ליגת ווינר, מחזור 3: מכבי נגד ראשל"צ - יום א', 20:30, ספורט5

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ליגת ווינר, מחזור 3: מכבי נגד ראשל"צ - יום א', 20:30, ספ

הודעהעל ידי קודי » 28 אוקטובר 2012, 22:40

אני אחזור שוב בפעם המאה ובלי שום קשר לנצחון על שאלון או להפסד לראשון - מכבי חייבת, אבל חייבת, גבוה עם בשר. היא לא יכולה לשחק עם 3 נקניקיות בעמדה 5 ובעמדה 4 עם אליהו ומדלי שעומד וזורק מבחוץ. דיוגו שחקן חופשי ואפילו הוצע השבוע לאולימפיאקוס (במקום דורסי שכנראה יעזוב) - מדוע שהוא לא יגיע לכאן במקום תומאס שבאמת לא מועיל ומתגלה כמו גבוה סביר בליגת העל שלנו?
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי מקובי » 28 אוקטובר 2012, 22:52

roy1000 כתב:
מקובי כתב:רוי- לא נמאס לך לחפור על פדרמן? אז יודע מה? מבחינתי שיבנה קבוצה ב-5 שקל ושכל שאר הכסף ילך אליו. חפרת על החיים שלו. שמחת זקנתי על ראש התורן שהוא חייך במהלך המשחק, עוד מעט גם תגיד שאסור לו לנשום.
הייתי במשחק, לא אהבתי את מה שראיתי, אבל וואלה אני יודע שלמכבי יש ראשים שאם יצטרכו יכניסו את היד לכיס ויביאו שחקן נוסף. זה היה ככה בעבר ואין סיבה שזה לא יהיה בעתיד. ההצלחה של מכבי זה ההצלחה שלהם.

למה? פדרמן זה ישו? מוחמד? למה בדיוק אסור להעביר עליו ביקורת עוד פעם?
וואללה - מפריע לי שהוא בונה קבוצה ב- 5 שקל ומכניס מליונים מכספי האוהדים לכיס שלו. מפריע גם לעוד כמה אנשים.

נ.ב. - הוא חייך וצחק בסוף המשחק - לא במהלכו. כמו שאמרתי - את הכסף שלו הוא עושה בין אם מכבי מנצחת או מפסידה.

אין אדם שלא ניתן להעביר עליו ביקורת
אבל זה עבר כל גבול.
אנשים פה מדברים עליו בלי שום טיפת כבוד, אה מכבי חסכה? זה לאורוות של פדרמן. אה מכבי לא תשחרר את מדלי? כי הוא צריך כסף והוא לא רוצה להביא עוד זר.
הרי זה עסק ופדרמן לא יכול לעשות מה שהוא רוצה- אם אתם מלינים על ההנהלה תתלוננו על כולם שזה אומר רקנאטי (שבאותו אחוז בעלות כמו פדרמן אגב ומשום מה הוא נקי וזך כשלג) ושמעון.
הוא נתן הרבה יותר ממה שכל אחד פה נתן למכבי (ואני מנוי 10 שנים, וחבר בארגונים ונותן את הנשמה למכבי והכל...)

זה נהיה כאן אובססיה ברמות על.
תבינו שאנחנו לא יודעים הכל.
מקובי

הודעהעל ידי rc4991 » 28 אוקטובר 2012, 22:54

בלאט התייחס למדלי ונראה לי שגם רמז לרוט:
המאמן המשיך: "אני מאמין שלניק קיינר מדלי יש את הפוטנציאל, אני חושב שראינו שחקנים שקיבלו יותר מדי קרדיט. היו כאלה שלא ניצלו אפילו את מעט הדקות שהם קיבלו. איפה שלא חיפשנו ומה שלא עשינו לא קיבלנו כלום למעט שון גיימס. היינו רכים בחימום וגם ברבע הראשון ולא יצאנו מזה. אף שחקן לא הולך לשום מקום. קיינר מדלי הוא לא השחקן הראשון שהגיע למכבי ובתחילת הדרך התקשה, היו שחקנים שהתקשו להיכנס לעניינים ולמכבי אבל עם הזמן מצאנו אותם, זו העבודה שלנו לעזור לו להיכנס לעניינים"
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 28 אוקטובר 2012, 23:08

