טורניר באמברג: מכבי נגד באמברג - שבת, 21:00, 5+ LIVE

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: טורניר באמברג: מכבי נגד באמברג - שבת, 21:00, 5+ LIVE

הודעהעל ידי שמואל1 » 22 ספטמבר 2012, 19:45

jol9 כתב:
שמשון הגיבור כתב:זה טוב שכבר בשלב הזה מול קבוצות לא טופ-יורוליג, אפשר לראות את הבעיות שיש ואיפה לתקן.
הבאת אוחיון תשפר את המצב, סנטר נוסף זה מאסט, כמו כן חזרה של סמית' ותיאום שכרגע אין אבל זה עניין של זמן.
אל תמהרו להסיק מסקנות סתם. גם לבלאט לוקח זמן להבין ולמצוא את ההרכבים הטובים ולהנחיל את השיטה ל-6 שחקנים חדשים (רק 3 שחקנים על המגרש היו בשנה שעברה- אליהו, פניני וג'יימס). גם מסקנות אישיות לא הייתי ממהר להסיק - כשאתה לא מחובר לקבוצה, היא לא מכירה אותך ולא יודעת לפנות לך ולייצר את השקט ואת הבסיס לפעולות האישיות המוצלחות.

לסיכום - לא להתייאש, אוחיון וסנטר נוסף + זמן בלאט ויהיה טוב!

בלאט לא יהפוך את היקמן לפארגו ואת לוגאן ללאנדסברג. הוא גם לא ייצר משחק פנים בהגנה ובהתקפה בלי שחקן שיידע לעשות את זה.
בלאט גם לא יכול לייצר כשרון ומנהיגות. בעונה שעברה היה תחילה את פארמר ואח"כ את לאנדסברג שהיו מנהיגים, ויוגב קיבל זמן והפך למנהיג בסוף העונה.

העונה אין אחד כזה בקבוצה, ויוגב יצטרך לקחת אחריות מהדקה הראשונה, והפעם הוא גם ייקבל את השומר הכי טוב של היריבה.

לא ברור לי מאיפה עזות המצח להרכיב קו קדמי משני שחקנים כמו היקמן ולוגאן ולקרוא לזה קבוצה שרצה להצלבה.

אני מניח שלנדסברג=לנגפורד בהודעה שלך.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Chen » 22 ספטמבר 2012, 19:46

felix_r כתב:
Chen כתב:תנו לסילבן לשחק יותר! לא יכול להיות ששחקן שקולע בליגה שלנו 20 נקודות כל משחק לא שווה לפחות 10 נקודות ברמות האלה.

נותנים לו, אבל כל פעם שהוא נכנס, הוא נראה מעועפף לגמרי... :?

שמים לך את היקמן ולוגאן לידו בטח שהוא יראה מעופף לידם כי הם לא נותנים לו לגעת בכדור.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי שמואל1 » 22 ספטמבר 2012, 19:46

החציל האצטקי כתב:
שמואל1 כתב:
מכביסט27 כתב:הנאכבר הזה לא נגמר.. כבר שנים שאני שומע ת׳שם שו בן כמה הוא בכלל? 40?

סך הכל בן 32. שחקן נפלא, במשבצת של קיינר מדלי אבל הרבה יותר טוב. פיספוס של מכבי.

שמואל, נאכבר כבר מזמן מעבר לשיא. קיינר-מדלי בטופ של הקריירה שלו, ומעבר לזה גם הרבה יותר חזק בריבאונד והגנתית.
בוקי עם גינונים של סופרסטאר ותפור על קבוצה בלבל הזה- לא יתאים לנו בשום צורה או אופן.

