סנטר חדש? פלאניניץ' מועמד להגיע על חשבון שרמאדיני

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי עשויה להביא גבוה בינואר, מדלי עלול לשלם את המחיר

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 דצמבר 2012, 21:33

toja27 כתב:
yzafrir כתב:אריאל מקדונאלד אמר משפט שאני בחיים לא אשכח לו . מה אפשר לעשות במליון דולר שאי אפשר לעשות ב700K .... שחקן שבאמת חשוב לו ההצלחה המקצועית וההנאה מהמשחק והמקום שהוא חיי בו היה מוכן לוותר לפחות לעונה אחת , מה גם שהם צעירים יחסית ולא כמו איידסון לדוגמא ובמקרה של לאנגפורד שהגיע מחוזים גבוהים בהרבה כך שהוא לא חייב ישר לרדוף אחרי החוזה הבא בשביל סכום גדול...

מה שהסברתי בפוסטים ארוכים, סיכמת בקצרה בצורה יפה.ואריאל מקדונלד עוד יותר בקצרה.

כמה זה קל ונחמד להיות ערכיים כשמדובר בפרנסה של מישהו אחר. אני רוצה לראות אותך מוותר על על חוזה גדול משמעותית בשביל להישאר במקום עבודה שהגעת אליו רק לפני כמה חודשים. אני בטוח שהומלס היה אומר לך "מה אפשר לעשות ב15000 שאי אפשר לעשות ב8000".
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי toja27 » 05 דצמבר 2012, 21:44

jol9 כתב:
toja27 כתב:
MTA2311 כתב:אני לא מבין איך אפשר לצפות לנאמנות מלנגפורד, שהיה פה פחות מעונה, כשיוגב( שחקן ישראלי, שקיבל קרדיט מטורף מבלאט), עשה את מה שעשה בקיץ. חשבתי שמיצינו את עניין הציפיות לנאמנות משחקנים כבר מזמן.
מכבי של היום זה לא מכבי של פעם, והשחקנים מרגישים את זה. כבר אין את מוני שיקום ב2 בלילה כי ילד של אחד השחקנים חולה. הפדרמנים הפכו את מכבי לעסק נטו, ובעסקים, הכסף מדבר, ואין מקום לסנטימנטים.
שחקן כמו לנגפורד לא יגיע לפה בזמן הקרוב, ורק בפוקס מטורף הוא הגיע לפה שנה שעברה. שחקנים בסדר גודל הזה כבר מזמן לא מעניינים את מכבי.

שמע, אני לא יודע מה היה בליבו של אוחיון באותו זמן. הניחוש שלי הוא שהוא הרגיש מקופח ושההתנהלות של מכבי לא הייתה הוגנת כלפיו.לפעמים התחושה הזאת יכולה לגרום לך לעשות מעשים נחרצים.אני באמת מאמין שהוא לא עשה את כל זה בגלל חמדנות אלא בגלל הרגשת חוסר הצדק שהוא הרגיש.אני באופן אישי לא מסכים איתו אבל אני יכול להבין מאיפה הוא בא.
אצל לנגפורד המצב היה שונה, מכבי הציעו לו סכום גבוה יחסית לסכומים שהיא מציעה. היא הראתה נכונות שהשחקן חשוב לה. בסופו של דבר הם נתנו לו הצעה של 1.1 מיליון. מה בן אדם צריך יותר מ1.1 מיליון לעונה, אני באמת לא מבין את זה.מה הוא לא יכול לקנות בית יפה במחיר כזה? ורכב ועוד וכל זה לעונה אחת.הוא שיחק לפני והוא ישחק גם אחרי הבן אדם מיליונר. כמה מיליונים של דולרים זה מספיק? עוד הפעם זה עניין אישי אבל בשבילי זה חמדנות.דיברתי על לאנגפורד כי כולנו מסכימים שהוא שחקן מוכשר, אבל מנקודת מבטי הכשרון שלו גדול מרוח הווינריות שלו.ולצערי יש עוד הרבה כמוהו.
אני מסכים איתך לגבי מה שאמרת לגבי מכבי. לצערי אין את הרוח של המועדון כמו שהיה פעם. אבל מספיק שחקן אחד כדי לשבור את המעגל הזה.אם הוא היה מסכים להצעה שלהם(ומבחינת מכבי זה באמת סכום גדול) אז בהחלטה שלו הוא היה שובר את רוח "אני משחק איפה שמציעים לי יותר" ואז הוא היה יוצא ענק. לא רק שחקן גדול אלא גם בן אדם גדול. אם הוא והנדריקס היו נשארים ברוח של "we have unfinished business here " והיו בונים המשכיות, איזה גדולים הם היו יוצאים.
דרך אגב אם אני לא טועה וויצ'יץ' ופארקר היו סוג של שחקנים שויתרו על כסף בשביל להישאר במכבי. אלה היו שחקנים גדולים גם ברוח.

