המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:אי אפשר לנצח כשכולם בפאניקה בהגנה. ראשון לוקחת חצי מהכדורים החוזרים מתחת לסל שלנו
קודי כתב:roy1000 כתב:טוב, המשחק הזה גמור. לא נעים, אבל חסר חשיבות לחלוטין.
חסר חשיבות אבל צריך להדליק נורה מאוד אדומה. ראשון ביום קליעה נורא מהשלוש מביסה את מכבי.
jol9 כתב:מדלי הזה פשוט לא דומה לכלום...
נראה לי שבלאט ויתר על המשחק. אם יש משחקים שאפשר להפסיד, זה המשחקים האלה, אבל טובות זה לא מבשר.
jol9 כתב:מדלי הזה פשוט לא דומה לכלום...
נראה לי שבלאט ויתר על המשחק. אם יש משחקים שאפשר להפסיד, זה המשחקים האלה, אבל טובות זה לא מבשר.
roy1000 כתב:קודי כתב:roy1000 כתב:טוב, המשחק הזה גמור. לא נעים, אבל חסר חשיבות לחלוטין.
חסר חשיבות אבל צריך להדליק נורה מאוד אדומה. ראשון ביום קליעה נורא מהשלוש מביסה את מכבי.
יש ירידת מתח ברורה אחרי ההצגה בצרפת. שיפסידו כמה שהם רוצים במשחקי האימון האלה. כבר ראינו שלהפסדים האלו אין שום משמעות להמשך הדרך. אני לא מודאג.
jol9 כתב:rc4991 כתב:כל אלה שחושבים שאוחיון כל כך טוב יכולים לראות עכשיו עוד משחק רע שלו
לא שומר בכלל,לא מנהל את המשחק ועל נקודות אני לא ידבר כי את זה אנחנו בכלל לא מצפים ממנו
אני לא אומר שהוא רע ובטוח שיהיו לו משחקים טובים אבל תפסיקו להפוך אותו לDD
כמו שכבר אמרו כאן, אוחיון הוא הברומטר של מכבי. היום הוא משחק לא טוב, ומכבי נראית ממש גרוע.
קודי כתב:זה פשוט בושה וחרפה. למה בדיוק שהקהל יגיע למשחקי ליגה?
איך בדיוק שלחו הביתה את הסנטר הפותח והזר היקר בקבוצה והביאו במקומו עוד פורוורד פחות מחצי מחיר?
jol9 כתב:rc4991 כתב:כל אלה שחושבים שאוחיון כל כך טוב יכולים לראות עכשיו עוד משחק רע שלו
לא שומר בכלל,לא מנהל את המשחק ועל נקודות אני לא ידבר כי את זה אנחנו בכלל לא מצפים ממנו
אני לא אומר שהוא רע ובטוח שיהיו לו משחקים טובים אבל תפסיקו להפוך אותו לDD
כמו שכבר אמרו כאן, אוחיון הוא הברומטר של מכבי. היום הוא משחק לא טוב, ומכבי נראית ממש גרוע.
LIAV10 כתב:איך נותנים לבנאדם עם משקפיים להיות שופט?
חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:איך נותנים לבנאדם עם משקפיים להיות שופט?
יש לך משהו נגד אנשים עם משקפיים??
rc4991 כתב:למה רק מה שהחשוב זו התוצאה?למה מסתכלים על ההנאה מהעונה רק בעתיד(בשלבים המכיריעים)ולא נהנים גם מההווה?
ברור שלמשחק הזה אין השפעה להמשך אבל זה לא אומר שצריך לשחק ככה במקום להנות ממשחק ליגה שמכבי צריכה להביס בו את היריבה
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־29 אורחים