מלפפונים - קרייג סמית' מועמד לעבור על פי וואלה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים AGAIN?

הודעהעל ידי felix_r » 24 ספטמבר 2012, 22:16

רסקין הזה כל כך אוהב לדבר, שגם כאשר הקוף מחליט להיות בשקט, רסקין לא נותן להוציא מילה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 24 ספטמבר 2012, 22:52

קודי כתב:דני פדרמן אומר שיש להם התלבטות בין להביא גבוה אתלטי שיתאים יותר לשיטת המשחק של מכבי שמבוססת על לחץ וריצה או להביא סנטר קלאסי ומאסיבי. מעבר לזה הוא לא אמר שום דבר שלא ידענו. בכל מקרה, הוא הצליח להתמודד יפה מאוד במשך 20 דקות עם הפאנל ודיבר בצורה מאוד שקולה ורהוטה.

טוב לדעת שיש עדיין סנטר מאסיבי בשוק,נקווה שילכו עליו
העלו את הראיון לאינטרנט?איפה אני יכול לראות אותו(אם בכלל)?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 24 ספטמבר 2012, 23:04

rc4991 כתב:
קודי כתב:דני פדרמן אומר שיש להם התלבטות בין להביא גבוה אתלטי שיתאים יותר לשיטת המשחק של מכבי שמבוססת על לחץ וריצה או להביא סנטר קלאסי ומאסיבי. מעבר לזה הוא לא אמר שום דבר שלא ידענו. בכל מקרה, הוא הצליח להתמודד יפה מאוד במשך 20 דקות עם הפאנל ודיבר בצורה מאוד שקולה ורהוטה.

טוב לדעת שיש עדיין סנטר מאסיבי בשוק,נקווה שילכו עליו
העלו את הראיון לאינטרנט?איפה אני יכול לראות אותו(אם בכלל)?

יש אוטוטו שוב ביציע העיתונות אם יש לך 5+
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 ספטמבר 2012, 23:24

אם יש משהו שפדרמן ובנו יודעים לעשות זה לדבר, שימו לב לראיונות שלהם..
טוב ככה זה שאתה שנים עושה עסקים..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 24 ספטמבר 2012, 23:59

הוא אמר משהו שהרבה אוהדים יכולים להסכים איתו , כששאלו אותו על איזה שחקן הוא מצטער שברח לכם הוא אמר סופו וגם לדעתי הוויתור עליו הוא טעות הכי גדולה הקייץ , לא מוותרים על נכס כזה כל כך בקלות.
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 25 ספטמבר 2012, 00:33

LIAV10 כתב:אם יש משהו שפדרמן ובנו יודעים לעשות זה לדבר, שימו לב לראיונות שלהם..

שמנו לב לראיון האומלל של פדרמן האב שדיבר בתרברבות על איך שבלי מכבי אוחיון לא היה כלום שמנו עוד יותר לב לראיון בו הוא החל בסיכסוך מתוקשר עם בלאט.
אכן... יודע לדבר...
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 25 ספטמבר 2012, 05:58

חביב אורנג'ד כתב:

שמנו לב לראיון האומלל של פדרמן האב שדיבר בתרברבות על איך שבלי מכבי אוחיון לא היה כלום שמנו עוד יותר לב לראיון בו הוא החל בסיכסוך מתוקשר עם בלאט.
אכן... יודע לדבר...

חביב, אני חושב דווקא שבנושא הזה קשה למצוא בעלים/מנהלים, שמדברים יותר בפתיחות וברהיטות מהם.
היו להם מעידות, אבל אם מסתכלים על הקו של הפתיחות שהם הנהיגו, אז הם עושים את זה היטב.

P&P,
אני אישית מעדיף להסתכל על המעשים והקבלות. לפדרמן האב, אין ספק שיש לו מעט הצלחות לאורך השנים. מנגד לפדרמן הצעיר - לא. זה בסה"כ סביר והגיוני
שאנשים ילמדו, יעשו טעויות ויפיקו לקחים, רק שזה קצת מוזר שזה נעשה על הגב של מכבי.

