יורוליג, מחזור 2: מכבי נגד סיינה - חמישי, 21:00, ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג: מכבי נגד סיינה - חמישי, 21:00, ערוץ 10

הודעהעל ידי jay » 18 אוקטובר 2012, 20:53

קצת יותר ברצינות, זה אותו היקמן של המשחקים הקודמים: חסר בטחון, הססן, לחוץ כמו טמפון מרוב שהוא רוצה וזה משפיע גם על האחוזים שלו, וזה בלי לדבר על טכניקת הזריקה שלו שמעצבנת אותי. אופס דיברתי. הוא גם שוב פעם קלע באחוזים מצוינים מהקו, ושוב פעם קבר 2 קריטיות מהקו כמו שפר. אבל משחק ראשון שהוא הראה ניצוצות של ביינומיזם/פרגואיזם/פרקינסיזם: היו לו שם כמה חדירות ומהלכים בהגנה (3 חטיפות כולל הגדולה בסוף?) שהראו איזה סייז טוב יש לו, קריאת קווי מסירה ורגליים זריזות. חייב לשפר קבלת החלטות ואת הלחץ/אחוזים נמוכים, אבל הוא בהחלט הצליח להפריך טיעונים שעלו פה על חוסר אימפקט.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי מכביסט24 » 18 אוקטובר 2012, 20:53

לוגאן, אהוב הפורום הבלתי מעורער, עם משחק זוועה ואף אחד פה לא פותח את הפה..
רק היקמן הוא אויב המדינה. מעניין...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי MaccabiTA » 18 אוקטובר 2012, 20:54

איזה סיום למשחק.. היקמן התחיל נורא אבל סיים מדהים, למרות שהוא ולוגן עדיין מחזיקים יותר מדי בכדור ולוקחים יותר מדי זריקות.
תומאס נתן ריבאונדים חשובים וגם כמה סיומות יפות בהתקפה אבל אין לו מובים בפוסט והוא צריך להפסיק להתעקש על זה ולהפנים שהוא לא שחקן מטרה, כל הנקודות שלו באו מכדורים שקיבל באיזור הטבעת (עם סיומות יפות) וריבאונד התקפה. גם בהגנה הוא פיקשש אבל לא נשפוט אותו בשלב הזה.
יוגב היה עסוק מדי בכל העניין של איך הקהל יגיב (או הגיב) בנוגע לכל העניין בקיץ ובלאט לקח החלטה נכונה כשהחליט לא לשתף אותו במאני טיים כי הוא לא היה מרוכז.
סמית' נתן משחק יפה, יציבות שלו תהיה מאוד חשובה למכבי העונה כי הקו האחורי שלנו מתבסס על 2 סקוררים שתלויים ביום שהם תופסים.
אליהו עם עוד משחק נהדר, לא שיחקו עליו מספיק בהתקפה וחבל.
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי misha » 18 אוקטובר 2012, 20:54

מגזימים עם היקמן לכאן או לכאן. הוא יכול להיות גארד יורוליג טוב אבל כרגע נראה שהוא טרוד מדי בקליעה מבחוץ שלא נכנסת לו כמו באחוזים של העונה שעברה ומכריח יותר מדי זריקות. ברגע שהקליעה תחזור, זה יראה יותר טוב.
יש לו הגנה טובה מאוד (גם שומר אישי טוב וגם חוטף טוב), יודע לשחק פיק אנד רול (גם אם לא רואים את זה מספיק כרגע), חודר לא רע וסוחט לא מעט עבירות ואולי קלע העונשין הטוב בקבוצה. צריך לתת לו זמן להסתגל לרמה הזאת, עד היום הוא לא שיחק באף מפעל רציני.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי Mta_atic » 18 אוקטובר 2012, 20:55

jay כתב:קצת יותר ברצינות, זה אותו היקמן של המשחקים הקודמים: חסר בטחון, הססן, לחוץ כמו טמפון מרוב שהוא רוצה וזה משפיע גם על האחוזים שלו, וזה בלי לדבר על טכניקת הזריקה שלו שמעצבנת אותי. אופס דיברתי. הוא גם שוב פעם קלע באחוזים מצוינים מהקו, ושוב פעם קבר 2 קריטיות מהקו כמו שפר. אבל משחק ראשון שהוא הראה ניצוצות של ביינומיזם/פרגואיזם/פרקינסיזם: היו לו שם כמה חדירות ומהלכים בהגנה (3 חטיפות כולל הגדולה בסוף?) שהראו איזה סייז טוב יש לו, קריאת קווי מסירה ורגליים זריזות. חייב לשפר קבלת החלטות ואת הלחץ/אחוזים נמוכים, אבל הוא בהחלט הצליח להפריך טיעונים שעלו פה על חוסר אימפקט.

