שון ג'יימס

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: שון ג'יימס

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 01 דצמבר 2012, 22:42

חנו'ש כתב:
חביב אורנג'ד כתב:עונת פיני האחרונה היתה לפני קצת 3 שנים...

לא, זו לא היתה קבוצה פחות מוכשרת מהנוכחית.

בערך באותה רמה.
לפחות בעמדות 1,5 ו4 אנחנו זוכים היום לשידרוג.[/quote]
כי אוחיון לבדו יותר טוב מפרקינס וויז ביחד?? לא!
וג'יימס יותר טוב מפישר? :nono
אני יכולה להסכים רק לגבי אליהו....[/quote]
ג'יימס בפירוש טוב יותר מפישר, במיוחד מהפישר של עונתו האחרונה במכבי (עונת פיני האחרונה).
אוחיון בהחלט שחקן טוב יותר מוויניבסקי, האם הוא יותר טוב מפרקינס? אם כן, מפריקנס של היום הוא הרבה יותר טוב (אם כי זאת באמת לא חכמה) ומפרקינס של אז הוא כנראה פחות טוב, אבל יותר כשרוני.

rc4991 כתב:חביב,מעניין איך דיברת על אותם שחקנים כשהיו במכבי

כשהם היו במכבי?
לא כתבתי כאן לפני עונת פיני האחרונה, אבל במהלכה ביקרתי מאוד את הסגל ואת מי שהביא את אותם שחקנים (פיני גרשון), למרות שלזכותו יאמר שהוא הצליח להפיק את המיטב מחבורה מאוד בינונית ואפורה של שחקנים.

העונה גם קיבלנו קבוצה לא כשרונית במיוחד, אבל כמו שעולה מהפוסטים האחורנים, העובדה שאין למכבי שחקן שנחשב ל"כשרון-על", לא גוררת חוסר השגיות.
צריכים לזכור שבעונה בה במכבי שיחקו כשרונות כמו ארויו ה"תותח" ובראון ה"מנוסה/מוכח/ווינר", היתה העונה הגרועה ביותר של מכבי ב14 השנים האחרונות.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי חנו'ש » 01 דצמבר 2012, 22:57

חביב אורנג'ד כתב:ג'יימס בפירוש טוב יותר מפישר, במיוחד מהפישר של העונה האחרונה במכבי.
אוחיון בהחלט שחקן טוב יותר מוויניבסקי, האם הוא יותר טוב מפרקינס? אם כן, מפריקנס של היום הוא הרבה יותר טוב (אם כי זאת באמת לא חכמה) ומפרקינס של אז הוא כנראה פחות טוב, אבל יותר כשרוני.

מי מדבר על פרקינס של היום? מדברים על השחקנים של אז לעומת השחקנים של היום!
ותסלח לי אבל אני לא מסכימה איתך. לפישר היה את כל מה שיש לג'יימס כיום פלוס יכולת קליעה אדירה מחצי מרחק.
זה לא הופך את פישר לאיזה סנטר אדיר או משהו כזה, אבל כן יותר מוכשר מג'יימס.

חוץ מזה הקבוצה ההיא הגיעה להצלבה, כשהקבוצה הנוכחית תגיעה לשם, נדבר....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי rc4991 » 01 דצמבר 2012, 22:58

חביב אורנג'ד כתב:
חנו'ש כתב:
חביב אורנג'ד כתב:עונת פיני האחרונה היתה לפני קצת 3 שנים...

לא, זו לא היתה קבוצה פחות מוכשרת מהנוכחית.

בערך באותה רמה.
לפחות בעמדות 1,5 ו4 אנחנו זוכים היום לשידרוג.

כי אוחיון לבדו יותר טוב מפרקינס וויז ביחד?? לא!
וג'יימס יותר טוב מפישר? :nono
אני יכולה להסכים רק לגבי אליהו....[/quote]
ג'יימס בפירוש טוב יותר מפישר, במיוחד מהפישר של עונתו האחרונה במכבי (עונת פיני האחרונה).

rc4991 כתב:חביב,מעניין איך דיברת על אותם שחקנים כשהיו במכבי

כשהם היו במכבי?
לא כתבתי כאן לפני עונת פיני האחרונה, אבל במהלכה ביקרתי מאוד את הסגל ואת מי שהביא את אותם שחקנים (פיני גרשון), למרות שלזכותו יאמר שהוא הצליח להפיק את המיטב מחבורה מאוד בינונית ואפורה של שחקנים.

