ליגת ווינר, מחזור 2: אשקלון נגד מכבי - שני, 19:30, 5+LIVE

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ליגת ווינר, מחזור 2: אשקלון נגד מכבי - שני, 19:30, 5+LIV

הודעהעל ידי jol9 » 24 אוקטובר 2012, 17:42

rc4991 כתב:
jol9 כתב:
rc4991 כתב:
תיזכר מה אמרת לגבי היקמן, שהיה חושך מוחלט מול סיינה רוב המשחק והיה טוב רק במאני טיים.

אני עדיין טוען ש90% מהביקורת כאן בפורום, ובכלל, היא מאינטרסים אישיים.
נגיד, אור שונא את אליהו, אז מבחינתו קשה לו לפרגן לליאור גם אחרי פתיחת עונה מצויינת. לי זה הרבה יותר קל כי אני מת עליו.
מנגד, לי קשה יותר לפרגן להיקמן, כי לא התלהבתי ממנו בהתחלה, ולך זה הרבה יותר קל.

לא רואה כאן הרבה מעבר לזה.

היקמן היה לא רע עוד לפני המאני טיים ובכלל זה היה משחק רע של כל הקבוצה
גם במחצית רציתי לרשום שלא מובן לי למה אנשים פה התנפלו על היקמן אבל לא היה לי זמן
בכל מקרה אני לא זוכר שיצאתי באיזו הצהרה או משהו ומה שאני חושב (לא יודע אם כתבתי את זה) זה שאפשר לראות שיש לו פוטנציאל להיות הגואו טו גאי של הקבוצה
לעומת זה אני זוכר שבמשחק השני בהצלבה כולם הרעיפו כל כך הרבה מחמאות על בלו שקלע שתי שלשות במאני טיים אבל שכחו לגמרי את שאר המשחק שבו הוא היה חלש ואת כל הסלים ובמיוחד השלשות שקלעו עליו

לגבי ה"אינטרסים אישיים"(אם כבר דעה ראשונית)אני מסכים שבן אדם יגן יותר על שחקן שהוא אהב מהתחלה ולהפך
אבל אני גם חושב שהדעה הזאת צריכה להשתנות במידה ואותו שחקן מוכיח אחרת במשך לפחות חודשיים כמו סמית' שהיה רע ורובנו המוחלט קבר אותו ואז הוא היה בתקופה טובה שהוכיחה לנו שטעינו

המשפט האחרון שלך הוא נכון לחלוטין.
הדעה חייבת להיות גמישה. זה לא תמיד נכון כמובן, ועל זה יש חלק גדול מהויכוחים כאן בפורום.

ועם השאר אתה לא מסכים? :unsure

לא ממש. היקמן היה רע מאוד לדעתי במחצית הראשונה, ורע ברבע השלישי. זה שגם האחרים היו רעים, לא עושה את זה שונה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 אוקטובר 2012, 17:54

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:אוחיון היה רע נגד מלאגה, ולמען האמת, המשחק באשקלון היה המשחק הטוב היחיד שלו מאז שהוא "חזר" למכבי. הבועה שלו תתפוצץ מהר מאוד( אם היא לא התפוצצה כבר).
עוד מאות אלפי דולרים מיותרים שנשפכו על ישראלי אובר רייטד.

נראה לי שמבחינתך זה בסדר שיהיו בקבוצה 10 זרים (שמתחלפים כל שנה).
לא נחמד קצת שיש לנו כמה ישראלים טובים? מה זה משנה אם אוחיון או אליהו מרוויחים 100K יותר ממה שלדעתך מגיע להם? עדיף לך שהכסף הזה יילך לעוד זר בינוני?

לא מצליח להבין את קו המחשבה שלך.

אני רוצה שיהיו פה 10 שחקנים טובים. לא מעניין אותי מה המוצא או הדת שלהם. ובטח כשלא מעט ישראלים בשנים האחרונות הוכיחו שהם לא בדיוק נאמנים יותר מהזרים.

ד"א, מה שאמרת לגבי הביקורת שלי על ליאור הוא לא נכון. כל ההודעות שלי לגבי היכולת שלו העונה היו מפרגנות.

