misha כתב:Sabonis כתב:אין בתקציר של ספורט5 את הדאנק המדהים של תומאס. הזוי.
יש בתקציר של מכבי.
2:15.
אחלה, תודה.
מי שהעלה את התקציר בספורט5 צריך לפטר את עצמו. שווה לסבול משחק שלם בשביל דאנק כזה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
misha כתב:Sabonis כתב:אין בתקציר של ספורט5 את הדאנק המדהים של תומאס. הזוי.
יש בתקציר של מכבי.
2:15.
MTA2311 כתב:ד"א, חצי מהדאנק הזה הוא המסירה של מורן. פשוט כדור ענק.
בכיף יכל לקבל עוד דקות היום.
MTA2311 כתב:ד"א, חצי מהדאנק הזה הוא המסירה של מורן. פשוט כדור ענק.
jol9 כתב:misha כתב:jol9 כתב:סמית' חזר ופניני חוזר לנפטלין.
המשחק הקודם שבו פניני היה טוב, נראה הרבה יותר טוב ומהנה. היום הוא לא היה רע, הוא פשוט לא קלע כלום.
יש לי תחושה שיש לזה קשר לכך שסמית' נמצא, כי הוא יודע שדייויד מחזיק ממנו פחות מאשר מדווין.
חבל.
זה תלוי רק בו. חלק מהזריקות שלו היו חופשיות לגמרי(היום וגם נגד מגדל). ברגע שהוא לא קולע אותן וגם לא נותן משהו מעבר (שמירה, אס') כמו נגד מלאגה, בלאט ילך לאופציות אחרות, ולא חסר כאלה (גם לנדסברג בנוסף לסמית').
כרגע אוחיון יותר מדאיג כי בעמדה שלו חוץ מרוט אין לנו אף רכז טבעי. בשלב זה, בבית הדי חלש שקיבלנו, עוד אפשר להסתדר בלעדיו אבל נהיה חייבים אותו בכושר טוב בטופ 16.
נכון, יוגב באמת בכושר רע.
הבעיה היא שהוא גם לא נותן לדייויד ניהול משחק מספיק טוב, על מנת שירצה את הכדור אצלו.
תגיד, מה אתה אומר על החמישיות של דייויד? בכל שלושת המשחקים עד עכשיו, הוא פתח בחמישייה חלשה והספסל קלע הרבה יותר מהחמישייה.
למה לעשות את זה?
Sabonis כתב:MTA2311 כתב:ד"א, חצי מהדאנק הזה הוא המסירה של מורן. פשוט כדור ענק.
לא מבין למה הוא בקושי ראה מגרש היום.
הוא מסוג השחקנים שמביאים אנרגיה והתלהבות גם כששום דבר לא הולך.
felix_r כתב:אולי היה עדיף לנו להפסיד, כדי שפדרמן היה פותח את הכיס
felix_r כתב:משחק עלוב.
הקבוצה ממשיכה להראות חולשה גדולה.
אין שום תרגילים, כלום. הכל אילטורים.
היקמן היה טוב מאוד יחסית לעצמו. היתרון שלו על לוגאן הוא בחדירה.
לוגאן כבר בן 30. לא 32 כמו שאמר שלח, אבל בכל זאת כבר איבד קצת מהמיהירות שלו.
עדיין אין לנו שום רכז (חוץ מרוט) שיודע לפעיל את הגבוהים בצורה קונססטנטית. שרמאן סובל.
תומאס הוא אתלטי וטוב בריבאונד, אבל אין לו זריקה והוא תוקע את הצבע בפני כניסות של אליהו.
שימו לב שאליהו היה טוב בהתקפה במחצית הראשונה, כאשר שיחק עם שרמאדיני. כששיחק עם תומאס רוב המחצית השניה, הוא לא קלע כמעט כלום.
אולי היה עדיף לנו להפסיד, כדי שפדרמן היה פותח את הכיס
Sabonis כתב:felix_r כתב:משחק עלוב.
עדיין אין לנו שום רכז (חוץ מרוט) שיודע לפעיל את הגבוהים בצורה קונססטנטית. שרמאן סובל.
תומאס הוא אתלטי וטוב בריבאונד, אבל אין לו זריקה והוא תוקע את הצבע בפני כניסות של אליהו.
שימו לב שאליהו היה טוב בהתקפה במחצית הראשונה, כאשר שיחק עם שרמאדיני. כששיחק עם תומאס רוב המחצית השניה, הוא לא קלע כמעט כלום.
מה זה להפעיל את הגבוהים? הנקודות של שרמאן לא אמורות להיות רק ממסירות אחרי חדירה לקרש סל.
שיתפוס מיקום בצבע ויקבל כדור עם הגב לסל. אם הוא היה עושה את זה כמו שצריך היו משחקים עליו.
הבעיה שאין לו שום דבר דומה למשחק פוסט. השמירה שלו בפיקאנרול גרועה.
אני כבר השלמתי עם זה שמדובר בסוג של פופה שיקבל 5-10 דק' במשחק.
ד"א, הזריקת עונשין שתומאס זרק מדאיגה. טכניקה לא טובה וזריקה לא בכיוון.
roy1000 כתב:אז מה? היקמן הוא שחקן של 16 נקודות למשחק ביורוליג?
Holiday_Armadillo כתב:Sabonis כתב:felix_r כתב:משחק עלוב.
מה זה להפעיל את הגבוהים? הנקודות של שרמאן לא אמורות להיות רק ממסירות אחרי חדירה לקרש סל.
שיתפוס מיקום בצבע ויקבל כדור עם הגב לסל. אם הוא היה עושה את זה כמו שצריך היו משחקים עליו.
הבעיה שאין לו שום דבר דומה למשחק פוסט. השמירה שלו בפיקאנרול גרועה.