העונה גם קיבלנו קבוצה לא כשרונית במיוחד, אבל כמו שעולה מהפוסטים האחורנים, העובדה שאין למכבי שחקן שנחשב ל"כשרון-על", לא גוררת חוסר השגיות.
צריכים לזכור שבעונה בה במכבי שיחקו כשרונות כמו ארויו ה"תותח" ובראון ה"מנוסה/מוכח/ווינר", היתה העונה הגרועה ביותר של מכבי ב14 השנים האחרונות.[/quote]
אצל פני היו פה כמה שחקנים טובים כמו פרקינס ואידסון ושחקן על בדמות אנדרסון,בכלל היתה קבוצה טובה רק חבל שנפלנו עם לאמפה וויז
בכל מקרה אין ספק שהתקציב של אז היה גבוה יותר ואני בטוח שיכולנו להעמיד קבוצה טובה+ בתקציב של העונה ההיא אבל מאז התקציב רק יורד ללא הצדקה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 01 דצמבר 2012, 23:03

חנו'ש כתב:
חביב אורנג'ד כתב:ג'יימס בפירוש טוב יותר מפישר, במיוחד מהפישר של העונה האחרונה במכבי.

מי מדבר על פרקינס של היום? מדברים על השחקנים של אז לעומת השחקנים של היום!
ותסלח לי אבל אני לא מסכימה איתך. לפישר היה את כל מה שיש לג'יימס כיום פלוס יכולת קליעה אדירה מחצי מרחק.
זה לא הופך את פישר לאיזה סנטר אדיר או משהו כזה, אבל כן יותר מוכשר מג'יימס.

חוץ מזה הקבוצה ההיא הגיעה להצלבה, כשהקבוצה הנוכחית תגיעה לשם, נדבר....

פישר טוב יותר מג'יימס? ממש לא.
ג'יימס הוא לא רכיכה המפחדת ממגע ומעדיפה להתרכז בזריקות מבחוץ.
ג'יימס הוא שחקן הגנה אמיתי וזה מתבטא גם בהגנת אחד על אחד וגם בסיגרת הרחבה בעזרת יכולת חסימה מרשימה מאוד.
בהתקפה ג'יימס כנראה נחות מפישר (אם כי ממוצע הנקודות של ג'יימס כיום גבוה מזה של פישר בעונת פיני), אבל לג'יימס יש בכל זאת כמה תנועות עם הגב הסל (בניגוד לאפס תנועות אצל פישר) וכאמור, הוא לא מפחד ממגע ומשהייה באיזור הצבע.
צריכים לזכור שפישר בעונת פיני היה מאוד בינוני וגם מספריו היו פחות טובים מאילו של ג'יימס היום.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 01 דצמבר 2012, 23:13

rc4991 כתב:אצל פני היו פה כמה שחקנים טובים כמו פרקינס ואידסון ושחקן על בדמות אנדרסון,בכלל היתה קבוצה טובה רק חבל שנפלנו עם לאמפה וויז
בכל מקרה אין ספק שהתקציב של אז היה גבוה יותר ואני בטוח שיכולנו להעמיד קבוצה טובה+ בתקציב של העונה ההיא אבל מאז התקציב רק יורד ללא הצדקה

