יורוליג, מחזור 2: מכבי נגד סיינה - חמישי, 21:00, ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג: מכבי נגד סיינה - חמישי, 21:00, ערוץ 10

הודעהעל ידי חציברטאס » 19 אוקטובר 2012, 19:58

אני חושב שסופו שחקן טוב, אבל הוא תמיד נופל במאני טיים. מאמנים טובים כמו אובראדוביץ׳ יכולים להעלים אותו לחלוטין, והוא נוטה לפציעות, עבירות ואיבודים יותר מכל שחקן אחר בעמדה שלו. והכי גרוע - הוא לא יציב בעליל: משחק ענק אחד או שניים לא אומר שהוא לא יעלם במשחק הבא.
חציברטאס

הודעהעל ידי yzafrir » 19 אוקטובר 2012, 19:59

חציברטאס כתב:אני חושב שסופו שחקן טוב, אבל הוא תמיד נופל במאני טיים. מאמנים טובים כמו אובראדוביץ׳ יכולים להעלים אותו לחלוטין, והוא נוטה לפציעות, עבירות ואיבודים יותר מכל שחקן אחר בעמדה שלו. והכי גרוע - הוא לא יציב בעליל: משחק ענק אחד או שניים לא אומר שהוא לא יעלם במשחק הבא.

מזל שלו שאוברדוביץ' לא שם יותר...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי חציברטאס » 19 אוקטובר 2012, 20:01

התכוונתי מאמנים יריבים, כמו שאברדוביץ׳ העלים אותו שנה שעברה מולנו
חציברטאס

הודעהעל ידי yzafrir » 19 אוקטובר 2012, 20:08

חציברטאס כתב:התכוונתי מאמנים יריבים, כמו שאברדוביץ׳ העלים אותו שנה שעברה מולנו

סופו נעלם אי שם באמצע העונה כשנפצע ומכבי סרבה לשלוח אותו לניתוח אורטוסקופיה עם זמן החלמה של חודש .
ובתמורה קיבלה שחקן פצוע פיזית ונפשית כך שהקרדיט לא לאוברדוביץ' אלא יותר להנהלה שלנו ולצוות המקצועי .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי חציברטאס » 19 אוקטובר 2012, 20:09

איך מטפלים במישהו פצוע נפשית?
חציברטאס

הודעהעל ידי yzafrir » 19 אוקטובר 2012, 20:15

חציברטאס כתב:איך מטפלים במישהו פצוע נפשית?

כמו שעשו עונה לפני זה שהביאו אותו גמור מנטאלית מאולימפיאקוס . או שפשוט היו נותנים לו ללכת לניתוח כדי שיוכל לחזור לעצמו ולהראות כמו שהוא נראה עד עכשיו...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קובי » 20 אוקטובר 2012, 01:24

MTA2311 כתב:
קובי כתב:
MTA2311 כתב:האופציה על סופו הייתה סביב המיליון דולר( ולא 1.4), ולפי איך שהוא דיבר בראיונות אני די בטוח שהיה אפשר להשאיר אותו בסכום נמוך יותר, בתמורה לחוזה ארוך טווח. אבל כל זה לא חשוב, בשורה התחתונה המאמן לא רצה אותו, והמאמן טעה.

לפחות זה מה שפורסם:
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 90&lang=HE

זה מה שפורסם בספורט 5 אתה מתכוון. במקומות אחרים, כולל בראיון שנערך איתו בישראל היום, נאמר שהסכומים נעים סביב המיליון לעונה.

את השורה התחתונה זה לא ממש משנה...
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי שחף » 20 אוקטובר 2012, 11:30

נו באמת. רוב האנשים פה הסכימו שסופו לא צריך להישאר במכבי, ושעדיף לחפש שחקן טיפה יותר ורסטילי כמו וויוקאס, או ללכת על מאריץ'(מה שמכבי ניסתה לעשות ונכשלה). היו לו משחקים כאלה גם פה, זה לא אומר שהוא ימשיך עם המספרים האלה, וצריך לזכור גם שבפאנאתנייקוס משחק דיאמנטידיס, לא לוגאן והיקמן שהם לא רכזים באופי שלהם. סופו נראה רע מאוד ולצוות המקצועי של מכבי לא היה כוח להתעסק עם מצבי הרוח שלו יותר. אני לא אופתע גם לראות ממנו משחקים של 3 נקודות ו-4 עבירות, כמו שראינו בעונה שעברה.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 20 אוקטובר 2012, 11:47