איזה טופ של הקריירה, ראית איך הוא נראה? נאכבר אולי מעבר לשיא, אבל גם במצב הנוכחי הוא שחקן יותר טוב מקיינר מדלי שכנראה לא סתם מסתובב עד עכשיו בקבוצות יורוקאפ.
נאכבר לפחות מביא קליעה יציבה, יכולת הובלת כדור וכישרון.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי זרובבל » 22 ספטמבר 2012, 19:46

מכבי הלכה לעונה פיננסית כנראה, וכך נראית התוצאה.
זרובבל

הודעהעל ידי שמואל1 » 22 ספטמבר 2012, 19:47

RonB כתב:גביע ווינר בסכנה :)

תצחק, אבל במצב הנוכחי אני לא בטוח שמכבי קבוצה יותר טובה מהפועל ירושלים שבנתה הקיץ קבוצה חזקה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 22 ספטמבר 2012, 19:47

שמואל1 כתב:
jol9 כתב:
שמשון הגיבור כתב:זה טוב שכבר בשלב הזה מול קבוצות לא טופ-יורוליג, אפשר לראות את הבעיות שיש ואיפה לתקן.
הבאת אוחיון תשפר את המצב, סנטר נוסף זה מאסט, כמו כן חזרה של סמית' ותיאום שכרגע אין אבל זה עניין של זמן.
אל תמהרו להסיק מסקנות סתם. גם לבלאט לוקח זמן להבין ולמצוא את ההרכבים הטובים ולהנחיל את השיטה ל-6 שחקנים חדשים (רק 3 שחקנים על המגרש היו בשנה שעברה- אליהו, פניני וג'יימס). גם מסקנות אישיות לא הייתי ממהר להסיק - כשאתה לא מחובר לקבוצה, היא לא מכירה אותך ולא יודעת לפנות לך ולייצר את השקט ואת הבסיס לפעולות האישיות המוצלחות.

לסיכום - לא להתייאש, אוחיון וסנטר נוסף + זמן בלאט ויהיה טוב!

בלאט לא יהפוך את היקמן לפארגו ואת לוגאן ללאנדסברג. הוא גם לא ייצר משחק פנים בהגנה ובהתקפה בלי שחקן שיידע לעשות את זה.
בלאט גם לא יכול לייצר כשרון ומנהיגות. בעונה שעברה היה תחילה את פארמר ואח"כ את לאנדסברג שהיו מנהיגים, ויוגב קיבל זמן והפך למנהיג בסוף העונה.

העונה אין אחד כזה בקבוצה, ויוגב יצטרך לקחת אחריות מהדקה הראשונה, והפעם הוא גם ייקבל את השומר הכי טוב של היריבה.

לא ברור לי מאיפה עזות המצח להרכיב קו קדמי משני שחקנים כמו היקמן ולוגאן ולקרוא לזה קבוצה שרצה להצלבה.

אני מניח שלנדסברג=לנגפורד בהודעה שלך.

כמובן
:oops :oops
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי זרובבל » 22 ספטמבר 2012, 19:48

שמואל1 כתב:
RonB כתב:גביע ווינר בסכנה :)

תצחק, אבל במצב הנוכחי אני לא בטוח שמכבי קבוצה יותר טובה מהפועל ירושלים שבנתה הקיץ קבוצה חזקה.

אבל הפועל ירושלים הובסה במשחקי ההכנה מול קבוצות חלשות יותר.
זרובבל

הודעהעל ידי rc4991 » 22 ספטמבר 2012, 19:48

שמואל1 כתב:
מכביסט27 כתב:הנאכבר הזה לא נגמר.. כבר שנים שאני שומע ת׳שם שו בן כמה הוא בכלל? 40?

סך הכל בן 32. שחקן נפלא, במשבצת של קיינר מדלי אבל הרבה יותר טוב. פיספוס של מכבי.

ממש לא מובן לי למה אתה מחליט שהוא יותר טוב ממדלי על סמך משחק אחד
גם אם כן זו לא סיבה להתעצבן כי הוא כבר שחקן גמור (ויכול להיות הימור שהשתלם) ואני חותם לך שאנשים היו משתגעים אם הוא היה מועמד
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 22 ספטמבר 2012, 19:48

itai7 כתב:בואנה מה יש לכם גמרתם כבר תעונה?, הקבוצה רק התחילה להתאמן ובגלל זה עושים משחקי אימון תתאפסו על עצמכם, את הסיכומים עושים בסוף לא בהתחלה.