אולי נגיד את זה גם ללברון ג'יימס, שיוותר על השכר שלו, ויישחק בשביל שכר מינימום, הרי יש לו מספיק כסף לא?
ואולי פעם הבאה שיבוא איזה אומן מחו"ל נבקש ממנו שיופיע בהתנדבות, כי גם הוא מן הסתם מליונר...

באמת שאני מתקשה להבין את הגישה הסוציאליסטית הארכאית הזאת.

ד"א אותם ווייצ'יץ', פארקר, שאראס ובאסטון גם שיחקו לא בחינם. ואפילו רחוק מזה.
כל אחד מהם השתכר במכבי יותר ממה שמשתכר בה השחקן הכי יקר היום (בנטו).

למה לא שישחק בשכר מינימום. הוא יכול גם לשחק בחינם כל החיים אם הוא רוצה ועדיין ישארו מיליונים לו ולילדים שלו. אבל אם אין לו סיבה טובה לעשות את זה אז למה שיוותר על כסף?
בוא נביא מצב תיאורטי שכשלברון שיחק בקליבלנד והוא רצה לעבור למיאמי כדי שיהיה לו סיכוי לקחת אליפות אז הוא היה צריך לוותר על סכום כסף מסוים כי הנהלת מיאמי אמרה לו שצריכים לקצץ במשכורת שלך כדי שיהיה לנו מספיק כסף לכוכבים האחרים(בוש,וויד). אומרים לו שמע במקום ה20 מיליון לעונה שאתה יכול להרוויח במקום אחר נוכל לשלם לך "רק" 12 מיליון, אבל אל תשכח שכאן יש לך סיכוי גבוה לזכות באליפות שאתה כל כך מייחל לה. לברון יכול להסכים או לסרב. אבל רק בחירה באחד מהם תביא לאליפות.
אף אחד לא דיבר על לשחק בחינם. אבל ממה שהבנתי הם כן ויתרו על כסף באחת ההזדמנויות כדי לשחק במכבי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 05 דצמבר 2012, 22:01

rc4991 כתב:
סליחה לא הבנתי אותך בהתחלה,הייתי בטוח שכתבת איבודים ולא חסרונות. שמע זה באמת עניין של פרספקטיבה. אני לא יכול לשכנע אותך ששחקן אחד היה חשוב יותר על חשבון השני, אני גם לא בטוח שזה דבר נכון לעשות כי לכולם היה חלק בעונה הטובה ההיא. מהזווית שלי הם היו השלישייה החשובה.שוב אני לא רוצה להוריד מערכו של סופו באותה עונה, אבל אני מאמין שהם היו הבסיס המרכזי להצלחה.הבעיה הגדולה שלי עם סופו זה שהוא נתן את ההרגשה שזה לא מישהו שאתה יכול לבנות עליו. מה גם בוא נזכור שסופו לא משחק במכבי לא בגלל העונה ההיא, אלא בגלל העונה שאחרי שהבעיות שדיברתי עליהן באו לידי ביטוי ביתר שאת.
אם כבר דיברת על פרקינס ואיידסון. אז אתה צודק שפרקינס לא היה קלעי גדול(למרות שלא רע מאוד כמו שתיארת אותו), וגם לא מנהל משחק גדול אבל הוא הביא למכבי אלמנט של קשיחות ברמות מטורפות.הוא היה ריבאונדר מצויין,חודר טוב, שחקן הגנה ענק והוא נתן מעצמו הכל על המגרש.בשבילי הוא היה שחקן ענק. לגבי איידסון בוא לא נשנן מנטרות במיוחד כשהן לא נכונות.להגיד על שחקן שקלע בחצי גמר על ריאל מדריד 19 נק'( הכי הרבה בקבוצה) מעל 50% מכל הטווחים,לקח 8 ריבאונדים(הכי הרבה בקבוצה),חטף 6 חטיפות!(הכי הרבה בקבוצה) ו2 אסיסטים במדד ענק של 33 ואז בגמר נגד פאו' קלע 17 נק' (הכי הרבה בקבוצה) ולקח 7 ריבואנדים(הכי הרבה בקבוצה) כשחקן אנמי שמפחד לזרוק זה אבסורד וחטא לאמת. שחקן הגנה מצוין ומנהל משחק טוב.זה שחקן נהדר.