שחף כתב:נו באמת. רוב האנשים פה הסכימו שסופו לא צריך להישאר במכבי, ושעדיף לחפש שחקן טיפה יותר ורסטילי כמו וויוקאס, או ללכת על מאריץ'(מה שמכבי ניסתה לעשות ונכשלה). היו לו משחקים כאלה גם פה, זה לא אומר שהוא ימשיך עם המספרים האלה, וצריך לזכור גם שבפאנאתנייקוס משחק דיאמנטידיס, לא לוגאן והיקמן שהם לא רכזים באופי שלהם. סופו נראה רע מאוד ולצוות המקצועי של מכבי לא היה כוח להתעסק עם מצבי הרוח שלו יותר. אני לא אופתע גם לראות ממנו משחקים של 3 נקודות ו-4 עבירות, כמו שראינו בעונה שעברה.

שחף, סופו הוא סוג של מכונת מזל. אתה יכול להרוויח בגדול ואתה יכול להתמכר ולהפסיד.

מאוד יכול להיות שסופו ייתן עונה גדולה נוספת, ושמכבי היא המפסידה הגדולה, ורוב הגולשים דיברו שטויות. זה לא תסריט כזה דמיוני.

במכבי גם משחקים אוחיון ורוט בנוסף להיקמן וללוגאן, והם בהחלט היו יכולים להפעיל טוב את סופו, ואולי זה היה עוזר לאוחיון לפתוח את העונה טוב יותר.
אולי זה גם היה מצמצם מעט את כמות הזריקות של לוגאן והיקמן.

עדיין מוקדם להגיד מה היה עדיף למכבי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 אוקטובר 2012, 11:56

שחף כתב:נו באמת. רוב האנשים פה הסכימו שסופו לא צריך להישאר במכבי, ושעדיף לחפש שחקן טיפה יותר ורסטילי כמו וויוקאס, או ללכת על מאריץ'(מה שמכבי ניסתה לעשות ונכשלה). היו לו משחקים כאלה גם פה, זה לא אומר שהוא ימשיך עם המספרים האלה, וצריך לזכור גם שבפאנאתנייקוס משחק דיאמנטידיס, לא לוגאן והיקמן שהם לא רכזים באופי שלהם. סופו נראה רע מאוד ולצוות המקצועי של מכבי לא היה כוח להתעסק עם מצבי הרוח שלו יותר. אני לא אופתע גם לראות ממנו משחקים של 3 נקודות ו-4 עבירות, כמו שראינו בעונה שעברה.

רוב הגולשים טעו. תזכיר לי, מה מאריץ וויוקאס נותנים עד עכשיו?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שחף » 20 אוקטובר 2012, 13:24

גם בלאט טעה? יכול להיות, אבל זה היה שיקול שלו, ואנחנו לא נמצאים עם דייויד באימונים או בטיסות כדי לראות את כמות ההתעסקות עם סופו. יכול להיות שנמאס לו מזה.
שחף

הודעהעל ידי קודי » 20 אוקטובר 2012, 13:31

שחף כתב:גם בלאט טעה? יכול להיות, אבל זה היה שיקול שלו, ואנחנו לא נמצאים עם דייויד באימונים או בטיסות כדי לראות את כמות ההתעסקות עם סופו. יכול להיות שנמאס לו מזה.

אני מניח שכשבלאט ויתר על סופו הוא האמין שההנהלה שלו תצליח להחתים סנטר במקומו, במיוחד כששוק הסנטרים הקיץ היה אחד הטובים בשנים האחרונות. גם בלאט למד שאי אפשר ממש לסמוך על הילדים השלומיאלים שמנהלים את הקבוצה דרך טבלאות אקסל.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 אוקטובר 2012, 14:38

שחף כתב:גם בלאט טעה? יכול להיות, אבל זה היה שיקול שלו, ואנחנו לא נמצאים עם דייויד באימונים או בטיסות כדי לראות את כמות ההתעסקות עם סופו. יכול להיות שנמאס לו מזה.

