יורוליג, מחזור 2: מכבי נגד סיינה - חמישי, 21:00, ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג: מכבי נגד סיינה - חמישי, 21:00, ערוץ 10

הודעהעל ידי Sabonis » 18 אוקטובר 2012, 21:18

misha כתב:
Sabonis כתב:אין בתקציר של ספורט5 את הדאנק המדהים של תומאס. הזוי.

יש בתקציר של מכבי.

2:15.

אחלה, תודה.
מי שהעלה את התקציר בספורט5 צריך לפטר את עצמו. שווה לסבול משחק שלם בשביל דאנק כזה.
Sabonis

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 אוקטובר 2012, 21:19

ד"א, חצי מהדאנק הזה הוא המסירה של מורן. פשוט כדור ענק.
בכיף יכל לקבל עוד דקות היום.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 18 אוקטובר 2012, 21:20

MTA2311 כתב:ד"א, חצי מהדאנק הזה הוא המסירה של מורן. פשוט כדור ענק.

לא הבנתי למה הוא בקושי שיחק הערב בזמן שכל הגארדים נראו זוועה והיה חסר מנהל משחק
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 18 אוקטובר 2012, 21:21

משחק עלוב.
הקבוצה ממשיכה להראות חולשה גדולה.
אין שום תרגילים, כלום. הכל אילטורים.

היקמן היה טוב מאוד יחסית לעצמו. היתרון שלו על לוגאן הוא בחדירה.
לוגאן כבר בן 30. לא 32 כמו שאמר שלח, אבל בכל זאת כבר איבד קצת מהמיהירות שלו.
עדיין אין לנו שום רכז (חוץ מרוט) שיודע לפעיל את הגבוהים בצורה קונססטנטית. שרמאן סובל.

תומאס הוא אתלטי וטוב בריבאונד, אבל אין לו זריקה והוא תוקע את הצבע בפני כניסות של אליהו.
שימו לב שאליהו היה טוב בהתקפה במחצית הראשונה, כאשר שיחק עם שרמאדיני. כששיחק עם תומאס רוב המחצית השניה, הוא לא קלע כמעט כלום.

אולי היה עדיף לנו להפסיד, כדי שפדרמן היה פותח את הכיס
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 18 אוקטובר 2012, 21:22, נערך פעם אחת בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Sabonis » 18 אוקטובר 2012, 21:21

לא מבין למה הוא בקושי ראה מגרש היום.
הוא מסוג השחקנים שמביאים אנרגיה והתלהבות גם כששום דבר לא הולך.
Sabonis

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 18 אוקטובר 2012, 21:22

חשתתי מאוד מן המשחק הזה ולצערי, לא הופתעתי.
סה"כ, משחק חלש של מכבי ששוב הדרדרה ליום קליעה חלש.
סיינה, על אף חולשותיה הלא מעטות, הגיעה מכונה ושיחקה בדיוק כמו שצריך לשחק מול קבוצה זריזה והתקפית. האטת הקצב וההגנה החזקה, פגעו מאוד בשתף המשחק של מכבי, דבר ששיבש את משחקה של מכבי ויחד עם יום הקליעה החלש היה הרסני.
מכבי תצטרך למצוא את הפתרונות למשחקים איטיים כאלו. מה שכן מעודד, זה שספק אם נראה עוד יום קליעה כזה שוב.

שחקנים ודברים שבלטו לי הערב:

ריבוי הרכבים שונים - בשבוע האחרון, מכבי החליפה אין ספור חמישיות (בין השאר גם בגלל החוק הרוסי) והפועל היוצא היה חוסר תיאום ומשחק התקפה חלש ומסורבל. זה בסדר לשנות הרכבים ולשתף הרבה שחקנים, אבל אם עושים זאת, צריכים להבין שיקח קצת זמן עד שהכל יתחבר.

ריקי היקמן - שוב הטופ סקורר של מכבי והפעם גם גיבור המשחק והשחקן המצטיין. עם זאת, גם הוא, כמו כל שחקני הקבוצה, יהיה חייב לשפר את אחוזי הקליעה שהיו היום מזעזעים. היקמן כבר הראה בעבר שהוא מסוגר לקלוע באחוזים טובים ולכן אפשר להיות אופטמיים לגביו.

