MTA2311 כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:אין לי כוח לחזור ולבדוק כמה אנישם פה קראו להדחה מהסגל, אבל לא חושב שזה מייצג פה את דעת הרוב. לא חושב שלצפות שהקפטן שלנו יהיה בן אדם עם ערכים אחרים. זה לא ממש ניפוח של העניין
ובגלל זה אני בעד הענשה אבל לא צריך להגזים
אגב,אני לא ממש מייחס חשיבות ל"תואר" קפטן,כאילו מה זה אומר כבר
בשנים האחרונות הקפטנים היו בורשטיין הנפלד ודרק. כנראה שהתואר הזה כן מסמל משהו.
תגדיר ענישה הולמת למעשה כזה.
אני חושב שבכלל המצאת תואר הקפטן היא שטות גדולה אבל אם כבר יש כזה אז כדאי להביא אותו לשחקן "מיוחד" ומזוהה עם המועדון
יש כמה דרכים שאפשר להעניש את פניני כמו קנס,השעיה,התנצלות פומבית ועבודות שירות.אפשר להעניש אותו בחלק מהם או אפילו בכולם אבל לא צריך ללכת יותר מדי רחוק
אתה קצת סותר את עצמך. מצד אחד אתה לא רואה חשיבות גדולה בתואר הקפטן, ומצד שני אתה חושב שזה עונש חמור מדי.
זה בגלל שאני חושב שלקחת משחקן פתאום את תואר הקפטן זה יותר מדי,בהחלט הייתי מסכים אם הוא היה מועמד לתואר והמקרה הזה היה פוסל אותו אבל אני לא חושב שצריכים באמצע העונה להחליף קפטן
העונש עצמו לא חשוב כמו ההכרה וההכרזה הפומבית שמדובר במשהו חמור, כי הרי זה מה ששמעון אומר לנו כבר עשור - שהשירים וההסתה נגדו הם חמורים לא?
ובגלל זה אנחנו נעניש את פניני בזמן שבהפועל לא עושים כלום נגד האוהדים שלהם שמתנהגים ככה דרך קבע