מאמנים גדולים וחכמים מבלאט טעו. ההתעסקות עם סופו היא באמת חריגה, אבל כשהוא היה בשיאו( כלומר, בריא), הוא הוביל אותנו לגמר היורוליג. שווה לוותר על שחקו כזה כי הוא עושה פרצופים כשהוא יורד לספסל? בלאט התעצל, וטעה.

אף סנטר שהיה בשוק הקיץ לא מתקרב לרמה של סופו. ולראיה, המספרים שכל אחד מהם נותן, לעומת אלה של סופו.
זה בסדר, מותר לכם להודות שטעיתם, ושזאת הייתה טעות לשחרר את סופו. לא קרה כלום.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מקובי » 20 אוקטובר 2012, 17:48

שמואל1 כתב:
מקובי כתב:אתם מדברים כאילו קרייג סמית' זה השחקן היחיד בעולם.
בסופו (כמה שהוא חסר) של דבר, מבחינה מקצועית מכבי צריכה ביג מן, אבל אני לא חושב שדווקא קרייג סמית' הוא זה שהיה צריך לבוא.

ולמשחק- נתחיל בזה שהתגעגעתי. התגעגעתי להיכל, לאוירה, לחברים,
המשחק היה מגעיל, אבל 2 הדקות האחרונות היו מדהימות מכל האספקטים- גם הקהל שהיה בטירוף, גם הקבוצה שהראתה הרבה אופי והצליחה לרוץ 8-0 ולנצח משחק שהיה נראה אבוד.

חייב לציין שהיה מצחיק לקרוא את התגובות של תחילת הנושא.
אני ארשום כאן את דעתי לגבי היקמן- הוא לקח על עצמו יותר מדי, אבל מצד שני מכבי היתה במעין ערב כזה שכלום לא הולך, המון זריקות (גם מתחת לסל) לא נכנסו. אני לא בטוח שהאחוזים שלו פחות טובים משאר השחקנים בצורה דראסטית. הוא היום לקח על עצמו יותר כי הוא היה היחיד שהלך לו מקו הגארדים.

רוט- לא הבנתי למה לא נתנו לו לשחק כמעט. אז נכון שכשהוא נכנס לקחו אותו די מהר לסל, אבל הוא יכל להוסיף אימפקט מסוים על המשחק ולסדר אותו קצת.

מדלי- חזר מפציעה. לא קל להשתלב במועדון כמו מכבי, אני אופטימי לגביו.

יוגב- היה חלש היום. שמואל- לא הבנתי למה זה בושה שהאוהדים שרקו לו בוז? בכל ההתנהלות שלו הקיץ יוגב פגע במועדון. (וכן, לשאלתך- שרקתי לו בוז מכל הלב בהצגת שחקנים)

משחק בין גבוהים- כמעט ולא קיים. אם כי אני רוצה להאמין שזה ישתפר ככל שהזמן יעבור.

אליהו- משחק סולידי +, אם כי גם לו לא הלך רוב המשחק. מעצבן שהגארדים לא מצליחים למצוא אותו במתפרצות.

אתה באמת שואל למה זה בושה?
זה נראה לך רציני שאוהדים שורקים בוז לשחקן של הקבוצה?
האוהדים צריכים לתמוך בשחקנים שלהם. אתה יכול לבקר את המהלכים של יוגב, אבל לשרוק לו בוז במשחק בית זה להוריד את הביטחון שלו לרצפה.
אולי ההתנהלות שלו פגעה במועדון, אבל שריקת הבוז של האוהדים פוגעת עוד יותר במועדון בכך שהיא גורמת לקבוצה להפסיד את המשחק.

קודם כל אני אציין ששריקות הבוז ששרקתי היו רק בהצגת שחקנים. במהלך המשחק זה רק מכבי.