מלקולם תומאס - ילד אמרקאי... אחחח... איזה ילד אמריקאי.... שוב היה הריבאונדר המוביל של מכבי (הפעם, יחד עם אליהו) והראה לכולנו שלא צריכים להיות שחקנים מנוסים במיוחד בשביל לתת דאבל-דאבל במשחק יורוליג . איזה כיף שקיבלנו ילד אמריקאי ולא נגר סרבי...
בכל אופן, גם הוא צריך לשפר מספר אלמנטים במשחק שלו ולהמנע מטעויות אותן הוא נוטה לעשות. יהיה מעניין לראות את גרף הלמידה שלו.

דווין סמית' - עדיין לא ברור איזה דווין נקבל העונה, האם זה יהיה הקלעי של הסדרה מול פאו או מיידה הלבנים של תחילת העונה שעברה.
היום, למרות החזרה מתקופה בה הוא נעדר בשל פציעה, הוא הראה יכולת טובה. אם הוא ימשיך במגמה הזו, אז בהחלט יש סיבות לאופטימיות גם לגביו.

מורן רוט - שוב מצליח לתת תפוקה טובה בזמן קצר - מצליח בדיוק איפה שפאפאלוקאס נכשל. הייתי שמח לראות אותו מקבל יותר דקות.

דיוד לוגאן - המשחק החלש ביותר שלו עד עכשיו במדי מכבי. ככה זה בימי קליעה גרועים וכשממול קבוצה המשחק הגנה קשוחה. שוב, מכבי תצטרך למצוא פתרונות למצבים. כמו כן, אני מקווה ומאמין שלא נראה עוד יום כזה מלוגאן.

ליאור אליהו - שוב העוגן של מכבי וממשיך להציג יכולת די מרשימה. השאלה הגדולה ביותר היא האם הוא יוכל להתמיד.

בכל אופן, אני מאמין שהקבוצה עוד תשתפר ואנחנו רחוקים מלדעת כיצד היא תראה בעוד כמה חודשים.
נקווה לטוב.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי misha » 18 אוקטובר 2012, 21:23

jol9 כתב:
misha כתב:
jol9 כתב:סמית' חזר ופניני חוזר לנפטלין.
המשחק הקודם שבו פניני היה טוב, נראה הרבה יותר טוב ומהנה. היום הוא לא היה רע, הוא פשוט לא קלע כלום.

יש לי תחושה שיש לזה קשר לכך שסמית' נמצא, כי הוא יודע שדייויד מחזיק ממנו פחות מאשר מדווין.
חבל.

זה תלוי רק בו. חלק מהזריקות שלו היו חופשיות לגמרי(היום וגם נגד מגדל). ברגע שהוא לא קולע אותן וגם לא נותן משהו מעבר (שמירה, אס') כמו נגד מלאגה, בלאט ילך לאופציות אחרות, ולא חסר כאלה (גם לנדסברג בנוסף לסמית').

כרגע אוחיון יותר מדאיג כי בעמדה שלו חוץ מרוט אין לנו אף רכז טבעי. בשלב זה, בבית הדי חלש שקיבלנו, עוד אפשר להסתדר בלעדיו אבל נהיה חייבים אותו בכושר טוב בטופ 16.

נכון, יוגב באמת בכושר רע.
הבעיה היא שהוא גם לא נותן לדייויד ניהול משחק מספיק טוב, על מנת שירצה את הכדור אצלו.

תגיד, מה אתה אומר על החמישיות של דייויד? בכל שלושת המשחקים עד עכשיו, הוא פתח בחמישייה חלשה והספסל קלע הרבה יותר מהחמישייה.
למה לעשות את זה?

