דייויד בלו: "אני עדיין מסוגל לחזור לשחק בעונה הבאה"

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

דייויד בלו: "אני עדיין מסוגל לחזור לשחק בעונה הבאה"

הודעהעל ידי rc4991 » 07 נובמבר 2012, 10:00

דייויד בלו נהנה מהחיים אחרי הפרישה, אבל עוקב אחרי פתיחת העונה של האקסית ("מכבי תמיד נהיית טובה בסופו של דבר"), ממשיך להתאמן ("אני בכושר טוב מתמיד") ולא פוסל קאמבק ("קשה לי לצפות במשחקים כי אני מתגעגע לאנרגיות")
http://sports.walla.co.il/?w=//2583427
האמת שאני לא כל כך מחזיק ממנו כמו אחרים ובכלל הוא די עצבן אותי עם הראיון הקודם שלו לוואלה
בכל מקרה אין לי בעיה שהוא יבוא (בעונה הבאה) אבל אני לא בטוח שיהיה לו מקום
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

Re: דייויד בלו: "אני עדיין מסוגל לחזור לשחק בעונה הבאה"

הודעהעל ידי yzafrir » 07 נובמבר 2012, 10:21

rc4991 כתב:דייויד בלו נהנה מהחיים אחרי הפרישה, אבל עוקב אחרי פתיחת העונה של האקסית ("מכבי תמיד נהיית טובה בסופו של דבר"), ממשיך להתאמן ("אני בכושר טוב מתמיד") ולא פוסל קאמבק ("קשה לי לצפות במשחקים כי אני מתגעגע לאנרגיות")
http://sports.walla.co.il/?w=//2583427
האמת שאני לא כל כך מחזיק ממנו כמו אחרים ובכלל הוא די עצבן אותי עם הראיון הקודם שלו לוואלה
בכל מקרה אין לי בעיה שהוא יבוא (בעונה הבאה) אבל אני לא בטוח שיהיה לו מקום

הוא אחד השחקנים שעברו את השינוי הכי גדול בקריירה כשחקן וכאדם שאני זוכר .
בתחילת הקריירה הוא היה בעיקר קולע מבחוץ ומשחק אך ורק כ-3 ומבחינת האופי הוא היה מתבודד וטיפה סנוב .
כשהתבגר השתנה סגנון המשחק שלו והעמדה שלו והוא התחיל לשחק בעיקר כ-4 וגם מבחינת אופי הוא מאוד ניפתח והפך להיות אדם מאוד חביב.....
בלו הוא נכס לקבוצה בזה שהוא אס ששולפים מהספסל ומסוגל להביא שינוי דרמטי במשחק ואין מה לעשות אבל היד שלו מבחוץ זה דבר מאוד נדיר . וזה שהוא ישראלי רק מגדיל את זה..
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 נובמבר 2012, 12:11

אין עוד הרבה שחקנים באירופה שתרמו כל כך הרבה ביחס לשכר שלהם.
הרבה פה היללו את את ההחתמה של מדלי( אפילו הכתירו אותו כאחד הטובים באירופה), ובסופו של דבר מסתבר שבלו עולה עליו בהרבה.
קלעים ברמה הזאת זה מצרך נדיר מאוד בשנים האחרונות, ואם הוא יביע נכונות לחזור צריך לקפוץ על זה בלי היסוס.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 07 נובמבר 2012, 12:18

לא חסר לנו קלעים לשלוש. אפילו שברנו את שיא המועדון באחוזים לשלוש בשבוע שעבר.
אפשר לומר יפה שלום ותודה על התרומה. מסתדרים יפה גם בלעדיו
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 נובמבר 2012, 12:30

felix_r כתב:לא חסר לנו קלעים לשלוש. אפילו שברנו את שיא המועדון באחוזים לשלוש בשבוע שעבר.

