יורוליג:מכבי נגד מלאגה - חמישי, 21:00 ,ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג:מכבי נגד מלאגה - חמישי, 21:00 ,ערוץ 10

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 15 נובמבר 2012, 22:08

misha כתב:ההתקפה העומדת שלנו כל כך מזעזעת. שום דבר לא זורם, הכל שבלוני וצפוי, נתקעים בסוף שעון, בחירת זריקות רעה וכו'.. גם בהגנה לא יודעים על מי לעזור ועל מי לא. אפשר לחשוב שיש למלאגה איזה סופו שצריך להביא שמירות כפולות כל פעם.
זה יותר מרוטציות של בלאט, פשוט יש לנו יותר מדי שחקנים לא יציבים בקבוצה. כשהמשחק הקבוצתי לא יעבוד (וקבוצות גדולות ידעו לשבש אותו) אנחנו מצטרך באנקר התקפי וכרגע נראה שאין לנו אחד כזה .
בטופ 16(אם לא יהיה שיפור ניכר/שינוי בסגל בפגרה בין השלבים), כשנפגוש קבוצות יותר מוכשרות התקפית, כל החסרונות יבוא לידי ביטוי הרבה יותר.

נכון, אבל בזאת מכבי לא שונה בהרבה מזו של העונה שעברה.
מכבי תמיד היתה טובה יותר במשחק ריצה והתקפות מעבר, מאשר במשחק עומד (במיוחד הקבוצה שנבנתה העונה). מה שבעיניי היה חמור היום, הוא זה שמכבי כן הראתה הגנה טובה, חטפה מספר רב של כדורים וגם חסמה כמה, אבל בכל זאת לא הצליחה לגרום למשחק להפוך להיות משחק בקצב גבוה ומהיר.
כאן היה הכשלון.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yzafrir » 15 נובמבר 2012, 22:10

חנו'ש כתב:
yzafrir כתב:וכן , אני עדיין מעדיף את לוגן ב500K מאשר את לאנגפורד ב1.5 מליון יורו נטו לעונה למרות המשחק החלש שלו (ובכל זאת הוא כמעט והביא לנו ניצחון בסוף...) כאילו שללאנגפורד לא היה משחקים חלשים במכבי וכאלו שהוא מוביל את מלאנו להישגים עצומים ( או את מכבי...) לאנגפורד אולי טוב מלוגן אבל לא פי יותר משלוש...

אתה ממש אובססיבי על העניין הזה של פי כמה ההוא מקבל יותר מההוא ופי כמה ההוא יותר טוב מההוא.
למי אכפת??
לאנגפורד שחקן טוב יותר מלוגאן נקודה.
אז כן, הייתי מעדיפה שחקן טוב יותר על פני שחקן פחות טוב, וממש לא מעניין אותי כמה הוא מקבל כי לא אני ולא אתה משלמים לו את המשכורת.
אז שיקבל יותר ממה שהוא ראוי לו. אפשר לחשוב שזה לא משהו שקורה ל-90% מהשחקנים באירופה, אז אתה רוצה לשנות את העולם ולחנך את כולם, או לנסות לשחק לפי כללי המשחק גם אם הם לא הכי הוגנים, אבל לא נצליח לשנות אותם??

צודקת , אז מכבי חייבת להחתים את פארמאר , לורבק , קראסטיץ' ....ולא משנה כמה ישלמו להם....
חמודה , אני לא אובססיבי , אני מציאותי . מכבי לא יכולה להרשות לעצמה להחתים שחקן בסכומים האלו כי זה אומר ששאר הסגל יורכב מהנוער והתפוקה שתקבלי משחקן כזה לא שווה לפי 3 ממה שאת מקבל משחקן כמו לוגאן .
ואגב, בתור מנוי אני דווקא כן משלם לו את המשכורת...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 נובמבר 2012, 22:18

yzafrir כתב:
MTA2311 כתב:הסטטיסטיקה של לוגאן פשוט מדהימה העונה.
6 משחקים, מתוכם 3 בדאבל פיגרס+ מדד דו ספרתי, ו3 חד ספרתיים כשגם המדד בהתאם. נדיר שסטטיסטיקה מתארת בצורה כל כך מדוייקת תכונות של שחקן.