אצל פיני היתה קבוצה נוראית.
וויזניבסקי היה (וגם נשאר) רכז פח, המשחק לרוחב ולא נחן בראיית משחק. סטפון לאזמה היה נגר נוראי שבכלל הגיע לכאן בכדי להיות המחליף של ליאור אליהו (ואכן, זה די מביך להזכיר את השניים האילו באותו משפט), פישר היה הגבוה היחיד בסגל, שגם לו לא היה משחק גב עם הסל והוא היה מאוד רכרוכי ונמנע ממגע. אני בכלל לא מזכיר את לימונד שהיה הגארד הרביעי ברוטציה של אותה קבוצה.
בעמדה מס' 4, בפועל לא היה לנו אף שחקן שהוא 4 טבעי והשחקן היחד שהיה על העמדה הזו היה בלו, שגם הוא לא בדיוק 4.
למעשה, אותה קבוצה סבלה מאותן תחלאות שמוזכרות כאן העונה - מחסור במנהל משחק טוב ובסנטר אמיתי. מה שמעניין, זה שהיום החסרונות האילו מודגשים יותר, למרות שבעונת פיני האחרונה הם היו הרבה יותר משמעותיים.

אגב, אמרו שהקבוצה הזו העפילה לשלב ההצלבה, אם כך, צריכים להזכיר שהקבוצה הזו גם הפסידה אליפות בארץ (ועוד בהפסד כואב מאוד במשחק הגמר) והיתה רחוקה משחק אחד מהעפה כבר בשלב רבע גמר הליגה המקומית.
אז אנדרסון היה "שחקן-על" (ואני באמת לא מבין איך אפשר לומר דבר כזה על שחקן כ"כ מזיק)? כנראה שזה לא קידם אותנו יותר מדי...
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 01 דצמבר 2012, 23:25

אתה איש של מספרים לא?
פישר בשתי עונות במכבי- 11.5 נקודות ו6.5 ריבאונדים למשחק.
שון ג'יימס בעונה וקצת במכבי- 5.5 נקודות ו4 ריבאונדים למשחק.
( אם זה הוגן לזכור מפישר רק את העונה השנייה, זה הוגן להכניס לשקלול גם את העונה הראשונה של ג'יימס). ג'יימס גם ממש לא שומר אישי יותר טוב מפישר. שניהם שומרים רעים.

וויז בעונה היחידה שלו במכבי- 9 נקודות ו2.5 אסיסטים למשחק.
יוגב בעונה וקצת במכבי- 6 נקודות ו3 אסיסטים.
(וויז אכן לא היה מנהל משחק גדול, אבל מספיק להסתכל על איך מכבי נראית העונה, בשביל להבין שגם יוגב לא מנהל משחק גדול)

לאזמה "הנגר" במכבי- 6.5 נקודות ו4.5 ריבאונדים.
תומאס במכבי-6 נקודות ו4 ריבאונדים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 01 דצמבר 2012, 23:34

אין ספק שהמספרים משחקים לטובת הקבוצה הנוכחית.
ג'יימס של העונה עולה כמעט בכל פרמטר סטטסיתי על פישר של עונת פיני, לוגאן נותן הרבה יותר מפרקינס של אותה עונה, אליהו נותן יותר מבלו ותומאס+שרמדני נותנים הרבה יותר מלאזמה.
עם זאת, הנקודה היא לא רק המספרים, אלא פשוט שהקבוצה הזו יותר טובה. אולי אין לה כשרון אחד גדול (אם כי בעיניי אליהו הוא כשרוני יותר מכל החבורה של אותה עונה), אבל הכשרון שיש מתפזר על כמה שחקנים ולא מרוכז בשחקנים בודדים. כמו כן, לקבוצה הזו יש יותר עומק ויותר שחקנים על כל עמדה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 01 דצמבר 2012, 23:51

שלושת הגארדים המובילים מעונת פיני מובילים בכל פרמטר על שלושת הגארדים המובילים מהעונה. אנדרסון נתן יותר מהיקמן, וויז נתן יותר מיוגב והתרומה של פרקינס ולוגאן בערך שווה( אחד קולע קצת יותר והשני תורם הרבה יותר בכל אספקט אחר של המשחק).
לאזמה תרם יותר מתומאס. גם התקפית, ובעיקר הגנתית. להוסיף גם את שרמנדיני זה בערך כמו שאני אוסיף את ה2.3 נקודות של שארפ ולימונד למאזן של פרקינס, ואז גם בפרמטר הזה הוא יעלה על לוגאן.
אז נכון, בינתיים ג'יימס נראה יותר טוב מפישר של העונה הספציפית ההיא. בוא נראה איך הוא יראה כשנפגוש שחקנים קצת יותר רציניים מואסקז וקאסון.

