חנו'ש כתב:toja27 כתב:אני לא מחליט בשבילו שום דבר.הוא עושה את ההחלטות שלו גם ככה והביקורת שלי כלפי התנהגות כמו זאת מעניינת אותו כקליפת שום.אני כן אומר לך ששחקן גדול באמת היה מחליט אחרת.שחקן גדול היה מצעיד את המועדון שאותו מסתבר אהב,מועדון עם שאיפות, לפיינל-פור.אני אומר לך גם ששחקן גדול הוא שחקן שהמניע הכלכלי הוא לא הדבר העיקרי, אלא הנצחון. הוא לקח את ההחלטה שלו וגם ריצ'ארד הנדריקס,לי זה אומר הרבה.
ולמה החלטת שמילאנו לא שואפת לפיינל פור?
אתה חושב שהם משקיעים הון תועפות שם ומנסים להחתים שחקנים טובים בשביל הכיף? לפי ההשקעה והמעשים שלהם (שיותר חשובים מדיבורים) זה נראה שהם יותר שואפים לשם ממכבי (גם אם לרוב זה לא ממש הולך להם....)
בכלל,מכבי לא עשתה ללאנג' שום טובה כשהיא החתימה אותו לפני שנה.
להזכירך שמכבי חיפשה בנירות גארד נוסף אחרי שמשום מה היא לא הצליחה כל הקיץ למצוא משהו כזה, ולאנג' נפל לה משמים, כך שהחוזה היה אינטרס לטובת 2 הצדדים ואף אחד לא עשה לאף אחד טובות.
לאנג' היה בקיץ שחקן חופשי שקיבל הצעה אדירה מקבוצת יורוליג בכירה והחליט לנסות לעבור אליהם ואולי להוביל אותם לפיינל פור, מה רע במה שהוא עשה?
(לי יותר מפריע ששחקן מוכן להקריב את טובת בקריירה שלו בשביל יותר כסף (כמו שאוחיון חשב ללכת לקבוצה עלובה בחור שאף אחד לא שמע עליו על פני קבוצת יורוליג בכירה).
ואגב, את טוען שאתה מעריך את איידסון, פארגו ופרקינס, תזכיר לי מה הם עשו בשביל מכבי??
הראשון גם כן העדיף חוזה עתק בקבוצה אחרת אחרי שמכבי הלכו המון לקראתו והציעו לו הרבה מעל למה שהם לרוב מציעים.
השני בכלל הפר חוזה ונכנס למאבק משפטי ארוך עם מכבי ופגע בה בצורה די קשה.
והשלישי, למרות הטיפול המסור של מכבי בו אחרי הפציעה, בא בדרישות די גבוהות ולא ראויות ממכבי בקיץ האחרון כשכבר חשבו להחזיר אותו.
עכשיו שתבין, אין לי בעיה איתם ועם מה שעשו (אולי חוץ מפארגו שבאמת עשה מעשה לא ראוי).
אין לי ציפיות גבוהות מזרים שבאים לפה, הציפיות שלי הם יותר מההנהלה ולא מהשחקנים, שהם רק שכירים ולא נועדו ולא מחפשים גם להפוך לסמלים או משהו בסגנון (ושחקנים כמו פארקר וויציץ' זה משהו של פעם בדור שלא קיים יותר בימינו).
אפילו מהישראלים כבר אין לי ציפיות....
להמשיך לצפות לאיזה פארקר או וויציץ' זה לקבור את הראש בקיר.
לחלום על שחקנים שגם יהיו מוכשרים, גם לוחמניים ווינרים, גם נאמנים למועדון ולסמל, גם בעלי אופי נוח, גם יציבות, גם שלמות בכל תחומי המשחק וגם שיסכימו לשקל וחצי שפדרמן מוכן לשלם?
צר לי, אבל זה לחיות בסרט....