אני כבר השלמתי עם זה שמדובר בסוג של פופה שיקבל 5-10 דק' במשחק.
ד"א, הזריקת עונשין שתומאס זרק מדאיגה. טכניקה לא טובה וזריקה לא בכיוון.
אין כמעט אף אחד במכבי שיודע לשחק פיק אנד רול עם גבוהים כשהכדור בסוף אשכרה מגיע לגבוה
תביא שחקן כזה ותקבל מתומאס ושרמאן עוד איזה 10-12 נקודות בקלות
misha כתב:jol9 כתב:misha כתב:jol9 כתב:סמית' חזר ופניני חוזר לנפטלין.
המשחק הקודם שבו פניני היה טוב, נראה הרבה יותר טוב ומהנה. היום הוא לא היה רע, הוא פשוט לא קלע כלום.
יש לי תחושה שיש לזה קשר לכך שסמית' נמצא, כי הוא יודע שדייויד מחזיק ממנו פחות מאשר מדווין.
חבל.
זה תלוי רק בו. חלק מהזריקות שלו היו חופשיות לגמרי(היום וגם נגד מגדל). ברגע שהוא לא קולע אותן וגם לא נותן משהו מעבר (שמירה, אס') כמו נגד מלאגה, בלאט ילך לאופציות אחרות, ולא חסר כאלה (גם לנדסברג בנוסף לסמית').
כרגע אוחיון יותר מדאיג כי בעמדה שלו חוץ מרוט אין לנו אף רכז טבעי. בשלב זה, בבית הדי חלש שקיבלנו, עוד אפשר להסתדר בלעדיו אבל נהיה חייבים אותו בכושר טוב בטופ 16.
נכון, יוגב באמת בכושר רע.
הבעיה היא שהוא גם לא נותן לדייויד ניהול משחק מספיק טוב, על מנת שירצה את הכדור אצלו.
תגיד, מה אתה אומר על החמישיות של דייויד? בכל שלושת המשחקים עד עכשיו, הוא פתח בחמישייה חלשה והספסל קלע הרבה יותר מהחמישייה.
למה לעשות את זה?
אני חושב שהוא עדיין בשלב הניסויים, בודק כל מיני אפשרויות. לא תמיד שחקנים שעולים מהספל יתנו תפוקה מיידית כמו במשחקים הקודמים. לגבי לוגאן ואליהו עוד אפשר להתווכח האם כדאי להעלות אותם מהספל או לא (לדעתי, עדיף שאחד מהם יעלה בחמישייה עם דגש על ליאור) אבל מדלי אחרי מיני פציעה על ההתחלה היה יותר מדי. לדעתי דיוויד זלזל קצת בסיינה לפני המשחק.
מכביסט28 כתב:felix_r כתב:אולי היה עדיף לנו להפסיד, כדי שפדרמן היה פותח את הכיס
איזה משפט דבילי תסלח לי. בשום מצב לא כדאי להפסיד! תאמין לי שגם פדרמן רואה היום את החוסרים הרבים שיש לקבוצה שלו..
לא צריך להפסיד כדי להוכיח משהו.
Mta_atic כתב:מצא את ההבדלים:
שני שחקנים יצאו מוארזה.
אחד (האקט) סיים עם 2 נק', 4 ריב', 2 אס' ו-3 איבודים שהאחרון שבהם תרם להכרעת המשחק.
השני (היקמן) סיים עם 19 נק', ריב', 3 אס' ו-4 חט' כשהאחרונה הייתה בסיום המשחק + סל ניצחון.
יחי ההבדל.
felix_r כתב:.
לוגאן כבר בן 30. לא 32 כמו שאמר שלח
felix_r כתב:מכביסט28 כתב:felix_r כתב:אולי היה עדיף לנו להפסיד, כדי שפדרמן היה פותח את הכיס
איזה משפט דבילי תסלח לי. בשום מצב לא כדאי להפסיד! תאמין לי שגם פדרמן רואה היום את החוסרים הרבים שיש לקבוצה שלו..
לא צריך להפסיד כדי להוכיח משהו.
בכל שנה שמכבי הפסידה מספר משחקים בבית המוקדם, תמיד הביאו חיזוק בתגובה. אז אני לא יודע למה זה נשמע לך דבילי.
אולי אתה נהנת מהמשחק, אני לא. הנצחון רק נתן לי תחושת הקלה, כי בכל זאת אני אוהד מכבי.
אבל למרות הנצחון אני ממש לא מרוצה, כי אנחנו נראים נורא, וכל קבוצה רצינית תקרע לנו את הצורה.
מה פדרמן רואה או לא רואה אנחנו שנינו יכולים רק לנחש, אז למה אני צריך לאמין לך? אתה הבן שלו?
פדרמן רואה שההיכל מלא והקבוצה עם שני נצחונות, ולכן הביקורות בתקשורת ניפסקו. מבחינתו זה מספיק טוב.
חביב אורנג'ד כתב:Mta_atic כתב:מצא את ההבדלים:
שני שחקנים יצאו מוארזה.
אחד (האקט) סיים עם 2 נק', 4 ריב', 2 אס' ו-3 איבודים שהאחרון שבהם תרם להכרעת המשחק.
השני (היקמן) סיים עם 19 נק', ריב', 3 אס' ו-4 חט' כשהאחרונה הייתה בסיום המשחק + סל ניצחון.
יחי ההבדל.
היקמן שיחק בוארזה? מתי?felix_r כתב:.
לוגאן כבר בן 30. לא 32 כמו שאמר שלח
קישקושלח גם אמר ששון ג'יימס הוא 2.12, כאשר הוא בקושי 2.08 ואולי אפילו פחות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר ו־29 אורחים