כן, אבל אנחנו לא בNBA. מוצא השחקנים זה חלק מהעניין.
תראה את צסקא. היו יכולים תאורטית להביא 10 זרים מצויינים, אבל הם מחזיקים סגל רוסי מצויין שמשלים אותו צוות זרים מהשורה הראשונה באירופה.
ככה האוהדים רוצים את זה.

עניין הנאמנות לא קשור כאן בכלל. היום בעידן הכסף והתקשורת, אף אחד לא נאמן לאף אחד פרט לחשבון הבנק של עצמו, ואין מה לצפות שדווקא השחקנים של מכבי
יהיו אלה שיוותרו על מאות אלפי דולרים בשביל החולצה הצהובה.

לגבי ליאור, לא הייתי אומר שאתה מהמפרגנים ביותר לליאור, ואני די בטוח שנשמע ממך מאוד מהר כשליאור יהיה בתקופה לא טובה.

יכול להיות שככה רוב האוהדים רוצים את זה, לי זה לא משנה. ב900 אלף ברוטו של אוחיון יכולנו להביא שחקן יותר טוב ממנו, וכנ"ל ב1.5 של ליאור( גם אם לא בהכרח בעמדה שלו). אתם מעדיפים לוותר על איכות, בשביל ישראלים( למרות מה שאוחיון עשה), וזאת זכותכם. זאת לא בהכרח הדרך הנכונה.

הגיע הזמן שגם מכבי תבין שנאמנות מצד השחקנים לא קיימת יותר, ותתנהג בהתאם, אחרת כל שנה יקום אוחיון אחר שיברח לכסף הגדול ברוסיה.

אמרתי שאני מהמפרגנים ביותר לליאור? לא זכור לי. אין ספק שברגע שליאור ישחק פחות טוב אתם תשמעו ממני, ואני מקווה שאז נשמע גם אותך. היכולת הטובה שלו בשני המשחקים הראשונים ממש לא שינתה את מה שאני חושב עליו, צריך הרבה יותר מזה בשביל למחוק שנתיים רעות. אבל כשצריך לפרגן, ובטח לשחקן של מכבי, אני עושה את זה. טענת ש"קשה לי לפרגן לליאור", ולא ממש הבאת טיעונים תומכים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 24 אוקטובר 2012, 18:20

MTA2311 כתב:
יכול להיות שככה רוב האוהדים רוצים את זה, לי זה לא משנה. ב900 אלף ברוטו של אוחיון יכולנו להביא שחקן יותר טוב ממנו, וכנ"ל ב1.5 של ליאור( גם אם לא בהכרח בעמדה שלו). אתם מעדיפים לוותר על איכות, בשביל ישראלים( למרות מה שאוחיון עשה), וזאת זכותכם. זאת לא בהכרח הדרך הנכונה.

הגיע הזמן שגם מכבי תבין שנאמנות מצד השחקנים לא קיימת יותר, ותתנהג בהתאם, אחרת כל שנה יקום אוחיון אחר שיברח לכסף הגדול ברוסיה.

אמרתי שאני מהמפרגנים ביותר לליאור? לא זכור לי. אין ספק שברגע שליאור ישחק פחות טוב אתם תשמעו ממני, ואני מקווה שאז נשמע גם אותך. היכולת הטובה שלו בשני המשחקים הראשונים ממש לא שינתה את מה שאני חושב עליו, צריך הרבה יותר מזה בשביל למחוק שנתיים רעות. אבל כשצריך לפרגן, ובטח לשחקן של מכבי, אני עושה את זה. טענת ש"קשה לי לפרגן לליאור", ולא ממש הבאת טיעונים תומכים.

אם ככה אז מה הקטע לאהוד דווקא את מכבי? מה מייחד אותה אל מול שאלון או באמברג למשל?
ברור שישראלים זה חלק מהעניין, זה תמיד היה ותמיד יהיה.

אם אתה רוצה ישראלים זולים, אז תצטרך להסתמך ב100% על זרים, וכמו שראינו הזרים שמגיעים למכבי לרוב, הם לא שחקנים מספיק טובים בשביל לסחוב את מכבי לצמרת.
אפשר לסובב את זה איך שרוצים, אבל ליאור, בלו, אוחיון ופניני (וגם טל) היו חלק משמעותי מאוד ממכבי של השנתיים האחרונות (שהיו מוצלחות באופן יחסי), וזה נכון בעצם לכל השנים,
כולל השנים הגדולות של מכבי בעשור הקודם.