1.נו באמת,סופו לא שחקן שאפשר לבנות עליו?
כמעט כל ההתקפה העומדת של מכבי התבססה עליו ויכולת לראות את השינוי המהותי בהתקפה של מכבי כשסופו משחק או לא
2.כמו שאתה אומר שלפרקינס יש יתרונות(ואני מסכים לגמרי)אז גם לסופו יש יתרונות שמכסים את החסרונות ואצלו גם היתרונות יותר משמעותיים משל פרקינס
3.אפשר לחשוב,אידסון נתן שני משחקים טובים בסוף העונה.אתה לא יכול לבסס כלום על סמך שני המשחקים האלה בטח לאור הנתונים הבאים:
בשלב הבתים הוא קלע 10.7 נקודות למשחק,בטופ 16 7.7 ובהצלבה 6.3,יש יותר אנמי מזה???
אני מדבר איתך על שחקן שהייתי מתלהב כשהיה זורק זריקה פנויה לגמרי גם אם הוא החטיא רק בגלל שהוא העז לזרוק,יש יותר פחדן מזה???

תזכור למה התחלנו לדבר על סופו בכלל. אמרתי דבר אחד והוא ש " סופו לא היה הסיבה העיקרית שבגללה הגענו לגמר"( במקור זה היה בגלל שהזכרת את סופו כאל שחקן שאפשר להביא לכאן ואני אמרתי לא). לא אמרתי שלסופו אין יתרונות ולא אמרתי שהוא לא תרם, אמרתי שלדעתי לסופו יש הרבה חסרונות והשלישייה פרקינס-פארגו-איידסון הם הסיבה העיקרית אך גם לא היחידה שהגענו לגמר.אמרתי לך גם שאני לא יכול לשכנע אותך שזה נכון כי פשוט אנו רואים את הדברים אחרת. באופן כללי לדעתי החסרונות של סופו הם פשוט רבים כל כך שאני לא יודע אם היתרונות עולים על החסרונות. במקרה של איידסון-פארגו-פרקינס אני מאמין היתרונות שלהם גדולים על החסרונות, לפחות באותה עונה.
לא אהבתי את העובדה שכשאמרתי לך "רק לא סופו" כולם קמו(כולל אתה) ואמרו " מה? איך? היינו חולמים שיהיה לנו את סופו עכשיו וכהנה" נוצר הרושם ששכחתם שסופו הוא שחקן עם לא מעט בעיות, וכל זה כפי שאמרתי בהשפעת חוסר השביעות שלכם מהשחקנים של העונה הנוכחית.
אני באמת רוצה לסגור את העניין הזה, כי הייתה לי חיבה אליו וחשבתי שהוא שחקן עם לב גדול. אני מאחל לו הצלחה רבה בפנאתיינקוס ובהמשך החיים.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי rc4991 » 05 דצמבר 2012, 22:14

