סנטר חדש? פלאניניץ' מועמד להגיע על חשבון שרמאדיני

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

סנטר חדש? פלאניניץ' מועמד להגיע על חשבון שרמאדיני

הודעהעל ידי שחף » 23 נובמבר 2012, 09:58

http://sports.walla.co.il/?w=/7/2589526
טרייד ביינס- מדלי?
שחף

Re: מכבי עשויה להביא גבוה בינואר, או: מלפפוני אמצע העונה

הודעהעל ידי קודי » 23 נובמבר 2012, 10:21

הטופ 16 מתחיל ב-27 לדצמבר, כך שלהביא מישהו אחרי ה-10 לדצמבר יהיה טעות. הוא לא יספיק להשתלב בזמן ונסיון העבר כבר הוכיח שהחתמות מאוחרות דינן להיכשל. אם באמת רוצים להביא מישהו צריך להחתים אותו בשבועיים הקרובים. אגב, גם בשביל שחקן כמו ביינס אין סיבה לחכות לסוף הסיבוב הראשון מאחר שלובליאנה תהיה מחוץ לתמונת העליה עוד שבוע-שבועיים ובינתיים שחקן כזה יכול להתאמן ולשחק עם הקבוצה בליגה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי rc4991 » 23 נובמבר 2012, 10:42

איך הידיעה הזאת שמחה אותי,סוף סוף ההנהלה לא חיה באשליות
הלוואי שביינס יגיע...
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 נובמבר 2012, 10:44

העונה הזאת כבר גמורה. צריך הרבה יותר משחקן אחד בשביל להפוך את הדבר הזה לקבוצת כדורסל.
עדיף כבר שישמרו את הכסף לעונה הבאה, ככה לפחות לא יהיה להם תירוץ על "תקציב בלתי מאוזן", "גירעון" או "חובות עקב הוצאות בלתי צפויות".
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 23 נובמבר 2012, 11:14

קודי כתב:הטופ 16 מתחיל ב-27 לדצמבר, כך שלהביא מישהו אחרי ה-10 לדצמבר יהיה טעות. הוא לא יספיק להשתלב בזמן ונסיון העבר כבר הוכיח שהחתמות מאוחרות דינן להיכשל. אם באמת רוצים להביא מישהו צריך להחתים אותו בשבועיים הקרובים. אגב, גם בשביל שחקן כמו ביינס אין סיבה לחכות לסוף הסיבוב הראשון מאחר שלובליאנה תהיה מחוץ לתמונת העליה עוד שבוע-שבועיים ובינתיים שחקן כזה יכול להתאמן ולשחק עם הקבוצה בליגה.

יובל, אתה מדבר כאילו מכבי נמצאת באיזשהו ואקום, והיא צריכה רק להחליט איזה שחקן היא רוצה ומתי, והוא בכיס שלה.
אם זה לא היה ככה בקיץ, אז בעיצומה של העונה זה כן יהיה??

אם מכבי אכן תביא מישה ובמקום מדלי, אז נוכל רק לברך על המהלך בלי קשר למתי זה יהיה. כמובן שרצוי שאותו המחליף יהיה שחקן טוב עם פוטנציאל, ולא עוד שחקן מיותר
שדומה לשחקנים שיש לנו.

הטופ 16 בשיטה החדשה הוא מספיק ארוך, כדי שלשחקן חדש יהיה זמן להתאקלם גם אם לא יגיע עוד שבועיים, ואני מוכן להמר שלא יגיע שום שחקן עוד שבועיים, וגם לא יעזוב.
זה יקרה (אם וכאשר) רק בסוף השלב המוקדם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 23 נובמבר 2012, 11:20

MTA2311 כתב:העונה הזאת כבר גמורה. צריך הרבה יותר משחקן אחד בשביל להפוך את הדבר הזה לקבוצת כדורסל.
עדיף כבר שישמרו את הכסף לעונה הבאה, ככה לפחות לא יהיה להם תירוץ על "תקציב בלתי מאוזן", "גירעון" או "חובות עקב הוצאות בלתי צפויות".