כשאתה מדבר על ליאור והמליון וחצי שלו, אז אל תנתק את זה מהעמדה, למרות שזה נח לך בשביל הטיעון. אתה חושב שאפשר להביא PF עם האיכויות של ליאור בפחות כסף? אני לא בטוח.
אוחיון מרוויח פחות מחצי ממה שכתבת, ואין לי מושג איך הגעת לסכום הזה, או איך הרכז המצויין הזה לא שווה את הסכום אותו הוא מקבל.

אתה כל הזמן חוזר על נאמנות, שאין לו שום קשר למציאות של היום. זה עדיין לא אומר שלא צריכים ישראלים בקבוצה.

כל מה שכתבת בפיסקה האחרונה לגבי ליאור בדיוק מחזק את מה שטענתי. אתה מפרגן ותמיד מוסיף את המילה "אבל"... זה בסדר, אין לי בעיה עם זה, אבל אין טעם להגיד שזה לא נכון.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 אוקטובר 2012, 18:47

אם הייתי נולד בגרמניה, או בצרפת הייתי אוהד את הקבוצות האלה. אני אוהד את מכבי, כי אני ישראלי, ולא כי משחקים בה ישראלים. שוב, ישראלים הם חלק מהעניין בשבילך, אל תכליל.

אני לא רוצה ישראלים זולים, אני רוצה ישראלים שלא מקבלים יותר ממה שמגיע להם. פניני היה משחק פה גם בחצי ממה שהוא מרוויח היום.
אוחיון ירוויח שנה הבאה 450 אלף דולר נטו. אני אולי לא מתמטיקאי, אבל בברוטו זה יוצא 900 אלף. "הרכז המצויין הזה" נראה כמו אבי בן שימול מסומם מתחילת העונה, וגם ברוב השלבים בעונה שעברה הוא היה לא טוב. כמו שאתה דואג להזכיר לכולם איך סמית נראה רוב העונה שעברה, גם על יוגב צריך להגיד את זה. הוא במקרה הטוב "רכז ישראלי מצויין". לא יותר

אמרתי שבמיליון וחצי אפשר להביא שחקן יותר טוב מליאור, והדגשתי שזה לא בהכרח בעמדה שלו.

ודאי שאני מוסיף "אבל". הוא נתן כולה שני משחקים טובים. המחמאות צריכות להיות נטו על המשחקים האלה, וזה בדיוק מה שהוא קיבל ממני. כשהוא טוב, אני אגיד שהוא טוב, וכשהוא רע אני אגיד שהוא רע. אם אני לא אומר "טעיתי כל השנים האלה, שני המשחקים האלה הוכיחו לי שהוא שחקן ענק", זה לא נקרא לפרגן?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 24 אוקטובר 2012, 19:11

MTA2311 כתב:אם הייתי נולד בגרמניה, או בצרפת הייתי אוהד את הקבוצות האלה. אני אוהד את מכבי, כי אני ישראלי, ולא כי משחקים בה ישראלים. שוב, ישראלים הם חלק מהעניין בשבילך, אל תכליל.

אני לא רוצה ישראלים זולים, אני רוצה ישראלים שלא מקבלים יותר ממה שמגיע להם. פניני היה משחק פה גם בחצי ממה שהוא מרוויח היום.
אוחיון ירוויח שנה הבאה 450 אלף דולר נטו. אני אולי לא מתמטיקאי, אבל בברוטו זה יוצא 900 אלף. "הרכז המצויין הזה" נראה כמו אבי בן שימול מסומם מתחילת העונה, וגם ברוב השלבים בעונה שעברה הוא היה לא טוב. כמו שאתה דואג להזכיר לכולם איך סמית נראה רוב העונה שעברה, גם על יוגב צריך להגיד את זה. הוא במקרה הטוב "רכז ישראלי מצויין". לא יותר

אמרתי שבמיליון וחצי אפשר להביא שחקן יותר טוב מליאור, והדגשתי שזה לא בהכרח בעמדה שלו.

ודאי שאני מוסיף "אבל". הוא נתן כולה שני משחקים טובים. המחמאות צריכות להיות נטו על המשחקים האלה, וזה בדיוק מה שהוא קיבל ממני. כשהוא טוב, אני אגיד שהוא טוב, וכשהוא רע אני אגיד שהוא רע. אם אני לא אומר "טעיתי כל השנים האלה, שני המשחקים האלה הוכיחו לי שהוא שחקן ענק", זה לא נקרא לפרגן?