toja27 כתב:
rc4991 כתב:
סליחה לא הבנתי אותך בהתחלה,הייתי בטוח שכתבת איבודים ולא חסרונות. שמע זה באמת עניין של פרספקטיבה. אני לא יכול לשכנע אותך ששחקן אחד היה חשוב יותר על חשבון השני, אני גם לא בטוח שזה דבר נכון לעשות כי לכולם היה חלק בעונה הטובה ההיא. מהזווית שלי הם היו השלישייה החשובה.שוב אני לא רוצה להוריד מערכו של סופו באותה עונה, אבל אני מאמין שהם היו הבסיס המרכזי להצלחה.הבעיה הגדולה שלי עם סופו זה שהוא נתן את ההרגשה שזה לא מישהו שאתה יכול לבנות עליו. מה גם בוא נזכור שסופו לא משחק במכבי לא בגלל העונה ההיא, אלא בגלל העונה שאחרי שהבעיות שדיברתי עליהן באו לידי ביטוי ביתר שאת.
אם כבר דיברת על פרקינס ואיידסון. אז אתה צודק שפרקינס לא היה קלעי גדול(למרות שלא רע מאוד כמו שתיארת אותו), וגם לא מנהל משחק גדול אבל הוא הביא למכבי אלמנט של קשיחות ברמות מטורפות.הוא היה ריבאונדר מצויין,חודר טוב, שחקן הגנה ענק והוא נתן מעצמו הכל על המגרש.בשבילי הוא היה שחקן ענק. לגבי איידסון בוא לא נשנן מנטרות במיוחד כשהן לא נכונות.להגיד על שחקן שקלע בחצי גמר על ריאל מדריד 19 נק'( הכי הרבה בקבוצה) מעל 50% מכל הטווחים,לקח 8 ריבאונדים(הכי הרבה בקבוצה),חטף 6 חטיפות!(הכי הרבה בקבוצה) ו2 אסיסטים במדד ענק של 33 ואז בגמר נגד פאו' קלע 17 נק' (הכי הרבה בקבוצה) ולקח 7 ריבואנדים(הכי הרבה בקבוצה) כשחקן אנמי שמפחד לזרוק זה אבסורד וחטא לאמת. שחקן הגנה מצוין ומנהל משחק טוב.זה שחקן נהדר.

כמעט כל ההתקפה העומדת של מכבי התבססה עליו ויכולת לראות את השינוי המהותי בהתקפה של מכבי כשסופו משחק או לא
2.כמו שאתה אומר שלפרקינס יש יתרונות(ואני מסכים לגמרי)אז גם לסופו יש יתרונות שמכסים את החסרונות ואצלו גם היתרונות יותר משמעותיים משל פרקינס
3.אפשר לחשוב,אידסון נתן שני משחקים טובים בסוף העונה.אתה לא יכול לבסס כלום על סמך שני המשחקים האלה בטח לאור הנתונים הבאים:
בשלב הבתים הוא קלע 10.7 נקודות למשחק,בטופ 16 7.7 ובהצלבה 6.3,יש יותר אנמי מזה???
אני מדבר איתך על שחקן שהייתי מתלהב כשהיה זורק זריקה פנויה לגמרי גם אם הוא החטיא רק בגלל שהוא העז לזרוק,יש יותר פחדן מזה???

תזכור למה התחלנו לדבר על סופו בכלל. אמרתי דבר אחד והוא ש " סופו לא היה הסיבה העיקרית שבגללה הגענו לגמר"( במקור זה היה בגלל שהזכרת את סופו כאל שחקן שאפשר להביא לכאן ואני אמרתי לא). לא אמרתי שלסופו אין יתרונות ולא אמרתי שהוא לא תרם, אמרתי שלדעתי לסופו יש הרבה חסרונות והשלישייה פרקינס-פארגו-איידסון הם הסיבה העיקרית אך גם לא היחידה שהגענו לגמר.אמרתי לך גם שאני לא יכול לשכנע אותך שזה נכון כי פשוט אנו רואים את הדברים אחרת. באופן כללי לדעתי החסרונות של סופו הם פשוט רבים כל כך שאני לא יודע אם היתרונות עולים על החסרונות. במקרה של איידסון-פארגו-פרקינס אני מאמין היתרונות שלהם גדולים על החסרונות, לפחות באותה עונה.
לא אהבתי את העובדה שכשאמרתי לך "רק לא סופו" כולם קמו(כולל אתה) ואמרו " מה? איך? היינו חולמים שיהיה לנו את סופו עכשיו וכהנה" נוצר הרושם ששכחתם שסופו הוא שחקן עם לא מעט בעיות, וכל זה כפי שאמרתי בהשפעת חוסר השביעות שלכם מהשחקנים של העונה הנוכחית.
אני באמת רוצה לסגור את העניין הזה, כי הייתה לי חיבה אליו וחשבתי שהוא שחקן עם לב גדול. אני מאחל לו הצלחה רבה בפנאתיינקוס ובהמשך החיים.