אני לא מסכים בגלל שתי סיבות:

א - לפעמים שחקן אחד במקום ובזמן הנכון, כן יכול לעשות את ההבדל. זה לא מאוד סביר, אבל זה עדיין ייתכן
ב - כמו שלמדנו להבין בדרך הקיצונית ביותר, חסכון כספי בצד אחד לא מוביל להגדלת ההוצאה בצד השני. הדוגמא של פופס היא דוגמא קיצונית כמו שציינתי,
אבל גם בלי זה, זה קרה לאורך כל הדרך (לוגאן במקום מה שרצו לשלם ללאנגפורד, פאפאלוקאס במקום מה שתכננו לשלם לפארגו, סמית' במקום מה שתיכננו לשלם לאידסון וכו').
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מכביסט24 » 23 נובמבר 2012, 11:43

אני מקווה שבמכבי פועלים במרץ להבאתו של ביינס מלובליאנה. נותן עונה פשוט ענקית.
15 נק׳ (60% ל-2), 10 ריב׳ (4 התקפה), 74% עונשין, 20 מדד והכל ב-27 דק׳ בממוצע. הבעיה שהוא מאבד גם 3 כדורים, אבל נחייה עם זה..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 נובמבר 2012, 11:49

למה שלובליאנה ישחררו אותו? למה שמכבי תשלם ביי אאוט? למה שלא יהיו קבוצות אחרות שירצו אותו, ויהיו מוכנות לשלם יותר ממכבי?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 23 נובמבר 2012, 11:50

מכבי חייבת להתחזק בגבוה לקראת הטופ 16. כמובן שהמועמד הטבעי לעזוב הוא קיינר מדלי הגרוע למדי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 23 נובמבר 2012, 12:08

כעיקרון אני לא בעד החתמת שחקן בשלב כזה אבל אם מדובר בשחקן שבא לסתום חור מסויים והשחקן הוא פוטנציאל ליותר מרק עד סוף העונה , אז אין לי בעיה עם זה.
אני מעדיף שיקחו סיכון ויחתימו שחקן כזה ליות מעונה אחת ולא רק בשביל לנסות להציל משהו מהעונה האבודה הזאת...
לגבי ביינס , הוא באמת נראה טוב בנתיים וגם בנוי טוב , השאלה אם הוא יכול לשחק טוב בפוסט אפ כי הוא לא עושה את זה מספיק...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי toja27 » 23 נובמבר 2012, 14:39

yzafrir כתב:
לגבי ביינס , הוא באמת נראה טוב בנתיים וגם בנוי טוב , השאלה אם הוא יכול לשחק טוב בפוסט אפ כי הוא לא עושה את זה מספיק...

הוא פחות שחקן של פוסט אפ, אבל הוא יודע לעשות גם את זה. ראיתי את המשחק שלו נגד חימקי והוא עשה לכל הגבוהים של חימקי בית ספר גם בפוסט אפ.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 23 נובמבר 2012, 14:50

MTA2311 כתב:למה שלובליאנה ישחררו אותו? למה שמכבי תשלם ביי אאוט? למה שלא יהיו קבוצות אחרות שירצו אותו, ויהיו מוכנות לשלם יותר ממכבי?

1.כי לובליאנה היא קבוצה עם תקציב מאוד מוגבל והיא מאותן קבוצות של הליגה האדריאטית שמסתמכת בעיקר על הכישרון המקומי.במידה והיא לא תעלה לשלב הבא, אז אני לא רואה סיבה חזקה מספיק כדי להשאיר אותו תמורת פיצוי הולם.
2.כי מכבי היא קבוצה עם שאיפות, וכקבוצה עם שאיפות היא צריכה להתנהג בהתאם. מכבי צריכה שחקן פנים ברמה גבוהה כדי שיהיה לה סיכוי ממשי ללכת רחוק העונה.
3.אני מניח שיהיו גם קבוצות אחרות שירצו אותו, אבל אי אפשר לדעת. מה שאפשר לדעת הוא שמכבי צריכה חיזוק בשחקן פנים, ביינס שחקן מצוין והיא צריכה לעשות כל מה שהיא יכולה כדי שהוא יהיה אצלה, במידה והיא אכן תהיה מעוניינת בו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 נובמבר 2012, 14:55

toja27 כתב:
MTA2311 כתב:למה שלובליאנה ישחררו אותו? למה שמכבי תשלם ביי אאוט? למה שלא יהיו קבוצות אחרות שירצו אותו, ויהיו מוכנות לשלם יותר ממכבי?