OK. זכותך. אני לא מסכים עם זה לחלוטין. אין לי בעיה לאהוד ספורטאים/קבוצות מחו"ל, ולצורך העניין האהדה שלי לנדאל, לא פחות גדולה מהאהדה למכבי, ובפעם האחרונה
שבדקתי הוא לא היה ישראלי.
אבל ספציפית בנושא של מכבי, ישראלים הם חלק מהעניין בשבילי, ולצורך העניין, שארפ הוא הכי ישראלי בעולם בשבילי.

אתה לא רוצה ישראלים שמקבלים יותר ממה שמגיע להם... ומי מחליט כמה מגיע להם? אם קובאן החליטו שליוגב מגיע מליון וחצי דולר לשנתיים, אז זה מה שמגיע לו,
ומכבי בסה"כ יוצאת מורווחת.
כנ"ל לגבי ליאור, שקיבל בקאחה לבוראל יותר ממה שהוא מקבל במכבי.

לדעתי אוחיון היה סביר בעונה שעברה בממוצע. הוא היה טוב מאוד בסוף העונה, רע לפרקים וסביר לפרקים אחרים.
לא אמרתי שהוא אחד הרכזים הכי טובים באירופה, אלא שהוא רכז מצויין, שגם חושב על איך להפעיל את השחקנים האחרים לצידו, ולא רק על הנקודות שלו, מה שמאפיין
את שני החברים האחרים שלו בקו האחורי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 24 אוקטובר 2012, 19:25

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:אוחיון היה רע נגד מלאגה, ולמען האמת, המשחק באשקלון היה המשחק הטוב היחיד שלו מאז שהוא "חזר" למכבי. הבועה שלו תתפוצץ מהר מאוד( אם היא לא התפוצצה כבר).
עוד מאות אלפי דולרים מיותרים שנשפכו על ישראלי אובר רייטד.

נראה לי שמבחינתך זה בסדר שיהיו בקבוצה 10 זרים (שמתחלפים כל שנה).
לא נחמד קצת שיש לנו כמה ישראלים טובים? מה זה משנה אם אוחיון או אליהו מרוויחים 100K יותר ממה שלדעתך מגיע להם? עדיף לך שהכסף הזה יילך לעוד זר בינוני?

לא מצליח להבין את קו המחשבה שלך.

אני רוצה שיהיו פה 10 שחקנים טובים. לא מעניין אותי מה המוצא או הדת שלהם. ובטח כשלא מעט ישראלים בשנים האחרונות הוכיחו שהם לא בדיוק נאמנים יותר מהזרים.

ד"א, מה שאמרת לגבי הביקורת שלי על ליאור הוא לא נכון. כל ההודעות שלי לגבי היכולת שלו העונה היו מפרגנות.

כן, אבל אנחנו לא בNBA. מוצא השחקנים זה חלק מהעניין.
תראה את צסקא. היו יכולים תאורטית להביא 10 זרים מצויינים, אבל הם מחזיקים סגל רוסי מצויין שמשלים אותו צוות זרים מהשורה הראשונה באירופה.
ככה האוהדים רוצים את זה.

עניין הנאמנות לא קשור כאן בכלל. היום בעידן הכסף והתקשורת, אף אחד לא נאמן לאף אחד פרט לחשבון הבנק של עצמו, ואין מה לצפות שדווקא השחקנים של מכבי
יהיו אלה שיוותרו על מאות אלפי דולרים בשביל החולצה הצהובה.

לגבי ליאור, לא הייתי אומר שאתה מהמפרגנים ביותר לליאור, ואני די בטוח שנשמע ממך מאוד מהר כשליאור יהיה בתקופה לא טובה.