הויכוח הזה כבר נהיה מיותר.נסכים שלא להסכים :bigsmile3
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 05 דצמבר 2012, 23:06

חנו'ש כתב:
toja27 כתב:אני לא מחליט בשבילו שום דבר.הוא עושה את ההחלטות שלו גם ככה והביקורת שלי כלפי התנהגות כמו זאת מעניינת אותו כקליפת שום.אני כן אומר לך ששחקן גדול באמת היה מחליט אחרת.שחקן גדול היה מצעיד את המועדון שאותו מסתבר אהב,מועדון עם שאיפות, לפיינל-פור.אני אומר לך גם ששחקן גדול הוא שחקן שהמניע הכלכלי הוא לא הדבר העיקרי, אלא הנצחון. הוא לקח את ההחלטה שלו וגם ריצ'ארד הנדריקס,לי זה אומר הרבה.

ולמה החלטת שמילאנו לא שואפת לפיינל פור?
אתה חושב שהם משקיעים הון תועפות שם ומנסים להחתים שחקנים טובים בשביל הכיף? לפי ההשקעה והמעשים שלהם (שיותר חשובים מדיבורים) זה נראה שהם יותר שואפים לשם ממכבי (גם אם לרוב זה לא ממש הולך להם....)
בכלל,מכבי לא עשתה ללאנג' שום טובה כשהיא החתימה אותו לפני שנה.
להזכירך שמכבי חיפשה בנירות גארד נוסף אחרי שמשום מה היא לא הצליחה כל הקיץ למצוא משהו כזה, ולאנג' נפל לה משמים, כך שהחוזה היה אינטרס לטובת 2 הצדדים ואף אחד לא עשה לאף אחד טובות.
לאנג' היה בקיץ שחקן חופשי שקיבל הצעה אדירה מקבוצת יורוליג בכירה והחליט לנסות לעבור אליהם ואולי להוביל אותם לפיינל פור, מה רע במה שהוא עשה?
(לי יותר מפריע ששחקן מוכן להקריב את טובת בקריירה שלו בשביל יותר כסף (כמו שאוחיון חשב ללכת לקבוצה עלובה בחור שאף אחד לא שמע עליו על פני קבוצת יורוליג בכירה).
ואגב, את טוען שאתה מעריך את איידסון, פארגו ופרקינס, תזכיר לי מה הם עשו בשביל מכבי??
הראשון גם כן העדיף חוזה עתק בקבוצה אחרת אחרי שמכבי הלכו המון לקראתו והציעו לו הרבה מעל למה שהם לרוב מציעים.
השני בכלל הפר חוזה ונכנס למאבק משפטי ארוך עם מכבי ופגע בה בצורה די קשה.
והשלישי, למרות הטיפול המסור של מכבי בו אחרי הפציעה, בא בדרישות די גבוהות ולא ראויות ממכבי בקיץ האחרון כשכבר חשבו להחזיר אותו.

עכשיו שתבין, אין לי בעיה איתם ועם מה שעשו (אולי חוץ מפארגו שבאמת עשה מעשה לא ראוי).
אין לי ציפיות גבוהות מזרים שבאים לפה, הציפיות שלי הם יותר מההנהלה ולא מהשחקנים, שהם רק שכירים ולא נועדו ולא מחפשים גם להפוך לסמלים או משהו בסגנון (ושחקנים כמו פארקר וויציץ' זה משהו של פעם בדור שלא קיים יותר בימינו).
אפילו מהישראלים כבר אין לי ציפיות....
להמשיך לצפות לאיזה פארקר או וויציץ' זה לקבור את הראש בקיר.
לחלום על שחקנים שגם יהיו מוכשרים, גם לוחמניים ווינרים, גם נאמנים למועדון ולסמל, גם בעלי אופי נוח, גם יציבות, גם שלמות בכל תחומי המשחק וגם שיסכימו לשקל וחצי שפדרמן מוכן לשלם?
צר לי, אבל זה לחיות בסרט....