1.כי לובליאנה היא קבוצה עם תקציב מאוד מוגבל והיא מאותן קבוצות של הליגה האדריאטית שמסתמכת בעיקר על הכישרון המקומי.במידה והיא לא תעלה לשלב הבא אני לא רואה סיבה חזקה מספיק כדי להשאיר אותו תמורת פיצוי הולם.
2.כי מכבי היא קבוצה עם שאיפות, וכקבוצה עם שאיפות היא צריכה להתנהג בהתאם. מכבי צריכה שחקן פנים ברמה גבוהה כדי שיהיה לה סיכוי ממשי ללכת רחוק העונה.
3.אני מניח שיהיו גם קבוצות אחרות שירצו אותו, אבל אי אפשר לדעת. מה שאפשר לדעת הוא שמכבי צריכה חיזוק בשחקן פנים, ביינס שחקן מצוין והיא צריכה לעשות כל מה שהיא יכולה כדי שהוא יהיה אצלה, במידה והיא אכן תהיה מעוניינת בו.

1. כמו שאמרת- תמורת פצוי הולם. מתי בפעם האחרונה מכבי שילמה פיצוי הולם על שחקן טוב? זה לא קרה מאז אידסון לדעתי.
2. מכבי קבוצה עם שאיפות רק על הנייר. כשצריך לשכנע אוהדים לקנות מנוי, או כרטיס לפיינל פור, אנחנו קבוצה עם שאיפות, אבל כשצריך לבנות סגל, פתאום נכנסים לשיקולים של "שפיות ניהולית" ו"תקציב מאוזן".
3. ביינס שחקן טוב, והוא כנראה הכי טוב שאנחנו יכולים למצוא כרגע. אתה יודע כמה שחקנים טובים היו פנויים הקיץ? מכבי כבר מזמן לא מכוונת לשחקנים טובים. הסטנדרטים ירדו משמעותית. תתרגלו
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי קודי » 23 נובמבר 2012, 15:35

אל תחלמו אפילו על ביינס. מכבי של היום לא מסוגלת וגם לא מעוניינת להשקיע את הסכומיםמשצריך בשביל להחתים סנטר עם ממוצעי דאבל-דאבל ביורוליג, וזה עוד לפני שאנחנו מדברים על הביי אאוט ללובליאנה. במקרה הטוב יביאו עוד איזה פורוורד מהדי ליג. להזכיר לכולם, כשעוד היה כסף שהתפנה מפופס וחפשו סנטר ראשון הביאו ילד ששיחק בדי ליג ובקוריאה ב-300 אלף דולר. למה זה אמור להשתנות עכשיו? 
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי התנין » 23 נובמבר 2012, 15:52

וכמובן כמובן, שביינס יכול להיות מקרה דומה לאלכס מאריץ'. שחקן שבולט בקבוצה קטנה אבל בקבוצה גדולה הוא יעלם מהר מאוד. למרות שדעתי בנושא היא ששחקנים כאלה, סטייל מאריץ' וביינס, יכולים למצוא את מקומם במכבי יפה מאוד. שהרי מכבי היא לא קבוצה עמוקה כ''כ בעמדת הסנטר, ועל פניו, לא נראה כי יש שחקן מסויים בסגל שינגוס להם בדקות המשחק.
התנין

הודעהעל ידי toja27 » 23 נובמבר 2012, 16:15

התנין כתב:וכמובן כמובן, שביינס יכול להיות מקרה דומה לאלכס מאריץ'. שחקן שבולט בקבוצה קטנה אבל בקבוצה גדולה הוא יעלם מהר מאוד. למרות שדעתי בנושא היא ששחקנים כאלה, סטייל מאריץ' וביינס, יכולים למצוא את מקומם במכבי יפה מאוד. שהרי מכבי היא לא קבוצה עמוקה כ''כ בעמדת הסנטר, ועל פניו, לא נראה כי יש שחקן מסויים בסגל שינגוס להם בדקות המשחק.

אני ממש תופס מביינס.לדעתי הוא שחקן הרבה יותר טוב ממאריץ' וגם מתאים יותר מבחינת הסגנון למכבי.גם באישיות הוא נראה חברותי מאוד ולא כמו מאריץ' פרצוף התחת שנראה זועף כל הזמן. כמובן שאי אפשר לחזות דברים כמו מעבר לקבוצה גדולה יותר, אבל שמתי לב לדבר מעניין אצלו והוא שהוא כמעט ולא כופה את עצמו על המשחק, זה אחד הדברים החשובים לכוכב של קבוצה קטנה במעבר לקבוצה גדולה יותר.
אבל כמובן בואו לא נדבר עליו יותר מדי עוד לפני שהתחיל משהו קונקרטי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי שחף » 23 נובמבר 2012, 16:20