מקובי כתב:אין אדם שלא ניתן להעביר עליו ביקורת
אבל זה עבר כל גבול.
אנשים פה מדברים עליו בלי שום טיפת כבוד, אה מכבי חסכה? זה לאורוות של פדרמן. אה מכבי לא תשחרר את מדלי? כי הוא צריך כסף והוא לא רוצה להביא עוד זר.
הרי זה עסק ופדרמן לא יכול לעשות מה שהוא רוצה- אם אתם מלינים על ההנהלה תתלוננו על כולם שזה אומר רקנאטי (שבאותו אחוז בעלות כמו פדרמן אגב ומשום מה הוא נקי וזך כשלג) ושמעון.
הוא נתן הרבה יותר ממה שכל אחד פה נתן למכבי (ואני מנוי 10 שנים, וחבר בארגונים ונותן את הנשמה למכבי והכל...)

זה נהיה כאן אובססיה ברמות על.
תבינו שאנחנו לא יודעים הכל.

כבוד? למה? לבעלים היחידים באירופה שמרוויחים כסף על חשבון האוהדים. רקאנטי זה ילד שלא קובע כלום.

מה בדיוק אנחנו לא יודעים? לאיזה מקום סודי הולכים מליונים מההכנסות של מכבי?
roy1000

הודעהעל ידי aribari24 » 29 אוקטובר 2012, 05:49

הגרלת היורוליג נחתה עלינו מהשמיים
aribari24

הודעהעל ידי yarinsaky » 29 אוקטובר 2012, 06:20

לפי התקשורת במכבי לא אוהבים את הזחיחות של בלאט ( והוא באמת קצת זחוח עם כל מיני הרכבים מוזרים שפותחים את המשחק ) וטוענים כלפי אי שיתופו של סמית.

אשרנו שהגענו לזמנים שבהם סמית' הוא שחקן כל כך עילאי שאי אפשר לנצח בלעדיו את ראשון ואף לשבור שיא שלילי בקליעה למחצית בנוקיה ( בליגה ).
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי aribari24 » 29 אוקטובר 2012, 06:28

יפה שלהנהלה יש טענות..

הנהלה שסידרה קו קדמי של נקניקים שלא יהיה מסוגל לשים סל בטופ 16
aribari24

הודעהעל ידי קודי » 29 אוקטובר 2012, 06:29

מכבי איבדה בקיץ האחרון כמה כלי נשק שהם לטעמי ההבדל בין קבוצת טופ 16 לאלה שמעבר לכך ובוודאי כאלה שמגיעות לפיינל פור. היא איבדה גארד גו טו גאי מהטובים ביבשת והחליפה אותו בשני גארדים בינוניים ולא יציבים - אחד מוכשר יותר אבל לא יציב בצורה מחרידה והשני מוגבל מאוד בכשרון. היא איבדה את הגבוה היחיד שלה שהיה קולע מבחוץ והיה "נזק מפר איזון" מול היריבות, שלא היו יכולות לצופף את ההגנה בגללו או להשאיר את שני הגבוהים מתחת לסל והחליפה אותו במשהו של נראה כרגע כמו שחקן כדורסל אלא במישהו שבעיקר מיידה כדורים מרחוק באחוזים נוראיים. היא איבדה את הנפח והמאסה שהיתה לה מתחת לסל ואפילו אם לא ניקח בחשבון את סופו (שלא ממש תרם בעונה שעברה) אז היה לה לפחות את הנפח של הנדריקס בהגנה והיא החליפה אותו בנקניקיה גבוהה ובעוד פורוורד קופצני שלא עולה על גבוהים שמגיעים מדי שנה ברבע או שמינית מחיר לקבוצות ליגת העל שלנו.
רק שבמכבי לא יטענו ש"עשינו הכל בקיץ" ו"לא היינו יכולים לדעת מראש". הם לא עשו הכל כי למרות שהכנסות הקבוצה לא ירדו (וכנראה שבכלל עלו) תקציב השחקנים ירד משמעותית ובנוסף לזה במקום לתת למאמן או לאיש מקצוע לבנות את הקבוצה היא נבנתה במשפחה. לגבי שרמדיני אמר מאמנו בקאנטו בצורה הכי מפורשת שהוא עדיין לא מתאים לקבוצה כמו מכבי וכנראה צדק. לגבי לוגאן כולנו ידענו שהוא אחד הגארדים הכי לא יציבים ביורוליג וגם במכבי - ששיחקו נגדו 11 משחקים בשנתיים האחרונות ידעו זאת היטב. היקמן שווה פחות או יותר את השכר שהוא מקבל - לא פחות ולא יותר - והוא בסך הכל גארד סביר ולא מאוד מוכשר. בעמדת הסנטר כל ילד ידע שבלי קצת בשר ומשחק פוסט אפ תהיה למכבי בעיה קשה ולא צריך להיות גאון מתמטי כדי לדעת שאם עזב אותך שחקן של מיליון דולר (פופס) והגיע במקומו שחקן שעולה פחות מחצי אז כנראה נחלשת. לגבי תומאס - תראו את הדברים שאמר עליו אקוניס עוד לפני שהגיע (הוא לא סנטר והוא עדיין לא ברמה מספיקה בשביל מכבי) ותסינו שגם כאן הכתובת היתה על הקיר. קנר מדלי דווקא היה שחקן נהדר בעונה שעברה בולנסיה, אבל הוא ממש לא היה הסטרץ' שוטר שבלאט מנסה להפוך אותו והוא רחוק מאוד מלהיות קלע כמו דייויד בלו. בקיצור - הכתובת היתה על הקיר ואת המחיר האמיתי אנחנו נשלם בטופ 16.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קודי » 29 אוקטובר 2012, 06:37