את צודקת. הצגתי את זה כאילו מכבי עשו לו טובה בזמן שבאמת הם שירתו אחד את השני. הביקורת שלי כלפי המעבר שלו ( ושתביני זה לא שאני מלא כעס או טינה , זה פשוט חורה לי ומאכזב קצת) זה שהוא בסופו של דבר כן קבל הזדמנות לשחק בקבוצת צמרת, הוא נתן עונה לא רעה(למרות כמו שאמר כאן צפריר ו"עגל הזהב" הוא לא שחקן בטעם שלי כי הוא לא הופך את הקבוצה לטובה יותר) הוא עבר איתה חוויה מדהימה עם סדרה מרתקת נגד פאו' , הוא נהנה מהמקום , קבוצת צמרת עם שאיפות אז איזו סיבה יש לו לא להישאר כאן? למה הוא צריך לעבור לאיזה קבוצה אחרת (ומילאנו היא קבוצת צמרת רק בפוטנציאל כבר כמה שנים בעוד שמכבי מגיעה לטופ של אירופה כבר עשור) במקום ליצור כאן המשכיות עם אותם שחקנים ומאמן ולנסות להגיע ליותר ממה שהגיעו בעונה שעברה?יש לו פה את כל התנאים. אני אומר לך שאדם עם רוח של ווינריות כל המצב הזה היה " מדליק" אותו ומדרבן אותו. לו זה לא היה חשוב מספיק.בשבילי זאת הסקת מסקנות פשוטה. אם את לא רואה את הקטנות שבהחלטות מהסוג הזה, שנעשות אצל כל כך הרבה שחקנים אז בסדר , אין לי דרך טובה להסביר לך את זה חוץ מאולי דוגמא אישית של אנשים שעשו בחירות ממניע שונה. למען ההגינות אני אגיד שמה שאני אומר הוא לא דבר חד משמעי, ומעורבים מספר שיקולים. במקרה שלו גם ההצעה הייתה גבוהה בהרבה. אני לא שופט אותם. אני כן חושב שהשיקול הכלכלי יכול לשחק תפקיד קטן יותר ממה שאנחנו רואים היום.
הצגתי את דעתי על אוחיון לפני, ואמרתי שאני מאמין שהוא עשה את זה מתוך הרגשת חוסר הערכה מצד ההנהלה. אני לא מאמין שהשאיפה שלו זה היה לשחק בקובאן אי שם ברוסיה רק תמורת כסף. גם אם אני לא מסכים איתו( ודרך אגב גם עם ההנהלה בהתנהלות איתו) אני חושב שאני יודע מאיזה מקום הוא פעל.לאמיתו של דבר לא אני ולא את יכולים לדעת בדיוק מה היה ליוגב בראש ובלב.
לי באופן אישי יש ציפיות גם מההנהלה וגם מהשחקנים. אני לא מוכן לגמד את השחקנים לכאלו שבאים רק ל"עבודה" לעשות את הבוכטה שלהם.אני רואה בהם כיותר מזה, בגלל זה אני לא מוכן "לוותר" להם . אני מצפה מכולם שיראו שאנחנו כאן לא רק כעסק, אלא יש סמליות במה שהם עושים.
על פארגו,איידסון ופרקינס דיברתי כעל שחקנים מצויינים פחות ברמה האנושית. ולמרות זאת הייתה לי חיבה יתרה לאיידסון ופרקינס (פחות לפארגו). צורת המשחק שלהם על המגרש, חשפה לדעתי,פנים מסויימים באישיות שלהם.בקשר להחלטות שלהם לעתיד,לא הבנתי למה מכבי לא רצו את פרקינס אחרי הפציעה. הרי הוא שיחק בקאנטו בסוף עונה שעברה(וכולנו יודעים שקאנטו היא לא קבוצה עשירה) והוא אפילו היה טוב והממה שאני יודע הוא כן רצה לשחק במכבי. לפי דעתי מכבי פחדו שהפציעה השפיעה עליו ולא רצו לקחת סיכון, אבל אי אפשר לדעת באמת. לגבי פארגו, הבחור פשוט חלם לשחק בNBA והלך אחרי זה (אני לא יודע כמה הוא מרוויח שם בדיוק).הביקורת שלי כלפי לאנגפורד נוגעת גם כלפי איידסון. רק שתדעי שכשהוא חזר להיכל בשנה שעברה הוא אמר שהוא חשש מתגובת הקהל כלפיו כיוון שהוא "עזב" אותם.שתביני שהוא היה מודע לנושא שאני מדבר עליו(זה כבר מבחינתי נקודת זכות לגביו) ואז הוא הסביר את עצמו שהוא כבר בגיל מתקדם והוא באמת רוצה להרוויח כסף.לפחות הוא כנה, אני מעריך את זה.ומה לעשות אני פשוט אוהב את השחקן הזה :)
אין סיבה שלא לחלום על שחקנים נהדרים מכל הבחינות שיבואו למכבי. ההנהלה לא משלמת "שקל וחצי" אלא מעל מיליון דולר כשצריך.זה די ויותר ולכל אדם.
נערך לאחרונה על ידי toja27 בתאריך 06 דצמבר 2012, 04:45, נערך 2 פעמים בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 05 דצמבר 2012, 23:07