:thumbup
באמת לא משחק טוב שלנו אבל מוקדם מדי להסיק מסקנות,בטח כשחסרים שלושה שחקני חמישיה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 22 ספטמבר 2012, 19:49

צריך לקחת גם בחשבון ששלושה מתוך חמישה שחקנים מהחמישייה שרצה כרגע, יעלו מהספסל, זה יותר מחצי מההרכב הפותח: אוחיון, סמית' וסנטר חדש. כך שחמישיית הפח שלנו כרגע יכולה בן רגע להפוך לחמישייה טובה. את הקבוצה אשפוט רק אחרי שאראה משחק שבו משחקים גם אוחיון, סמית' והסנטר החדש.
er79

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 ספטמבר 2012, 19:50

רק אל תגידו עכשיו שאנחנו בהרכב חסר, ובגלל זה אנחנו נראים ככה. אנחנו משחקים בסך הכל בלי יוגב וסמית, שהם האפרוריות בהתגלמותה.
בנוסף, מי שמצפה לסנטר משמעותי, שיצפה שוב במסיבת העיתונאים, וייזכר בתשובות של פדרמן לעניין. חוץ מזה שהוא הצהיר בגאון שהם נמצאים במינוס אחרי החתמת אוחיון, הוא גם לא בדיוק הסתיר את זה שההחתמה של יוגב משנה את התכניות בנוגע לסנטר שיוחתם. כשמוסיפים לזה את המצב הקשה בשוק, אפשר כבר להתכונן לנואל פיליקס 2.0 (אולי גם המקורי).
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי er79 » 22 ספטמבר 2012, 19:50

rc4991 כתב:
itai7 כתב:בואנה מה יש לכם גמרתם כבר תעונה?, הקבוצה רק התחילה להתאמן ובגלל זה עושים משחקי אימון תתאפסו על עצמכם, את הסיכומים עושים בסוף לא בהתחלה.

:thumbup
באמת לא משחק טוב שלנו אבל מוקדם מדי להסיק מסקנות,בטח כשחסרים שלושה שחקני חמישיה

עקפת אותי בדקה :)
er79

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 22 ספטמבר 2012, 19:50

תמונה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי מכביסט24 » 22 ספטמבר 2012, 19:52

אתם מדברים על הסנטר החדש כאילו הוא המושיע של הקבוצה.. אין לנו עדיין מושג קטנטן מי זה יהיה, מה שבטוח ששם גדול ומנוסה באירופה הוא לא יהיה.. אין כסף ואין מספיק רצון מצד ההנהלה. אני סקפטי לגמרי לגבי הסנטר הזה.. יוגב וסמית׳ ישדרגו את הקבוצה אין לי ספק, אבל מה קשור הסנטר..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי קודי » 22 ספטמבר 2012, 19:52