מי פה אמר שהוא מנהל משחק טוב מאוד? יש לו יחס איבודים שלילי! 1.3 אסיסטים לעומת 1.8 איבודים.

גם אם לוקחים בחשבון את הפן הכלכלי( וזה משהו שאנחנו לא צריכים לעשות), לנגפורד עדיף עליו בהרבה.

כמו שלא קפצתי למקנות אחרי משחק אחד טוב של שחקן מסויים , לא הייתי קופץ למסקנות אחרי משחק לא טוב של שחקן .
לוגן מנהל משחק טוב בזה שהוא שחקן קבוצתי בהרבה מלאנגפורד , 1.8 איב' למשחק זה ממש לא הרבה לגארד . בתחום האס' אני בטוח שהוא עוד ישתפר למרות שאין כלכך למי למסור בקבוצה הזאת .
ושוב למי שמתקשה בהבנת הנקרא , לאנגפורד שחקן טוב ממנו אבל לא מצדיק לשלם פי יותר מ-3....

1. המספרים שהצגתי הם מספרים עונתיים, וככה גם המסקנות.
2. לוגאן לאורך כל הקריירה בקבוצות גדולות היה לא יציב, לכן חובת ההוכחה היא עליו.
3. לנגפורד, שממש לא ידוע בניהול המשחק שלו, מסר יותר אסיסטים, ואיבד פחות שנה שעברה.
4. מכבי משלמת לליאור מיליון וחצי ברוטו ורצתה לשלם לפופס מיליון. ה1.5 של לנגפורד לא היו גורמים לה לפשיטת רגל.
5. גם בלי לשלם ללנגפורד את הסכומים שהוא ביקש, הסגל מורכב משחקנים סוג ז', ככה לפחות היה לנו את לנגפורד.
6. דווקא נראה לי שאתה המתקשה, זה דבר אחד להגיד " לנגפורד יקר מדי בשביל ההנהלה" ודבר אחר להגיד " אני מעדיף את לוגאן בחצי מיליון". אתה לא חלק מההנלה, שכבר הוכיחה שההוצאה שלה על שחקן אחד לא קשורה להוצאה על שחקנים אחרים ולכן אין לך מה להתעסק בזה.
7. העובדה שיש לך מנוי היא לא רלוונטית. לא לדיון הזה ולא להרבה דיונים אחרים שהעובדה הזאת עלתה בהם.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 15 נובמבר 2012, 22:22

חבל שהפסדנו אבל זה לא ממש כאב לי כי אני עדין יודע שנסיים במקום הראשון,וגם אם נסיים במקום השני לא יקרה כלום
עצוב שאני כל כך אדיש לבית הפתטי שלנו ושכבר הפסדים לא משנים לי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 15 נובמבר 2012, 22:24

רק ראוי לציין שלנגפורד לא מרוייח 1.5 מליון דולר, אלא 1.8 מליון נטו . כמעט כמו אליהו ופופס יחד בברוטו.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 15 נובמבר 2012, 22:25

שכחתי לציין שמשחק ההתקפה שלנו היה זוועה ושרואים עד כמה חסר לנו שחקן יוצר כמו לאנגפורד
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 15 נובמבר 2012, 22:26

MTA2311 כתב:
yzafrir כתב:
MTA2311 כתב:הסטטיסטיקה של לוגאן פשוט מדהימה העונה.
6 משחקים, מתוכם 3 בדאבל פיגרס+ מדד דו ספרתי, ו3 חד ספרתיים כשגם המדד בהתאם. נדיר שסטטיסטיקה מתארת בצורה כל כך מדוייקת תכונות של שחקן.