rc4991 כתב:
toja27 כתב:
rc4991 כתב:

הויכוח הזה כבר נהיה מיותר.נסכים שלא להסכים :bigsmile3

מסכים :)
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי קודי » 07 דצמבר 2012, 14:54

פגשתי היום בצהריים אדם שהוא בכיר במכבי (שמרבית אנשי הפורום כאן מכירים אותו). האדם הזה הוא חבר של מכר ותיק שלי וכך יצא לנו לדבר במשך כמה דקות. הוא טוען ש:
1. בגלל סיפור יוגב אוחיון מכבי התחילה את העונה בחריגה תקציבית.
2. בלאט אכן רוצה גבוה מאסיבי וגם גארד יוצר. אבל איך אמר הבחור: "הוא גם יכול לרצות את השמיים והירח..."
3. ההנהלה מוכנה להביא סנטר אבל במגבלות התקציביות הקיימות בלבד.
4. במכבי לא מתכוונים להגדיל את החריגה התקציבית ולהוציא עוד כסף מהכיס. אם יצליחו לחסוך סכומי כסף משמעותיים על קיינר-מדלי ושרמדיני (לשניהם חוזים מחייבים ולכן יהיה קשה לשחרר אותם) וימצאו גבוה רציני שיוכל לשדרג את הקבוצה (לא עוד שחקן ספסל) אז זה יקרה, אחרת ישאר הסגל הנוכחי עד סוף העונה.
5. ייתכן שישוחרר שחקן אבל הסיכוי שיגיע שחקן נוסף נמוך מאוד. לדברי הבחור הם מתקשים להאמין שבמסגרות התקציביות הנוכחיות יגיע מישהו.
6. ההנהלה כועסת מאוד על בלאט ולדבריהם הקבוצה נראית רע באשמתו למרות שיש לה פוטנציאל טוב בהרבה. לדבריו בלאט לא משתף ולא נותן הזדמנות לשחקנים שהוא לא רוצה בכוונה וכך הוא לא מנצל את יכולותיהם. לדברי הבחור בלאט אישר כל שחקן שהגיע לכאן אז שיפסיק להתלונן עכשיו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי חציברטאס » 07 דצמבר 2012, 15:05

כשנשאל האם קיינר מדלי יפרד ממכבי, אמר הסוכן שלו בטוויטר: "אין שום סיכוי. יש לו חוזה לשנתיים".
חציברטאס