עוד משחק רע של מכבי שמראה מצויין את הבעיות בקבוצה. אוחיון יעזור מאוד לריכוז המשחק אבל הסנטר שיגיע בשקל תשעים, בטח אם יהיה חרגול אמריקאי מעופף שעושה במהלך הטיסה לארץ הסבה מעמדה 4 ל-5, לא ממש יספיק לסגור את החור שנוצר שם. אין ברירה אלא להביא סנטר רציני עם משחק פוסט אפ ויכולת לסגור את הצבע וכדי לשים יד על מישהו כזה צריך כנראה לקנות אותו מקבוצה אירופית אחרת, כי פשוט אין כאלה פנויים בשוק.
היקמן עושה רושם כשחקן האסל מצויין עם כשרון סביר אבל הבעיה העיקרית בעמדות הגארד היא כל היתר - לנדסברג שנראה לא מחובר לכלום ולא ממש יודע לאן הגיע, רוט שלצערו לא מספיק טוב ולוגאן שהוא הבעיה הכי גדולה (והכי יקרה) שאמנם קלע כמה שלשות אבל מעיף יותר מדי כדורים לסל, מקבל החלטות נוראיות ולא מסוגל לגמור חדירה לסל עם משהו חיובי (ולפחות לגבי לוגאן כמעט כל הפורום ידע את הדברים האלה עוד לפני שהוא הוחתם).
בקו הקדמי אין חדש - עמדה 4 תהיה בסדר גמור כשקנר-מדלי יתאפס על עצמו (בינתיים הוא נותן מלחמה גדולה) אבל עמדה 5 היא זוועת אלוהים - שרמדיני מסיים טוב באזור הסל אבל חור הגנתי נורא ואילו ג'יימס מסוגל לחסום וזהו. אין שום אלמנט שדומה אפילו לפוסט אפ ואין שום יכולת לשים גוף או לסגור את הרחבה. שניהם משחקים ברכות מדהימה שמאפשרת לכל שחקן גבוה בינוני לקלוע ליי אפים ולהגיע עד הסל בקלילות.
ועוד דבר - למכבי אין וגם לא יהיה העונה גו טו גאי התקפי כשהכל תקוע וצריך סל באחד על אחד. בשנה שעברה היו את פארמר ולנגפורד, שנה קודם לכן את פארגו והעונה כלום ושום דבר. לא היקמן, לא לוגאן וגם לא לנדסברג מסוגלים לעבור את השומר ולשים את הכדור בסל.
כמו שאמרתי אתמול - בלאט יוכל במקרה הטוב להוציא מכל קבוצה 20 אחוז יותר ממה שמאמן רגיל יוציא אבל הוא לא קוסם ולא יוכל להפוך חבורת רול פליירס בינוניים לקבוצת על ביורוליג. פשוט אין לו מספיק כשרון בקבוצה והוא לא יוכל להפוך עולמות.
באמברג, אחד מקבוצות היורוליג החלשות ביותר, ניצחה אותנו היום די בקלות וזה אומר הכל.
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 22 ספטמבר 2012, 20:02, נערך 3 פעמים בסך הכל.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי rc4991 » 22 ספטמבר 2012, 19:52

החציל האצטקי כתב:תמונה
תמונה

:laugh3
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 22 ספטמבר 2012, 19:54

er79 כתב:צריך לקחת גם בחשבון ששלושה מתוך חמישה שחקנים מהחמישייה שרצה כרגע, יעלו מהספסל, זה יותר מחצי מההרכב הפותח: אוחיון, סמית' וסנטר חדש. כך שחמישיית הפח שלנו כרגע יכולה בן רגע להפוך לחמישייה טובה. את הקבוצה אשפוט רק אחרי שאראה משחק שבו משחקים גם אוחיון, סמית' והסנטר החדש.

חלאס כבר עם הסנטר החדש , את מי יביאו עכשיו ? דוויט הווארד ? מקסימום איזה פנסיונר או ילד מהדי ליג וכל הפנטזיות על 'סנטר מוביל ' אני לא יודע על מה מתבססות .

מי שראה את התגובה של פדרמן היום במסיבת העיתונאים כששאלו אותו אם הישארותו של אוחיון תשפיע על הבאת סנטר נוסף צריך להבין בדיוק איזה שחקן יגיע אם בכלל .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי jol9 » 22 ספטמבר 2012, 19:57

