהוא רוצה לשחק אצלנו, ועכשיו הוא אומר שהוא רוצה לחזור מכבי. זו לא התנהגות מקצוענית. בימים הקרובים נחליט איך לנהוג."
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־35 אורחים