המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קודי כתב:הטופ 16 מתחיל ב-27 לדצמבר, כך שלהביא מישהו אחרי ה-10 לדצמבר יהיה טעות. הוא לא יספיק להשתלב בזמן ונסיון העבר כבר הוכיח שהחתמות מאוחרות דינן להיכשל. אם באמת רוצים להביא מישהו צריך להחתים אותו בשבועיים הקרובים. אגב, גם בשביל שחקן כמו ביינס אין סיבה לחכות לסוף הסיבוב הראשון מאחר שלובליאנה תהיה מחוץ לתמונת העליה עוד שבוע-שבועיים ובינתיים שחקן כזה יכול להתאמן ולשחק עם הקבוצה בליגה.
MTA2311 כתב:העונה הזאת כבר גמורה. צריך הרבה יותר משחקן אחד בשביל להפוך את הדבר הזה לקבוצת כדורסל.
עדיף כבר שישמרו את הכסף לעונה הבאה, ככה לפחות לא יהיה להם תירוץ על "תקציב בלתי מאוזן", "גירעון" או "חובות עקב הוצאות בלתי צפויות".
yzafrir כתב:
לגבי ביינס , הוא באמת נראה טוב בנתיים וגם בנוי טוב , השאלה אם הוא יכול לשחק טוב בפוסט אפ כי הוא לא עושה את זה מספיק...
MTA2311 כתב:למה שלובליאנה ישחררו אותו? למה שמכבי תשלם ביי אאוט? למה שלא יהיו קבוצות אחרות שירצו אותו, ויהיו מוכנות לשלם יותר ממכבי?
toja27 כתב:MTA2311 כתב:למה שלובליאנה ישחררו אותו? למה שמכבי תשלם ביי אאוט? למה שלא יהיו קבוצות אחרות שירצו אותו, ויהיו מוכנות לשלם יותר ממכבי?
1.כי לובליאנה היא קבוצה עם תקציב מאוד מוגבל והיא מאותן קבוצות של הליגה האדריאטית שמסתמכת בעיקר על הכישרון המקומי.במידה והיא לא תעלה לשלב הבא אני לא רואה סיבה חזקה מספיק כדי להשאיר אותו תמורת פיצוי הולם.
2.כי מכבי היא קבוצה עם שאיפות, וכקבוצה עם שאיפות היא צריכה להתנהג בהתאם. מכבי צריכה שחקן פנים ברמה גבוהה כדי שיהיה לה סיכוי ממשי ללכת רחוק העונה.
3.אני מניח שיהיו גם קבוצות אחרות שירצו אותו, אבל אי אפשר לדעת. מה שאפשר לדעת הוא שמכבי צריכה חיזוק בשחקן פנים, ביינס שחקן מצוין והיא צריכה לעשות כל מה שהיא יכולה כדי שהוא יהיה אצלה, במידה והיא אכן תהיה מעוניינת בו.
התנין כתב:וכמובן כמובן, שביינס יכול להיות מקרה דומה לאלכס מאריץ'. שחקן שבולט בקבוצה קטנה אבל בקבוצה גדולה הוא יעלם מהר מאוד. למרות שדעתי בנושא היא ששחקנים כאלה, סטייל מאריץ' וביינס, יכולים למצוא את מקומם במכבי יפה מאוד. שהרי מכבי היא לא קבוצה עמוקה כ''כ בעמדת הסנטר, ועל פניו, לא נראה כי יש שחקן מסויים בסגל שינגוס להם בדקות המשחק.
MTA2311 כתב:toja27 כתב:MTA2311 כתב:למה שלובליאנה ישחררו אותו? למה שמכבי תשלם ביי אאוט? למה שלא יהיו קבוצות אחרות שירצו אותו, ויהיו מוכנות לשלם יותר ממכבי?
1.כי לובליאנה היא קבוצה עם תקציב מאוד מוגבל והיא מאותן קבוצות של הליגה האדריאטית שמסתמכת בעיקר על הכישרון המקומי.במידה והיא לא תעלה לשלב הבא אני לא רואה סיבה חזקה מספיק כדי להשאיר אותו תמורת פיצוי הולם.
2.כי מכבי היא קבוצה עם שאיפות, וכקבוצה עם שאיפות היא צריכה להתנהג בהתאם. מכבי צריכה שחקן פנים ברמה גבוהה כדי שיהיה לה סיכוי ממשי ללכת רחוק העונה.
3.אני מניח שיהיו גם קבוצות אחרות שירצו אותו, אבל אי אפשר לדעת. מה שאפשר לדעת הוא שמכבי צריכה חיזוק בשחקן פנים, ביינס שחקן מצוין והיא צריכה לעשות כל מה שהיא יכולה כדי שהוא יהיה אצלה, במידה והיא אכן תהיה מעוניינת בו.
1. כמו שאמרת- תמורת פצוי הולם. מתי בפעם האחרונה מכבי שילמה פיצוי הולם על שחקן טוב? זה לא קרה מאז אידסון לדעתי.
2. מכבי קבוצה עם שאיפות רק על הנייר. כשצריך לשכנע אוהדים לקנות מנוי, או כרטיס לפיינל פור, אנחנו קבוצה עם שאיפות, אבל כשצריך לבנות סגל, פתאום נכנסים לשיקולים של "שפיות ניהולית" ו"תקציב מאוזן".
3. ביינס שחקן טוב, והוא כנראה הכי טוב שאנחנו יכולים למצוא כרגע. אתה יודע כמה שחקנים טובים היו פנויים הקיץ? מכבי כבר מזמן לא מכוונת לשחקנים טובים. הסטנדרטים ירדו משמעותית. תתרגלו
שחף כתב:נו באמת, אפשר לחשוב שביינס זה קרסטיץ' או לורבק שמכבי לא יכולה להתחרות עליהם. גם אין כל כך עם מי כרגע(למזלנו). לובליאנה גם ככה במצב כלכלי לא משהו, ככה שהיא אולי אפילו לא תדרוש ביי אאוט. הזדמנות לג'וניורים לכפר קצת על השטויות שהם עשו בקיץ. לאור המגמה החסכנית מהקיץ, אני לא אופתע אם גם אחרי מהלך כזה מכבי לא תחרוג(שומו שמיים, כמו כל קבוצה נורמלית אחרת ביקום) מהתקציב.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־29 אורחים