יש שחקן של הקבוצה ויש שחקן של הקבוצה שעשה הכל כדי לא להיות בקבוצה.
יוגב לא רצה להיות כאן, ובתור אוהדים (שומרי האימפריה) אנחנו צריכים להראות ששחקנים לא יכולים לירוק עלינו ואח"כ לקבל עידוד כאילו לא קרה כלום במחי התנצלות אחת.
גם אם היו קוראים לו מייקל ג'ורדן הייתי שורק לו בוז. מכבי יותר גדולה מכל שחקן. נקודה.

ואם אתה מאמין שבגלל שריקות הבוז הוא שיחק לא טוב אז אתה חי בסרט. אם זה כ"כ משפיע עליו אז כדאי שימצא לו מקצוע אחר.
מקובי

הודעהעל ידי jol9 » 20 אוקטובר 2012, 17:58

מקובי, מה שאתה ואוהדים אחרים עשיתם זה בסה"כ מובן. מה שחשוב אבל זה שזה יהיה חד פעמי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 20 אוקטובר 2012, 20:11

לא יצא לי לראות חלקים גדולים מהמשחק אבל משמח אותי שאוחיון קיבל את התגובה הראויה לו .

לגבי סופו מדובר במקרה הטוב בטעות של בלאט , במקרה הגרוע (וזה הרבה יותר סביר)מדובר פה בעצלנות של בלאט שעולה למכבי ביוקר .

אחרי שברוב חוכמתו הוא מנע ממנו לעשות ניתוח במהלך העונה כדי שיהיה לו מחליף לשון ג'יימס במשחקים החשובים מול הגבעה הוא עוד נפטר ממנו כי הוא התעצל לעבוד קשה , בלאט פשוט טעה פה בענק וכדאי לא לשכוח את זה .

הדיבורים על מאריץ' וויקאס שהיו יכולים להגיע לפה די מביכים , שניהם לא מגרדים את הפוטנציאל של סופו שמומש אצלנו באופן מופלא בשנה וחצי שהוא לא היה פצוע.

ואם כבר דיברו על כך ששחקנים לא מוכנים היום לוותר על כסף בשביל להיות במכבי , אז היה לנו דווקא שחקן כזה שגם היה במקרה הסנטר הטוב באירופה שנה קודם , חבל שלבלאט בער להיפטר ממנו בשביל כלום.
יוסי22

הודעהעל ידי jol9 » 20 אוקטובר 2012, 20:29

יוסי22 כתב:לא יצא לי לראות חלקים גדולים מהמשחק אבל משמח אותי שאוחיון קיבל את התגובה הראויה לו .

לגבי סופו מדובר במקרה הטוב בטעות של בלאט , במקרה הגרוע (וזה הרבה יותר סביר)מדובר פה בעצלנות של בלאט שעולה למכבי ביוקר .

אחרי שברוב חוכמתו הוא מנע ממנו לעשות ניתוח במהלך העונה כדי שיהיה לו מחליף לשון ג'יימס במשחקים החשובים מול הגבעה הוא עוד נפטר ממנו כי הוא התעצל לעבוד קשה , בלאט פשוט טעה פה בענק וכדאי לא לשכוח את זה .

הדיבורים על מאריץ' וויקאס שהיו יכולים להגיע לפה די מביכים , שניהם לא מגרדים את הפוטנציאל של סופו שמומש אצלנו באופן מופלא בשנה וחצי שהוא לא היה פצוע.

ואם כבר דיברו על כך ששחקנים לא מוכנים היום לוותר על כסף בשביל להיות במכבי , אז היה לנו דווקא שחקן כזה שגם היה במקרה הסנטר הטוב באירופה שנה קודם , חבל שלבלאט בער להיפטר ממנו בשביל כלום.

כשאתה מדבר על לוותר על כסף, אז זה בעצם לוותר על הצעות ממשיות שגבוהות יותר. לא בטוח שלסופו היו הצעות גבוהות יותר ממה שמכבי יכלה לשלם לו.