אני חושב שהוא עדיין בשלב הניסויים, בודק כל מיני אפשרויות. לא תמיד שחקנים שעולים מהספל יתנו תפוקה מיידית כמו במשחקים הקודמים. לגבי לוגאן ואליהו עוד אפשר להתווכח האם כדאי להעלות אותם מהספל או לא (לדעתי, עדיף שאחד מהם יעלה בחמישייה עם דגש על ליאור) אבל מדלי אחרי מיני פציעה על ההתחלה היה יותר מדי. לדעתי דיוויד זלזל קצת בסיינה לפני המשחק.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 אוקטובר 2012, 21:24

Sabonis כתב:

לא מבין למה הוא בקושי ראה מגרש היום.
הוא מסוג השחקנים שמביאים אנרגיה והתלהבות גם כששום דבר לא הולך.

וגם מעבר לאנרגיות, כשיוגב לא טוב, הוא הרכז הטבעי היחיד בסגל, והגארד היחיד שיודע להפעיל את הגבוהים.
אבל בסדר, גם בלאט יודע שהוא ניהל היום את המשחק לא טוב.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מכביסט24 » 18 אוקטובר 2012, 21:25

felix_r כתב:אולי היה עדיף לנו להפסיד, כדי שפדרמן היה פותח את הכיס

איזה משפט דבילי תסלח לי. בשום מצב לא כדאי להפסיד! תאמין לי שגם פדרמן רואה היום את החוסרים הרבים שיש לקבוצה שלו..
לא צריך להפסיד כדי להוכיח משהו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי Sabonis » 18 אוקטובר 2012, 21:27

felix_r כתב:משחק עלוב.

עדיין אין לנו שום רכז (חוץ מרוט) שיודע לפעיל את הגבוהים בצורה קונססטנטית. שרמאן סובל.

תומאס הוא אתלטי וטוב בריבאונד, אבל אין לו זריקה והוא תוקע את הצבע בפני כניסות של אליהו.
שימו לב שאליהו היה טוב בהתקפה במחצית הראשונה, כאשר שיחק עם שרמאדיני. כששיחק עם תומאס רוב המחצית השניה, הוא לא קלע כמעט כלום.

מה זה להפעיל את הגבוהים? הנקודות של שרמאן לא אמורות להיות רק ממסירות אחרי חדירה לקרש סל.
שיתפוס מיקום בצבע ויקבל כדור עם הגב לסל. אם הוא היה עושה את זה כמו שצריך היו משחקים עליו.
הבעיה שאין לו שום דבר דומה למשחק פוסט. השמירה שלו בפיקאנרול גרועה.
אני כבר השלמתי עם זה שמדובר בסוג של פופה שיקבל 5-10 דק' במשחק.

ד"א, הזריקת עונשין שתומאס זרק מדאיגה. טכניקה לא טובה וזריקה לא בכיוון.
Sabonis

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 אוקטובר 2012, 21:28

Sabonis כתב:

מה זה להפעיל את הגבוהים? הנקודות של שרמאן לא אמורות להיות רק ממסירות אחרי חדירה לקרש סל.
שיתפוס מיקום בצבע ויקבל כדור עם הגב לסל. אם הוא היה עושה את זה כמו שצריך היו משחקים עליו.

אין כמעט אף אחד במכבי שיודע לשחק פיק אנד רול עם גבוהים כשהכדור בסוף אשכרה מגיע לגבוה
תביא שחקן כזה ותקבל מתומאס ושרמאן עוד איזה 10-12 נקודות בקלות
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 18 אוקטובר 2012, 21:29

אני אחזור על מה שאני אומר כאן כבר כמה חודשים - שון ג'יימס מיותר ומכבי עוד תצטער על כך שלא עשתה את הטרייד עם ירושלים מאחר שהיא חייבת שחקן מטרה עם בשר בצבע. דיוגו שוחרר ממחנות ה-NBA וכדאי מאוד לעשות מהלך מהיר ולהחתים אותו במקום ג'יימס המיותר והלא מספיק טוב ליורוליג. עם קצת ליטוש והכוונה מבלאט תומאס יהיה שחקן לא פחות טוב מהנדריקס אבל הוא מחליף יורוליג קלאסי ולא גבוה מוביל, למרות שהיום הוא הגבוה הטוב ביותר של מכבי ביי פאר.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 אוקטובר 2012, 21:31

roy1000 כתב:אז מה? היקמן הוא שחקן של 16 נקודות למשחק ביורוליג?