yarinsaky כתב:לפי התקשורת במכבי לא אוהבים את הזחיחות של בלאט ( והוא באמת קצת זחוח עם כל מיני הרכבים מוזרים שפותחים את המשחק ) וטוענים כלפי אי שיתופו של סמית.

אשרנו שהגענו לזמנים שבהם סמית' הוא שחקן כל כך עילאי שאי אפשר לנצח בלעדיו את ראשון ואף לשבור שיא שלילי בקליעה למחצית בנוקיה ( בליגה ).

נו, באמת. מכבי שיחקה עם 6 זרים ועם כל הישראלים הבכירים ואילו ראשון לציון שיחקה עם 3 זרים, בלי הרכז הראשון שלה ועם סגל של 6 בכירים (ועוד שני שחקנים ששיחקו 5 ו-2 דקות). תוסיפו לכך את יום הקליעה הנורא של ראשון לציון משלוש (פחות מ-19%!) ותבינו את גודל הבושה - מכבי הובסה ללא תנאי בבית כשיריבתה משחקת עם 6 שחקנים, 3 זרים וישראלים נחותים (חנוכי, בן דוד ושולמן לעומת אוחיון, פניני, אליהו, לנדסברג ורוט) ונמצאת ביום קליעה רע מאוד. אז ברור ששחקני מכבי לא התייחסו בשיא הרצינות וגם בלאט כנראה קצת זילזל (אגב, החמישיה הראשונה היתה זהה לזו שבשאלון למעט פניני שהחליף את סמית') אבל זה עדיין לא מסביר את התבוסה הנוראה. יש למכבי השנה קבוצה מוגבלת מאוד עם כמה חסרונות מובהקים שיהיה קשה מאוד לבלאט להסתיר ומול קבוצות מהרמה הגבוהה באירופה זה יהיה בלתי אפשרי להסתיר, כי מה לעשות - מולן משחק של לחץ וריצה לא ילך.
קודי

