המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:יפה מאוד, 10M שקל בשביל שני השלבים הראשונים..
זרובבל כתב:LIAV10 כתב:יפה מאוד, 10M שקל בשביל שני השלבים הראשונים..
בכמה זה נמכר בשנה שעברה? נדמה לי שהמחיר עלה, אחרי הרייטינג המטורף שהסדרה מול פאו קיבלה.
Sabonis כתב:זרובבל כתב:LIAV10 כתב:יפה מאוד, 10M שקל בשביל שני השלבים הראשונים..
בכמה זה נמכר בשנה שעברה? נדמה לי שהמחיר עלה, אחרי הרייטינג המטורף שהסדרה מול פאו קיבלה.
איזה רייטינג מטורף?
הרייטינג של מכבי הוא כבר מזמן לא מה שהיה בימי האפמן ומקדונלד.
בעונות האלו, שבאמת הייתה אווירה שמכבי היא הקבוצה של המדינה (שהגיע לשיא בסידרה מול פאף בולוניה, עם אנשים שישנו לי הקופות. טירוף), הרייטינג הממוצע של משחק יורוליג לא היה נופל מ-20%.
בעונות האחרונות, ובמיוחד מאז סוף השושלת ממוצע הרייטינג נע סביב ה10% שהוא נמוך או שווה לרייטינג של תוכנית ממוצעת בערוץ.
אז נכון, יש את הפיקים האלה כמו בסידרה מול פאו (סביב ה-20%) או כמובן בפיינל פור. אבל אלו פיקים של אולי 4-5 פעמים בשנה.
מבחינה כלכלית בכלל לא בטוח שזה משתלם לערוץ.
זרובבל כתב:Sabonis כתב:זרובבל כתב:LIAV10 כתב:יפה מאוד, 10M שקל בשביל שני השלבים הראשונים..
איזה רייטינג מטורף?
בעונות האלו, שבאמת הייתה אווירה שמכבי היא הקבוצה של המדינה (שהגיע לשיא בסידרה מול פאף בולוניה, עם אנשים שישנו לי הקופות. טירוף), הרייטינג הממוצע של משחק יורוליג לא היה נופל מ-20%.
בעונות האחרונות, ובמיוחד מאז סוף השושלת ממוצע הרייטינג נע סביב ה10% שהוא נמוך או שווה לרייטינג של תוכנית ממוצעת בערוץ.
אז נכון, יש את הפיקים האלה כמו בסידרה מול פאו (סביב ה-20%) או כמובן בפיינל פור. אבל אלו פיקים של אולי 4-5 פעמים בשנה.
רייטינג מטורף ביחס לשנים האחרונות. נכון, כנראה שעד שלא ניקח את היורוליג לא נחזור לרמת הרייטינג שהיתה בתקופה הגדולה (תחילת ה-2000 עד 2006 בערך) אבל כמו שציינת, 20 אחוזי רייטינג למשדר ספורט בערוץ כמו 10 זה הישג גדול. משחק גמר היורוליג 2011 ששוחק בערב יום הזיכרון בשעה מאוד לא אטרקטיבית במונחי טלויזיה, קיבל 27% שזה המון. כנראה שזה כן משתלם לערוץ 10, אחרת הוא לא היה מוכן להשקיע כל-כך הרבה.
זרובבל כתב:Sabonis כתב:זרובבל כתב:LIAV10 כתב:יפה מאוד, 10M שקל בשביל שני השלבים הראשונים..
איזה רייטינג מטורף?
רייטינג מטורף ביחס לשנים האחרונות. נכון, כנראה שעד שלא ניקח את היורוליג לא נחזור לרמת הרייטינג שהיתה בתקופה הגדולה (תחילת ה-2000 עד 2006 בערך) אבל כמו שציינת, 20 אחוזי רייטינג למשדר ספורט בערוץ כמו 10 זה הישג גדול. משחק גמר היורוליג 2011 ששוחק בערב יום הזיכרון בשעה מאוד לא אטרקטיבית במונחי טלויזיה, קיבל 27% שזה המון. כנראה שזה כן משתלם לערוץ 10, אחרת הוא לא היה מוכן להשקיע כל-כך הרבה.
