יורוליג, מחזור 1: מלאגה נגד מכבי - חמישי, 20:45, ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג, מחזור 1: מלאגה נגד מכבי - חמישי, 20:45, ערוץ 10

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 אוקטובר 2012, 23:15

דאבל טים..

עריכה: זה קורה לי יותר מידי לאחרונה שרושמים אותה תגובה כמוני 2 שניות לפני :)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי קובי » 12 אוקטובר 2012, 02:33

סיכום שלי:

הטוב - ליאור אליהו. עשה פשוט הכל על המגרש ופירפר את הגבוהים של מלאגה, בזכות יתרון זריזות ברור. משחק באמת כמעט מושלם שלו, מלבד איזו הגנה עצלה על גיסט.
הרע - השופטים. מהדקה ה-15 לערך, השופטים פשוט חרבו משחק ששטף והיה מאוד אטרקטיבי לעין. מאז, המשחק היה פשוט קשה לצפייה, פגע בשני הצדדים, אך לטעמי הרבה יותר במכבי שהתקשתה להסתגל, לעומת מלאגה (בראשות קלוואי), שהלכה יותר פנימה והרוויחה נקודות וצימצום הפער מהקו.
אני חושב שבלאט היה צריך "לסגל" את החבר'ה למצב מהר יותר ולרדת לאיזה פסק זמן, כשההפרש ננגס לו. כשמנצחים, הכל טוב.
המכוער - אנחנו. התפלאתי מאוד לפני המשחק, נוכח ההתלהבות המוגזמת ממלאגה בפורום. היו אנשים שלא הבינו "איך נבנתה קבוצת פאר" בתקציב דומה או פחות לזה של מכבי. ממבט חטוף בסגל השחקנים של הקבוצה הספרדית, לא הבנתי על מה המהומה.
זה לא שנכון להיום מכבי זה שרשרת יהלומים, אבל לעשות ממלאגה כזאת ?! על מה ולמה ?
המכוער2 - ארל קלוואי. נתן משחק פשוט נפלא היום, אבל היי... זה ארל קלוואי. נקודה שחורה להגנת הגארדים עליו. אתם יודעים מה - גם לשופטים, שלא נתנו ממש לשמור היום.