נו באמת, אפשר לחשוב שביינס זה קרסטיץ' או לורבק שמכבי לא יכולה להתחרות עליהם. גם אין כל כך עם מי כרגע(למזלנו). לובליאנה גם ככה במצב כלכלי לא משהו, ככה שהיא אולי אפילו לא תדרוש ביי אאוט. הזדמנות לג'וניורים לכפר קצת על השטויות שהם עשו בקיץ. לאור המגמה החסכנית מהקיץ, אני לא אופתע אם גם אחרי מהלך כזה מכבי לא תחרוג(שומו שמיים, כמו כל קבוצה נורמלית אחרת ביקום) מהתקציב.
שחף

הודעהעל ידי toja27 » 23 נובמבר 2012, 16:28

MTA2311 כתב:
toja27 כתב:

1.כי לובליאנה היא קבוצה עם תקציב מאוד מוגבל והיא מאותן קבוצות של הליגה האדריאטית שמסתמכת בעיקר על הכישרון המקומי.במידה והיא לא תעלה לשלב הבא אני לא רואה סיבה חזקה מספיק כדי להשאיר אותו תמורת פיצוי הולם.

1. כמו שאמרת- תמורת פצוי הולם. מתי בפעם האחרונה מכבי שילמה פיצוי הולם על שחקן טוב? זה לא קרה מאז אידסון לדעתי.
2. מכבי קבוצה עם שאיפות רק על הנייר. כשצריך לשכנע אוהדים לקנות מנוי, או כרטיס לפיינל פור, אנחנו קבוצה עם שאיפות, אבל כשצריך לבנות סגל, פתאום נכנסים לשיקולים של "שפיות ניהולית" ו"תקציב מאוזן".
3. ביינס שחקן טוב, והוא כנראה הכי טוב שאנחנו יכולים למצוא כרגע. אתה יודע כמה שחקנים טובים היו פנויים הקיץ? מכבי כבר מזמן לא מכוונת לשחקנים טובים. הסטנדרטים ירדו משמעותית. תתרגלו

שמע, אני מבין את התסכול שלך וגם אני שותף לו במידה מסוימת. אבל בוא נזכור שני דברים:
1. יש הגיון במדיניות " שפיות ניהולית". אני חושב שהם הגזימו עם זה העונה, ובגלל שכל העניין הזה הוא חדש יחסית אז הם עדיין לא מצאו את האיזון הנכון.
2. הנהלת מכבי היא הנהלה שכן קשובה לרגשות הקהל שלה.תהיה בטוח שאתה ואני לא היחידים שלא מרוצים מההתנהלות שלה בקיץ .בסופו של דבר, זה יתן את אותותיו, ומכבי תשנה את הגישה שלה במידת הצורך. כמובן שזה תלוי גם בתוצאות של העונה הזאת.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 23 נובמבר 2012, 16:31

שחף כתב:נו באמת, אפשר לחשוב שביינס זה קרסטיץ' או לורבק שמכבי לא יכולה להתחרות עליהם. גם אין כל כך עם מי כרגע(למזלנו). לובליאנה גם ככה במצב כלכלי לא משהו, ככה שהיא אולי אפילו לא תדרוש ביי אאוט. הזדמנות לג'וניורים לכפר קצת על השטויות שהם עשו בקיץ. לאור המגמה החסכנית מהקיץ, אני לא אופתע אם גם אחרי מהלך כזה מכבי לא תחרוג(שומו שמיים, כמו כל קבוצה נורמלית אחרת ביקום) מהתקציב.

מעניין אם מכבי חותכת את מדלי, האם היא חוסכת קצת כסף מהחוזה שלו.
אולי היא תוכל למצוא לו קבוצה בספרד, שתיקח על עצמה חלק מהחוזה שלה.

האמת שאולי כדאי לה להתחיל כבר לחפש לו קבוצה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

Re: מכבי עשויה להביא גבוה בינואר

הודעהעל ידי misha » 23 נובמבר 2012, 17:30

אפשר להכתיר את ביינס בתור החלום הרטוב החדש של הפורום? עצם זה שמחפשים זה כבר טוב (עד כמה שאפשר להאמין לורד כהן), רק שלא הייתי בונה על הוצאה כספית גדלה מדי בעקבות המאזן שלנו עד כה. וגם בטח לא יעשו כלום עד שלא ימצאו קבוצה למדלי (הייתי כבר מתחיל בחיפושים).
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־24 אורחים