נכון לעכשיו 17.5
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 אוקטובר 2012, 21:31

Holiday_Armadillo כתב:
Sabonis כתב:

אין כמעט אף אחד במכבי שיודע לשחק פיק אנד רול עם גבוהים כשהכדור בסוף אשכרה מגיע לגבוה
תביא שחקן כזה ותקבל מתומאס ושרמאן עוד איזה 10-12 נקודות בקלות

אבל שלח אמר ששארמדיני לא שחקן פיק אנד רול. מי את שתגידי אחרת?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 18 אוקטובר 2012, 21:31

misha כתב:
jol9 כתב:
misha כתב:
jol9 כתב:סמית' חזר ופניני חוזר לנפטלין.
המשחק הקודם שבו פניני היה טוב, נראה הרבה יותר טוב ומהנה. היום הוא לא היה רע, הוא פשוט לא קלע כלום.

יש לי תחושה שיש לזה קשר לכך שסמית' נמצא, כי הוא יודע שדייויד מחזיק ממנו פחות מאשר מדווין.
חבל.

זה תלוי רק בו. חלק מהזריקות שלו היו חופשיות לגמרי(היום וגם נגד מגדל). ברגע שהוא לא קולע אותן וגם לא נותן משהו מעבר (שמירה, אס') כמו נגד מלאגה, בלאט ילך לאופציות אחרות, ולא חסר כאלה (גם לנדסברג בנוסף לסמית').

כרגע אוחיון יותר מדאיג כי בעמדה שלו חוץ מרוט אין לנו אף רכז טבעי. בשלב זה, בבית הדי חלש שקיבלנו, עוד אפשר להסתדר בלעדיו אבל נהיה חייבים אותו בכושר טוב בטופ 16.

נכון, יוגב באמת בכושר רע.
הבעיה היא שהוא גם לא נותן לדייויד ניהול משחק מספיק טוב, על מנת שירצה את הכדור אצלו.

תגיד, מה אתה אומר על החמישיות של דייויד? בכל שלושת המשחקים עד עכשיו, הוא פתח בחמישייה חלשה והספסל קלע הרבה יותר מהחמישייה.
למה לעשות את זה?

אני חושב שהוא עדיין בשלב הניסויים, בודק כל מיני אפשרויות. לא תמיד שחקנים שעולים מהספל יתנו תפוקה מיידית כמו במשחקים הקודמים. לגבי לוגאן ואליהו עוד אפשר להתווכח האם כדאי להעלות אותם מהספל או לא (לדעתי, עדיף שאחד מהם יעלה בחמישייה עם דגש על ליאור) אבל מדלי אחרי מיני פציעה על ההתחלה היה יותר מדי. לדעתי דיוויד זלזל קצת בסיינה לפני המשחק.

דייויד נדבק לחמישייה הזאת שהוא מעלה, ואני לא חושב שזאת חמישייה טובה שיכולה לשחק ביחד.
אין בעיה שישאיר את הכוכבים על הספסל בפתיחה, אבל אפשר לשים על המגרש חמישייה שיהיה קשר כלשהו בין השחקנים.
בחמישייה הפותחת שלנו פתחו שחקנים שמחפשים את עצמם עדיין - כל החמישה.

זה לא מתאים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מכביסט24 » 18 אוקטובר 2012, 21:31

לפי הדקות המועטות שרוט מקבל עד היום (שערורייה בפני עצמה), נראה שהוא הפיק'נרולר הכי טוב שלנו..
הדאנק הנהדר של תומאס הוא הוכחה לכך.
מאוד מעציב אותי שבלאט לא משתמש בו יותר. לא מבין מה הסיבה לכך, במיוחד במשחק שחלק מהגארדים שלך לא הגיע אליו..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי felix_r » 18 אוקטובר 2012, 21:32

מכביסט28 כתב:

איזה משפט דבילי תסלח לי. בשום מצב לא כדאי להפסיד! תאמין לי שגם פדרמן רואה היום את החוסרים הרבים שיש לקבוצה שלו..

