עריכה: זה קורה לי יותר מידי לאחרונה שרושמים אותה תגובה כמוני 2 שניות לפני

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:הישראלים של מכבי קלעו אתמול 43% מהנקודות של מכבי
צביון ישראלי? זה לא כמות הישראלים, זה מה שהם נותנים
עדיף קצת ישראלים ותרומה גדולה מאשר ישראלים שלא מגיע להם להיות במכבי ולא תורמים כלום
אלמוג כתב:אין לי יותר מדי מה להוסיף על מה שרשמתם, בול פגיעה בכל הסיכומים.
רק 2 דברים. אתם מתולננים על השופטים, אבל הם די נתנו לנו את המשחק עם הבלתי ספורטיבית על שרמדיני.
הם השופטים הכי פרו מכבי שיצא לי לראות בחיים. גם אם אני הייתי שופט במשחק הזה לא הייתי יכול להיות כלכך פרו מכבי.
מעניין אותי אגב מה היינו רושמים אם השופטים לא היו נותנים את הבלתי ספורטיבית על שרמדיני, ורפשה לא היה מקבל טכנית(ואם היו קוראים לו אוברדוביץ', הוא לא היה מקבל),
בטח כל שחקני מכבי שהקיבלו מחמאות היו באותם רגעים על הגריל. כי מכבי לא הייתה מנצחת.
אה ורוט, רציתי לראות עוד דק' שלו. שיחק פשוט נהדר.
אהה גם שרמדיני, מזעזע פשוט.
rc4991 כתב:אלמוג כתב:אין לי יותר מדי מה להוסיף על מה שרשמתם, בול פגיעה בכל הסיכומים.
רק 2 דברים. אתם מתולננים על השופטים, אבל הם די נתנו לנו את המשחק עם הבלתי ספורטיבית על שרמדיני.
הם השופטים הכי פרו מכבי שיצא לי לראות בחיים. גם אם אני הייתי שופט במשחק הזה לא הייתי יכול להיות כלכך פרו מכבי.
מעניין אותי אגב מה היינו רושמים אם השופטים לא היו נותנים את הבלתי ספורטיבית על שרמדיני, ורפשה לא היה מקבל טכנית(ואם היו קוראים לו אוברדוביץ', הוא לא היה מקבל),
בטח כל שחקני מכבי שהקיבלו מחמאות היו באותם רגעים על הגריל. כי מכבי לא הייתה מנצחת.
שופטים פרו מכבי? ממש
הם שפטו בצורה ביזיונית שאם עושים את החישוב הוא השתלם למלאגה שקיבלה הרבה נקודות מעבירות שלא היו
אלמוג כתב:rc4991 כתב:אלמוג כתב:אין לי יותר מדי מה להוסיף על מה שרשמתם, בול פגיעה בכל הסיכומים.
שופטים פרו מכבי? ממש
הם שפטו בצורה ביזיונית שאם עושים את החישוב הוא השתלם למלאגה שקיבלה הרבה נקודות מעבירות שלא היו
ברצינות?
סמי בכר לא יכל להיות יותר פרו מכבי מהם, אם היה שופט אתמול.
אלמוג כתב:לא יודע אחי, הם שרקו כמויות עבירות מטורפות. למכבי יש סגל רחב שכולם בערך אותה רמה, אין סטאר גדול שעליו אנחנו חיים ואם הוא מסתבר בעבירות מכבי בבעייה.
לכן ככל שיש יותר שריקות במשחק זה יותר טוב למכבי(רק שילמדו לקלוע עונשין, עם דגש קל על אוחיון).
מה גם שהם שרקו שריקות בזמן קריטי בשביל מכבי, הם עזרו הרבה(שאני אומר פרו-מכבי אני לא מתכוון שהם הביאו שריקות מהבית לטובת מכבי, פשוט זו הסיטואציה שנוצרה).
עם כל האכזבה שלכם מהשיפוט, אני אשמח לעונה של שיפוט נוקשה עם הרבה שריקות, אני מניח שזה ישחק לטובתנו לרוב(עד שנפגוש את ברצלונה, שלהם כמובן אסור לשרוק לעבירה חחח ).
רק שוב, עונשין עונשין עונשין.
אגב שחורציאניטיס במשחק כמו אתמול היה מחזיק בערך 6 דק' על המגרש עד שהיה יוצא ב 5 עבירות.
Holiday_Armadillo כתב:הישראלים של מכבי קלעו אתמול 43% מהנקודות של מכבי
צביון ישראלי? זה לא כמות הישראלים, זה מה שהם נותנים
עדיף קצת ישראלים ותרומה גדולה מאשר ישראלים שלא מגיע להם להיות במכבי ולא תורמים כלום
חביב אורנג'ד כתב:עוד נקודה מעניינת - השחקנים שהובילו אתמול את מכבי בנקודות, אסיסטים, ריבאונדים וחסימות הם לא רק שחקני שנה ראשונה ("רוקים") ביורוליג, אלא שחקנים ששיחקו אתמול את משחקם הראשון במפעל אירופי כלשהו.
היקמן, שהוביל את מכבי בנקודות ואסיסטים, נתן את משחקו הראשון במפעל אירופי אתמול, בעוד שתומאס, שהוביל את מכבי בריבאונדים וחסימות, שיחק אתמול את משחקו הראשון על אדמת אירופה מאז ומעולם.
אלמוג כתב:אין לי יותר מדי מה להוסיף על מה שרשמתם, בול פגיעה בכל הסיכומים.
שמשון הגיבור כתב:מישהו יודע על אתר שמספק שידורים חוזרים / הורדה של המשחק?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר ו־26 אורחים