קודי כתב:עוד משחק רע של מכבי שמראה מצויין את הבעיות בקבוצה. אוחיון יעזור מאוד לריכוז המשחק אבל הסנטר שיגיע בשקל תשעים, בטח אם יהיה חרגול אמריקאי מעופף שעושה במהלך הטיסה לארץ הסבה מעמדה 4 ל-5, לא ממש יספיק לסגור את החור שנוצר שם. אין ברירה אלא להביא סנטר רציני עם משחק פוסט אפ ויכולת לסגור את הצבע וכדי לשים יד על מישהו כזה צריך כנראה לקנות אותו מקבוצה אירופית אחרת, כי פשוט אין כאלה פנויים בשוק.
היקמן עושה רושם כשחקן האסל מצויין עם כשרון סביר אבל הבעיה העיקרית בעמדות הגארד היא כל היתר - לנדסברג שנראה לא מחובר לכלום ולא ממש יודע לאן הגיע, רוט שלצערו לא מספיק טוב ולוגאן שהוא הבעיה הכי גדולה (והכי יקרה) שאמנם קלע כמה שלשות אבל מעיף יותר מדי כדורים לסל, מקבל החלטות נוראיות ולא מסוגל לגמור חדירה לסל עם משהו חיובי.
בקו הקדמי אין חדש - עמדה 4 תהיה בסדר גמור כשקנר-מדלי יתאפס על עצמו (בינתיים הוא נותן מלחמה גדולה) אבל עמדה 5 היא זוועת אלוהים - שרמדיני מסיים טוב באזור הסל אבל חור הגנתי נורא ואילו ג'יימס מסוגל לחסום וזהו. אין שום אלמנט שדומה אפילו לפוסט אפ ואין שום יכולת לשים גוף או לסגור את הרחבה.
ועוד דבר - למכבי אין וגם לא יהיה העונה גו טו גאי התקפי כשהכל תקוע וצריך סל באחד על אחד. בשנה שעברה היו את פארמר ולנגפורד, שנה קודם לכן את פארגו והעונה כלום ושום דבר. לא היקמן, לא לוגאן וגם לא לנדסברג מסוגלים לעבור את השומר ולשים את הכדור בסל.
באמברג, אחד מקבוצות היורוליג החלשות ביותר, ניצחה אותנו היום די בקלות וזה אומר הכל.

יש את ליאור כגו טו גאי, הבעיה היא שלפי המשחק אתמול, לא ממש סופרים אותו, והיום אני לא יודע מה היה.
הבעיה שלי עם היקמן ולוגאן היא שהם לא מנהיגים בשיט. זה משאיר את יוגב לבד במערכה בנושא הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 ספטמבר 2012, 19:58

אפשר קצת סיקור על מי היה טוב ומי השתפר מחימקי?
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 22 ספטמבר 2012, 19:59

מקאדו 3 כתב:
er79 כתב:צריך לקחת גם בחשבון ששלושה מתוך חמישה שחקנים מהחמישייה שרצה כרגע, יעלו מהספסל, זה יותר מחצי מההרכב הפותח: אוחיון, סמית' וסנטר חדש. כך שחמישיית הפח שלנו כרגע יכולה בן רגע להפוך לחמישייה טובה. את הקבוצה אשפוט רק אחרי שאראה משחק שבו משחקים גם אוחיון, סמית' והסנטר החדש.

חלאס כבר עם הסנטר החדש , את מי יביאו עכשיו ? דוויט הווארד ? מקסימום איזה פנסיונר או ילד מהדי ליג וכל הפנטזיות על 'סנטר מוביל ' אני לא יודע על מה מתבססות .

מי שראה את התגובה של פדרמן היום במסיבת העיתונאים כששאלו אותו אם הישארותו של אוחיון תשפיע על הבאת סנטר נוסף צריך להבין בדיוק איזה שחקן יגיע אם בכלל .

ועדיין, אין לך מושג איך תהיה הקבוצה ואיך הסנטר החדש ישתלב. כרגע אתה לא יכול לשפוט באופן אובייקטיבי את הקבוצה. ולהזכירך, בשנתיים האחרונות הקבוצה נראתה לא רע עם אותו תקציב. תן קצת קרדיט לבלאט.
er79

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־11 אורחים