בכל שנה שמכבי הפסידה מספר משחקים בבית המוקדם, תמיד הביאו חיזוק בתגובה. אז אני לא יודע למה זה נשמע לך דבילי.
אולי אתה נהנת מהמשחק, אני לא. הנצחון רק נתן לי תחושת הקלה, כי בכל זאת אני אוהד מכבי.
אבל למרות הנצחון אני ממש לא מרוצה, כי אנחנו נראים נורא, וכל קבוצה רצינית תקרע לנו את הצורה.

מה פדרמן רואה או לא רואה אנחנו שנינו יכולים רק לנחש, אז למה אני צריך לאמין לך? אתה הבן שלו?
פדרמן רואה שההיכל מלא והקבוצה עם שני נצחונות, ולכן הביקורות בתקשורת ניפסקו. מבחינתו זה מספיק טוב.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 18 אוקטובר 2012, 21:37

Mta_atic כתב:מצא את ההבדלים:
שני שחקנים יצאו מוארזה.
אחד (האקט) סיים עם 2 נק', 4 ריב', 2 אס' ו-3 איבודים שהאחרון שבהם תרם להכרעת המשחק.
השני (היקמן) סיים עם 19 נק', ריב', 3 אס' ו-4 חט' כשהאחרונה הייתה בסיום המשחק + סל ניצחון.

יחי ההבדל.

היקמן שיחק בוארזה? מתי?

felix_r כתב:.
לוגאן כבר בן 30. לא 32 כמו שאמר שלח

קישקושלח גם אמר ששון ג'יימס הוא 2.12, כאשר הוא בקושי 2.08 ואולי אפילו פחות.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי מכביסט24 » 18 אוקטובר 2012, 21:39

felix_r כתב:
מכביסט28 כתב:

בכל שנה שמכבי הפסידה מספר משחקים בבית המוקדם, תמיד הביאו חיזוק בתגובה. אז אני לא יודע למה זה נשמע לך דבילי.
אולי אתה נהנת מהמשחק, אני לא. הנצחון רק נתן לי תחושת הקלה, כי בכל זאת אני אוהד מכבי.
אבל למרות הנצחון אני ממש לא מרוצה, כי אנחנו נראים נורא, וכל קבוצה רצינית תקרע לנו את הצורה.

מה פדרמן רואה או לא רואה אנחנו שנינו יכולים רק לנחש, אז למה אני צריך לאמין לך? אתה הבן שלו?
פדרמן רואה שההיכל מלא והקבוצה עם שני נצחונות, ולכן הביקורות בתקשורת ניפסקו. מבחינתו זה מספיק טוב.

אני אוהד כדורסל, לא מחפש בכח את ״פדרמן והתעויוט״ ולא מחפש הפסדים כדי להוכיח משהו. מה יצא לך מזה שהקבוצה תפסיד? למה חייבים ללכת להכי שלילי כדי להוכיח משהו?
אני ממש לא נהנתי מהמשחק בלשון המעטה, אבל אני לא קיצוני עד כדי כך.. אני בחיים לא ארצה בהפסד של הקבוצה שלי, לא משנה כמה רע היא תראה.. האם צריך לרדוף אחרי הקבוצה המושלמת בכל מחיר?!
זאת פשוט חשיבה מוטעית ואני בשום אופן לא מקבל אותה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי שמואל1 » 18 אוקטובר 2012, 21:39

חביב אורנג'ד כתב:
Mta_atic כתב:מצא את ההבדלים:
שני שחקנים יצאו מוארזה.
אחד (האקט) סיים עם 2 נק', 4 ריב', 2 אס' ו-3 איבודים שהאחרון שבהם תרם להכרעת המשחק.
השני (היקמן) סיים עם 19 נק', ריב', 3 אס' ו-4 חט' כשהאחרונה הייתה בסיום המשחק + סל ניצחון.

יחי ההבדל.

היקמן שיחק בוארזה? מתי?

felix_r כתב:.
לוגאן כבר בן 30. לא 32 כמו שאמר שלח

קישקושלח גם אמר ששון ג'יימס הוא 2.12, כאשר הוא בקושי 2.08 ואולי אפילו פחות.

שלח אומר מה שמתאים לפרשנות שלו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר, עידן ו־22 אורחים