סנטר חדש? פלאניניץ' מועמד להגיע על חשבון שרמאדיני

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי עשויה להביא גבוה בינואר, מדלי עלול לשלם את המחיר

הודעהעל ידי קודי » 24 נובמבר 2012, 08:32

מעבר לכסף, סיבה נוספת בגללה לא יגיעו שני שחקנים היא מגבלת רישום הזרים בארץ. מכבי כבר רשמה 7 ומותר לרשום 8.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי aribari24 » 24 נובמבר 2012, 09:07

קודי כתב:מעבר לכסף, סיבה נוספת בגללה לא יגיעו שני שחקנים היא מגבלת רישום הזרים בארץ. מכבי כבר רשמה 7 ומותר לרשום 8.

לדעתי לא קריטי, מה שאומר שאם יביאו שני שחקנים אחד מהם לא יוכל להרשם ולשחק בליגה
aribari24

הודעהעל ידי jol9 » 24 נובמבר 2012, 09:47

aribari24 כתב:
קודי כתב:מעבר לכסף, סיבה נוספת בגללה לא יגיעו שני שחקנים היא מגבלת רישום הזרים בארץ. מכבי כבר רשמה 7 ומותר לרשום 8.

יובל צודק. שכחתי מזה בכלל.
זה לא יקרה. מכבי לא תביא שחקן שיישחק רק ביורוליג.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 נובמבר 2012, 10:14

הרבה זרים נכשלו במכבי בשנים האחרונות, אבל כמה מהם היו בני 23 ובאו אחרי שתי עונות טובות ביורוליג בקבוצות שהגיעו לטופ 16?
שרמדיני ללא ספק מאכזב, אבל מה הסיכויים שהוא באמת כל כך גרוע כמו שהוא משחק עכשיו? זה לא איזה שחקן שבא מהדי ליג או מהמכללות, רק שנה שעברה הוא נתן בראש לסופו והנדריקס.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Chen » 24 נובמבר 2012, 11:24

עכשיו בוואלה מדברים גם על גארד יוצר במקום לוגאן שלא מרוצים ממנו. כרגע כל שחקן בכל עמדה שיביאו לכאן יכול לעזור לנו. :laugh1
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי שחף » 24 נובמבר 2012, 11:43

המצב בקו האחורי פחות רע מבקו הקדמי, וראינו שלוגאן יכול לתרום בתחילת העונה. במקרה של מדלי האפאטיות שלו פשוט זוועתית. נראה לי שיהיה יותר קל למצוא לו קבוצה מאשר לשרמדיני, ואני גם יותר מאמין בגיאורגי מאשר במדלי.
שחף

הודעהעל ידי מכביסט24 » 24 נובמבר 2012, 12:36

אני לא בעד לשחרר גם את שרמדיני בנוסף למדלי בלי להביא שני שחקנים מחליפים במקומם.. זה ישאיר אותנו (במידה ונביא רק גבוה אחד) עם 4 גבוהים בלבד לתמרן ביניהם וראינו אתמול כמה הספסל נהיה פתאום קצר כשהשחקנים מתמלאים בעבירות ושרמדיני לא מתפקד.. עדיף שהגיאורגי, שעוד יכול להפתיע בהמשך, ישאר כגיבוי..
לגבי הבאת גארד, זה עניין אחר לגמרי ואני ממש לא מאמין שהוא יתבצע כבר העונה.. הבעיה בקו הקדמי הרבה יותר גדולה ובה חייבים לטפל..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 נובמבר 2012, 12:47

jol9 כתב:
aribari24 כתב:

יובל צודק. שכחתי מזה בכלל.
זה לא יקרה. מכבי לא תביא שחקן שיישחק רק ביורוליג.

מסקנה: להחתים זרים טובים כבר בתחילת העונה ולא להמר על סגל שלם אלא על זר אחד, מקסימום שניים..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי er79 » 24 נובמבר 2012, 12:49

לא צריך לשנות בקו האחורי. צריך להביא את ביינס ולנסות להביא את בלו בנוסף (שלא יושב על משבצת של זר, ואין חריגה מ-8 זרים) ולשחרר את מדלי ושרמדיני. זה ישפר את הקבוצה לאין שיעור.
er79

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 נובמבר 2012, 12:52

יש לי תחושה פתאום שלא מדלי יהיה זה שישלם את המחיר..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שחף » 24 נובמבר 2012, 13:04

ד''א, איפה דני פדרמן(וחביב?)? וויוקאס עם 14.3 נקודות ו-3.7 ריבאונדים ביורוקאפ ב-84% מרשימים מהשדה. במוקדמות היורוליג הוא קלע 15 ב-68% מהשדה. מאריץ' עם 11.8 נקודות ו-10 ריבאונדים למשחק בקובאן ב-VTB( ליגה עם 4 קבוצות יורוליג, כולל צסק''א). ורק דני שלנו התעקש על הקפיץ הטיפשי פופס, שהיה בכלל פצוע. תודה לך דני על בניית סגל מפוארת.
שחף

הודעהעל ידי חנו'ש » 24 נובמבר 2012, 18:37

אני גם בעד לשחרר את תומאס ביחד עם מדלי.
הוא לא ממש תורם ולפעמים אפילו עושה נזק.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי קודי » 24 נובמבר 2012, 20:38

חנו'ש כתב:אני גם בעד לשחרר את תומאס ביחד עם מדלי.

