על ידי yzafrir » 15 אוקטובר 2012, 05:15
זה לא יאמן אבל פשוט אפשר לקחת את הסיכום שכתבתי למשחק נגד מלאגה ולהעתיק לפה . אותו תסריט בדיוק !!!
ראינו שום פעם מה מכבי יכולה להיות (הרבע השני ) ומה מכבי היא כרגע , קבוצה שלוקחת משחקים יותר בגלל מלחמה ופחות בגלל יכולת קבוצתית טובה .
אוחיון כרגע הוא הרכז האמיתי היחיד ( את רוט אני לא מחשיב כרגע..) ואני דווקא חושב שהוא היה טוב אתמול . הוא לא נמצא בכושר הכי טוב שלו והוא נראה קצת עייף אבל הוא עדיין מנהל טוב את המשחק ולוחץ בהגנה ואפילו קולע כמה נקודות חשובות .
בתור אחד שמאוד כעס עליו בקיץ (ועדיין כועס) אני די שמחתי לראות אותו מחייך ומתאמץ ובכלל בגישה חיובית ולא מתוסכל כמו אחד שחושב שמכבי דפקה אותו .
היקמן נתן רבע ראשון טוב עם שלשה וסל ועברה אבל אחר כך הלך ודעך וחזר להחזקת כדור המיותרת שלו עם זריקות שלא קשורות למציאות אפילו לא בסוף שעון . כמו שמישהו אמר פה , הוא מזכיר את סמית' (של תחילת העונה) , שחקן סולידי ומשעמם . אני מקווה שבדומה לסמית' הוא יהפוך להיות מה שסמית' נהפך בסוף העונה . בקיצור אני הייתי מעדיף את פולן עליו ואני חושב שג'ייקוב הוא חומר הרבה יותר טוב לפיתוח מאשר היקמן או אפילו את פול סטול שהוא רכז הרבה יותר טוב משניהם .
אליהו ממשיך במגמת השיפור שלו למרות שנראה שהוא קצת התעייף , אבל אני מאוד שמח שהוא תופס את המקום שלו כ-4 המוביל , מה שמעלה סימני שאלה לגבי המחליף שלו (ועל כך בהמשך ) .
לאנדסברג מתקדם ממשחק למשחק וראוי ליותר קרדיט וכך גם מורן רוט שפשוט כיף לראות את המלחמה שלו על כל כדור .
ג'יימס , לא מראה שום דבר שגורם לי להבין למה דיויד העדיף אותו על טיוס הישראלי .
שרמאנדיני חייב לעבוד חזק מאוד על הגוף שלו , יש לו טכניקה טובה והבנה של המשחק אבל הוא פשוט חלש פיזית . המזל זה שהוא צעיר מאוד עדיין ויש לו המון לאן להתפתח גם פיזית וגם מקצועית ובכלל זה דיי אופיני שסנטרים הם לייט בלומרים כך שצריך סבלנות איתו .
תומאס בנתיים מתחיל להתברר כגניבה של בלאט אבל לעמדה 4 מה שמחזיר אותי לשאלת המחליף לעמדה 4 ממיקודם....
דיברתם על הטרייד סמתי' תמורת ג'יימס ואני כבר אז הצעתי טרייד אחר . מדלי (שחסרונו ממש לא הורגש היום ) תמורת סמית' . למכבי ממש לא נחוץ שלושה שחקנים שהם 4 ועדיף לה במקום מדלי שהוא רק 4 את סמית' שהוא 4-5 .
סמית' הראה היום שהוא שחקן פיזי שיכול להתמודד עם סנטרים גבוהים ממנו בהרבה , ומה שהוא עשה לשרמאן הוא בהחלט יכול לעשות לבגיץ' או טומיץ הרכים יחסית .
בניגוד לגבוהים אחרים מהליגה שחגגו על מכבי בהכנה , הוא עשה את זה בעיקר בפוסט אפ ולא בקליעות מחצי מרחק או פיק אנד רולים וזה בדיוק מה שחסר למכבי כרגע .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.