המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חציברטאס כתב:אני חושב שסופו שחקן טוב, אבל הוא תמיד נופל במאני טיים. מאמנים טובים כמו אובראדוביץ׳ יכולים להעלים אותו לחלוטין, והוא נוטה לפציעות, עבירות ואיבודים יותר מכל שחקן אחר בעמדה שלו. והכי גרוע - הוא לא יציב בעליל: משחק ענק אחד או שניים לא אומר שהוא לא יעלם במשחק הבא.
חציברטאס כתב:התכוונתי מאמנים יריבים, כמו שאברדוביץ׳ העלים אותו שנה שעברה מולנו
חציברטאס כתב:איך מטפלים במישהו פצוע נפשית?
MTA2311 כתב:קובי כתב:MTA2311 כתב:האופציה על סופו הייתה סביב המיליון דולר( ולא 1.4), ולפי איך שהוא דיבר בראיונות אני די בטוח שהיה אפשר להשאיר אותו בסכום נמוך יותר, בתמורה לחוזה ארוך טווח. אבל כל זה לא חשוב, בשורה התחתונה המאמן לא רצה אותו, והמאמן טעה.
לפחות זה מה שפורסם:
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 90&lang=HE
זה מה שפורסם בספורט 5 אתה מתכוון. במקומות אחרים, כולל בראיון שנערך איתו בישראל היום, נאמר שהסכומים נעים סביב המיליון לעונה.
שחף כתב:נו באמת. רוב האנשים פה הסכימו שסופו לא צריך להישאר במכבי, ושעדיף לחפש שחקן טיפה יותר ורסטילי כמו וויוקאס, או ללכת על מאריץ'(מה שמכבי ניסתה לעשות ונכשלה). היו לו משחקים כאלה גם פה, זה לא אומר שהוא ימשיך עם המספרים האלה, וצריך לזכור גם שבפאנאתנייקוס משחק דיאמנטידיס, לא לוגאן והיקמן שהם לא רכזים באופי שלהם. סופו נראה רע מאוד ולצוות המקצועי של מכבי לא היה כוח להתעסק עם מצבי הרוח שלו יותר. אני לא אופתע גם לראות ממנו משחקים של 3 נקודות ו-4 עבירות, כמו שראינו בעונה שעברה.
שחף כתב:נו באמת. רוב האנשים פה הסכימו שסופו לא צריך להישאר במכבי, ושעדיף לחפש שחקן טיפה יותר ורסטילי כמו וויוקאס, או ללכת על מאריץ'(מה שמכבי ניסתה לעשות ונכשלה). היו לו משחקים כאלה גם פה, זה לא אומר שהוא ימשיך עם המספרים האלה, וצריך לזכור גם שבפאנאתנייקוס משחק דיאמנטידיס, לא לוגאן והיקמן שהם לא רכזים באופי שלהם. סופו נראה רע מאוד ולצוות המקצועי של מכבי לא היה כוח להתעסק עם מצבי הרוח שלו יותר. אני לא אופתע גם לראות ממנו משחקים של 3 נקודות ו-4 עבירות, כמו שראינו בעונה שעברה.
שחף כתב:גם בלאט טעה? יכול להיות, אבל זה היה שיקול שלו, ואנחנו לא נמצאים עם דייויד באימונים או בטיסות כדי לראות את כמות ההתעסקות עם סופו. יכול להיות שנמאס לו מזה.
שחף כתב:גם בלאט טעה? יכול להיות, אבל זה היה שיקול שלו, ואנחנו לא נמצאים עם דייויד באימונים או בטיסות כדי לראות את כמות ההתעסקות עם סופו. יכול להיות שנמאס לו מזה.
שמואל1 כתב:מקובי כתב:אתם מדברים כאילו קרייג סמית' זה השחקן היחיד בעולם.
בסופו (כמה שהוא חסר) של דבר, מבחינה מקצועית מכבי צריכה ביג מן, אבל אני לא חושב שדווקא קרייג סמית' הוא זה שהיה צריך לבוא.
ולמשחק- נתחיל בזה שהתגעגעתי. התגעגעתי להיכל, לאוירה, לחברים,
המשחק היה מגעיל, אבל 2 הדקות האחרונות היו מדהימות מכל האספקטים- גם הקהל שהיה בטירוף, גם הקבוצה שהראתה הרבה אופי והצליחה לרוץ 8-0 ולנצח משחק שהיה נראה אבוד.
