המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:מקובי כתב:רוי- לא נמאס לך לחפור על פדרמן? אז יודע מה? מבחינתי שיבנה קבוצה ב-5 שקל ושכל שאר הכסף ילך אליו. חפרת על החיים שלו. שמחת זקנתי על ראש התורן שהוא חייך במהלך המשחק, עוד מעט גם תגיד שאסור לו לנשום.
הייתי במשחק, לא אהבתי את מה שראיתי, אבל וואלה אני יודע שלמכבי יש ראשים שאם יצטרכו יכניסו את היד לכיס ויביאו שחקן נוסף. זה היה ככה בעבר ואין סיבה שזה לא יהיה בעתיד. ההצלחה של מכבי זה ההצלחה שלהם.
למה? פדרמן זה ישו? מוחמד? למה בדיוק אסור להעביר עליו ביקורת עוד פעם?
וואללה - מפריע לי שהוא בונה קבוצה ב- 5 שקל ומכניס מליונים מכספי האוהדים לכיס שלו. מפריע גם לעוד כמה אנשים.
נ.ב. - הוא חייך וצחק בסוף המשחק - לא במהלכו. כמו שאמרתי - את הכסף שלו הוא עושה בין אם מכבי מנצחת או מפסידה.
מקובי כתב:אין אדם שלא ניתן להעביר עליו ביקורת
אבל זה עבר כל גבול.
אנשים פה מדברים עליו בלי שום טיפת כבוד, אה מכבי חסכה? זה לאורוות של פדרמן. אה מכבי לא תשחרר את מדלי? כי הוא צריך כסף והוא לא רוצה להביא עוד זר.
הרי זה עסק ופדרמן לא יכול לעשות מה שהוא רוצה- אם אתם מלינים על ההנהלה תתלוננו על כולם שזה אומר רקנאטי (שבאותו אחוז בעלות כמו פדרמן אגב ומשום מה הוא נקי וזך כשלג) ושמעון.
הוא נתן הרבה יותר ממה שכל אחד פה נתן למכבי (ואני מנוי 10 שנים, וחבר בארגונים ונותן את הנשמה למכבי והכל...)
זה נהיה כאן אובססיה ברמות על.
תבינו שאנחנו לא יודעים הכל.
yarinsaky כתב:לפי התקשורת במכבי לא אוהבים את הזחיחות של בלאט ( והוא באמת קצת זחוח עם כל מיני הרכבים מוזרים שפותחים את המשחק ) וטוענים כלפי אי שיתופו של סמית.
אשרנו שהגענו לזמנים שבהם סמית' הוא שחקן כל כך עילאי שאי אפשר לנצח בלעדיו את ראשון ואף לשבור שיא שלילי בקליעה למחצית בנוקיה ( בליגה ).
קודי כתב:מכבי איבדה בקיץ האחרון כמה כלי נשק שהם לטעמי ההבדל בין קבוצת טופ 16 לאלה שמעבר לכך ובוודאי כאלה שמגיעות לפיינל פור. היא איבדה גארד גו טו גאי מהטובים ביבשת והחליפה אותו בשני גארדים בינוניים ולא יציבים - אחד מוכשר יותר אבל לא יציב בצורה מחרידה והשני מוגבל מאוד בכשרון. היא איבדה את הגבוה היחיד שלה שהיה קולע מבחוץ והיה "נזק מפר איזון" מול היריבות, שלא היו יכולות לצופף את ההגנה בגללו או להשאיר את שני הגבוהים מתחת לסל והחליפה אותו במשהו של נראה כרגע כמו שחקן כדורסל אלא במישהו שבעיקר מיידה כדורים מרחוק באחוזים נוראיים. היא איבדה את הנפח והמאסה שהיתה לה מתחת לסל ואפילו אם לא ניקח בחשבון את סופו (שלא ממש תרם בעונה שעברה) אז היה לה לפחות את הנפח של הנדריקס בהגנה והיא החליפה אותו בנקניקיה גבוהה ובעוד פורוורד קופצני שלא עולה על גבוהים שמגיעים מדי שנה ברבע או שמינית מחיר לקבוצות ליגת העל שלנו.