היה יותר הגיוני שהניהול היה בידיים של אדם מנוסה ומוכח יותר (למשל המאמן), ושפדרמן הצעיר היה לוקח צעד אחורה ולומד.
שחרורים של שחקנים טובים והחתמה של שחקנים בינוניים במקומם, חוסר היכולת להחתים סנטר טוב וראוי, כל סאגת אוחיון, המקרה של טיוס ועוד ועוד מקרים שקרו השנה, רק מבהירים,
שיש לו עוד הרבה מה ללמוד.
את טורניר ההכנה הראשון, מכבי שיחקה ללא 3 שחקני חמישייה, כששניים מהם זה בגלל התנהלות, וחבל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי tomerp » 25 ספטמבר 2012, 08:41

יש לי תחושה ששון וויליאמס יחתום פה (המטורף הזה ששיחק בחיפה)....
הוא חופשי,ויש בו כישרון עצום! צריך לסדר לו קצת ברגים בראש והוא יהיה חיה!
הסגל שלי לשנת 2014\2013:
PG: כרס פול(כרס מיותר מדי פול),מורן רוט
SG:חנוכי, קובי(מהפורום)
SF: קרמבו, ד"ר לב רון
PF: אליהו ,בוש(ה)
C: שרמאן(הטנק),יניב
tomerp

הודעהעל ידי אלמוג » 25 ספטמבר 2012, 09:05

MTA2311 כתב:
p&p כתב:
MTA2311 כתב:
p&p כתב:אי אפשר לשפוט אנשים בלי שהייתם במקומם,לא יודע למרות כל ההאשמות והעצבים על ה"ג'וניורים" אני דווקא די סומך על דני ומאמין שיצעיד את מכבי לשנים יפות.

כנראה שיש לך היכרות אישית איתו, כי הוא עוד לא עשה שום דבר שמצדיק את האמונה שלך.

מה אתה מצפה שהוא יעשה יביא לך שחקן של 2 מיליון דולר ואז הוא היה מבחינתך מנהל טוב וראוי?
מבחינתי מנהל טוב הוא אחד שמתנהג בקור רוח ולא מקשיב ללחצים מסביבו ועושה את שלו בשקט בצניעות ובניהול שפוי גם אם זה אומר לעצבן חלק מהאוהדים

די כבר לחזור על המונח "ניהול שפוי", מי קובע מה זה שפוי? מבחינתי לוותר על לנגפורד בשביל לוגאן, זה לא שפוי. לא יכול להיות שאנחנו כבר שנים במגמה של ירידה בתקציב השחקנים, ללא שום הצדקה. התפקיד של הבעלים הוא לשים כסף, לא לנהל. אם משפחת פדרמן/ רקנאטי לא רוצה להביא כסף מהבית, שיפנו את הבמה.
כשדני פדרמן אמר שנה שעברה אצל פיני " לכל שחקן יש תחליף זול יותר", כבר הבנתי שמדובר בילד מפונק שבטוח שהוא יכול לשנות את כללי המשחק. זה "מנהל טוב" בעיניך? אחד שמתפשר על בינוניות?

גם אני לא יכול לסבול את האמירות של "הניהול השפוי". אין יותר בולשיט מזה.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 25 ספטמבר 2012, 09:38

jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

אכן... יודע לדבר...

חביב, אני חושב דווקא שבנושא הזה קשה למצוא בעלים/מנהלים, שמדברים יותר בפתיחות וברהיטות מהם.
היו להם מעידות, אבל אם מסתכלים על הקו של הפתיחות שהם הנהיגו, אז הם עושים את זה היטב.

פתיחות או לא, היו לפדרמן האב כמה רגעים בהם דבריו ואופן ההתנסחות שלו היו פשוט מתחת לכל ביקורת וגם גרמו לנזק לקבוצה.
לא הייתי אומר שהוא "יודע לדבר".

בנוגע לפדרמן הבן, נראה שהוא נמצא בליגה אחרת לגמרי; מדבר באופן רהוט וצנוע וגם נראה שהוא מבין כדורסל הרבה יותר מאביו ושאר חברי ההנהלה (וגם יותר מאותו RK המפורסם).
הוא גם לא טוען שההחלטות שהתקבלו על-ידו והצוות המקצועי הן בהכרח נכונות ומסביר את הלבטים שקדמו לכל החלטה.
נראה שהוא קשוב לרצונתיו של המאמן ויודע לעבוד איתו ולא נגדו.
בניגוד לכל מסע ההכפשות שהיה כאן, אני דוקא מאוד הייתי שמח אם תהיה לפדני פדרמן סמכויות נרחבות יותר במועדון.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 25 ספטמבר 2012, 09:46

חביב, עזוב מצבים של כעס, עם אוחיון זה גם היה נכון..
תראה את המסיבת עיתונאים של אוחיון, לפדרמן יש כושר ניסוח מצויין לפי דעתי, הבחור יודע לדבר..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 25 ספטמבר 2012, 09:53

LIAV10 כתב:חביב, עזוב מצבים של כעס, עם אוחיון זה גם היה נכון..
תראה את המסיבת עיתונאים של אוחיון, לפדרמן יש כושר ניסוח מצויין לפי דעתי, הבחור יודע לדבר..

למה לעזוב מצבים של כעס? הרי אדם נמדד בין באשר גם בכעסו, לא?

