המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קודי כתב:מעבר לכסף, סיבה נוספת בגללה לא יגיעו שני שחקנים היא מגבלת רישום הזרים בארץ. מכבי כבר רשמה 7 ומותר לרשום 8.
aribari24 כתב:קודי כתב:מעבר לכסף, סיבה נוספת בגללה לא יגיעו שני שחקנים היא מגבלת רישום הזרים בארץ. מכבי כבר רשמה 7 ומותר לרשום 8.
לדעתי לא קריטי, מה שאומר שאם יביאו שני שחקנים אחד מהם לא יוכל להרשם ולשחק בליגה
jol9 כתב:aribari24 כתב:קודי כתב:מעבר לכסף, סיבה נוספת בגללה לא יגיעו שני שחקנים היא מגבלת רישום הזרים בארץ. מכבי כבר רשמה 7 ומותר לרשום 8.
לדעתי לא קריטי, מה שאומר שאם יביאו שני שחקנים אחד מהם לא יוכל להרשם ולשחק בליגה
יובל צודק. שכחתי מזה בכלל.
זה לא יקרה. מכבי לא תביא שחקן שיישחק רק ביורוליג.
חנו'ש כתב:אני גם בעד לשחרר את תומאס ביחד עם מדלי.
הוא לא ממש תורם ולפעמים אפילו עושה נזק.
שחף כתב:אני עוד יכול להתחבר לטיעון הזה לגבי לאנדסברג ושרמדיני, אבל מדלי פותח בחמישייה בלא מעט משחקים, מקבל לא מעט דקות ופשוט לא פוגע. הוא נראה כמו גרסת לייט של לאמפה. קשה לי להאמין שאפשר למצוא לו עוד הזדמנויות. לגבי רוט, הוא בכל מקרה לא דלוונטי ליורוליג.
קודי כתב:חנו'ש כתב:אני גם בעד לשחרר את תומאס ביחד עם מדלי.
ואז מי יהיה המחליף של אליהו בעמדה 4? אם תומאס ישאר הוא לפחות יכול לתת לאליהו כמה דקות מנוחה.
מקובי כתב:שחף כתב:אני עוד יכול להתחבר לטיעון הזה לגבי לאנדסברג ושרמדיני, אבל מדלי פותח בחמישייה בלא מעט משחקים, מקבל לא מעט דקות ופשוט לא פוגע. הוא נראה כמו גרסת לייט של לאמפה. קשה לי להאמין שאפשר למצוא לו עוד הזדמנויות. לגבי רוט, הוא בכל מקרה לא דלוונטי ליורוליג.
עזוב אותך, הוא קיבל חמש דקות ויורד לספסל, זה לא נקרא לבנות ביטחון זה להרוג ביטחון אם אתה שואל אותי.
אז ברמת יורוליג אני מקבל את זה, אי אפשר להקריב משחקים בגללו אבל לדעתי צריך לתת לשחקנים את הבטחון לפחות בליגה הישראלית, לפני שמשחררים אותם.
הרי מדלי היה שחקן טוב בשנה שעברה בספרד, הוא התחיל את העונה במכבי לא רע (אמנם לא היה מחובר לקבוצה שזה טבעי אבל מצד שני לא היה עב"מ) אין סיכוי שזאת היכולת האמיתית שלו.
אני זוכר שאמרו עליו שהוא שחקן שיכול לשנות את המשחק מהספסל, אני באמת בדעה שצריך לתת לו את הבטחון בליגה הישראלית ואז לזרוק אותו מדי פעם ביורוליג כמחליף לראות מה הוא יכול לתת.
אם אתה מעיף את מדלי אתה שוב חוזר לקו קדמי שלא יודע ויכול לקלוע שלשות.
לגבי רוט- הוא שחקן הפיק אנד רול הכי טוב שלנו, במשחקי יורוליג שהוא כן קיבל הוא מצא יפה מאוד את תומאס לדאנקים (אחד מהם בעשיריית השבוע) אז נכון שהוא בעייתי מבחינה הגנתית, אבל הוא עדיף על שילוב של היקמן-לוגאן בקו האחורי ואני חושב שהוא צריך להיות המחליף של יוגב בדקות שהוא נח.
חנו'ש כתב:קודי כתב:חנו'ש כתב:אני גם בעד לשחרר את תומאס ביחד עם מדלי.
ואז מי יהיה המחליף של אליהו בעמדה 4? אם תומאס ישאר הוא לפחות יכול לתת לאליהו כמה דקות מנוחה.
גם ככה הוא כמעט לא משחק בעמדה הזו.
בלאט מעדיף הרבה פעמים אפילו את פניני ב-4 מאת תומאס.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־25 אורחים