כמה שהעונה ההיא הייתה נוראית, היא נגמרה בהצלבה. כרגע אנחנו בקושי מנצחים את שאלון בבית.

הקבוצה של היום לא מוכשרת יותר, וגם אם כן, זאת השאיפה? לבנות קבוצה מוכשרת יותר מזאת שהפסידה לפרטיזן ביורוליג ולגליל בליגה? הביקורת בעונה של פיני הייתה הרבה יותר נוקבת ממה שרואים פה העונה. זה אפילו גרם ליותר מדי אנשים לשכוח מה פיני עשה בשביל המועדון הזה בימים יפים יותר.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 02 דצמבר 2012, 05:50

אני לא מבין מה ההגיון להשוות סטט' של שחקנים ששיחקו בתקופות שונות בקבוצות שונות ונגד קבוצות שונות ?? באותה מידה אפשר לומר שפישר היום היה עושה 14 נק' למשחק ו10 ריב' בקבוצה הנוכחית...אבל אין לזה כל בסיס....
לגבי ג'יימס , אני חוזר על מה שאמרתי פה בעמוד הראשון , הוא סנטר מחליף שלישי או שני במקרה שיש סנטר ראשון דומיננטי . הנושא של השכר שלו הוא מאוד קריטי במצב כזה כי הוא לא מצדיק תשלום של מליון דולר ברוטו . ושוב זה מחזיר אותי לטעות של הקיץ עם טיוס....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי EulGam05 » 02 דצמבר 2012, 07:51

yzafrir כתב:לגבי ג'יימס , אני חוזר על מה שאמרתי פה בעמוד הראשון , הוא סנטר מחליף שלישי או שני במקרה שיש סנטר ראשון דומיננטי . הנושא של השכר שלו הוא מאוד קריטי במצב כזה כי הוא לא מצדיק תשלום של מליון דולר ברוטו . ושוב זה מחזיר אותי לטעות של הקיץ עם טיוס....

כן, אין ספק שהיינו נראים הרבה יותר טוב עם טיוס במקום ג'יימס... יש איזשהי סיבה שטיוס, שתלוי בגארדים לא פחות משרמדיני ותומאס, היה נראה יותר טוב מהם?

ג'יימס בינתיים במקום ה-14 ביורוליג בנק' מדד וכל זה רק ב-16 דקות משחק, מה שאומר שפר-דקה הוא מוביל את היורוליג בפער ניכר ו-2 מ-3 המשחקים הכי טובים שלו העונה היו מול סיינה ומאלאגה (השלישי מול שאלון) שכוללת את הסופרסטאר האדיר - קוסטה פרוביץ'. אם זה לא שווה מיליון ברוטו אז מה כן?
EulGam05

הודעהעל ידי yzafrir » 02 דצמבר 2012, 08:36

EulGam05 כתב:
yzafrir כתב:לגבי ג'יימס , אני חוזר על מה שאמרתי פה בעמוד הראשון , הוא סנטר מחליף שלישי או שני במקרה שיש סנטר ראשון דומיננטי . הנושא של השכר שלו הוא מאוד קריטי במצב כזה כי הוא לא מצדיק תשלום של מליון דולר ברוטו . ושוב זה מחזיר אותי לטעות של הקיץ עם טיוס....

כן, אין ספק שהיינו נראים הרבה יותר טוב עם טיוס במקום ג'יימס... יש איזשהי סיבה שטיוס, שתלוי בגארדים לא פחות משרמדיני ותומאס, היה נראה יותר טוב מהם?

ג'יימס בינתיים במקום ה-14 ביורוליג בנק' מדד וכל זה רק ב-16 דקות משחק, מה שאומר שפר-דקה הוא מוביל את היורוליג בפער ניכר ו-2 מ-3 המשחקים הכי טובים שלו העונה היו מול סיינה ומאלאגה (השלישי מול שאלון) שכוללת את הסופרסטאר האדיר - קוסטה פרוביץ'. אם זה לא שווה מיליון ברוטו אז מה כן?