הודעהעל ידי yzafrir » 29 אוקטובר 2012, 06:51

קודי כתב:מכבי איבדה בקיץ האחרון כמה כלי נשק שהם לטעמי ההבדל בין קבוצת טופ 16 לאלה שמעבר לכך ובוודאי כאלה שמגיעות לפיינל פור. היא איבדה גארד גו טו גאי מהטובים ביבשת והחליפה אותו בשני גארדים בינוניים ולא יציבים - אחד מוכשר יותר אבל לא יציב בצורה מחרידה והשני מוגבל מאוד בכשרון. היא איבדה את הגבוה היחיד שלה שהיה קולע מבחוץ והיה "נזק מפר איזון" מול היריבות, שלא היו יכולות לצופף את ההגנה בגללו או להשאיר את שני הגבוהים מתחת לסל והחליפה אותו במשהו של נראה כרגע כמו שחקן כדורסל אלא במישהו שבעיקר מיידה כדורים מרחוק באחוזים נוראיים. היא איבדה את הנפח והמאסה שהיתה לה מתחת לסל ואפילו אם לא ניקח בחשבון את סופו (שלא ממש תרם בעונה שעברה) אז היה לה לפחות את הנפח של הנדריקס בהגנה והיא החליפה אותו בנקניקיה גבוהה ובעוד פורוורד קופצני שלא עולה על גבוהים שמגיעים מדי שנה ברבע או שמינית מחיר לקבוצות ליגת העל שלנו.
רק שבמכבי לא יטענו ש"עשינו הכל בקיץ" ו"לא היינו יכולים לדעת מראש". הם לא עשו הכל כי למרות שהכנסות הקבוצה לא ירדו (וכנראה שבכלל עלו) תקציב השחקנים ירד משמעותית ובנוסף לזה במקום לתת למאמן או לאיש מקצוע לבנות את הקבוצה היא נבנתה במשפחה. לגבי שרמדיני אמר מאמנו בקאנטו בצורה הכי מפורשת שהוא עדיין לא מתאים לקבוצה כמו מכבי וכנראה צדק. לגבי לוגאן כולנו ידענו שהוא אחד הגארדים הכי לא יציבים ביורוליג וגם במכבי - ששיחקו נגדו 11 משחקים בשנתיים האחרונות ידעו זאת היטב. היקמן שווה פחות או יותר את השכר שהוא מקבל - לא פחות ולא יותר - והוא בסך הכל גארד סביר ולא מאוד מוכשר. בעמדת הסנטר כל ילד ידע שבלי קצת בשר ומשחק פוסט אפ תהיה למכבי בעיה קשה ולא צריך להיות גאון מתמטי כדי לדעת שאם עזב אותך שחקן של מיליון דולר (פופס) והגיע במקומו שחקן שעולה פחות מחצי אז כנראה נחלשת. לגבי תומאס - תראו את הדברים שאמר עליו אקוניס עוד לפני שהגיע (הוא לא סנטר והוא עדיין לא ברמה מספיקה בשביל מכבי) ותסינו שגם כאן הכתובת היתה על הקיר. קנר מדלי דווקא היה שחקן נהדר בעונה שעברה בולנסיה, אבל הוא ממש לא היה הסטרץ' שוטר שבלאט מנסה להפוך אותו והוא רחוק מאוד מלהיות קלע כמו דייויד בלו. בקיצור - הכתובת היתה על הקיר ואת המחיר האמיתי אנחנו נשלם בטופ 16.