חזרה לצהוב:
לוגאן מוכיח שהוא הבאנקר של מכבי. סיפק יד יציבה מבחוץ, לא כפה את עצמו על המשחק ובכל זאת סיים עם 14 נקודות, כולל סל סופר חשוב במאני טיים, אחרי חצי חדירה וקליעה בפייד אוואיי. רק שימשיך כך.
מהיקמן דווקא לא התרשמתי, כמו הרוב פה, מאוד מאוד לטובה. היו לו לא מעט החלטות לא טובות בבחירת הזריקות ובניהול המשחק, למרות שסיים משחק עם סטטיסטיקה מרשימה בהחלט בשורה התחתונה (16 + 4). הלוואי שכל משחק יצליח לספק כמות נקודות ואסיסטים שכאלו, אבל, עפ"י איך שזה נראה עד עכשיו, הוא לא נראה מספיק מחובר ונכון לקבוצה. מקווה שאני טועה.
אוחיון נתן דקות פשוט גדולות, כשמלאגה סגרה את הפער, כולל 2 שלשות, שאחת היא אמא של הפוקסים. שאפו.
רוט - 5 דקות של משחק, אבל אחלה דקות. ראוי לקרדיט נוסף.
פניני - משחק פשוט ענק שלו, לאורך כל הדרך. הרבה אחריות, הרבה בטחון. משהו שהיינו צמאים אליו עונה שלמה אשתקד. מקווה שזה יסמל המשכיות לעונה זו. אולי סרט הקפטן עושה לו רק טוב.
לאנדסברג - היה פשוט מעולה בדקות בהן שיחק ולא היה ברור לי מדוע כמעט ולא חזר למחצית השנייה. אני חושב שהוא יוכל להיות בורג מרכזי בקבוצה, אך חוששני, כי בלאט לא מספיק מאמין בו ודיי קל איתו על ההדק.
שרמדיני סחט לא מעט עבירות בהתקפה וגם "סיפק את הסחורה" מהקו, דבר שאני סבור שיהיה לנו לעזר רב גם בהמשך העונה. בהגנה יש עוד מה לעבוד איתו, בעיקר בכל הנוגע לתיאום בהגנת החילופים של בלאט.
ג'יימס היה נהדר, בדקות בהן שיחק וכרגיל, סיפק מטרייה אווירית עם 2 חסימות ב-7 דק' משחק בלבד.
תומאס - אני הייתי מאוד מבסוט מהבחור. הוא פשוט שטף את המגרש. נע מאוד מהר מההגנה להתקפה. נראה שבהתקפה יש לו מיקום נהדר ואני מאמין שיוכל לספק את הסחורה גם בצד הזה. הוכיח היום ריבאונד ומטרייה מרשימים מאוד - 8 ריבאונד -3 חסימות ב-18 דקות משחק בלבד. נראה שבהחלט אפשר לבנות עליו.
קיינר מדלי - אחרי 8 משחקים שאני צופה בבחור אצלינו (3 ווינר, 4 משחקי הכנה והיום), זה נראה שהוא פשוט לא מחובר לקבוצה. כל הפעולות שלו נראות לא מחוברות. נראה שהוא מאוד רוצה, אבל פשוט לא מצליח למצוא את מקומו. נכון לכרגע, הוא עב"מ בנוף הצהוב ואני מקווה שבלאט יצליח להפיק ממנו את המירב בכל זאת.

שורה תחתונה - אחלה פתיחת עונה !

סופ"ש נעים לכולם !
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 12 אוקטובר 2012, 03:56

הישראלים של מכבי קלעו אתמול 43% מהנקודות של מכבי
צביון ישראלי? זה לא כמות הישראלים, זה מה שהם נותנים
עדיף קצת ישראלים ותרומה גדולה מאשר ישראלים שלא מגיע להם להיות במכבי ולא תורמים כלום
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי אלמוג » 12 אוקטובר 2012, 07:01

אין לי יותר מדי מה להוסיף על מה שרשמתם, בול פגיעה בכל הסיכומים.
רק 2 דברים. אתם מתולננים על השופטים, אבל הם די נתנו לנו את המשחק עם הבלתי ספורטיבית על שרמדיני.
הם השופטים הכי פרו מכבי שיצא לי לראות בחיים. גם אם אני הייתי שופט במשחק הזה לא הייתי יכול להיות כלכך פרו מכבי.

מעניין אותי אגב מה היינו רושמים אם השופטים לא היו נותנים את הבלתי ספורטיבית על שרמדיני, ורפשה לא היה מקבל טכנית(ואם היו קוראים לו אוברדוביץ', הוא לא היה מקבל),
בטח כל שחקני מכבי שהקיבלו מחמאות היו באותם רגעים על הגריל. כי מכבי לא הייתה מנצחת.
אה ורוט, רציתי לראות עוד דק' שלו. שיחק פשוט נהדר.
אהה גם שרמדיני, מזעזע פשוט.
נערך לאחרונה על ידי אלמוג בתאריך 12 אוקטובר 2012, 08:07, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי שמשון הגיבור » 12 אוקטובר 2012, 07:02

מישהו יודע על אתר שמספק שידורים חוזרים / הורדה של המשחק?
שמשון הגיבור

הודעהעל ידי rc4991 » 12 אוקטובר 2012, 08:42

Holiday_Armadillo כתב:הישראלים של מכבי קלעו אתמול 43% מהנקודות של מכבי
עדיף קצת ישראלים ותרומה גדולה מאשר ישראלים שלא מגיע להם להיות במכבי ולא תורמים כלום