לא היינו ניראים יותר טוב (והאמת לא בטוח שפחות טוב) אבל לפחות היינו משלמים פחות ומרוויחים שחקן ישראלי גם לליגה ....הכוונה שלי היא שלשנים הבאות היה עדיף את טיוס כסנטר שלישי ולא את ג'יימס . כשדיברו על טיוס עוד האמינו שיצלימו להשאיר את הנדרקיס ולהחתים את מאריץ' או ויויוקאס , ואז זה כן היה רלוונטי .
אתה צודק , ג'יימס עושה מספרים מדהימים יחסית לבית המאוד קשה שלנו העונה . באמת אפשר ללמוד שהוא סנטר מהשורה הראשונה באירופה וצריך להחתים אותו כסנטר ראשון .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי EulGam05 » 02 דצמבר 2012, 08:56

yzafrir כתב:
EulGam05 כתב:
.

אתה צודק , ג'יימס עושה מספרים מדהימים יחסית לבית המאוד קשה שלנו העונה . באמת אפשר ללמוד שהוא סנטר מהשורה הראשונה באירופה וצריך להחתים אותו כסנטר ראשון .

מישהו טען שהוא סנטר מהשורה הראשונה באירופה? או שמא לשיטתך רק סנטרים מהשורה הראשונה באירופה ראויים להרוויח מיליון דולר ברוטו? כפי שאמרתי, שתיים משלושת המשחקים הטובים ביותר שלו העונה היו דווקא מול 2 הקבוצות האיכותיות בבית שקיבלנו שכשלפחות לאחת מהן יש "את הקוו הקידמי הכי מרשים העונה פרט אולי לצסקא".
EulGam05

הודעהעל ידי MTA2311 » 02 דצמבר 2012, 09:58

EulGam05 כתב:
yzafrir כתב:
EulGam05 כתב:
.

מישהו טען שהוא סנטר מהשורה הראשונה באירופה? או שמא לשיטתך רק סנטרים מהשורה הראשונה באירופה ראויים להרוויח מיליון דולר ברוטו? כפי שאמרתי, שתיים משלושת המשחקים הטובים ביותר שלו העונה היו דווקא מול 2 הקבוצות האיכותיות בבית שקיבלנו שכשלפחות לאחת מהן יש "את הקוו הקידמי הכי מרשים העונה פרט אולי לצסקא".

מדהים לראות את הדברים שאנשים כתבו שם. כמעט כולם שם כבר החליטו שמדלי יותר טוב מבלו. לא נעים לי להגיד( ואולי כן), אבל אני פחות או יותר היחיד שצדק בהערכות שלו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 02 דצמבר 2012, 10:08

חביב אורנג'ד כתב:
אגב, אמרו שהקבוצה הזו העפילה לשלב ההצלבה, אם כך, צריכים להזכיר שהקבוצה הזו גם הפסידה אליפות בארץ (ועוד בהפסד כואב מאוד במשחק הגמר) והיתה רחוקה משחק אחד מהעפה כבר בשלב רבע גמר הליגה המקומית.

וואלה, איך שכחתי שהקבוצה הזו הפסידה במשחק אחד בודד את הגביע העלוב בארץ שבטעות מכונה כאן "אליפות"??
אני מבינה שניתן להסיק שלקבוצה הנוכחית יש חסינות מהפסד מקרי במשחק גמר אחד בודד העונה וזה לא יכול בשום אופן לקרות גם לה?? (כי היא הרי יותר מוכשרת...)
וכנראה שזה גם אומר שהקבוצה הנוכחית גם יותר מוכשרת מזו של שרף שהפסידה את ה"אליפות" ועוד כמה אלפי משחקים בליגה העלובה שלנו??
ללא ספק טיעון מנצח לגבי רמת הכישרון....
נערך לאחרונה על ידי חנו'ש בתאריך 02 דצמבר 2012, 10:16, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חנו'ש » 02 דצמבר 2012, 10:15

צפריר, שוב אתה עושה את חישובי השכר האלה??
אתה הרי יודע טוב מאוד שבמכבי עובדים עם הגיון קצת שונה משלנו האנשים הפשוטים.
כסף שנחסך על שחקן אחד לא הולך בהכרח על שחקן אחר.