טוב , זה לא מחדש כלום מה שכתבת כאן וזה סיכום של כל מה שאמרנו בקיץ .
העניין הוא שהסגל היום זו לא הייתה כוונת המשורר . מכבי לא ויתרו על לאנגפורד מרצונם והחתימו את לוגן אלא לא יכלו לעמוד בשכר שלו ואת לוגן החתימו במחיר שהוא יחסית מצחיק בכדורסל ביורוליג היום . אמרתי את זה אז ואני אומר גם היום , לוגן לא יהיה הבעיה של מכבי , הוא יתן את שלו אפילו ביותר יציבות ממה שאנחנו רגילים לראות אותו . אני מזהה אצלו שינוי בסגנון המשחק שאני מאוד אוהב , הוא הרבה יותר קבוצתי והשתפר מאוד בניהול המשחק והנעת הכדור . רק שאנחנו צריכים ממנו גם יותר נקודות והוא עדיין לא מווסת את עצמו בין לקלוע או למסור מספיק טוב . אני בטוח שככל שהעונה תתקדם הוא יקח על עצמו יותר .
שרמאנדיני כשהגיע היה אמור להיות סנטר שני ואפילו היו דיבורים על זה שיוחתם עוד סנטר ושרמאן יהיה ה-3 , ברגע שמכבי לא הצליחה להחתים את המעומדים שבאמת רצת שיכלו כן להיות מחליפים ראויים לסופו , היא קצת הסתבכה ולא מצאה שחקן מתאים . במקום זה היא הביאה פאוררד ונמסה לאלתר ולשחק איתו כסנטר . תומאס הוא שחקן מצויין רק לא בעמדה הנכונה במכבי ובהתחשב בגילו ובזה שזו העונה הראשונה שלו מחוץ לארהב , הוא בהחלט הפתעה נעימה . אבל שוב לא בעמדה הנכונה ולא פותר את הבעיה שלשמה הוחתם .
מדלי לא היה הבחירה המעודפת עלי בקיץ (העדפתי את דולמן או ג'פרסון עליו ) ואני עדיין חושב שזו טעות להביא שחקן כלכך יקר לעמדה של מחליף . הבעיה הנוספת זה שדיויד כלכך היה שקוע בעזיבת בלו שחיפש כל הזמן שחקן שמביא את מה שבלו הביא בעיקר (השלשות) מעמדה 4 ואני לא מכיר כזה שחקן היום באירופה בסכומים של מכבי . הדבר שהכי מאכזב אותי במדלי זה שהמשחק שלו כלכך לא אינטיליגנטי .
והיקמן ? אוי היקמן...יש המון רצון אבל כמו שאמרת מעט כישרון . היו מעומדים טובים ממנו בקיץ והתעקשו דווקא עליו בניגוד ללוגן שמהווה אלטרנטיבה טובה יחסית ללאנגפורד לטעמי , עם היקמן פשוט פישלו .

אם נסתכל על רשימת המלפפונים שהייתה בקיץ ונחשוב שהיו מחתימים רק חלק מהמעומדים במקום אלו שרצו אז הייתה פה קבוצה הרבה יותר טובה . לגבי העניינים הכספיים , זכותו של פדרמן לא לשים כסף או לקחת חלק לכיסו אבל זכותינו גם למחות ולרצות לראות אותו מוכר את הקבוצה למי שכן יכול לשים כסף מכיסו .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 29 אוקטובר 2012, 07:03

צפריר, זו לא זכותם המלאה למשוך כסף מהקבוצה - אולי חוקית זו זכותם אבל מוסרית ממש לא. אם הם זקוקים לכסף מהקבוצה אז שיעזבו את הספורט כי הוא מיועד למשקיעים עשירים שמוכנים להוציא כסף מהכיס ולא לכאלה שרוצים למשוך כסף. הבעיה היא בדיוק מה שאתה מציין לגבי לוגאן - שהוא בא במחיר טוב. מכבי חיפשו לעשות עסקאות טובות ולא להביא שחקנים טובים וכאן טמונה הבעיה. בשביל להביא שחקנים טובים צריך לפעמים קצת לצאת מהשבלונה ולהשקיע קצת מעבר למה שרוצים או מתכננים.
קודי

הודעהעל ידי yzafrir » 29 אוקטובר 2012, 09:44

קודי כתב:צפריר, זו לא זכותם המלאה למשוך כסף מהקבוצה - אולי חוקית זו זכותם אבל מוסרית ממש לא. אם הם זקוקים לכסף מהקבוצה אז שיעזבו את הספורט כי הוא מיועד למשקיעים עשירים שמוכנים להוציא כסף מהכיס ולא לכאלה שרוצים למשוך כסף. הבעיה היא בדיוק מה שאתה מציין לגבי לוגאן - שהוא בא במחיר טוב. מכבי חיפשו לעשות עסקאות טובות ולא להביא שחקנים טובים וכאן טמונה הבעיה. בשביל להביא שחקנים טובים צריך לפעמים קצת לצאת מהשבלונה ולהשקיע קצת מעבר למה שרוצים או מתכננים.

ממתי לאנשי עסקים יש מוסר ? כל עוד זה חוקי אי אפשר לעשות כלום לגבי זה . אני מסכים שכשמדובר בספורט , צריך לראות בזה יותר עניין של שליחות ושל חינוך מאשר עסק לצורכי רווח .