מי פה אמר שהוא מנהל משחק טוב מאוד? יש לו יחס איבודים שלילי! 1.3 אסיסטים לעומת 1.8 איבודים.

גם אם לוקחים בחשבון את הפן הכלכלי( וזה משהו שאנחנו לא צריכים לעשות), לנגפורד עדיף עליו בהרבה.

כמו שלא קפצתי למקנות אחרי משחק אחד טוב של שחקן מסויים , לא הייתי קופץ למסקנות אחרי משחק לא טוב של שחקן .
לוגן מנהל משחק טוב בזה שהוא שחקן קבוצתי בהרבה מלאנגפורד , 1.8 איב' למשחק זה ממש לא הרבה לגארד . בתחום האס' אני בטוח שהוא עוד ישתפר למרות שאין כלכך למי למסור בקבוצה הזאת .
ושוב למי שמתקשה בהבנת הנקרא , לאנגפורד שחקן טוב ממנו אבל לא מצדיק לשלם פי יותר מ-3....

1. המספרים שהצגתי הם מספרים עונתיים, וככה גם המסקנות.
2. לוגאן לאורך כל הקריירה בקבוצות גדולות היה לא יציב, לכן חובת ההוכחה היא עליו.
3. לנגפורד, שממש לא ידוע בניהול המשחק שלו, מסר יותר אסיסטים, ואיבד פחות שנה שעברה.
4. מכבי משלמת לליאור מיליון וחצי ברוטו ורצתה לשלם לפופס מיליון. ה1.5 של לנגפורד לא היו גורמים לה לפשיטת רגל.
5. גם בלי לשלם ללנגפורד את הסכומים שהוא ביקש, הסגל מורכב משחקנים סוג ז', ככה לפחות היה לנו את לנגפורד.
6. דווקא נראה לי שאתה המתקשה, זה דבר אחד להגיד " לנגפורד יקר מדי בשביל ההנהלה" ודבר אחר להגיד " אני מעדיף את לוגאן בחצי מיליון". אתה לא חלק מההנלה, שכבר הוכיחה שההוצאה שלה על שחקן אחד לא קשורה להוצאה על שחקנים אחרים ולכן אין לך מה להתעסק בזה.
7. העובדה שיש לך מנוי היא לא רלוונטית. לא לדיון הזה ולא להרבה דיונים אחרים שהעובדה הזאת עלתה בהם.

ממתי 1.5 מליון דולר ברוטו לשחקן ישראלי שווה ל1.5 מליון יורו נטו ?

לגבי נושא המנוי שלי , אני אזכיר את זה כמה שאני רוצה ואני ממש לא שואל אותך אם זה שייך לדיו או לא . לגבי הקשר לדיון הספציפי , אז כן חלק מאוד נכבד מהתקציב זה הכסף מהמנויים....
הסיבה שפופס לא פה ותומאס כן פה זה שמכבי לאכלכך רצת לשלם לו מליוןן ומצאה הזדמנות פז להפטר מהחוזה הזה .
לגבי לאנגפורד , בו פשוט נראה לאן הוא יוביל את מילאנו בסופו של דבר . קבוצה שבנוייה לפיינלפור ובטוח יותר טובה מהסגל שלנו .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 נובמבר 2012, 22:32

לא השוותי את הסכומים, אלא ציינתי שמכבי שילמה בעבר משכורת גבוהות לשחקנים.

אתה מוזמן להזכיר את זה כמה פעמים שאתה רוצה, זאת לא תהיה הפעם הראשונה שאנשים סתם זורקים פרטים בלי קשר לדיון. אולי אני אפתיע אותך, אתה לא הבן אדם היחיד בפורום הזה שיש לו מנוי, או היה לו בעבר. משום מה אתה היחיד שמתעקש להזכיר את זה בכל דיון, כאילו זה מעניק לך מעמד משודרג.