אני מסכים איתך על הכל,
אבל חלקנו לא כ"כ שמים לב שחלק מהזריקות שהוא לוקח נובעות מניהול משחק גרוע של שאר השחקנים.
הרבה שחקנים מתחילים מהלכים, נתקעים באמצע ואז מוסרים להיקמן כדי שיסיים איכשהו. בגלל זה רואים אותו עם הרבה זריקות, אבל הבעיה טמונה יותר בכך שהשיטה עדיין לא הוטמעה בשחקנים.
דברים שהזמן יעשה.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 אוקטובר 2012, 20:55

טוב.. היו פה כאלה שחזו התפוצצות, או הצגה גדולה. מיותר לציין שזה לא בדיוק קרה.
מכבי כרגע קבוצת כדורסל לא טובה. התרגילים בהתקפה שבלוניים, צפויים ולא מוצאים לפועל בצורה טובה על ידי השחקנים.
בנוסף, גם ההגנה לא עובדת כרגע. הטיפול בפיק אנד רול עדיין מזעזע, לא יוצאים לקלעים והירידה להגנה נוראית. אין לי ספק שברגע שנפגוש סנטר רציני( אין כאלה בבית שלנו), החוסר במאסה יבוא לידי ביטוי.

היקמן- נתן יופי של רבע אחרון, שהגיע אחרי שלושה נוראיים.
לוגאן- כמו שאמרתי כבר עשרות פעמים, מדובר בשחקן שאתה לא יודע מה תקבל ממנו ביום נתון. היה לא יציב, ונשאר כזה. בלתי אפשרי לבנות על שחקנים כאלה.
אליהו- עוד משחק טוב, למרות שנעלם בחצי השני.
תומאס- שחקן עם פוטנציאל, לבלאט יש עוד המון עבודה איתו.
שארמדיני- בלאט לא משתמש בו מספיק, וגם בדקות שהוא נמצא על המגרש, אף אחד לא יודע לעבוד איתו, וזה חבל. יכול לתרום הרבה יותר.
סמית'- היה חסר. הוא עוד יתרום הרבה העונה.
יוגב- ממשיך ביכולת הגרועה. מיהרו להכתיר אותו כאן.
פניני- כנ"ל.
שון ג'יימס- מיותר. פשוט לא נמצא ברמה הזאת. לא ברורה לי ההתעקשות של בלאט עליו.

מגיעה מילה טובה למאמן של סיינה. הגיע להיכל, עם קבוצה רעה, ובזכות הכנה טקטית מצויינת( התקפות מהירות, הגנה חכמה וכו'), הצליח למתוח את מכבי עד השנייה האחרונה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי עלמה צהובה » 18 אוקטובר 2012, 20:55

שמואל1 כתב:מהראיון עושה רושם שדיוויד בלאט מאוד מעריך את היקמן, ולא ברור לי למה. נותר רק לקוות שהוא צודק.

באמת לא ברור לך למה? הוא יכול לנצח לו משחקים :cool

בלאט כנראה יודע מה הוא עושה איתו כשהוא משאיר אותו על המגרש. סומכת עליו. גם אם בהתחלה זה לא נראה מי יודע כמה.
יש לו חוש וכישרון להוציא את הטוב ביותר משחקנים כאלה ולבנות להם ביטחון.
ככה יוצאים מהקבר בסטייל !
סמל אישי של המשתמש
עלמה צהובה

הודעהעל ידי jol9 » 18 אוקטובר 2012, 20:56

סמית' חזר ופניני חוזר לנפטלין.
המשחק הקודם שבו פניני היה טוב, נראה הרבה יותר טוב ומהנה. היום הוא לא היה רע, הוא פשוט לא קלע כלום.

