המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jay כתב:קצת יותר ברצינות, זה אותו היקמן של המשחקים הקודמים: חסר בטחון, הססן, לחוץ כמו טמפון מרוב שהוא רוצה וזה משפיע גם על האחוזים שלו, וזה בלי לדבר על טכניקת הזריקה שלו שמעצבנת אותי. אופס דיברתי. הוא גם שוב פעם קלע באחוזים מצוינים מהקו, ושוב פעם קבר 2 קריטיות מהקו כמו שפר. אבל משחק ראשון שהוא הראה ניצוצות של ביינומיזם/פרגואיזם/פרקינסיזם: היו לו שם כמה חדירות ומהלכים בהגנה (3 חטיפות כולל הגדולה בסוף?) שהראו איזה סייז טוב יש לו, קריאת קווי מסירה ורגליים זריזות. חייב לשפר קבלת החלטות ואת הלחץ/אחוזים נמוכים, אבל הוא בהחלט הצליח להפריך טיעונים שעלו פה על חוסר אימפקט.
שמואל1 כתב:מהראיון עושה רושם שדיוויד בלאט מאוד מעריך את היקמן, ולא ברור לי למה. נותר רק לקוות שהוא צודק.
מכביסט28 כתב:לוגאן, אהוב הפורום הבלתי מעורער, עם משחק זוועה ואף אחד פה לא פותח את הפה..
רק היקמן הוא אויב המדינה. מעניין...
מכביסט28 כתב:לוגאן, אהוב הפורום הבלתי מעורער, עם משחק זוועה ואף אחד פה לא פותח את הפה..
עלמה צהובה כתב:מכביסט28 כתב:לוגאן, אהוב הפורום הבלתי מעורער, עם משחק זוועה ואף אחד פה לא פותח את הפה..
לוגאן באמת קצת נעלם היום.
אבל לכל שחקן יש יום כזה ואני גם חושבת שצריך לקחת בחשבון את זה שהמשחק הראשון בנוקיה עם כל הרעש והציפיות
משחקנים חדשים שרק התחילו לשחק ביחד... זה לא תירוץ, אבל זה גם גורם משפיע.
אני בטוחה שנראה את לוגאן עושה עוד הרבה דברים יפים וגם היקמן.
misha כתב:מגזימים עם היקמן לכאן או לכאן. הוא יכול להיות גארד יורוליג טוב אבל כרגע נראה שהוא טרוד מדי בקליעה מבחוץ שלא נכנסת לו כמו באחוזים של העונה שעברה ומכריח יותר מדי זריקות. ברגע שהקליעה תחזור, זה יראה יותר טוב.
יש לו הגנה טובה מאוד (גם שומר אישי טוב וגם חוטף טוב), יודע לשחק פיק אנד רול (גם אם לא רואים את זה מספיק כרגע), חודר לא רע וסוחט לא מעט עבירות ואולי קלע העונשין הטוב בקבוצה. צריך לתת לו זמן להסתגל לרמה הזאת, עד היום הוא לא שיחק באף מפעל רציני.
עידן כתב:במחצית אמרתי שהיקמן עם הרנקינג השני הכי גבוה? סיים עם הרנקינג הכי גבוה בקבוצה(20), וגם סחט 9 עבירות, סתם שתדעו. לא הכל זה קליעה.
על כל פנים, אני לא ממהר להלל אותו, אבל לדעתי הוא ממש לא ראוי לכל הביקורות השליליות שהוא חוטף פה. תנו לבחור זמן.
jol9 כתב:סמית' חזר ופניני חוזר לנפטלין.
המשחק הקודם שבו פניני היה טוב, נראה הרבה יותר טוב ומהנה. היום הוא לא היה רע, הוא פשוט לא קלע כלום.
יש לי תחושה שיש לזה קשר לכך שסמית' נמצא, כי הוא יודע שדייויד מחזיק ממנו פחות מאשר מדווין.
חבל.
misha כתב:jol9 כתב:סמית' חזר ופניני חוזר לנפטלין.
המשחק הקודם שבו פניני היה טוב, נראה הרבה יותר טוב ומהנה. היום הוא לא היה רע, הוא פשוט לא קלע כלום.
יש לי תחושה שיש לזה קשר לכך שסמית' נמצא, כי הוא יודע שדייויד מחזיק ממנו פחות מאשר מדווין.
חבל.
זה תלוי רק בו. חלק מהזריקות שלו היו חופשיות לגמרי(היום וגם נגד מגדל). ברגע שהוא לא קולע אותן וגם לא נותן משהו מעבר (שמירה, אס') כמו נגד מלאגה, בלאט ילך לאופציות אחרות, ולא חסר כאלה (גם לנדסברג בנוסף לסמית').
כרגע אוחיון יותר מדאיג כי בעמדה שלו חוץ מרוט אין לנו אף רכז טבעי. בשלב זה, בבית הדי חלש שקיבלנו, עוד אפשר להסתדר בלעדיו אבל נהיה חייבים אותו בכושר טוב בטופ 16.
Sabonis כתב:אין בתקציר של ספורט5 את הדאנק המדהים של תומאס. הזוי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־26 אורחים