אם היינו מחליפים בין המאמנים, תהיה בטוח שמילאנו הייתה בפיינל פור. סקריולו מאמן בדיחה, ואי אפשר לשפוט את לנגפורד כשהוא משחק תחתיו.
לנגפורד הוא שחקן שכבר מזמן לא צריך להוכיח שום דבר לאף אחד באירופה. לאורך הקריירה הוא בחר בקבוצות בהתאם לסכומי הכסף שהוצעו לו, ולא לפי ההזדמנויות המקצועיות, וזאת זכותו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 15 נובמבר 2012, 22:42

MTA2311 כתב:לא השוותי את הסכומים, אלא ציינתי שמכבי שילמה בעבר משכורת גבוהות לשחקנים.

אתה מוזמן להזכיר את זה כמה פעמים שאתה רוצה, זאת לא תהיה הפעם הראשונה שאנשים סתם זורקים פרטים בלי קשר לדיון. אולי אני אפתיע אותך, אתה לא הבן אדם היחיד בפורום הזה שיש לו מנוי, או היה לו בעבר. משום מה אתה היחיד שמתעקש להזכיר את זה בכל דיון, כאילו זה מעניק לך מעמד משודרג.אם היינו מחליפים בין המאמנים, תהיה בטוח שמילאנו הייתה בפיינל פור. סקריולו מאמן בדיחה, ואי אפשר לשפוט את לנגפורד כשהוא משחק תחתיו.
לנגפורד הוא שחקן שכבר מזמן לא צריך להוכיח שום דבר לאף אחד באירופה. לאורך הקריירה הוא בחר בקבוצות בהתאם לסכומי הכסף שהוצעו לו, ולא לפי ההזדמנויות המקצועיות, וזאת זכותו.

מי מזכיר את זה בכל דיון ??? צא מהסרט שאתה חי בו חוצפן !!!

מכבי שילמה בעבר סכומים גבוהים אבל כנראה שלא תחזור לשלם סכומים גבוהים בשנים הקרובות , פשוט צריך להשלים עם זה .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי התנין » 15 נובמבר 2012, 23:06

חביב אורנג'ד כתב:רק ראוי לציין שלנגפורד לא מרוייח 1.5 מליון דולר, אלא 1.8 מליון נטו . כמעט כמו אליהו ופופס יחד בברוטו.

שירוויח גם 2 מיליון, אז? שחקן ברמה שלו שווה את הסכומים האלה, אין שחקנים באירופה עם יכולת כ''כ ורסטיליות וברמה כ''כ גבוה. שחקנים כאלה הם מצרך נדיר והם שווים סכומים גבוהים במיוחד.
ונחמד שאתם מעדיפים את לוגן בשליש מחיר. על אותו משקל אני מעדיף את עידו קוז'יקרו בעשירית מחיר בהשוואה לשרמדיני, ואת שרון ששון ב-20 אלף שקל על פני קנר מדלי.
כאוהדים של אחת הקבוצות באירופה אתם אמורים לרצות לראות פה את הטובים ביותר, גם אם עלותם היא מיליון וחצי דולר. מכבי כבר שילמה את זה, ושחקן כמו לנגפורד שווה את זה.
לוגאן בשיאו ב-500 אלף דולר זו חתיכת מציאה, אבל כרגע זה נראה שהוא קצת מעבר לשיאו, והוא מראה חוסר יציבות לא ברור.
התנין

הודעהעל ידי p&p » 15 נובמבר 2012, 23:16

MTA2311 כתב:לא השוותי את הסכומים, אלא ציינתי שמכבי שילמה בעבר משכורת גבוהות לשחקנים.

אתה מוזמן להזכיר את זה כמה פעמים שאתה רוצה, זאת לא תהיה הפעם הראשונה שאנשים סתם זורקים פרטים בלי קשר לדיון. אולי אני אפתיע אותך, אתה לא הבן אדם היחיד בפורום הזה שיש לו מנוי, או היה לו בעבר. משום מה אתה היחיד שמתעקש להזכיר את זה בכל דיון, כאילו זה מעניק לך מעמד משודרג.