לגבי לוגאן הקוונה שלי שבטווח המחירים שמכבי הסכימה לשלם אנחנו צריכים לומר תודה שקיבלנו שחקן כמו לוגאן שבנתיים מוכיח את עצמו לא רע בכלל וסך הכל מציג יכולת טובה לשלב הזה של העונה . הייציבות תבוא מאוחר יותר אבל לפחות כשלא הולך לו הוא גם לא מזיק ואפילו מנסה לתרום באספקטים אחרים . אני מאד אוהב את השידרוג שלו מבחינת המשחק בהגנה והגנת הלחץ שמכבי הציגה עד עכשיו זה הרבה בזכותו .
אולי הוא לא מביא מה שלאנגפורד מביא אבל הוא מביא דברים אחרים שלאנגפורד לא הביא כמו קליע מבחוץ ולטעמי גם ניהול משחק קבוצתי יותר טוב .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 29 אוקטובר 2012, 10:20

yzafrir כתב:
קודי כתב:צפריר, זו לא זכותם המלאה למשוך כסף מהקבוצה - אולי חוקית זו זכותם אבל מוסרית ממש לא. אם הם זקוקים לכסף מהקבוצה אז שיעזבו את הספורט כי הוא מיועד למשקיעים עשירים שמוכנים להוציא כסף מהכיס ולא לכאלה שרוצים למשוך כסף. הבעיה היא בדיוק מה שאתה מציין לגבי לוגאן - שהוא בא במחיר טוב. מכבי חיפשו לעשות עסקאות טובות ולא להביא שחקנים טובים וכאן טמונה הבעיה. בשביל להביא שחקנים טובים צריך לפעמים קצת לצאת מהשבלונה ולהשקיע קצת מעבר למה שרוצים או מתכננים.

ממתי לאנשי עסקים יש מוסר ? כל עוד זה חוקי אי אפשר לעשות כלום לגבי זה . אני מסכים שכשמדובר בספורט , צריך לראות בזה יותר עניין של שליחות ושל חינוך מאשר עסק לצורכי רווח .

לגבי לוגאן הקוונה שלי שבטווח המחירים שמכבי הסכימה לשלם אנחנו צריכים לומר תודה שקיבלנו שחקן כמו לוגאן שבנתיים מוכיח את עצמו לא רע בכלל וסך הכל מציג יכולת טובה לשלב הזה של העונה . הייציבות תבוא מאוחר יותר אבל לפחות כשלא הולך לו הוא גם לא מזיק ואפילו מנסה לתרום באספקטים אחרים . אני מאד אוהב את השידרוג שלו מבחינת המשחק בהגנה והגנת הלחץ שמכבי הציגה עד עכשיו זה הרבה בזכותו .
אולי הוא לא מביא מה שלאנגפורד מביא אבל הוא מביא דברים אחרים שלאנגפורד לא הביא כמו קליע מבחוץ ולטעמי גם ניהול משחק קבוצתי יותר טוב .

משפט פשוט עצוב ומקומם ומה שיותר מרגיז זה שאפשר להגיד אותו כמעט על כל שחקן בקבוצה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 29 אוקטובר 2012, 10:46

באים הרבה בטענות על הזרים שיש למכבי , אבל הבעייה אתמול לא היתה רק הזרים, ובטח שלא הסיבה העיקרית להפסד.
לא היה שחקן ישראלי אחד אמש שנתן משחק יותר מ"גרוע" , אליהו(4 נק', 22%) , אוחיון (4 איבודים , 0 אסיסטים), רוט(0 נקודות ,והתעלמות לחלוטין מהוראות המאמן) , לנדסברג (4 נקודות, 2 מהם על עבירה שלא היתה), פניני(0 נקודות), מבט קצר בטאטיסטיקה מראה שהישראלים של ראשון קלעו יותר (ולא בקצת מהישראלים של מכבי).

בחוק הרוסי , הישראלים הם 40% מהקבוצה , ביכולת כזאת של הישראלים , אין לנו סיכוי מול כמעט אף קבוצה.

אז לפני שיורדים על הגויים , בואו נסתכל פנימה.

ומילה על ראשון , יופי של קבוצה בנה שם אפי , ברכות על הנצחון , ויותר מזה על הדרך , לא נשברו לדקה , ועמדו בכל הנסיונות העלובים של מכבי לחזור למשחק.