אתה כל הזמן טוען שהיה עדיף לחסוך את הכסף על לאנגפורד ולשלם שליש על לוגאן, אבל מה עשינו בזה? מה עזר החיסכון הזה? או החיסכון על הנדריקס? או על איידסון לפני שנה וחצי?
לא ראיתי שהביאו במקום שחקנים אחרים באמת טובים בעמדות האחרות.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 02 דצמבר 2012, 10:23

yzafrir כתב:
EulGam05 כתב:

לא היינו ניראים יותר טוב (והאמת לא בטוח שפחות טוב) אבל לפחות היינו משלמים פחות ומרוויחים שחקן ישראלי גם לליגה ....הכוונה שלי היא שלשנים הבאות היה עדיף את טיוס כסנטר שלישי ולא את ג'יימס . כשדיברו על טיוס עוד האמינו שיצלימו להשאיר את הנדרקיס ולהחתים את מאריץ' או ויויוקאס , ואז זה כן היה רלוונטי .

צפריר, אתה צודק בהכל, אבל דבר אחד מחרפן אותי וזה ההתייחסות שלך לג'יימס כסנטר שלישי...
הוא לכל הפחות סנטר שני, וגם זה רק אם יגיע לכאן שחקן באמת טוב לעמדה 5.

פשוט תפסיק לכתוב את הרצף "ג'יימס" ו"סנטר שלישי" באותו משפט, ותראה איך הסכומים הופכים להיות הגיוניים יותר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 02 דצמבר 2012, 10:44

חביב אורנג'ד כתב:אין ספק שהמספרים משחקים לטובת הקבוצה הנוכחית.
ג'יימס של העונה עולה כמעט בכל פרמטר סטטסיתי על פישר של עונת פיני, לוגאן נותן הרבה יותר מפרקינס של אותה עונה, אליהו נותן יותר מבלו ותומאס+שרמדני נותנים הרבה יותר מלאזמה.
עם זאת, הנקודה היא לא רק המספרים, אלא פשוט שהקבוצה הזו יותר טובה. אולי אין לה כשרון אחד גדול (אם כי בעיניי אליהו הוא כשרוני יותר מכל החבורה של אותה עונה), אבל הכשרון שיש מתפזר על כמה שחקנים ולא מרוכז בשחקנים בודדים. כמו כן, לקבוצה הזו יש יותר עומק ויותר שחקנים על כל עמדה.

גם אם נניח ואתה צודק, והקבוצה הזאת היא באמת משהו מיוחד שאנחנו פשוט לא מצליחים לראות, אתה חייב להסכים עם זה שמועדון כמו מכבי צריך להתנהל קצת יותר
בצורה מקצוענית, בכל מה שקשור בבניית קבוצה.

רק בשנתיים האחרונות קיבלנו מספיק סאגות לעשור שלם בשביל קבוצה אחרת.

נכון, מכבי לא מועדון עשיר והציפיות שלו הן כן כמו של מועדון עשיר.
אבל במקום להפוך את האמירה הנ"ל להגיונית, ע"י ביצוע של התאמות כלשהן (או התאמות בציפיות, או התאמות באופן בניית הקבוצה, או שילוב כלשהו אחר), ההנהלה לוקחת
את כל העסק והופכת אותו לעוד יותר אבסורד.
היא מביאה המון שחקנים חדשים, מהמרת כמעט בכל עמדה ועמדה, שמה הרבה כסף דווקא איפה שלא צריך, וכו' (ובלאט לא נקי כמובן).