אם היינו מחליפים בין המאמנים, תהיה בטוח שמילאנו הייתה בפיינל פור. סקריולו מאמן בדיחה, ואי אפשר לשפוט את לנגפורד כשהוא משחק תחתיו.

די כבר,
מאמן שזכה בתארים אישיים וקבוצתיים,הגיע לאמן במקומות הכי נחשבים ואני בטוח שהוא מאמן כדורסל עוד לפני שהיית חי
אז קצת כבוד לא יזיק...
p&p

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 נובמבר 2012, 23:19

p&p כתב:

די כבר,
מאמן שזכה בתארים אישיים וקבוצתיים,הגיע לאמן במקומות הכי נחשבים ואני בטוח שהוא מאמן כדורסל עוד לפני שהיית חי
אז קצת כבוד לא יזיק...

שובר שיאים באי מיצוי הפוטנציאל של הקבוצות שלו. אחד האובר רייטדים הכי גדולים באירופה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 15 נובמבר 2012, 23:25

הייתי מעדיף שסתם בן אדם ברחוב יאמן את הקבוצה שלי מאשר סקאריולו, אחד המאמנים הגרועים שנגאו במילניום הזה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי p&p » 15 נובמבר 2012, 23:29

LIAV10 כתב:הייתי מעדיף שסתם בן אדם ברחוב יאמן את הקבוצה שלי מאשר סקאריולו, אחד המאמנים הגרועים שנגאו במילניום הזה..

איך אתה קובע שהוא אחד המאמנים הגרועים ?
למה שנה אחרי שנה מפקידים בידיו קבוצות עם תקציבים גדולים?
2מדליות זהב ביורובאסקט ומקום שני באולימפיאדה ועוד ועוד ועוד בטוח מוכיחים שהוא מאמן ממש גרוע.
אני לא אומר שהוא המאמן הכי טוב ביורוליג אבל מפה ועד "מאמן בדיחה" יש מרחק עצום.
p&p

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 נובמבר 2012, 23:45

ומה הוא עושה כל שנה עם הקבוצות האלה? איך הוא מצדיק את המעמד שלו?
הצירוף "מאמן בדיחה" מגדיר אותו מצויין. מאמן שמקבל תקציבי עתק כל שנה, ולמרות זאת לא מצליח להגיע להישגים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 16 נובמבר 2012, 07:30

יוסי22 כתב:בדרך כלל אני נורא אופטימי (ודי בצדק אפשר לומר לאור ניסיון העבר ) אבל השנה הקבוצה פשוט לא טובה , לא כדאי לסגור כבר את העונה אבל זה נראה ממש לא טוב .

למכבי אין שום משחק קבוצתי במשחק העומד וזה גם גארדים פשוט רעים שלא מסוגלים להפעיל את הגבוהים וגם גבוהים לא מספיק טובים למעט שארמדיני שלא מנוצל בגלל הגארדים החלשים וליאור שלא מקבל קרדיט מינימלי מבלאט.

אגב מישהו עדין חושב שמדלי יותר טוב ממאצ'באן ? הפרחים לבלאט בכל אופן.

מסכים לגמרי.
הקבוצה הזאת לא מספיק טובה, וגם לא מספיק מגוונת, ולא מספיק יציבה.

אני עדיין מנסה להבין, מה חשבו לעצמם אלה שבנו את ההרכב, כשאוחיון לא היה אמור להיות חלק ממנו.

לגבי מדלי - פשוט נפל של שחקן. לא מתאים לקבוצה, לא התחבר לרמה. אחד הזרים היותר מיותרים שהיו כאן.
אבל בעניין מצ'באן אתה כנראה לא צודק. הוא בוודאי טוב יותר ממדלי (וזה די קל), אבל השקלול של העלות שלו, ושל התרומה המקצועית המוגבלת, כנראה הכריע את הכף.