רק שבמכבי לא יטענו ש"עשינו הכל בקיץ" ו"לא היינו יכולים לדעת מראש". הם לא עשו הכל כי למרות שהכנסות הקבוצה לא ירדו (וכנראה שבכלל עלו) תקציב השחקנים ירד משמעותית ובנוסף לזה במקום לתת למאמן או לאיש מקצוע לבנות את הקבוצה היא נבנתה במשפחה. לגבי שרמדיני אמר מאמנו בקאנטו בצורה הכי מפורשת שהוא עדיין לא מתאים לקבוצה כמו מכבי וכנראה צדק. לגבי לוגאן כולנו ידענו שהוא אחד הגארדים הכי לא יציבים ביורוליג וגם במכבי - ששיחקו נגדו 11 משחקים בשנתיים האחרונות ידעו זאת היטב. היקמן שווה פחות או יותר את השכר שהוא מקבל - לא פחות ולא יותר - והוא בסך הכל גארד סביר ולא מאוד מוכשר. בעמדת הסנטר כל ילד ידע שבלי קצת בשר ומשחק פוסט אפ תהיה למכבי בעיה קשה ולא צריך להיות גאון מתמטי כדי לדעת שאם עזב אותך שחקן של מיליון דולר (פופס) והגיע במקומו שחקן שעולה פחות מחצי אז כנראה נחלשת. לגבי תומאס - תראו את הדברים שאמר עליו אקוניס עוד לפני שהגיע (הוא לא סנטר והוא עדיין לא ברמה מספיקה בשביל מכבי) ותסינו שגם כאן הכתובת היתה על הקיר. קנר מדלי דווקא היה שחקן נהדר בעונה שעברה בולנסיה, אבל הוא ממש לא היה הסטרץ' שוטר שבלאט מנסה להפוך אותו והוא רחוק מאוד מלהיות קלע כמו דייויד בלו. בקיצור - הכתובת היתה על הקיר ואת המחיר האמיתי אנחנו נשלם בטופ 16.
קודי כתב:צפריר, זו לא זכותם המלאה למשוך כסף מהקבוצה - אולי חוקית זו זכותם אבל מוסרית ממש לא. אם הם זקוקים לכסף מהקבוצה אז שיעזבו את הספורט כי הוא מיועד למשקיעים עשירים שמוכנים להוציא כסף מהכיס ולא לכאלה שרוצים למשוך כסף. הבעיה היא בדיוק מה שאתה מציין לגבי לוגאן - שהוא בא במחיר טוב. מכבי חיפשו לעשות עסקאות טובות ולא להביא שחקנים טובים וכאן טמונה הבעיה. בשביל להביא שחקנים טובים צריך לפעמים קצת לצאת מהשבלונה ולהשקיע קצת מעבר למה שרוצים או מתכננים.
yzafrir כתב:קודי כתב:צפריר, זו לא זכותם המלאה למשוך כסף מהקבוצה - אולי חוקית זו זכותם אבל מוסרית ממש לא. אם הם זקוקים לכסף מהקבוצה אז שיעזבו את הספורט כי הוא מיועד למשקיעים עשירים שמוכנים להוציא כסף מהכיס ולא לכאלה שרוצים למשוך כסף. הבעיה היא בדיוק מה שאתה מציין לגבי לוגאן - שהוא בא במחיר טוב. מכבי חיפשו לעשות עסקאות טובות ולא להביא שחקנים טובים וכאן טמונה הבעיה. בשביל להביא שחקנים טובים צריך לפעמים קצת לצאת מהשבלונה ולהשקיע קצת מעבר למה שרוצים או מתכננים.