חייב לציין שהיה מצחיק לקרוא את התגובות של תחילת הנושא.
אני ארשום כאן את דעתי לגבי היקמן- הוא לקח על עצמו יותר מדי, אבל מצד שני מכבי היתה במעין ערב כזה שכלום לא הולך, המון זריקות (גם מתחת לסל) לא נכנסו. אני לא בטוח שהאחוזים שלו פחות טובים משאר השחקנים בצורה דראסטית. הוא היום לקח על עצמו יותר כי הוא היה היחיד שהלך לו מקו הגארדים.
רוט- לא הבנתי למה לא נתנו לו לשחק כמעט. אז נכון שכשהוא נכנס לקחו אותו די מהר לסל, אבל הוא יכל להוסיף אימפקט מסוים על המשחק ולסדר אותו קצת.
מדלי- חזר מפציעה. לא קל להשתלב במועדון כמו מכבי, אני אופטימי לגביו.
יוגב- היה חלש היום. שמואל- לא הבנתי למה זה בושה שהאוהדים שרקו לו בוז? בכל ההתנהלות שלו הקיץ יוגב פגע במועדון. (וכן, לשאלתך- שרקתי לו בוז מכל הלב בהצגת שחקנים)
משחק בין גבוהים- כמעט ולא קיים. אם כי אני רוצה להאמין שזה ישתפר ככל שהזמן יעבור.
אליהו- משחק סולידי +, אם כי גם לו לא הלך רוב המשחק. מעצבן שהגארדים לא מצליחים למצוא אותו במתפרצות.
אתה באמת שואל למה זה בושה?
זה נראה לך רציני שאוהדים שורקים בוז לשחקן של הקבוצה?
האוהדים צריכים לתמוך בשחקנים שלהם. אתה יכול לבקר את המהלכים של יוגב, אבל לשרוק לו בוז במשחק בית זה להוריד את הביטחון שלו לרצפה.
אולי ההתנהלות שלו פגעה במועדון, אבל שריקת הבוז של האוהדים פוגעת עוד יותר במועדון בכך שהיא גורמת לקבוצה להפסיד את המשחק.
יוסי22 כתב:לא יצא לי לראות חלקים גדולים מהמשחק אבל משמח אותי שאוחיון קיבל את התגובה הראויה לו .
לגבי סופו מדובר במקרה הטוב בטעות של בלאט , במקרה הגרוע (וזה הרבה יותר סביר)מדובר פה בעצלנות של בלאט שעולה למכבי ביוקר .
אחרי שברוב חוכמתו הוא מנע ממנו לעשות ניתוח במהלך העונה כדי שיהיה לו מחליף לשון ג'יימס במשחקים החשובים מול הגבעה הוא עוד נפטר ממנו כי הוא התעצל לעבוד קשה , בלאט פשוט טעה פה בענק וכדאי לא לשכוח את זה .
הדיבורים על מאריץ' וויקאס שהיו יכולים להגיע לפה די מביכים , שניהם לא מגרדים את הפוטנציאל של סופו שמומש אצלנו באופן מופלא בשנה וחצי שהוא לא היה פצוע.
ואם כבר דיברו על כך ששחקנים לא מוכנים היום לוותר על כסף בשביל להיות במכבי , אז היה לנו דווקא שחקן כזה שגם היה במקרה הסנטר הטוב באירופה שנה קודם , חבל שלבלאט בער להיפטר ממנו בשביל כלום.
yzafrir כתב:זה לא חוכמה לדבר על אי השארת סופו כפיספוס כשאנחנו יודעים מה קיבלנו במקומו . אם היינו יודעים אז שהקוו הקידמי שלנו יראה כך , היינו מוכנים לקבל את סופו , הנדריקס (אפילו במליון לעונה) וג'יימס , לפני הקוו הקידמי שיש לנו היום ואני בטוח שגם בלאט חושב ככה .
אבל כמו שאמר קודי , שבלאט ויתר על סופו כי חשב שיביאו לו לפחות את מאריץ' או ויויוקאס (שניראים לא רע בכלל בנתיים בקבוצות שלהם ) ולא את תומאס או שרמאנדיני כסנטר ראשון....והויתור על הנדריקס היה בעיקר כדי להשאיר את לאנגפורד מה שגם לא הצליח....
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים