המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קודי כתב:דני פדרמן אומר שיש להם התלבטות בין להביא גבוה אתלטי שיתאים יותר לשיטת המשחק של מכבי שמבוססת על לחץ וריצה או להביא סנטר קלאסי ומאסיבי. מעבר לזה הוא לא אמר שום דבר שלא ידענו. בכל מקרה, הוא הצליח להתמודד יפה מאוד במשך 20 דקות עם הפאנל ודיבר בצורה מאוד שקולה ורהוטה.
rc4991 כתב:קודי כתב:דני פדרמן אומר שיש להם התלבטות בין להביא גבוה אתלטי שיתאים יותר לשיטת המשחק של מכבי שמבוססת על לחץ וריצה או להביא סנטר קלאסי ומאסיבי. מעבר לזה הוא לא אמר שום דבר שלא ידענו. בכל מקרה, הוא הצליח להתמודד יפה מאוד במשך 20 דקות עם הפאנל ודיבר בצורה מאוד שקולה ורהוטה.
טוב לדעת שיש עדיין סנטר מאסיבי בשוק,נקווה שילכו עליו
העלו את הראיון לאינטרנט?איפה אני יכול לראות אותו(אם בכלל)?
LIAV10 כתב:אם יש משהו שפדרמן ובנו יודעים לעשות זה לדבר, שימו לב לראיונות שלהם..
טוב ככה זה שאתה שנים עושה עסקים..
חביב אורנג'ד כתב:LIAV10 כתב:אם יש משהו שפדרמן ובנו יודעים לעשות זה לדבר, שימו לב לראיונות שלהם..
שמנו לב לראיון האומלל של פדרמן האב שדיבר בתרברבות על איך שבלי מכבי אוחיון לא היה כלום שמנו עוד יותר לב לראיון בו הוא החל בסיכסוך מתוקשר עם בלאט.
אכן... יודע לדבר...
MTA2311 כתב:p&p כתב:MTA2311 כתב:p&p כתב:אי אפשר לשפוט אנשים בלי שהייתם במקומם,לא יודע למרות כל ההאשמות והעצבים על ה"ג'וניורים" אני דווקא די סומך על דני ומאמין שיצעיד את מכבי לשנים יפות.
כנראה שיש לך היכרות אישית איתו, כי הוא עוד לא עשה שום דבר שמצדיק את האמונה שלך.
מה אתה מצפה שהוא יעשה יביא לך שחקן של 2 מיליון דולר ואז הוא היה מבחינתך מנהל טוב וראוי?
מבחינתי מנהל טוב הוא אחד שמתנהג בקור רוח ולא מקשיב ללחצים מסביבו ועושה את שלו בשקט בצניעות ובניהול שפוי גם אם זה אומר לעצבן חלק מהאוהדים
די כבר לחזור על המונח "ניהול שפוי", מי קובע מה זה שפוי? מבחינתי לוותר על לנגפורד בשביל לוגאן, זה לא שפוי. לא יכול להיות שאנחנו כבר שנים במגמה של ירידה בתקציב השחקנים, ללא שום הצדקה. התפקיד של הבעלים הוא לשים כסף, לא לנהל. אם משפחת פדרמן/ רקנאטי לא רוצה להביא כסף מהבית, שיפנו את הבמה.
כשדני פדרמן אמר שנה שעברה אצל פיני " לכל שחקן יש תחליף זול יותר", כבר הבנתי שמדובר בילד מפונק שבטוח שהוא יכול לשנות את כללי המשחק. זה "מנהל טוב" בעיניך? אחד שמתפשר על בינוניות?
jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:LIAV10 כתב:אם יש משהו שפדרמן ובנו יודעים לעשות זה לדבר, שימו לב לראיונות שלהם..
שמנו לב לראיון האומלל של פדרמן האב שדיבר בתרברבות על איך שבלי מכבי אוחיון לא היה כלום שמנו עוד יותר לב לראיון בו הוא החל בסיכסוך מתוקשר עם בלאט.
אכן... יודע לדבר...
חביב, אני חושב דווקא שבנושא הזה קשה למצוא בעלים/מנהלים, שמדברים יותר בפתיחות וברהיטות מהם.
היו להם מעידות, אבל אם מסתכלים על הקו של הפתיחות שהם הנהיגו, אז הם עושים את זה היטב.
LIAV10 כתב:חביב, עזוב מצבים של כעס, עם אוחיון זה גם היה נכון..
תראה את המסיבת עיתונאים של אוחיון, לפדרמן יש כושר ניסוח מצויין לפי דעתי, הבחור יודע לדבר..
er79 כתב:פיק מצייץ שמכבי עוקבת אחרי מלקולם תומאס
שחף כתב:נראה לי שפיק שוב אוכל כל מה שמוכרים לו, בדיוק כמו בקיץ האחרון.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־32 אורחים