על ידי toja27 » 22 נובמבר 2012, 04:26
לי אישית נמאס מכל הפולטיקאים המזויפים, ובגלל זה החלשים, שנמצאים כאן כבר כל כך הרבה זמן.ביבי,ליבני,אולמרט ועוד הרבה אחרים,כולם עשויים מאותו חומר:מלאי אינטרסים, סוגדים לריקנות של התדמית שלהם וללא אינטגרטי. אשתף אותכם בדברים של מנחם בגין ששיתף מישהו בפייסבוק:
" עלינו לומר לכל העמים, הגדולים והקטנים, הקרובים והרחוקים,האויבים והידידים, המסעיים והעוינים, את הדברים בפשטותם: בדור זה,בו נסחבו מיליוני יהודים להרג, בעוד העולם כולו, המזוין והלוחם, במערב במזרח, מחריש, ממאן להציל, ומסרב אפילו לתקוף את מתקני ההשמדה,- בדור זה לא נשלים בשום פנים ובשום תנאי עם מצב בו יהודי דמו יישפך ולשופכיו תינתן חסינות. במשך אלף ושמונה מאות שנה, על אדמת נכר, בגלל חוסר מולדת ופירוק נשק מוחלט, אפשר היה לשפוך דם יהודי מתוך מתן חסינות ובטחון לשופכיו. לא עוד! הימים ההם לא ישובו עוד לעולם. זו איננה אדמת נכר. זו מולדתנו. מאז שבנו ודבקנו בארץ אבותינו והרימונו- לא בחסד אלא בזכות- את נס העצמאות הממלכתית, לא נרשה עוד בשוםתנאי שפיכות דמים חד- צדדית, פגיעה בריבונותינו הממלכתית והרג בנינו. משום כך החלטת מועצת הבטחון המגנה את ישראל, מ-23 בנובמבר שנה זו- אין לה בעינינו שום תוקף מוסרי, ולא יהיה לה גם שום תוקף מעשי...אחר המבצע, שפירושו איננו התקפה, לא נקם, לא תגמול ולא שן תחת שן, ולא "פנקס פתוח" - כל הדיבורים האלה הם חסרי שחר ופוגעים בכבודנו-אלא בכל הפשטות: הפעלת זכותנו להגנה לאומית עצמית מוכרת במשפט הבין -לאומי...שהכנסת לא תשאיר שום ספק בעיני עמנו ובעיני עמים אחרים, שזכותנו להגנה עצמית, גם על ידי התקפה על התוקפן, עומדת לנו כפי שהיא עומדת לכל עם, גדול כקטן. זוהי זכות מוחלטת ואינה ניתנת לעירעור על ידי שום החלטת גינוי..."
כמה כח יש לבהירות הראיה וידיעת האמת.אתה קורא את זה ומסתכל על כל "המנהיגים" שהיו כאן בשנים האחרונות ופשוט עצוב.ואני לא מדבר דווקא על המבצע הנוכחי, אלא על כל התתנהלות המנוונת והירודה של הפוליטקאים בימינו.
אני באופן אישי בוחר ביאיר לפיד.קראתי שנים את הטורים שלו והתרשמתי ממנו כבן אדם רגיש, אינטלגנט ועם אחד שיש לו את האיכות של האינטגרטי וכנות. וזה שהוא בלי ניסיון בפוליטיקה זה רק יתרון מבחינתי, כי כפי שאני רואה, כל הביצה הפוליטית הזאת שואבת מתוך האדם את כל האצילות והגדולה שבו.