זה שהיה בלגאן גם בעונת פיני, לא הופך את המצב לתקין, כי ארגון טוב צריך ללמוד ולהפיק לקחים, ולהשתפר, ולא ללכת אחורה, או לדרוך במקום.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 02 דצמבר 2012, 11:13

יוני אני מצטער . אתה צודק, השנה ג'יימס שידרג את עצמו והוא סנטר 2.5 . בכל זאת אם אתה אומר שהוא סנטר שני לסנטר טוב בעמדה 5 אז הוא יוכל לשחק כסנטר שני . אבל אם רמת הסנטר הראשון תיהיה קצת יותר טובה ממנו אז אני מעדיף שיביאו עוד אחד שהוא קצת יותר טוב ממנו והוא יהיה השלישי . אם הוא היה סנטר שלישי אחרי הנדריקס אז הוא לא יכול להפוך להיות סנטר ראשון . ואגב לדעתי פישר היה טוב ממנו בהרבה ואני בספק אם ג'יימס ישדרג את עצמו לחוזה כמו שפיר קיבל בריאל אחרי מכבי...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yzafrir » 02 דצמבר 2012, 11:20

EulGam05 כתב:
yzafrir כתב:
EulGam05 כתב:
.

את המשחק הכי טוב שלו הוא עשה נגד סיינה שלה בהחלט אין קוו קידמי מרשים ועכשיו הוא מרשים הרבה פחות עם שחרור קאסון . נגד מלאגה הוא היה חלש מאוד במשחק הראשון ובמשחק השני הוא היה יותר טוב אבל קלע את רוב הנק' שלו מהקוו . הדבר היחיד שג'יימס טוב בו זה בעיקר בריבאונד וחסימות . אבל בהגנה אחד על אחד הוא פשוט חלש .
וכן , אני עדיין חושב שלמאלאגה יש את אחד הקווים הקידמיים המרשימים ביורוליג וכנראה גם המפוספסים . ואסקז , זוריץ' , פרוביץ' , גיסט זה קוו קידמי שיכל לעשות הרבה יותר אצל מאמן אחר והוא לבטח יותר טוב משלנו .... אגב, לא ראיתי אותך אז מגיב לזה , כנראה שהסכמת בזמנו...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי EulGam05 » 02 דצמבר 2012, 11:52

yzafrir כתב:
EulGam05 כתב:
yzafrir כתב:
EulGam05 כתב:
.

את המשחק הכי טוב שלו הוא עשה נגד סיינה שלה בהחלט אין קוו קידמי מרשים ועכשיו הוא מרשים הרבה פחות עם שחרור קאסון . נגד מלאגה הוא היה חלש מאוד במשחק הראשון ובמשחק השני הוא היה יותר טוב אבל קלע את רוב הנק' שלו מהקוו . הדבר היחיד שג'יימס טוב בו זה בעיקר בריבאונד וחסימות . אבל בהגנה אחד על אחד הוא פשוט חלש .
וכן , אני עדיין חושב שלמאלאגה יש את אחד הקווים הקידמיים המרשימים ביורוליג וכנראה גם המפוספסים . ואסקז , זוריץ' , פרוביץ' , גיסט זה קוו קידמי שיכל לעשות הרבה יותר אצל מאמן אחר והוא לבטח יותר טוב משלנו .... אגב, לא ראיתי אותך אז מגיב לזה , כנראה שהסכמת בזמנו...

אז רגע, אם קולעים את הנק' מהקו זה כבר לא נחשב? לסחוט עבירות ולהגיע לקו זה לא חלק ממשחק הכדורסל?

בקשר לסיפא, ההנחה שלך לא נכונה, עצם העובדה שלא הגבתי לא אומרת שהסכמתי. אתה יודע, חלק מאיתנו מעדיפים לחכות ולראות איך הדברים נראים במציאות לפני שהם קובעים משהו לצד זה או אחר. להגיד בספטמבר, כשהקבוצה עוד לא שיחקה משחק רשמי יחד שיש לה קו קדמי מרשים או לחילופין קו קדמי מזעזע זה לא להתבסס על שום דבר, הרי בעצמך טענת כבר באשכול זה שאין היגיון ב-"להשוות סטט' של שחקנים ששיחקו בתקופות שונות בקבוצות שונות ונגד קבוצות שונות".
EulGam05

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־12 אורחים