אבל אנחנו גם לא צסק"א ואנחנו לא נביא בזמן הקרוב שחקנים זרים ברמה שלה כך שזה מקרה שונה,אם היה לנו חמישה זרים ברמה של צסק"א אז הייתי רוצה ששאר הסגל יורכב מישראלים אך המצב לא ככה
חוץ מזה,לצסק"א יש הרבה זרים בסגל וגם השחקנים המקומיים שלה יותר טובים משלנו אבל זה החלק הטפל בדברי

אני מסכים עם אור שזהות השחקנים פחות חשובה ולעיתים קרובות עדיף לוותר על זהות כדי לקבל איכות טובה יותר
אני לא אומר שצריך להעיף עכשיו ישראלים ולהחתים תשע זרים אבל גם לא צריך להסתנוור מהעובדה ששחקן מסוים ישראלי ובגלל זה חייבים להחתים אותו או לתת לו יותר כסף
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 24 אוקטובר 2012, 19:59

אני חושבת שישראלים שרמתם ראויה לרמה שמכבי מכוונת אליה צריכים להיות במכבי גם אם עלותם גבוהה בשל המס.
אני רק לא אוהבת כשמחתימים ישראלים שלא שייכים בכלל לרמה רק בשביל ה"זהות הישראלית" ואז נתקעים עם כל מיני חג'ג'ים ויניב גרינים.
אבל שחקנים טובים כמו אליהו, אוחיון, פניני ואחרים מהעבר בהחלט צריכים להיות במכבי ללא קשר לעלותם ו/או לנאמנותם.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי שחף » 24 אוקטובר 2012, 21:09

עם המיליון וחצי של אליהו ועם המיליון שמדלי עולה מכבי יכלה להביא זר שעולה בסביבות ה-1.8 מיליון נטו. היום זה לא מספיק כדי להביא סופרסטאר ברמה האירופאית כמו לורבק, מקאלב, פארמר או ספאנוליס. או שיבוא בעלים שיפתח את הכיס או שנישאר קבוצה בינונית עוד הרבה זמן. באופן מעשי למרות הנפילה התקציבית של היווניות(שעדיין מחזיקות שחקנים יקרים מאלו של מכבי כמו ספאנוליס ודיאמנטידיס) מכבי עדיין לא נכנסה לתחרות על שחקנים אירופאיים בכירים, כי הטורקיות התחילו לשפוך סכומים רציניים. מאז אלן אנדרסון מכבי ויתרה לחלוטין על להביא שחקנים עם איזשהו רקורד, אם מתעלמים מסופו שנחשב למקרה אבוד עד שהגיע למכבי והפוקס עם לאנגפורד שהגיע בזול. לוגאן היה שחקן עם אפס ביקוש בשוק אחרי הכישלונות בקאחה ובפאו. הוא גם פחות טוב ואתלטי לדעתי מימיו בסופוט. הפדרמנים באמת מאמינים שאפשר למצוא ב-300K זר ברמה של מיליון וחצי דולר ולעשות את זה כמעט שנה אחרי שנה. אם הפייננשל פייר פליי לא יעבוד והבעלים לא יתחלפו אנחנו בבעיה רצינית.
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 24 אוקטובר 2012, 21:51

אני קצת שיניתי את דעתי בשנים האחרונות.

פעם היתי בדיעה שלא משנה מי משחק, ישראלי או זר, העיקר שמכבי תנצח כמה שיותר.

היום אני רואה את זה טיפ-טיפה אחרת בעיקבות הורדת התקציב על ידי פרדמנים. אני אומר לעצמי, שאם במילא מכבי לא יכולה להחתים כוכבים, ומחתימה רק זרים בנוניים, אז אני כבר מעדיף שבמקום הזרים הבנוניים האלה ישחקו יותר השחקנים הישראלים.

בשנה שעברה נהנתי ממה שאוחיון עשה בסידרה נגד פאו, והעונה אני נהנה מהצורה שליאור אליהו משקיע גם בהגנה וגם בהתקפה.

אז נכון, אם פתאום היתה אפשרות להביא את מקאלב לדוגמא במקום אוחיון, בודאי שהיתי מסכים, אבל כל עוד הזרים הם כאלה כמו שיש לנו העונה, אני מעדיף את הישראלים
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 25 אוקטובר 2012, 04:29

לא רוצה לחמם את האוירה אבל במשחק נגד ירושלים הקהל של ירושלים שכמותית הוא קטן בהרבה משני הגושים המועדדים של מכבי (שער 11 ו שער 7 ) והם פשוט עשו לנו בית ספר . וזה ממש לא בפעם הראשונה . גם במשחקי היורוליג אני כבר לא רואה את אותו עידוד משני השערים האלו כמו שהיה פעם . כל גוש שר משהו אחר ורוב הזמן שומעים רק את התופים ולא שירה ....
אין מה לעשות אבל למכבי יש את הקהל הכי גדול אבל בהחלט לא הכי איכותי מבחינה ווקאלית , אבל התחרות היא לא בין הקהלים אלא על הפארקט ושם אנחנו שולטים ביד רמה וזה מה שחשוב שורה תחתונה .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yzafrir » 25 אוקטובר 2012, 04:33

felix_r כתב:אני קצת שיניתי את דעתי בשנים האחרונות.