צריכים להיות הוגנים, ולהגיד שמצ'באן לא התרומם להיות השחקן שחשבו שהוא יהיה, לפחות לא בינתיים. הוא רחוק שנות אור מניקולה ווייצ'יץ' אליו הושווה, ולכן אני לא חושב
שמצ'באן היה משנה יותר מדי לכאן או לכאן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Mta_atic » 16 נובמבר 2012, 09:44

p&p כתב:
LIAV10 כתב:הייתי מעדיף שסתם בן אדם ברחוב יאמן את הקבוצה שלי מאשר סקאריולו, אחד המאמנים הגרועים שנגאו במילניום הזה..

איך אתה קובע שהוא אחד המאמנים הגרועים ?
למה שנה אחרי שנה מפקידים בידיו קבוצות עם תקציבים גדולים?
2מדליות זהב ביורובאסקט ומקום שני באולימפיאדה ועוד ועוד ועוד בטוח מוכיחים שהוא מאמן ממש גרוע.
אני לא אומר שהוא המאמן הכי טוב ביורוליג אבל מפה ועד "מאמן בדיחה" יש מרחק עצום.

אני אסביר לך למה סקריולו לא נחשב למאמן טוב בעיני חלק מהאנשים - כשאתה מקבל נבחרת כמו ספרד וזוכה איתה בזהב ביורובאסקט או במקום השני באולימפיאדה זה לא הישג, זה פשוט מה שהיה אמור לקרות.
עכשיו, כשאתה מסתכל על שיטת העבודה שלו אתה מבין שסקריולו הוא מנהל עבודה הרבה יותר מאשר מאמן.
בלאט למשל הוא דוגמא למאמן - לוקח קבוצת שחקנים שנחשבת על הנייר לנחותה, ומצליח להוציא ממנה כדורסל מוצלח ומתואם ועל הדרך גם לקחת הישגים.
סקריולו עושה לרוב בדיוק ההיפך - מקבל קבוצת שחקנים שעל הנייר נחשבת לאיכותית ואיכשהו מצליח להפוך אותם לכבויים ואנמיים.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי קודי » 16 נובמבר 2012, 10:12

כמה הערות:
1. עצם העובדה שדני פדרמן בנה את הקבוצה הזו ואוחיון בכלל לא היה אמור להיות בה, מעידה עד כמה פדרמן לתפקיד שלו. בלי אוחיון, הקבוצה הזו היתה נאבקת עכשיו מול שאלון ופרוקום על המקום הרביעי בבית העלוב הזה.
2. אם בעלי מכבי יחליטו לדבוק בתקציב מאוזן (או רווחי) בכל מחיר ולא יחזקו עכשיו את הקבוצה אז ברור שהדבר היחיד שמנחה אותם הוא הכסף ולא ההישגים של הקבוצה. הסגל הנוכחי, גם עם פיל ג'קסון כמאמן, צריך המון מזל כדי להגיע לרבע הגמר והרבה יותר סביר שהוא יסיים את חלקו ביורוליג בטופ 16.
3. כבר בקיץ צרחנו כאן על שלוש בעיות - המחסור בסנטר שהוא שחקן מטרה/שחקן פוסט אפ (לא עשו פעם אחת דאבל אפ על הגבוהים שלנו ולכן הגנת מלאגה לא נפרצה), העובדה שהגבוהים הם שחקני פיק אנד רול בעוד הגארדים הם שחקנים פיק אנד רול גרועים והיעדר גו טו גאי (סטייל לנגפורד). בינתיים נוצרה בעיה נוספת והיא היעדר סטרץ' פאוור פורוורד (קנר-מדלי לא קיים) אבל עם זה עוד אפשר להסתדר. הבעיות האחרות פשוט זועקות לשמיים ולא ממש ברור לי למה במכבי לא עושים כלום בנידון, בנסיון לפתור לפחות את אחת הבעיות הללו.
4. אוחיון לא במיטבו מסיבה ברורה - אין לו ממש למי למסור ומצפים ממנו לשבור בעצמו, דרך חדירות, את הגנת היריב אבל הוא לא מסוגל לעשות את זה.
5. כל קבוצה באיכות סבירה שתשחק נגד מכבי משחק איטי ומבוקר תגרום לה לצרות צרורות, מאחר שאין למכבי שום דבר שדומה להתקפה עומדת. מצד אחד היא לא יכולה לשחק התקפת פיק אנד רול יעילה מאחר שהגארדים שלה גרועים בזה, אין לה גו טו גאי שיכול לפרוץ הגנת יריב בעצמו ובנוסף אין לה שחקן ציר שמסוגל למשוך אליו שמירה כפולה.
6. לא במקרה מכבי קלעה פעמיים בשבועיים וחצי האחרונים משהו כמו 25 נקודות במחצית נגד קבוצות בינוניות (מלאגה) ומטה (ראשל"צ). יש לה בעיה קשה שברורה לכל בר דעת ואם היא לא רצה היא לא קולעת.
7. בטופ 16 מכבי תפגוש קבוצות הרבה יותר טובות ממלאגה, שקשה לי להאמין שתצליח להשתחל לרבע הגמר.
8. היה במשחק שיפוט ביתי שהרבה זמן אני לא זוכר, אחרת הספרדים היו מנצחים את המשחק הרבה קודם.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי התנין » 16 נובמבר 2012, 16:51