ואז מי יהיה המחליף של אליהו בעמדה 4? אם תומאס ישאר הוא לפחות יכול לתת לאליהו כמה דקות מנוחה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קודי » 24 נובמבר 2012, 20:40

אפרופו גארד - לא מופרך שבאיירן תשמח להיפטר מיותם שבינתיים די מסריח את הפרקט (כמו כל הקבוצה שלו) ומכבי תוכל לקלוט אותו (בינואר?) במחיר מופחת.
קודי

הודעהעל ידי מקובי » 24 נובמבר 2012, 20:44

כמו שאמרו פה- לא יבואו שני שחקנים בגלל המגבלת רישום בליגה.

אני חייב לציין שזה שלמכבי יש רק 5 שחקנים שנותנים תוצרת זה גם באחריותו המלאה של דיוויד (עם כל האהבה אליו)
אין שום סיבה שיש שחקנים שלא מקבלים דקות בכלל ב-400 דקות פוטנציאליות כל שבוע, או לחלופין מקבלים דקות וזורקים אותם לספסל אחרי כל טעות- כיוצא מזה גם הבטחון שלהם ברצפה.

אני אישית במקום הצוות המקצועי זורק את מדלי, סילבן,רוט ושראמדיני לשחק איזה 30 דקות במשחקי ליגה ולא להעיף אותם לספסל אחרי פעולה לא טובה אלא לבנות להם את הבטחון. גם אם זה יעלה לנו ב2-3 הפסדים בליגה פח שלנו (שבסופו של דבר מוכרעת כמובן במשחק אחד) נוכל להרוויח הרבה יותר לטווח הארוך.
אם אחרי 2-3 משחקים של 30 דקות הם עדיין לא יתנו תוצרת אז בהחלט יש מקום לחפש תחליפים.

אי אפשר לבוא בטענות למה שחקנים לא טובים שאותם שחקנים כמעט ולא מקבלים קרדיט וביטחון.
מקובי

הודעהעל ידי שחף » 24 נובמבר 2012, 20:50

אני עוד יכול להתחבר לטיעון הזה לגבי לאנדסברג ושרמדיני, אבל מדלי פותח בחמישייה בלא מעט משחקים, מקבל לא מעט דקות ופשוט לא פוגע. הוא נראה כמו גרסת לייט של לאמפה. קשה לי להאמין שאפשר למצוא לו עוד הזדמנויות. לגבי רוט, הוא בכל מקרה לא דלוונטי ליורוליג.
שחף

הודעהעל ידי מקובי » 24 נובמבר 2012, 21:05

שחף כתב:אני עוד יכול להתחבר לטיעון הזה לגבי לאנדסברג ושרמדיני, אבל מדלי פותח בחמישייה בלא מעט משחקים, מקבל לא מעט דקות ופשוט לא פוגע. הוא נראה כמו גרסת לייט של לאמפה. קשה לי להאמין שאפשר למצוא לו עוד הזדמנויות. לגבי רוט, הוא בכל מקרה לא דלוונטי ליורוליג.

עזוב אותך, הוא קיבל חמש דקות ויורד לספסל, זה לא נקרא לבנות ביטחון זה להרוג ביטחון אם אתה שואל אותי.

אז ברמת יורוליג אני מקבל את זה, אי אפשר להקריב משחקים בגללו אבל לדעתי צריך לתת לשחקנים את הבטחון לפחות בליגה הישראלית, לפני שמשחררים אותם.

הרי מדלי היה שחקן טוב בשנה שעברה בספרד, הוא התחיל את העונה במכבי לא רע (אמנם לא היה מחובר לקבוצה שזה טבעי אבל מצד שני לא היה עב"מ) אין סיכוי שזאת היכולת האמיתית שלו.
אני זוכר שאמרו עליו שהוא שחקן שיכול לשנות את המשחק מהספסל, אני באמת בדעה שצריך לתת לו את הבטחון בליגה הישראלית ואז לזרוק אותו מדי פעם ביורוליג כמחליף לראות מה הוא יכול לתת.
אם אתה מעיף את מדלי אתה שוב חוזר לקו קדמי שלא יודע ויכול לקלוע שלשות.

