ankram כתב:ראשית , לסנטרים לוקח יותר שנים להפיק תוצרת , מעטים המקרים שסנטר צעיר עשה אימפקט כמו גארד צעיר , מהסיבה המאד פשוטה שסנטרים תלויים באחרים ואילו הגארדים תלויים בעיקר בעצמם.
אתה מדבר על נכחות הסנטרים המאסיבית שהיתה למכבי בעונת קטשרף , שכחת כמה זמן לקח עד שקיבלנו תוצרת מעדת הסנטרים האלו? בערך מחזור משחקים מלא של יורוליג. פה אתה שוחט את שרמנדיני שרואים בבירור שהוא לא מופעל טוב , אחרי 4 משחקי יורוליג.
לא נורא , אתה עוד תאכל את הכובע שלך בתום העונה לדעתי.
ואם השאיפות שלך הם 0 תארים בעונה , שהעלייה להצלבה היתה בעיקר בזכות שלשה פוקסית של יותם הלפרין , אז אתה יכול להתרפק על עונת קטשרף , אני אמתין בסבלנות העונה האת , לפני שאני שולח אנשים הביתה.
מלבד זאת משחקת קבוצה , לא בודדים , וסקז ופרוביץ' יעשו קציצות משון ג'יימס וחבר מרעיו? אתה בכלל היית בהכרה ששיחקנו מולם בבית שלהם?
מאריץ' ויוקס ובאטיסט , התקשו מאד מול מכבי עם שמינית סופו , הנדריקס ושון ג'יימס אשתקד , למה שהם לא ייתקשו השנה?
אנטיץ'? אתה צוחק ממני? זה קיינר מדלי יותר גדול , הוא יחפור לסל כמו שרוט יתפוס עמדה על סופו
קרסטיץ'? אותו אחד שלא הצליח להתמודד מול עידו קוז'יקרו וטיוס?
קבוצה מאומנת (ובלאט הוא מאמן יסודי ופיקח ) תוכל לקחת את האיטיות של סנטרים גדולים וחזקים , ולהפוך אותם לחרב פיפיות נגדם , כמו שמכבי סובלת בליגה שלנו על האטיות של שרמנדיני , קבוצה לא מאומנת יכולה לקחת את מאריץ' , סופו , וקרסטיץ' בצבע , ועדיין להפסיד לראשון לציון , כי שחקנים בודדים לא עושים קבוצה , אלא רק תלכיד. תלכיד מבצע טראפים יעילים ועזרה בהגנה , ומכבי נכון להיום חרף ביקורתך היא מקבוצות ההגנה הכי טובות ביורוליג , אל תזלזל בזה.
צר לי, לא מסכים כלל עם עמדתך. קודם כל, ישנם מספיק סנטרים צעירים שנותנים אימפקט מצויין כבר בתחילת דרכם, החל ממאריץ' וכלה בפקוביץ' והיד קצרה מלהכיל את כולם. ראית אותי מהלל את עונת קטשרף? עונה רעה מאוד, אבל הסגל שהיה בה, בעיקר בקו הקדמי, ידע להתמודד עם קבוצות באירופה מהסוג שמכבי של היום לא תדע להתמודד. וזה מה שיחכה לך באירופה. ומה זה משנה אם הלפרין קלע שלשה פוקסיונרית? גם שארפ קלע שלשה פוקסיונרית, אגב נגד קבוצה ששיחק בה אולי גדול הסנטרים של אירופה. מה קשור בכלל? הגענו לפיינל פור כי היו לנו הכלים להגיע לשם, בעיקר בקו הקדמי. אתה לוקח מילה במילה סנטרים כמו פרוביץ' ווסקז שנקבתי בשמם, כאשר ציינתי אותם בהקשרים שונים ובקבוצות שונות, ועושה מיש מש רציני. אז נכון שהם היום במלאגה וניצחנו אותם. זה מעיד על הכלל? למה לא ציינת את תקופתם בבארסה שהם נתנו לנו בראש? זה לא הכיוון שאליו אני מנסה להצביע. אתה מוסיף לי פה דוגמאות של שחקנים שנתנו עונות מצויינות, ומגמד לי אותם בהתייחס למשחק אחד? אתה המשוגע היחיד שלא היה רוצה לראות פה את קרסטיץ'. גם יניב גרין שיתק פעם סנטרים גדולים, לא רק קוז'יקרו. ההבדל הוא שקרסטיץ' היה מעמודי התווך של העלייה של צסק"א לגמר, יחד עם קירילנקו, ולזה לא ניתן להתכחש. בלאט מאמן אדיר, טקטיקות ההגנה שלו פנטסטיות, אבל הוא לא קוסם, הוא לא יכול להוציא מים מהסלע כל שנה, בשנתיים האחרונות היה לו חומר טוב יותר. לאכול את הכובע? אני מוכן. כפי שאתה רואה, אני לא מרבה להתלונן ואני אוהד הקבוצה, התלונה שלי כרגע היא רק על הקו הדמי, בעיקר בעמדה 5. אני מקווה יותר ממך להתבדות, לא נראה לי שזה יקרה.