יש מצב שמרקוס וויליאמס הוא השחקן הכי טוב באירופה בכל מה שנוגע לתקיעת שלשות על הפרצוף של השומר שלו. מה שמוזר אצלו זה שהוא כמעט ולא חודר. מתחילת העונה הוא קלע רק 5 פעמים ל-2 לעומת 18 פעמים מהשלוש! והעניין הוא שרואים שלבנאדם יש יכולת אישית טובה. אין לי מושג למה הוא בוחר דווקא בסגנון המעצבן הזה.
התנין

הודעהעל ידי jol9 » 16 נובמבר 2012, 20:54

קודי כתב:כמה הערות:
1. עצם העובדה שדני פדרמן בנה את הקבוצה הזו ואוחיון בכלל לא היה אמור להיות בה, מעידה עד כמה פדרמן לתפקיד שלו. בלי אוחיון, הקבוצה הזו היתה נאבקת עכשיו מול שאלון ופרוקום על המקום הרביעי בבית העלוב הזה.
2. אם בעלי מכבי יחליטו לדבוק בתקציב מאוזן (או רווחי) בכל מחיר ולא יחזקו עכשיו את הקבוצה אז ברור שהדבר היחיד שמנחה אותם הוא הכסף ולא ההישגים של הקבוצה. הסגל הנוכחי, גם עם פיל ג'קסון כמאמן, צריך המון מזל כדי להגיע לרבע הגמר והרבה יותר סביר שהוא יסיים את חלקו ביורוליג בטופ 16.
3. כבר בקיץ צרחנו כאן על שלוש בעיות - המחסור בסנטר שהוא שחקן מטרה/שחקן פוסט אפ (לא עשו פעם אחת דאבל אפ על הגבוהים שלנו ולכן הגנת מלאגה לא נפרצה), העובדה שהגבוהים הם שחקני פיק אנד רול בעוד הגארדים הם שחקנים פיק אנד רול גרועים והיעדר גו טו גאי (סטייל לנגפורד). בינתיים נוצרה בעיה נוספת והיא היעדר סטרץ' פאוור פורוורד (קנר-מדלי לא קיים) אבל עם זה עוד אפשר להסתדר. הבעיות האחרות פשוט זועקות לשמיים ולא ממש ברור לי למה במכבי לא עושים כלום בנידון, בנסיון לפתור לפחות את אחת הבעיות הללו.
4. אוחיון לא במיטבו מסיבה ברורה - אין לו ממש למי למסור ומצפים ממנו לשבור בעצמו, דרך חדירות, את הגנת היריב אבל הוא לא מסוגל לעשות את זה.
5. כל קבוצה באיכות סבירה שתשחק נגד מכבי משחק איטי ומבוקר תגרום לה לצרות צרורות, מאחר שאין למכבי שום דבר שדומה להתקפה עומדת. מצד אחד היא לא יכולה לשחק התקפת פיק אנד רול יעילה מאחר שהגארדים שלה גרועים בזה, אין לה גו טו גאי שיכול לפרוץ הגנת יריב בעצמו ובנוסף אין לה שחקן ציר שמסוגל למשוך אליו שמירה כפולה.
6. לא במקרה מכבי קלעה פעמיים בשבועיים וחצי האחרונים משהו כמו 25 נקודות במחצית נגד קבוצות בינוניות (מלאגה) ומטה (ראשל"צ). יש לה בעיה קשה שברורה לכל בר דעת ואם היא לא רצה היא לא קולעת.
7. בטופ 16 מכבי תפגוש קבוצות הרבה יותר טובות ממלאגה, שקשה לי להאמין שתצליח להשתחל לרבע הגמר.
8. היה במשחק שיפוט ביתי שהרבה זמן אני לא זוכר, אחרת הספרדים היו מנצחים את המשחק הרבה קודם.