לגבי מורן רוט , אני לא אתפלא אם הוא סומן עכשיו ע"י בלאט , אני עוד משער שיהיו גיצים בין השניים , השלשה השלישית שהוא זרק והחטיא , בניגוד גמור להלך העניינים היא מעשה של זריקת זין , אני לא אתפלא אם הוא ייזרק מהקבוצה (גל מקל עוד חופשי , אל תתפלאו אם תהיה פה תחלופה).

שון ג'ימס נתן תוצרת התקפית , אבל נאנס ע"י יוטר (יופי של שחקן)
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי אלמוג » 29 אוקטובר 2012, 10:51

גל מקל אמר כבר לא למכבי(תודה לאל) והוא האחרון שאנחנו צריכים לראות בקבוצה שלנו.
אפס אדום. אולי נביא את יוסי אבוקסיס שיהיה עוזר מאמן של גרסייה וזהו?
קצת כבוד עצמי.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי yzafrir » 29 אוקטובר 2012, 11:23

rc4991 כתב:
yzafrir כתב:

משפט פשוט עצוב ומקומם ומה שיותר מרגיז זה שאפשר להגיד אותו כמעט על כל שחקן בקבוצה

עצוב אבל זו המציאות . לוגן הוחתם בפחות מהשווי שוק שלו לעומת מדלי שמקבל יותר מהשווי האמיתי שלו .
עם כל הערכה למדלי על מה שהוא עשה בליגה הספרדית , זו העונה הראשונה שלו ביורוליג והוא לא שונה מהנדריקס למשל שהתחיל בשכר נמוך ממדלי במכבי ....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי docariel » 29 אוקטובר 2012, 11:33

בלי קשר למשחק אתמול, אני זוכר שרק לפני כמה שבועות הייתה כתבה שלמכבי חסר שחקן אחד,סנטר, על מנת להשלים את הסגל.
אני זוכר שלאחר כל הסינון נשארנו עם פופס או מארי'ץ, כולנו יודעים איך זה הסתיים.
דבר אחד בטוח, מכבי כן כיוונו לסנטר שיודע לשחק עם הגב לסל (אני מתכוון יותר למארי'ץ או לוויוקאס שגם היה מבוקש), אז איך לעזאזל נשארנו עכשיו בלי שחקן כזה??!
כל קבוצה שמכוונת גבוה חייבת ביג מן, אתמול יוטר,שהוא 2.00, ורייט, שהוא 2.03,עשו ממש בית ספר ל"גבוהים" של מכבי.
העניין העצוב הוא שכרגע אין שחקן פנוי שיודע לשחק טוב עם הגב לסל....
הרי זה כל כך ברור שמכבי תסתבך מול כל קבוצה שתגיע עם סנטר אמיתי (גם בליגה שלנו).
סמל אישי של המשתמש
docariel

הודעהעל ידי קודי » 29 אוקטובר 2012, 13:01

אגב, למרות ששון ג'יימס מצטיין במשחקים האחרונים, אני עדיין הייתי הולך על הטרייד עם ירושלים ומביא את קרייג סמית' לכאן במקומו. ממילא יש לנו כבר תואם שון ג'יימס ועדיף להביא סנטר עם בשר במקומו.
קודי

הודעהעל ידי ankram » 29 אוקטובר 2012, 13:20

אלמוג כתב:גל מקל אמר כבר לא למכבי(תודה לאל) והוא האחרון שאנחנו צריכים לראות בקבוצה שלנו.
אפס אדום. אולי נביא את יוסי אבוקסיס שיהיה עוזר מאמן של גרסייה וזהו?
קצת כבוד עצמי.

התבלבלת בין הפורום הזה לפורום של הכדורגל....
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 29 אוקטובר 2012, 13:21

קודי כתב:אגב, למרות ששון ג'יימס מצטיין במשחקים האחרונים, אני עדיין הייתי הולך על הטרייד עם ירושלים ומביא את קרייג סמית' לכאן במקומו. ממילא יש לנו כבר תואם שון ג'יימס ועדיף להביא סנטר עם בשר במקומו.

סמית הוא עוד 4, עם כבר צריך 5 , 5 אמיתי לא מחופש.

יוטר טוב מסמית לדעתי
סמל אישי של המשתמש
ankram

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], שמוליק ו־20 אורחים