בלו הוא בין 5 הקלעים הכי טובים באירופה. אין לנו שום דבר שמתקרב לזה. גם ממש הגיוני להסיק מסקנות בעקבות המשחקים בבית המגוחך הזה. בוא נדבר אחרי שליאור יפגוש פורוורדים ברמה, ולוגאן ייכנס לתקופה קצת פחות טובה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 07 נובמבר 2012, 12:40

דבר חשוב מאוד זה שהוא ישראלי . במקום שכל פעם זר ישב בחוץ , יש לנו שחקן ישראלי שנותן תפוקה של זר....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי felix_r » 07 נובמבר 2012, 21:27

MTA2311 כתב:
felix_r כתב:לא חסר לנו קלעים לשלוש. אפילו שברנו את שיא המועדון באחוזים לשלוש בשבוע שעבר.

בלו הוא בין 5 הקלעים הכי טובים באירופה. אין לנו שום דבר שמתקרב לזה. גם ממש הגיוני להסיק מסקנות בעקבות המשחקים בבית המגוחך הזה. בוא נדבר אחרי שליאור יפגוש פורוורדים ברמה, ולוגאן ייכנס לתקופה קצת פחות טובה.

כן הוא קלע מצוין, אבל אפסי בשאר האספקטים של המשחק. לכן אני מעדיף לוותר
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 07 נובמבר 2012, 22:07

felix_r כתב:
MTA2311 כתב:

אני חושב שבלו הוא שחקן שהיה עוזר למכבי, הבעיה היא שבלו הוא מלכודת דבש, שמאמנים רבים נופלים לתוכה.
בלו יעיל מאוד כשהוא משחק 15 דקות בממוצע. בזמן הזה הוא לא מספיק לעשות יותר מדי נזק בהגנה ובריבאונד, ובדר"כ הקליעה שלו חדה מאוד ומשחררת
את משחק ההתקפה.
מנגד, כשהוא משחק 25 דק' בממוצע, אז גם האחוזים שלו יורדים, וגם הפאוורים שמולו, פתאום מתחילים לחגוג (וזה לא שהם לא חוגגים על ליאור בדר"כ).

משום מה דייויד נתן לבלו יותר מדי דקות משחק, מה שהשתלם לפעמים אבל לרוב לדעתי זה לא היה הדבר הנכון לעשות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 08 נובמבר 2012, 04:52

jol9 כתב:
felix_r כתב:
MTA2311 כתב:

אני חושב שבלו הוא שחקן שהיה עוזר למכבי, הבעיה היא שבלו הוא מלכודת דבש, שמאמנים רבים נופלים לתוכה.
בלו יעיל מאוד כשהוא משחק 15 דקות בממוצע. בזמן הזה הוא לא מספיק לעשות יותר מדי נזק בהגנה ובריבאונד, ובדר"כ הקליעה שלו חדה מאוד ומשחררת
את משחק ההתקפה.
מנגד, כשהוא משחק 25 דק' בממוצע, אז גם האחוזים שלו יורדים, וגם הפאוורים שמולו, פתאום מתחילים לחגוג (וזה לא שהם לא חוגגים על ליאור בדר"כ).

משום מה דייויד נתן לבלו יותר מדי דקות משחק, מה שהשתלם לפעמים אבל לרוב לדעתי זה לא היה הדבר הנכון לעשות.

הוא יהיה בן 32.
אם ליאור ימשיך ביכולת הטובה שלו זה יכול להיות שילוב מושלם.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי EulGam05 » 08 נובמבר 2012, 05:33

jol9 כתב:
felix_r כתב:
MTA2311 כתב:

את משחק ההתקפה.