יש לי תחושה שיש לזה קשר לכך שסמית' נמצא, כי הוא יודע שדייויד מחזיק ממנו פחות מאשר מדווין.
חבל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Maccabikid » 18 אוקטובר 2012, 20:57

היקמן עם סל ניצחון גדול - אבל לדעתי התחיל את המהלך שלו 4 שניות לפני הזמן -היה צריך לגמור שעון ולזרוק רק שם. - בכל אופן המזל היה איתנו, ניצחון גדול!
היקמן היה היום ענק! ליאור היה גדול בעיקר במחצית הראשונה! תומאס פשוט שחקן אדיר! שרק ימשיך ככה ונהלל את בונסו שהיה פצוע.
בכל אופן היקמן שחקן של 19 נקודות, לא 16.
לוגאן לא היה טוב, ממש לא. יוגב, שרמדיני, וג'יימס בינתיים לא טובים. פניני שהיה טוב שבוע שעבר לא שיחק טוב השבוע.
Maccabikid

הודעהעל ידי עלמה צהובה » 18 אוקטובר 2012, 20:59

מכביסט28 כתב:לוגאן, אהוב הפורום הבלתי מעורער, עם משחק זוועה ואף אחד פה לא פותח את הפה..

לוגאן באמת קצת נעלם היום.
אבל לכל שחקן יש יום כזה ואני גם חושבת שצריך לקחת בחשבון את זה שהמשחק הראשון בנוקיה עם כל הרעש והציפיות
משחקנים חדשים שרק התחילו לשחק ביחד... זה לא תירוץ, אבל זה גם גורם משפיע.
אני בטוחה שנראה את לוגאן עושה עוד הרבה דברים יפים וגם היקמן.
ככה יוצאים מהקבר בסטייל !
סמל אישי של המשתמש
עלמה צהובה

הודעהעל ידי jol9 » 18 אוקטובר 2012, 20:59

מכביסט28 כתב:לוגאן, אהוב הפורום הבלתי מעורער, עם משחק זוועה ואף אחד פה לא פותח את הפה..

למה אף אחד? כמעט בכל הודעת סיכום כאן כתוב שלוגאן היה רע מאוד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי עידן » 18 אוקטובר 2012, 21:00

במחצית אמרתי שהיקמן עם הרנקינג השני הכי גבוה? סיים עם הרנקינג הכי גבוה בקבוצה(20), וגם סחט 9 עבירות, סתם שתדעו. לא הכל זה קליעה.

על כל פנים, אני לא ממהר להלל אותו, אבל לדעתי הוא ממש לא ראוי לכל הביקורות השליליות שהוא חוטף פה. תנו לבחור זמן.
עידן

הודעהעל ידי יוסי22 » 18 אוקטובר 2012, 21:01

חזרנו לקשקושים של קבוצה רעה על כל קבוצה שמכבי מנצחת ? סיינה היא לא קבוצה רעה , בוודאי עם קמפ שחזר היום .

מדלי בסך הכול חזר היום מפציעה למה בדיוק ציפו ממנו ?

גם סמית חזר מפציעה והוא יהיה הרבה יותר אפקטיבי .

אותי מדאיגה העובדה שאין למכבי רכז וזה נראה ממש לא טוב באספקט הזה , כל עוד היה למכבי שחקן כמו סופו בצבע זה היה פחות קריטי אבל כרגע זה ממש פוגע בכל השטף של מכבי.

אולי באמת החזרה של אוחיון המאוס תעשה טוב למכבי בקטע הזה כי הוא אומנם שחקן בינוני אבל כרכז הוא יותר טוב מכל דבר אחר שנמצא במכבי בעמדה הזו.
יוסי22

הודעהעל ידי מכביסט24 » 18 אוקטובר 2012, 21:01

עלמה צהובה כתב:

לוגאן באמת קצת נעלם היום.
אבל לכל שחקן יש יום כזה ואני גם חושבת שצריך לקחת בחשבון את זה שהמשחק הראשון בנוקיה עם כל הרעש והציפיות
משחקנים חדשים שרק התחילו לשחק ביחד... זה לא תירוץ, אבל זה גם גורם משפיע.
אני בטוחה שנראה את לוגאן עושה עוד הרבה דברים יפים וגם היקמן.

שלא תביני לא נכון, אני מת על לוגאן, ולא מאשים אותו על המשחק הנוראי שלו היום.. אני פשוט מוחה על ההתנהלות של חלק מהאנשים כאן כלפי שחקן אחד, על הרצח הספורטיבי שעושים לו כאן.. על חוסר הסבלנות שלהם כלפיו.. זה מה שמקומם אותי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי EulGam05 » 18 אוקטובר 2012, 21:04

misha כתב:מגזימים עם היקמן לכאן או לכאן. הוא יכול להיות גארד יורוליג טוב אבל כרגע נראה שהוא טרוד מדי בקליעה מבחוץ שלא נכנסת לו כמו באחוזים של העונה שעברה ומכריח יותר מדי זריקות. ברגע שהקליעה תחזור, זה יראה יותר טוב.
יש לו הגנה טובה מאוד (גם שומר אישי טוב וגם חוטף טוב), יודע לשחק פיק אנד רול (גם אם לא רואים את זה מספיק כרגע), חודר לא רע וסוחט לא מעט עבירות ואולי קלע העונשין הטוב בקבוצה. צריך לתת לו זמן להסתגל לרמה הזאת, עד היום הוא לא שיחק באף מפעל רציני.