לגבי שאר הדברים - כרגע נראה שאתה וכל מי שתמך בהשארתו, צדקתם. אבל כמו שאמרתי גם לפני, זה עוד יכול להשתנות בהמשך, וכמו שיובל ציין, היתה כנראה סיבה לצוות המקצועי
לרצות לוותר על סופו, ואני מדבר על הבטחות לסנטר טוב שיגיע במקומו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 21 אוקטובר 2012, 05:25

זה לא חוכמה לדבר על אי השארת סופו כפיספוס כשאנחנו יודעים מה קיבלנו במקומו . אם היינו יודעים אז שהקוו הקידמי שלנו יראה כך , היינו מוכנים לקבל את סופו , הנדריקס (אפילו במליון לעונה) וג'יימס , לפני הקוו הקידמי שיש לנו היום ואני בטוח שגם בלאט חושב ככה .
אבל כמו שאמר קודי , שבלאט ויתר על סופו כי חשב שיביאו לו לפחות את מאריץ' או ויויוקאס (שניראים לא רע בכלל בנתיים בקבוצות שלהם ) ולא את תומאס או שרמאנדיני כסנטר ראשון....והויתור על הנדריקס היה בעיקר כדי להשאיר את לאנגפורד מה שגם לא הצליח....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 21 אוקטובר 2012, 06:03

הנדריקס הוא לא חסרון גדול כל כך, ראינו את תצוגות הנפל שלו במילאנו עד כה. תומאס ייכנס טוב לנעליו. הבעיה היתה ונשארה שאין לנו סנטר מובהק במלוא מובן המילה. שחרור סופו הייתה טעות. קברניטי מכבי נמצאים עכשיו במגדל השן שלהם, הם יסיימו את הסיבוב הראשון במקום הראשון בבית וייכנסו לנמנמת, ובטופ 16 יקבלו את כל הצינור. אני במקומם הייתי משאיל את ג'יימס או שרמדיני ומתחיל לחפש לקראת ינואר סנטר מובהק (הכסף שנחסך על ג'יימס והרווח מההפרש בין השכר של תומאס לפופס, יחד עם זה שסנטרים שבאים באמצע העונה מורידים מהדרישות הכספיות שלהם, אמור להקל על מכבי למצוא סנטר עם נתונים של סנטר וסגנון משחק של סנטר, גם אם לא מדובר בסנטר מהדרג הראשון או השני, זה עדיין עדיף על לייבש את ג'יימס ולהתבסס על משחק אתלטי עם הפנים לסל בלבד, בלי גיבוי למשחקים מהסוג שנתקלנו בהם ביום חמישי). קל זה לא יהיה, סיפור הצלחה זה גם אולי לא יהיה, כי זרים שבאים באמצע העונה זה לא סיפור הצלחה גדול, אבל אין ברירה.
er79

הודעהעל ידי rc4991 » 21 אוקטובר 2012, 09:21

yzafrir כתב:זה לא חוכמה לדבר על אי השארת סופו כפיספוס כשאנחנו יודעים מה קיבלנו במקומו . אם היינו יודעים אז שהקוו הקידמי שלנו יראה כך , היינו מוכנים לקבל את סופו , הנדריקס (אפילו במליון לעונה) וג'יימס , לפני הקוו הקידמי שיש לנו היום ואני בטוח שגם בלאט חושב ככה .
אבל כמו שאמר קודי , שבלאט ויתר על סופו כי חשב שיביאו לו לפחות את מאריץ' או ויויוקאס (שניראים לא רע בכלל בנתיים בקבוצות שלהם ) ולא את תומאס או שרמאנדיני כסנטר ראשון....והויתור על הנדריקס היה בעיקר כדי להשאיר את לאנגפורד מה שגם לא הצליח....

מסכים (חלקית) על האמירה עם סופו,רק שאני מהתחלה לא רציתי שהנדריקס ישאר וגם רציתי לוותר על ג'יימס כך שתאורטית יכולנו להחזיק (וזה מה שרציתי מראש) בעמדה 5 גם את סופו וגם את מאריץ'/וויוקאס
אני רק חושב על זה וכבר יוצא לי ריר,שני סנטרים כאלה יוכלים לגרום המון נזק ליריבות
אבל מכבי יותר חכמים והעדיפו להחזיק סנטר שלישי ובינוני שעולה 600 אלף נטו(בגלל המס)ובסוף קיבלנו עוד פורוורד(תומאס)בגלל ההתנהלות הקמצנית בקיץ
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], omerk, מרסר ו־30 אורחים