בלאט נתן יותר דקות לבלו כי מה לעשות, סטטיסטית מכבי נראתה יותר טוב עם בלו על המגרש מאשר בלעדיו בעונה שעברה. הנה השוואה של הססטיטיקה של מס' הנק' פר 100 פוזשנים של מכבי והיריבות שלה ביחס להימצאות על המגרש של בלו וליאור:

אליהו:
על המגרש - מכבי קולעת 106.4 נק', קולעים על מכבי 106.96 נק'.
על הספסל - מכבי קולעת 103.9 נק', קולעים על מכבי 98.97 נק'.

בלו:
על המגרש - מכבי קולעת 106.64 נק', קולעים על מכבי 99.67 נק'.
על הספסל - מכבי קולעת 102.56 נק', קולעים על מכבי 106.68 נק'.

בלו על המגרש לא רק ששיפר את התפוקה של מכבי התקפית אלא גם שיפר משמעותית את ההגנה בעוד שליאור שיפר את הקבוצה התקפית (עם כי פחות מבלו) אבל הגנתית הקבוצה ספגה משמעותית יותר. כלומר, עם בלו על המגרש מכבי גם קלעה יותר וגם ספגה פחות ועם ליאור מכבי קלעה אמנם קלעה יותר אבל ספגה הרבה יותר עד כדי כך שהתרומה איתו על המגרש הייתה שלילית.

יחד עם זאת, אני לא רואה טעם להביא אותו באמצע העונה הזאת. יש לנו 5 וחצי שחקנים על העמדות שהוא משחק בהן (3 ו-4) וגם להביא שחקן באמצע העונה זה משהו שמצליח רק לעיתים נדירות. העובדה שהוא ישראלי היא לא ממש חשובה בגלל שלמכבי בכל מקרה אמור להיות סגל ישראלי מספיק טוב בשביל לקחת את הקופליה וביורוליג האזרחות שלו לא משנה שום דבר.
EulGam05

הודעהעל ידי מכביסט24 » 08 נובמבר 2012, 06:37

הלו, אתם מדברים פה על דייויד בלו, לא על שחקן קולג׳ים משלים שמגיע באמצע העונה.. זה פאקין בלו. עקב ההיכרות עמוקת השנים של הבחור עם הקבוצה ועם בלאט, לא תהיה לו שום בעיה להשתלב באמצע. להגיד שאין צורך בשחקן ישראלי מוכח ובקלעי שלשות מחונן רק כי שבוע שעבר שברנו שיא שלשות או כי אין מקום זה פשוט לירוק בפרצוף לאחד הווינרים הגדולים שצמחו אצלינו.
אם הוא פנוי ורוצה לחזור, לא רואה תסריט שאומרים לו לא..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי yzafrir » 08 נובמבר 2012, 07:00

מכביסט28 כתב:הלו, אתם מדברים פה על דייויד בלו, לא על שחקן קולג׳ים משלים שמגיע באמצע העונה.. זה פאקין בלו. עקב ההיכרות עמוקת השנים של הבחור עם הקבוצה ועם בלאט, לא תהיה לו שום בעיה להשתלב באמצע. להגיד שאין צורך בשחקן ישראלי מוכח ובקלעי שלשות מחונן רק כי שבוע שעבר שברנו שיא שלשות או כי אין מקום זה פשוט לירוק בפרצוף לאחד הווינרים הגדולים שצמחו אצלינו.
אם הוא פנוי ורוצה לחזור, לא רואה תסריט שאומרים לו לא..

לפי הכתבה הוא לא רוצה לחזור העונה , אולי עונה הבאה .
עונה הבאה לדעתי בהחלט יש לו מקום במקום זר לעמדה 4 . בטח אם ליאור ממשיך במגמת השיפור שלו ( אני מאוד אוהב את העברות החזקות שהוא עושה בזמן האחרון ...) אז בלו יכול להשלים אותו מצויין .
במקום שיהיו בקבוצה 7 זרים שאחד יושב בחוץ בליגה אז יהיו רק שישה ועמדה 4 תיהיה סגורה ע"י ישראלים כמו שהיה בשנים הקודמות ועבד לא רע בכלל...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים