rc4991 כתב:jol9 כתב:rc4991 כתב:תיזכר מה אמרת לגבי היקמן, שהיה חושך מוחלט מול סיינה רוב המשחק והיה טוב רק במאני טיים.
אני עדיין טוען ש90% מהביקורת כאן בפורום, ובכלל, היא מאינטרסים אישיים.
נגיד, אור שונא את אליהו, אז מבחינתו קשה לו לפרגן לליאור גם אחרי פתיחת עונה מצויינת. לי זה הרבה יותר קל כי אני מת עליו.
מנגד, לי קשה יותר לפרגן להיקמן, כי לא התלהבתי ממנו בהתחלה, ולך זה הרבה יותר קל.
לא רואה כאן הרבה מעבר לזה.
היקמן היה לא רע עוד לפני המאני טיים ובכלל זה היה משחק רע של כל הקבוצה
גם במחצית רציתי לרשום שלא מובן לי למה אנשים פה התנפלו על היקמן אבל לא היה לי זמן
בכל מקרה אני לא זוכר שיצאתי באיזו הצהרה או משהו ומה שאני חושב (לא יודע אם כתבתי את זה) זה שאפשר לראות שיש לו פוטנציאל להיות הגואו טו גאי של הקבוצה
לעומת זה אני זוכר שבמשחק השני בהצלבה כולם הרעיפו כל כך הרבה מחמאות על בלו שקלע שתי שלשות במאני טיים אבל שכחו לגמרי את שאר המשחק שבו הוא היה חלש ואת כל הסלים ובמיוחד השלשות שקלעו עליו
לגבי ה"אינטרסים אישיים"(אם כבר דעה ראשונית)אני מסכים שבן אדם יגן יותר על שחקן שהוא אהב מהתחלה ולהפך
אבל אני גם חושב שהדעה הזאת צריכה להשתנות במידה ואותו שחקן מוכיח אחרת במשך לפחות חודשיים כמו סמית' שהיה רע ורובנו המוחלט קבר אותו ואז הוא היה בתקופה טובה שהוכיחה לנו שטעינו
המשפט האחרון שלך הוא נכון לחלוטין.
הדעה חייבת להיות גמישה. זה לא תמיד נכון כמובן, ועל זה יש חלק גדול מהויכוחים כאן בפורום.
ועם השאר אתה לא מסכים?
לא ממש. היקמן היה רע מאוד לדעתי במחצית הראשונה, ורע ברבע השלישי. זה שגם האחרים היו רעים, לא עושה את זה שונה.