לגבי רוט- הוא שחקן הפיק אנד רול הכי טוב שלנו, במשחקי יורוליג שהוא כן קיבל הוא מצא יפה מאוד את תומאס לדאנקים (אחד מהם בעשיריית השבוע) אז נכון שהוא בעייתי מבחינה הגנתית, אבל הוא עדיף על שילוב של היקמן-לוגאן בקו האחורי ואני חושב שהוא צריך להיות המחליף של יוגב בדקות שהוא נח.
מקובי

הודעהעל ידי חנו'ש » 24 נובמבר 2012, 21:17

קודי כתב:

ואז מי יהיה המחליף של אליהו בעמדה 4? אם תומאס ישאר הוא לפחות יכול לתת לאליהו כמה דקות מנוחה.

גם ככה הוא כמעט לא משחק בעמדה הזו.
בלאט מעדיף הרבה פעמים אפילו את פניני ב-4 מאת תומאס.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 24 נובמבר 2012, 21:17

מקובי כתב:
שחף כתב:אני עוד יכול להתחבר לטיעון הזה לגבי לאנדסברג ושרמדיני, אבל מדלי פותח בחמישייה בלא מעט משחקים, מקבל לא מעט דקות ופשוט לא פוגע. הוא נראה כמו גרסת לייט של לאמפה. קשה לי להאמין שאפשר למצוא לו עוד הזדמנויות. לגבי רוט, הוא בכל מקרה לא דלוונטי ליורוליג.

עזוב אותך, הוא קיבל חמש דקות ויורד לספסל, זה לא נקרא לבנות ביטחון זה להרוג ביטחון אם אתה שואל אותי.

אז ברמת יורוליג אני מקבל את זה, אי אפשר להקריב משחקים בגללו אבל לדעתי צריך לתת לשחקנים את הבטחון לפחות בליגה הישראלית, לפני שמשחררים אותם.

הרי מדלי היה שחקן טוב בשנה שעברה בספרד, הוא התחיל את העונה במכבי לא רע (אמנם לא היה מחובר לקבוצה שזה טבעי אבל מצד שני לא היה עב"מ) אין סיכוי שזאת היכולת האמיתית שלו.
אני זוכר שאמרו עליו שהוא שחקן שיכול לשנות את המשחק מהספסל, אני באמת בדעה שצריך לתת לו את הבטחון בליגה הישראלית ואז לזרוק אותו מדי פעם ביורוליג כמחליף לראות מה הוא יכול לתת.
אם אתה מעיף את מדלי אתה שוב חוזר לקו קדמי שלא יודע ויכול לקלוע שלשות.

לגבי רוט- הוא שחקן הפיק אנד רול הכי טוב שלנו, במשחקי יורוליג שהוא כן קיבל הוא מצא יפה מאוד את תומאס לדאנקים (אחד מהם בעשיריית השבוע) אז נכון שהוא בעייתי מבחינה הגנתית, אבל הוא עדיף על שילוב של היקמן-לוגאן בקו האחורי ואני חושב שהוא צריך להיות המחליף של יוגב בדקות שהוא נח.

מקובי, יש הגיון בהצעה שלך, אבל בהכירנו את הנפשות הפועלות, זה לא ממש עובד ככה.
אפילו בעונה שעברה עם שלושה משחקים בשבוע, היו שחקנים שיובשו יותר.

לעשות מה שאתה מציע יכול להיות טוב על הנייר, אבל בפועל, מכבי לא מעוניינת להפסיד משחקים, וגם צריך לתת לדייויד את הקרדיט. הוא רואה את השחקנים
באימונים, וכנראה שיש סיבה למה הוא לא מעלה אותם.
אני כן רוצה להגיד, שאתה צודק, ולדייויד יש נטייה לגמור לשחקנים את הביטחון לפעמים, בגלל שהוא פרפקציוניסט ולא סולח לשחקנים על טעויות, ויותר מזה לא סולח
להם על זיופים בהגנה.
בגלל זה שחקן כמו היקמן, ייקבל 20 אלף הזדמנויות, כמו סמית' בעונה שעברה, ושחקן כמו אליהו או לאנדסברג מקבלים יחס יותר נוקשה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 24 נובמבר 2012, 21:20

חנו'ש כתב:
קודי כתב:

גם ככה הוא כמעט לא משחק בעמדה הזו.
בלאט מעדיף הרבה פעמים אפילו את פניני ב-4 מאת תומאס.

תומאס הוא 4 ובעמדה הזו הוא צריך לשחק את מרבית דקותיו. הוא משחק בעיקר כ-5 מאחר שאין למכבי אף סנטר נורמלי חוץ מג'יימס. פניני ב-4 לא רלוונטי ליורוליג. אתה לא יכול לשחק עם שחקן אחד (אליהו) בעמדה 4 ולכן תומאס יהיה חייב להישאר. אני ממש לא חושב שמדובר בשחקן לרמות של מכבי אבל הרי לא נחליף עכשיו את כולם וכמחליף לאליהו הוא בסדר.
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־30 אורחים