1 - מסכים, ואני אומר את זה כאן כל הזמן. אין שום סרט שקו אחורי של היקמן, לוגאן ורוט, עולה לטופ 16

2 - אני לא יודע. לא רואה שפדרמן ושות' ממהרים לשלוף את הפנקס צ'קים עכשיו. מה שכן, אולי יצא משהו טוב למכבי מכל הצרות עם החמאס, ומדלי ישוחרר לביתו
מה שיפנה מעט שכר לחיזוק פוטנציאלי, או לכל הפחות סתם יעיפו מכאן שחקן מיותר.

3 - הבעיה הקשה ביותר לדעתי היא בקו האחורי, שאפילו עם אוחיון, מדובר בקו אחורי, שפשוט לא יודע להפעיל את הגבוהים. אוחיון עושה את זה, אבל זה לא מספיק.
היקמן פשוט שחקן אנטי קבוצתי בהתקפה (דווקא בהגנה זה לא נכון), ולוגאן משחק קבוצתי ויפה, רק כשהוא רגוע מבחינת הסקורינג שלו.
אין הרבה מה לעשות בנידון לדעתי, פרט לעבודה קשה באימונים.
דיברנו הרבה בעונה שעברה, שבלאט הוא מאמן שחייב הרבה שעות אימון, כי ככה הוא משפיע ומצליח לעצב את השחקנים, אז בניגוד לעונה שעברה, העונה יש לו הרבה מאוד זמן,
אבל לא רואים שום שיפור, לפחות בצד ההתקפי. בצד ההגנתי, באמת רואים שדייויד עושה את הקסמים שלו, אבל בהתקפה זה פשוט לא זה.

4 - אוחיון מסוגל להרבה מאוד. אבל, גם הוא צריך תנאים יותר נוחים עבורו. למשל, עדיף לו לשחק ליד שחקן כמו לוגאן, שמשחק כשוטר, ולא מנסה לגנוב לאוחיון את הכדור.
או למשל, עדיף לו לשחק כשלידו משחק אליהו, שיש בינהם הבנה מצויינת.

5 - זה נכון מאוד. תשים לב שגם סיינה וגם מלאגה עשו את זה למכבי בנוקיה, וסיינה פיספסה את הניצחון רק כי הם פראיירים. מדובר כאן בשתי קבוצות די עלובות ביחס לאלה שנפגוש בטופ 16.
אם כל קבוצה שתבוא לשחק מול מכבי תשחק חכם ונכון מבחינתה, ולא תלך מול מכבי לתחרות ריצה, אז זה ייגמר רע מאוד.
כמה עצוב זה, כשבתחילת העונה חשבנו, שלמכבי יש סיכוי לבנות קבוצה חזקה שתתחרה על התואר, כי השנה אין פייבוריטיות ברורות ביורוליג.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google Adsense [Bot], yon1 ו־33 אורחים