אנחנו כבר יודעים את זה מצוין זו התקשורת שמציגה את זה הפוך למרות שנראה לי שהם כבר קולטים את מה שבלאט מסביר להם בכל ראיון
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 12 אוקטובר 2012, 08:43

אלמוג כתב:אין לי יותר מדי מה להוסיף על מה שרשמתם, בול פגיעה בכל הסיכומים.
רק 2 דברים. אתם מתולננים על השופטים, אבל הם די נתנו לנו את המשחק עם הבלתי ספורטיבית על שרמדיני.
הם השופטים הכי פרו מכבי שיצא לי לראות בחיים. גם אם אני הייתי שופט במשחק הזה לא הייתי יכול להיות כלכך פרו מכבי.

מעניין אותי אגב מה היינו רושמים אם השופטים לא היו נותנים את הבלתי ספורטיבית על שרמדיני, ורפשה לא היה מקבל טכנית(ואם היו קוראים לו אוברדוביץ', הוא לא היה מקבל),
בטח כל שחקני מכבי שהקיבלו מחמאות היו באותם רגעים על הגריל. כי מכבי לא הייתה מנצחת.

שופטים פרו מכבי? ממש
הם שפטו בצורה ביזיונית שאם עושים את החישוב הוא השתלם למלאגה שקיבלה הרבה נקודות מעבירות שלא היו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי אלמוג » 12 אוקטובר 2012, 08:44

rc4991 כתב:

שופטים פרו מכבי? ממש
הם שפטו בצורה ביזיונית שאם עושים את החישוב הוא השתלם למלאגה שקיבלה הרבה נקודות מעבירות שלא היו

ברצינות?
סמי בכר לא יכל להיות יותר פרו מכבי מהם, אם היה שופט אתמול.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי rc4991 » 12 אוקטובר 2012, 08:46

אלמוג כתב:
rc4991 כתב:

שופטים פרו מכבי? ממש

ברצינות?
סמי בכר לא יכל להיות יותר פרו מכבי מהם, אם היה שופט אתמול.

שוב,הם לא היו פרו מכבים
הם פשוט שופטים מטומטמים ששרקו שריקות הזיות שעזרו למכבי אבל אם אתה עושה את החישוב הם עזרו יותר למלאגה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי אלמוג » 12 אוקטובר 2012, 08:54

לא יודע אחי, הם שרקו כמויות עבירות מטורפות. למכבי יש סגל רחב שכולם בערך אותה רמה, אין סטאר גדול שעליו אנחנו חיים ואם הוא מסתבר בעבירות מכבי בבעייה.
לכן ככל שיש יותר שריקות במשחק זה יותר טוב למכבי(רק שילמדו לקלוע עונשין, עם דגש קל על אוחיון).
מה גם שהם שרקו שריקות בזמן קריטי בשביל מכבי, הם עזרו הרבה(שאני אומר פרו-מכבי אני לא מתכוון שהם הביאו שריקות מהבית לטובת מכבי, פשוט זו הסיטואציה שנוצרה).
עם כל האכזבה שלכם מהשיפוט, אני אשמח לעונה של שיפוט נוקשה עם הרבה שריקות, אני מניח שזה ישחק לטובתנו לרוב(עד שנפגוש את ברצלונה, שלהם כמובן אסור לשרוק לעבירה חחח ).
רק שוב, עונשין עונשין עונשין.
אגב שחורציאניטיס במשחק כמו אתמול היה מחזיק בערך 6 דק' על המגרש עד שהיה יוצא ב 5 עבירות.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי rc4991 » 12 אוקטובר 2012, 08:58