מסכים לגמרי, זאת אחת התגובות היותר טובות שקראתי פה בזמן האחרון.
EulGam05

הודעהעל ידי jol9 » 18 אוקטובר 2012, 21:07

עידן כתב:במחצית אמרתי שהיקמן עם הרנקינג השני הכי גבוה? סיים עם הרנקינג הכי גבוה בקבוצה(20), וגם סחט 9 עבירות, סתם שתדעו. לא הכל זה קליעה.

על כל פנים, אני לא ממהר להלל אותו, אבל לדעתי הוא ממש לא ראוי לכל הביקורות השליליות שהוא חוטף פה. תנו לבחור זמן.

זה נכון. הוא יודע לסחוט עבירות, והוא קלע העונשין הכי טוב בקבוצה.
מנגד, אין שום סיבה שיזרוק 17 זריקות ויחזיק כ"כ הרבה בכדור.

אני חושב שכל הביקורת השלילית שהוא קיבל הגיעה בעיקר מרוי שקטל אותו לאורך כל המשחק לפעמים בצדק ולפעמים לא.
סה"כ הוא נתן שני משחקים ראשונים טובים, והרבה מעבר לציפיות של רוב האוהדים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 18 אוקטובר 2012, 21:08

jol9 כתב:סמית' חזר ופניני חוזר לנפטלין.
המשחק הקודם שבו פניני היה טוב, נראה הרבה יותר טוב ומהנה. היום הוא לא היה רע, הוא פשוט לא קלע כלום.

יש לי תחושה שיש לזה קשר לכך שסמית' נמצא, כי הוא יודע שדייויד מחזיק ממנו פחות מאשר מדווין.
חבל.

זה תלוי רק בו. חלק מהזריקות שלו היו חופשיות לגמרי(היום וגם נגד מגדל). ברגע שהוא לא קולע אותן וגם לא נותן משהו מעבר (שמירה, אס') כמו נגד מלאגה, בלאט ילך לאופציות אחרות, ולא חסר כאלה (גם לנדסברג בנוסף לסמית').

כרגע אוחיון יותר מדאיג כי בעמדה שלו חוץ מרוט אין לנו אף רכז טבעי. בשלב זה, בבית הדי חלש שקיבלנו, עוד אפשר להסתדר בלעדיו אבל נהיה חייבים אותו בכושר טוב בטופ 16.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי Sabonis » 18 אוקטובר 2012, 21:12

אין בתקציר של ספורט5 את הדאנק המדהים של תומאס. הזוי.
Sabonis

הודעהעל ידי jol9 » 18 אוקטובר 2012, 21:13

misha כתב:
jol9 כתב:סמית' חזר ופניני חוזר לנפטלין.

חבל.

זה תלוי רק בו. חלק מהזריקות שלו היו חופשיות לגמרי(היום וגם נגד מגדל). ברגע שהוא לא קולע אותן וגם לא נותן משהו מעבר (שמירה, אס') כמו נגד מלאגה, בלאט ילך לאופציות אחרות, ולא חסר כאלה (גם לנדסברג בנוסף לסמית').

כרגע אוחיון יותר מדאיג כי בעמדה שלו חוץ מרוט אין לנו אף רכז טבעי. בשלב זה, בבית הדי חלש שקיבלנו, עוד אפשר להסתדר בלעדיו אבל נהיה חייבים אותו בכושר טוב בטופ 16.

נכון, יוגב באמת בכושר רע.
הבעיה היא שהוא גם לא נותן לדייויד ניהול משחק מספיק טוב, על מנת שירצה את הכדור אצלו.

תגיד, מה אתה אומר על החמישיות של דייויד? בכל שלושת המשחקים עד עכשיו, הוא פתח בחמישייה חלשה והספסל קלע הרבה יותר מהחמישייה.
למה לעשות את זה?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 18 אוקטובר 2012, 21:15

Sabonis כתב:אין בתקציר של ספורט5 את הדאנק המדהים של תומאס. הזוי.

יש בתקציר של מכבי.

2:15.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־30 אורחים