צריך לזכור עוד משהו: הרייטינג בטלויזיה בכלל השתנה מאוד בהשוואה לתחילת שנות ה-2000, בלי קשר לספורט. ערוץ 2 ו-1 היו הערוצים המשמעותיים היחידים. היום הכבלים והלווין עמוסים בערוצים ובתכנים מוקלטים. לצופה הטלויזיה הישראלי יש אפשרויות לבחור המון תכנים ואולי ה-30% במשחקי גמר זה הנתון הגבוה ביותר שמכבי יכולה להשיג בעידן הנוכחי.
קובי כתב:מישהו יודע האם ה-HD ישודר ב-5 ? (עפ"י הכתבה, זה לא נסגר...)
rc4991 כתב:אל תשכחו גם שהירוליג ננחלשה מאוד בשנים האחרונות
התנין כתב:rc4991 כתב:אל תשכחו גם שהירוליג ננחלשה מאוד בשנים האחרונות
''בשנים האחרונות''... יש לך מושג כמה שנים כבר אומרים את זה? תן לי לחדש לך - רמת היורוליג נשארה זהה לאורך שנות קיומה.
rc4991 כתב:התנין כתב:rc4991 כתב:אל תשכחו גם שהירוליג ננחלשה מאוד בשנים האחרונות
''בשנים האחרונות''... יש לך מושג כמה שנים כבר אומרים את זה? תן לי לחדש לך - רמת היורוליג נשארה זהה לאורך שנות קיומה.
אתה רוצה להגיד לי שהרמה לא ירדה?
השושלת הגדולה של מכבי התקשתה לא מעט פעמים ביורוליג,שים אותו העונה וכל משחק נגמר ב-30+
להזכיר לך איזו גדולה היתה סקיפר?והקבוצה המפחידה של צסק"א?קאחה? ועוד רבות וטובות
פעם שחקני העל היו נשארים באירופה לא מעט שנים,עכשיו כמעט כל שחקן של 15 נקודות למשחק/כישרון הולך אחרי שנה ל-NBA
הרמה ירדה ואין על זה וויכוח,אבל נראה שהיא עלתה מעט בשנתיים האחרונות
נקווה שעם השיטה החדשה של הטופ 16 נקבל ליגה יותר יפה וחזקה
itay92 כתב:rc4991 כתב:התנין כתב:rc4991 כתב:אל תשכחו גם שהירוליג ננחלשה מאוד בשנים האחרונות
השושלת הגדולה של מכבי התקשתה לא מעט פעמים ביורוליג,שים אותו העונה וכל משחק נגמר ב-30+
פעם שחקני העל היו נשארים באירופה לא מעט שנים,עכשיו כמעט כל שחקן של 15 נקודות למשחק/כישרון הולך אחרי שנה ל-NBA
לא רק חזקה יותר ,אלא יותר מעניינת וזה מה שג'ורדי רוצה,יותר ענייין,יותר ספונסרים ויותר כסף
rc4991 כתב:התנין כתב:rc4991 כתב:אל תשכחו גם שהירוליג ננחלשה מאוד בשנים האחרונות
התנין כתב:rc4991 כתב:התנין כתב:rc4991 כתב:אל תשכחו גם שהירוליג ננחלשה מאוד בשנים האחרונות
הרמה בטוח לא ירדה, תהיה בטוח בזה. דווקא בשנים ההם שחקנים היו עוזבים ל NBA בכמויות גדולות יותר. היום אתה רואה שחקנים נשארים באירופה למרות שהם מקבלים הצעות מהנבא, מאחר והקבוצה שלהם מציעה להם חוזה מספיק גדול.
ואני חושש שהזיכרון שלך בוגד בך מעט. סקיפר היא אחת הקבוצות הטיפשות שאי פעם הגיעו לגמר. היתה קבוצה מלאת כישרון נכון, אבל שיחקה כדורסל כ''כ לא חכם שמתבסס על הפצצות מבחוץ. רחוקה מלהיות קבוצה גדולה, אם כי מוכשרת. צסק''א ההיא לא מתקרבת בכלל לרמות של השנים האחרונות(בטח שלא בתקופות של מסינה)וטאו ויטוריה בהחלט היתה קבוצה שלמה ומוכשרת בטירוף, אבל לא יותר מה שרואים היום(לפחות על הנייר).
בעונה הראשונה של השושלת מכבי נתקלה בלא מעט קשיים כי זו היתה קבוצה די חדשה. בעונה שלאחר מכן מכבי עשתה מהיורוליג קציצות וזכתה באחד התארים הכי לא מפתיעים בתולדות היורוליג, בטח לאחר שטאו העיפה את צסק''א.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־18 אורחים