אלמוג כתב:לא יודע אחי, הם שרקו כמויות עבירות מטורפות. למכבי יש סגל רחב שכולם בערך אותה רמה, אין סטאר גדול שעליו אנחנו חיים ואם הוא מסתבר בעבירות מכבי בבעייה.
לכן ככל שיש יותר שריקות במשחק זה יותר טוב למכבי(רק שילמדו לקלוע עונשין, עם דגש קל על אוחיון).
מה גם שהם שרקו שריקות בזמן קריטי בשביל מכבי, הם עזרו הרבה(שאני אומר פרו-מכבי אני לא מתכוון שהם הביאו שריקות מהבית לטובת מכבי, פשוט זו הסיטואציה שנוצרה).
עם כל האכזבה שלכם מהשיפוט, אני אשמח לעונה של שיפוט נוקשה עם הרבה שריקות, אני מניח שזה ישחק לטובתנו לרוב(עד שנפגוש את ברצלונה, שלהם כמובן אסור לשרוק לעבירה חחח ).
רק שוב, עונשין עונשין עונשין.
אגב שחורציאניטיס במשחק כמו אתמול היה מחזיק בערך 6 דק' על המגרש עד שהיה יוצא ב 5 עבירות.

אני ממש לא רוצה שישרקו ככה בכל משחק
השופטים הרסו את הקצב הטוב של המשחק וכמעט כל התקפה נגמרה בשריקה שלהם
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 12 אוקטובר 2012, 09:05

ראיתי את המשחק באיחור אופנתי של כמה שעות (בלי לדעת את התוצאה), והכי מצחיק זה שאני קופץ "יש" על כל פעולה טובה, כשהמשחק כבר נגמר כמה שעות לפני... :-)

הסיכומים כאן היו מאוד נכונים.
השופטים היו נוראיים. לא נתנו לשמור ומצד שני החזירו לנו עם ב"ס וטכנית... לא משנה.

ליאור היה פנטסטי. זה שחקן שפשוט כיף לראות משחק כדורסל. סיים עם 15 ו-5, ואלה בדיוק המספרים אותם השיג בעונת היורוליג הכי טובה שלו,
מה שאומר שהוא יכול לעשות זאת שוב. הלוואי.

פניני נהדר. אני כבר לא כזה בטוח שאני מחכה לסמית'. בכל אופן כשסמית' יחזור, מי שייפגע הוא כנראה לאנדסברג.

לוגאן היה השחקן המשמעותי ביותר. הוא שיחק הכי הרבה דקות, עשה הכל טוב, ורואים שהוא משרה רוגע על הקבוצה. עוד קצת ריכוז בזריקות החופשיות,
והוא היה סוגר 20 במשחק הזה בלי בעיה.

היקמן, כמו שרוי אמר, הפתיע לטובה מצד אחד, ומצד שני הרעות החולות עדיין שם. הוא לא ממש רכז וממש לא מנהל משחק, למרות שיש לו יכולת מסירה טובה.
אני אהבתי את התנועה שלו ללא כדור ואת ההאסל שנתן לו 4 נקודות ברבע הראשון. הוא כמובן גם קלעי עונשין מצויין.
לטעמי היקמן צריך לשחק רק כ-2, ואפילו כשהוא ליד לוגאן, עדיך שלוגאן יהיה זה שמנהל את המשחק.

הגבוהים - מאוד אהבתי שדייויד יצר לעצמו מין מפלצת תלת ראשית בצבע. זה משהו שבזמנו עשה פיל ג'קסון בשיקאגו, כשהיו לו 3 סנטרים חלשים, אבל הם ידעו בדיוק
מה הם צריכים לעשות. אז כאן יש לנו את שרמדיני שקולע מהקו ויודע לסחוט עבירות, את תומאס שנתן הופעת בכורה נהדרת והראה התמצאות טובה גם בהתקפה ובעיקר בהגנה,
וגם שון עשה את העבודה שלו טוב.
סה"כ יכול להיות מצב שנראה את שלושתם חולקים 40 דקות בעמדה 5, כשכל פעם מישהו אחר משחק מעט יותר, ומי יודע, אולי זה אפילו יצליח.