בכל אופן, לדיוויד פדרמן היו לא מעט אמירות אומללות בכל שנותיו במכבי ולא אחת לשונו בגדה בו.
אמירות אילו הזיקו לקבוצה וגם פגעו באוהדים. רק לעבור על חלק מן התגובות שהיו כאן לאחר הפיצוץ בין פדרמן לבלאט (שנמשך גם כאשר פדרמן כבר לא היה כעוס) ולראות כמה דבריו הסבו רק נזק.
הייתי סולד מאוד מן האמירה שפדרמן האב "יודע לדבר", אם היית כותב זאת באותו מקום בו נכתבה כ"כ הרבה ביקורת על דבריו שכוונו נגד בלאט, רובינו בודאי היה מגחך.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי er79 » 25 ספטמבר 2012, 11:36

פיק מצייץ שמכבי עוקבת אחרי מלקולם תומאס
er79

הודעהעל ידי שחף » 25 ספטמבר 2012, 11:47

נראה לי שפיק שוב אוכל כל מה שמוכרים לו, בדיוק כמו בקיץ האחרון.
שחף

הודעהעל ידי rc4991 » 25 ספטמבר 2012, 12:29

er79 כתב:פיק מצייץ שמכבי עוקבת אחרי מלקולם תומאס

בינתיים הוא הצטרף למחנה האימונים של מיאמי אך מצויין שם שיש לו גם הצעות מקבוצות יורוליג
http://www.sportando.net/eng/usa/nba/44 ... miami.html
איך הוא באמת?פיזי מספיק? הוא בכלל SF/PF ממה שהבנתי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Assaf M » 25 ספטמבר 2012, 12:35

שחף כתב:נראה לי שפיק שוב אוכל כל מה שמוכרים לו, בדיוק כמו בקיץ האחרון.

פיק מאוד מקצועי ומבין עניין אבל הוא מעורב במינפולציות של סוכנים ולכן יש לקחת את דבריו בערבון מוגבל
Assaf M

הודעהעל ידי er79 » 25 ספטמבר 2012, 14:02

אגב פיק, הוא מציין שגם ג׳ון ברוקמן הוצע למכבי, אך מקור מהמועדון אמר לו שהוא לא יצטרף למועדון. פיק אכן לא פגע בכלום העונה, לעומת שנה שעברה (הקרדיט לפרשיית פארגו שמור רק לו), ולכן בהחלט לא חייבים לקחת אותו כמובן מאליו. אני בכלל שואל, אם כבר עבר שבוע מאז ניפויו של פופס, ואני מניח שעד חתימתו של הסנטר כולל תקופת הבדיקות הרפואיות וקליטתו במועדון גם יעברו להערכתי מספר ימים לא מועט- האם לא היה כבר טעם לחכות להחלמתו של פופס? אני לא מחזיק מפופס, אבל יכול להיות ששחרורו היה פזיז, אלא אם כן יש דברים שאנו לא יודעים ותקופת ההחלמה שלו ארוכה יותר ממה שדווח בתקשורת.
er79

הודעהעל ידי שחף » 25 ספטמבר 2012, 15:58

ג'ון ברוקמן מהזיכרון שלי מהקינגס הוא אולטרה נגר. אני חושב שפיק בסך הכל זורק שמות של שחקנים שהוצעו למכבי. אני מקווה שהוא לא יפגע עם אף אחד מאלה שהוא הזכיר עד עכשיו. נגרים שלא דומים לסנטרים בכלל.
שחף

הודעהעל ידי קודי » 25 ספטמבר 2012, 16:09

האמת היא שככל שעובר הזמן אני תמהה האם לא היה עדיף להשאיר את פופס, שהיה אמור להיות כשיר תוך שבועיים-שלושה מהיום. אני ממש לא משתגע על הפופס אבל הוא עדיף בהרבה ממקבץ הנגרים והחרגולים שמוזכרים בהקשר של מכבי. למה שוב משחררים שחקן בלי שיש אלטרנטיבה ראויה ביד? יש לי תחושה שהוא שוחרר בעיקר בגלל שהוא עולה הרבה כסף ובלי קשר לפציעה כזו או אחרת.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי שחף » 25 ספטמבר 2012, 16:16

ועכשיו מרום הזכיר את ג'רום ג'ורדן בתפוז. לא כל כך התרשמתי מהאיש בורסאץ' כשהוא שיחק מול מכבי, אבל יש לו נתונים מצויינים(בוודאי ביחס לשאר החבר'ה שהוזכרו עד עכשיו) 2.16 מ' עם ידיים ארוכות מאוד ואם הוא העלה קצת במסה הוא יכול להיות שחקן לא רע בכלל.
שחף

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־22 אורחים