היום אני רואה את זה טיפ-טיפה אחרת בעיקבות הורדת התקציב על ידי פרדמנים. אני אומר לעצמי, שאם במילא מכבי לא יכולה להחתים כוכבים, ומחתימה רק זרים בנוניים, אז אני כבר מעדיף שבמקום הזרים הבנוניים האלה ישחקו יותר השחקנים הישראלים.

בשנה שעברה נהנתי ממה שאוחיון עשה בסידרה נגד פאו, והעונה אני נהנה מהצורה שליאור אליהו משקיע גם בהגנה וגם בהתקפה.

אז נכון, אם פתאום היתה אפשרות להביא את מקאלב לדוגמא במקום אוחיון, בודאי שהיתי מסכים, אבל כל עוד הזרים הם כאלה כמו שיש לנו העונה, אני מעדיף את הישראלים

כעיקרון אני מסכים איתך אבל הייתי מוסיף תנאי , שהישראלים שמשחקים הם ברמה לפחות שווה לזרים האלו אם לא יותר .
אני לא אקח שחקן פחות טוב רק בגלל שהוא ישראלי אבל אם יש זר וישראלי שהם באותה רמה אני יעדיף את הישראלי למרות שמבחינת מחיר זה לא הדבר הכי נכון לעשות...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Dperk » 25 אוקטובר 2012, 05:40

yzafrir כתב:לא רוצה לחמם את האוירה אבל במשחק נגד ירושלים הקהל של ירושלים שכמותית הוא קטן בהרבה משני הגושים המועדדים של מכבי (שער 11 ו שער 7 ) והם פשוט עשו לנו בית ספר . וזה ממש לא בפעם הראשונה . גם במשחקי היורוליג אני כבר לא רואה את אותו עידוד משני השערים האלו כמו שהיה פעם . כל גוש שר משהו אחר ורוב הזמן שומעים רק את התופים ולא שירה ....
אין מה לעשות אבל למכבי יש את הקהל הכי גדול אבל בהחלט לא הכי איכותי מבחינה ווקאלית , אבל התחרות היא לא בין הקהלים אלא על הפארקט ושם אנחנו שולטים ביד רמה וזה מה שחשוב שורה תחתונה .

גם הקהל חשוב, גם לתדמית של הקבוצה, וגם כי אני מאמין שבסופו של דבר זה גם משפיע על הפרקט.
אני לא יודע מה הולך שם אבל אני מקווה שלא מתפתח סכסוך כמו בכדורגל.
Dperk

הודעהעל ידי אלמוג » 25 אוקטובר 2012, 07:57

yzafrir כתב:לא רוצה לחמם את האוירה אבל במשחק נגד ירושלים הקהל של ירושלים שכמותית הוא קטן בהרבה משני הגושים המועדדים של מכבי (שער 11 ו שער 7 ) והם פשוט עשו לנו בית ספר . וזה ממש לא בפעם הראשונה . גם במשחקי היורוליג אני כבר לא רואה את אותו עידוד משני השערים האלו כמו שהיה פעם . כל גוש שר משהו אחר ורוב הזמן שומעים רק את התופים ולא שירה ....