בלאט - אין מה להגיד. היו במשחק הזה דקות גם במחצית הראשונה וגם בשניה, שפשוט היה תענוג לראות את מכבי. זה היה בדר"כ עם פניני וליאור כפורוורדים, תומאס המטרייה
ולפחות רכז אחד אמיתי על המגרש (יוגב או מורן). רואים שהשחקנים אינטלגנטים, ולמרות מעט הזמן שהיו ביחד, הם מבינים מה דייויד רוצה, ומבצעים את זה מצויין.

פתיחה נהדרת והרבה תקוות להמשך.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי התנין » 12 אוקטובר 2012, 09:13

כמו שחשבתי, הסגל של מכבי הוא טוב ומעלה. כולם נלחצו על כלום.
לוגאן מתאים לנו כמו כפפה ליד. זר מעולה, שיוכיח לכולם שיש לו עוד הרבה לתת.
תומאס נראה מעולה!
התנין

הודעהעל ידי rc4991 » 12 אוקטובר 2012, 09:27

רק עכשיו נזכרתי בזה...
זה ממש מצחיק (ועצוב) ששרמאדיני זורק לנו את הטכניות והבלתי ספוטיביות :laugh1
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 12 אוקטובר 2012, 12:10

Holiday_Armadillo כתב:הישראלים של מכבי קלעו אתמול 43% מהנקודות של מכבי

גם היה כיף לראות את רוט שלא קלע ב-5 דקות ששיחק..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי קובי » 12 אוקטובר 2012, 12:13

אגב, שימו לב שכבר במשחקו הראשון, תומאס מוביל בדקות המשחק על פני שרמאדיני וג'יימס - 18, לעומת 14 ו-7 בהתאמה.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 12 אוקטובר 2012, 15:09

עוד נקודה מעניינת - השחקנים שהובילו אתמול את מכבי בנקודות, אסיסטים, ריבאונדים וחסימות הם לא רק שחקני שנה ראשונה ("רוקים") ביורוליג, אלא שחקנים ששיחקו אתמול את משחקם הראשון במפעל אירופי כלשהו.
היקמן, שהוביל את מכבי בנקודות ואסיסטים, נתן את משחקו הראשון במפעל אירופי אתמול, בעוד שתומאס, שהוביל את מכבי בריבאונדים וחסימות, שיחק אתמול את משחקו הראשון על אדמת אירופה מאז ומעולם.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 12 אוקטובר 2012, 15:49

חביב אורנג'ד כתב:עוד נקודה מעניינת - השחקנים שהובילו אתמול את מכבי בנקודות, אסיסטים, ריבאונדים וחסימות הם לא רק שחקני שנה ראשונה ("רוקים") ביורוליג, אלא שחקנים ששיחקו אתמול את משחקם הראשון במפעל אירופי כלשהו.
היקמן, שהוביל את מכבי בנקודות ואסיסטים, נתן את משחקו הראשון במפעל אירופי אתמול, בעוד שתומאס, שהוביל את מכבי בריבאונדים וחסימות, שיחק אתמול את משחקו הראשון על אדמת אירופה מאז ומעולם.

ובכל זאת שני השחקנים הכי טובים על המגרש אתמול היו שועלי יורוליג ותיקים - לוגאן וליאור, והשלישי היה פניני שגם הוא כבר שועל ותיק.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 12 אוקטובר 2012, 15:56

אם השופטים לא היו הורסים למכבי את המומנטום מלכתחילה הם לא היו צריכים ''להציל'' אותה עם הבלתי ספורטיבית

ד''א, אתמול בדקות שלנדסברג שיחק הוא היה מצוין..מעניין למה הוא לא ראה מגרש יותר
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 12 אוקטובר 2012, 16:10

שמשון הגיבור כתב:מישהו יודע על אתר שמספק שידורים חוזרים / הורדה של המשחק?

תנסה פה: http://forum.rojadirecta.es/showthread. ... 11-09-2012
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־31 אורחים