ממתי לאנשי עסקים יש מוסר ? כל עוד זה חוקי אי אפשר לעשות כלום לגבי זה . אני מסכים שכשמדובר בספורט , צריך לראות בזה יותר עניין של שליחות ושל חינוך מאשר עסק לצורכי רווח .
לגבי לוגאן הקוונה שלי שבטווח המחירים שמכבי הסכימה לשלם אנחנו צריכים לומר תודה שקיבלנו שחקן כמו לוגאן שבנתיים מוכיח את עצמו לא רע בכלל וסך הכל מציג יכולת טובה לשלב הזה של העונה . הייציבות תבוא מאוחר יותר אבל לפחות כשלא הולך לו הוא גם לא מזיק ואפילו מנסה לתרום באספקטים אחרים . אני מאד אוהב את השידרוג שלו מבחינת המשחק בהגנה והגנת הלחץ שמכבי הציגה עד עכשיו זה הרבה בזכותו .
אולי הוא לא מביא מה שלאנגפורד מביא אבל הוא מביא דברים אחרים שלאנגפורד לא הביא כמו קליע מבחוץ ולטעמי גם ניהול משחק קבוצתי יותר טוב .
rc4991 כתב:yzafrir כתב:קודי כתב:צפריר, זו לא זכותם המלאה למשוך כסף מהקבוצה - אולי חוקית זו זכותם אבל מוסרית ממש לא. אם הם זקוקים לכסף מהקבוצה אז שיעזבו את הספורט כי הוא מיועד למשקיעים עשירים שמוכנים להוציא כסף מהכיס ולא לכאלה שרוצים למשוך כסף. הבעיה היא בדיוק מה שאתה מציין לגבי לוגאן - שהוא בא במחיר טוב. מכבי חיפשו לעשות עסקאות טובות ולא להביא שחקנים טובים וכאן טמונה הבעיה. בשביל להביא שחקנים טובים צריך לפעמים קצת לצאת מהשבלונה ולהשקיע קצת מעבר למה שרוצים או מתכננים.
ממתי לאנשי עסקים יש מוסר ? כל עוד זה חוקי אי אפשר לעשות כלום לגבי זה . אני מסכים שכשמדובר בספורט , צריך לראות בזה יותר עניין של שליחות ושל חינוך מאשר עסק לצורכי רווח .
לגבי לוגאן הקוונה שלי שבטווח המחירים שמכבי הסכימה לשלם אנחנו צריכים לומר תודה שקיבלנו שחקן כמו לוגאן שבנתיים מוכיח את עצמו לא רע בכלל וסך הכל מציג יכולת טובה לשלב הזה של העונה . הייציבות תבוא מאוחר יותר אבל לפחות כשלא הולך לו הוא גם לא מזיק ואפילו מנסה לתרום באספקטים אחרים . אני מאד אוהב את השידרוג שלו מבחינת המשחק בהגנה והגנת הלחץ שמכבי הציגה עד עכשיו זה הרבה בזכותו .
אולי הוא לא מביא מה שלאנגפורד מביא אבל הוא מביא דברים אחרים שלאנגפורד לא הביא כמו קליע מבחוץ ולטעמי גם ניהול משחק קבוצתי יותר טוב .
משפט פשוט עצוב ומקומם ומה שיותר מרגיז זה שאפשר להגיד אותו כמעט על כל שחקן בקבוצה
אלמוג כתב:גל מקל אמר כבר לא למכבי(תודה לאל) והוא האחרון שאנחנו צריכים לראות בקבוצה שלנו.
אפס אדום. אולי נביא את יוסי אבוקסיס שיהיה עוזר מאמן של גרסייה וזהו?
קצת כבוד עצמי.
קודי כתב:אגב, למרות ששון ג'יימס מצטיין במשחקים האחרונים, אני עדיין הייתי הולך על הטרייד עם ירושלים ומביא את קרייג סמית' לכאן במקומו. ממילא יש לנו כבר תואם שון ג'יימס ועדיף להביא סנטר עם בשר במקומו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־19 אורחים