זה תמיד ככה, בעיקר כי את הגרון אנחנו נותנים ביורוליג מדי חמישי, ועל הפועל די משתינים בקשת.
לעומת זאת, בשבילם זה משחק שהם שומרים בשבילו את הגרון במשך עונה שלמה.
בכל מקרה, אני בטוח שעם טיפת מאמץ, אנחנו נעודד יותר מהבני 15 עם הכיפות סרוגות של הפועל(אגב, שמתם לב שהאוהדים שלהם לעולם, לעולם לא גדלים? הם נשארים בגיל 15 לנצח, או שיש להם תקן מסויים לאוהדים בגיל הזה. משהו הזוי חח)
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי yzafrir » 25 אוקטובר 2012, 08:14

אלמוג כתב:

זה תמיד ככה, בעיקר כי את הגרון אנחנו נותנים ביורוליג מדי חמישי, ועל הפועל די משתינים בקשת.
בכל מקרה, אני בטוח שעם טיפת מאמץ, אנחנו נעודד יותר מהבני 15 עם הכיפות סרוגות של הפועל(אגב, שמתם לב שהאוהדים שלהם לעולם, לעולם לא גדלים? הם נשארים בגיל 15 לנצח, או שיש להם תקן מסויים לאוהדים בגיל הזה. משהו הזוי חח)

אבל אני מדבר על משחקי היורוליג . הרעש כבר שנתיים לא מה שהיה ואין עידוד רצוף . אני המון פעמים רואה אותם בשקט ורק התופים מתופפים .
שכולם מתחילים לשיר אז ברור ש10000 אוהדים נישמעים יותר חזק מה-500 ילדים של הפועל רק שהם עושים את זה רצוף כל המשחק ואצלינו יש המון דקות של שקט (גם ביורוליג ) .
בדרך כלל ביורוליג הקהל כולו מתעורר ב-5 דק' האחרונות במיוחד אם המשחק צמוד....בכלל הגוש המעודד (אלו שבשער 11/7 שעומדים כל המשחק ..) נראה קטן מתמיד בשנים האחרונות .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי felix_r » 25 אוקטובר 2012, 08:20

yzafrir כתב:
felix_r כתב:אני קצת שיניתי את דעתי בשנים האחרונות.

כעיקרון אני מסכים איתך אבל הייתי מוסיף תנאי , שהישראלים שמשחקים הם ברמה לפחות שווה לזרים האלו אם לא יותר .
אני לא אקח שחקן פחות טוב רק בגלל שהוא ישראלי אבל אם יש זר וישראלי שהם באותה רמה אני יעדיף את הישראלי למרות שמבחינת מחיר זה לא הדבר הכי נכון לעשות...

כן, ברור. אחרת אין לנו מה לחפש ביורוליג. כמובן, שהישראלים האלה צריכים להיות שחקנים ברמה או לפחות עם פוטנציאל גבוה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 25 אוקטובר 2012, 08:46

אלמוג כתב:

בגיל חמש עשרה הם מתפכחים :grin
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 25 אוקטובר 2012, 08:50

רמת העידוד באמת ירדה בשנים האחרונות
יכול להיות שזה בגלל שמשנה לשנה אנחנו מקבלים קבוצה יותר אפורה ופחות שואו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 25 אוקטובר 2012, 17:30

ככה זה כשמחליפים 90 אחוז מהקבוצה כל שנה, בשחקנים שלא תמיד כל כך ברור איך ולמה הם הגיעו לפה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מקובי » 26 אוקטובר 2012, 10:35

אני אתחיל בזה שזה די טבעי.
קח בחשבון שהאוהדים של י-ם שבאים להיכל הם ה"גוש" שלהם, ככה שטבעי שהם יבואו ויתנו אחלה אוירה. בניגוד אליהם מכבי מביאים את כל הקהל, שזה אומר הגוש אבל גם את אלו שבאים לראות את המשחק.
הייתי בשנים האחרונות במלחה לא פעם ולא פעמיים, ושם השתקנו אותם לא מעט פעמים.

מבחינת יורוליג- יש ניסיון לפתור את זה ולעבוד בשיתוף פעולה (לפחות היה במשחק הראשון)
זה משהו שצריך לעבוד עליו אבל בסופו של דבר אני מקווה שיהיה בסדר.

אני חייב לציין גם את האקוסטיקה הגרועה שבהיכל, אם אתה שם את הגוש של מכבי באולם קטן אני מבטיח לך שישמעו אותנו מספיק טוב (לצורך הדוגמא במשחק באשקלון לכל אורך המשחק שמעו את אוהדי מכבי)
אבל כמובן זה לא תירוץ :)
בסופו של דבר- ש11000 אנשים עומדים על הרגליים ונותנים את הפוש (כמו שהיה ב-2 הדקות האחרונות נגד סיינה למשל) שום אולם בארץ לא יכול להתמודד עם דבר כזה.
מקובי

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־27 אורחים