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 דצמבר 2012, 15:13

קודי כתב:פגשתי היום בצהריים אדם שהוא בכיר במכבי (שמרבית אנשי הפורום כאן מכירים אותו). האדם הזה הוא חבר של מכר ותיק שלי וכך יצא לנו לדבר במשך כמה דקות. הוא טוען ש:
1. בגלל סיפור יוגב אוחיון מכבי התחילה את העונה בחריגה תקציבית.
2. בלאט אכן רוצה גבוה מאסיבי וגם גארד יוצר. אבל איך אמר הבחור: "הוא גם יכול לרצות את השמיים והירח..."
3. ההנהלה מוכנה להביא סנטר אבל במגבלות התקציביות הקיימות בלבד.
4. במכבי לא מתכוונים להגדיל את החריגה התקציבית ולהוציא עוד כסף מהכיס. אם יצליחו לחסוך סכומי כסף משמעותיים על קיינר-מדלי ושרמדיני (לשניהם חוזים מחייבים ולכן יהיה קשה לשחרר אותם) וימצאו גבוה רציני שיוכל לשדרג את הקבוצה (לא עוד שחקן ספסל) אז זה יקרה, אחרת ישאר הסגל הנוכחי עד סוף העונה.
5. ייתכן שישוחרר שחקן אבל הסיכוי שיגיע שחקן נוסף נמוך מאוד. לדברי הבחור הם מתקשים להאמין שבמסגרות התקציביות הנוכחיות יגיע מישהו.
6. ההנהלה כועסת מאוד על בלאט ולדבריהם הקבוצה נראית רע באשמתו למרות שיש לה פוטנציאל טוב בהרבה. לדבריו בלאט לא משתף ולא נותן הזדמנות לשחקנים שהוא לא רוצה בכוונה וכך הוא לא מנצל את יכולותיהם. לדברי הבחור בלאט אישר כל שחקן שהגיע לכאן אז שיפסיק להתלונן עכשיו.

אוחיון באמת עולה מיליונים. במזל הם לא פשטו את הרגל בגללו.
כמו שאמרתי, עדיף שכבר לא יביאו אף שחקן. לא רוצה שיביאו עוד איזה אלטון בראון, ושנה הבאה יתלוננו שוב על "חריגה תקציבית".
והכי חשוב, לא רואה את בלאט ממשיך פה אחרי השנה הזאת.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי itay92 » 07 דצמבר 2012, 15:18

אני פשוט לא מבין לאיפה כל התקציב הולך?!?!
רוב השחקנים סביב ה500K-אז איך אנחנו כבר בבור?
itay92

הודעהעל ידי Chen » 07 דצמבר 2012, 18:18

אני רוצה להזכיר לכם השחקן הכי יקר בסגל מרוויח 750K אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה זה קרה. לשחרר את מדלי יפנה 750K.. לשחרר גם את גרגמל יביא עוד 400K נגיד מכבי תכניס ממהלך כזה בערך מיליון דולר. אפשר להביא לכאן סנטר טוב,ב70% מהכסף ולהביא עוד גארד יוצר שיסתום חורים בכל שאר הכסף. דבר נוסף שאני לא מבין זה איפה הכסף שהיה אמור ללכת לפופס? הרי החתימו את תומאס במחיר נמוך הרבה יותר..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 דצמבר 2012, 18:28

Chen כתב:אני רוצה להזכיר לכם השחקן הכי יקר בסגל מרוויח 750K אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה זה קרה. לשחרר את מדלי יפנה 750K.. לשחרר גם את גרגמל יביא עוד 400K נגיד מכבי תכניס ממהלך כזה בערך מיליון דולר. אפשר להביא לכאן סנטר טוב,ב70% מהכסף ולהביא עוד גארד יוצר שיסתום חורים בכל שאר הכסף. דבר נוסף שאני לא מבין זה איפה הכסף שהיה אמור ללכת לפופס? הרי החתימו את תומאס במחיר נמוך הרבה יותר..

זה לא עובד ככה. מכבי לא יכולה לשחרר שחקנים ולקבל בחזרה את הכסף. מכבי תצטרך לשלם להם את המשכורת, אלא אם תמצא קבוצה אחרת שתקלוט אותם.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 07 דצמבר 2012, 18:44

למרות הניצחון, במכבי מבינים שכעל אף המגבלות התקציביות, צריך לבצע שינוי לקראת שלב הטופ 16 שצפוי להיות קשה בהרבה. אם הגבוהים של הקבוצה הפולנית, שעומדת על מאזן שלילי של 8:1, טיילו ברחבה הצהובה באין מפריע, לא קשה לדמיין מה יקרה שם, באזור האותיות, כשברצלונה, פאו או ז'לגיריס יגיעו לנוקיה.

על פי התחושות במועדון, די ברור שניק קיינר מדלי כבר לא יתחבר לקבוצה וגם לא גיורגי שרמאדיני. במכבי מרגישים שאם השניים האלה לא הצליחו להראות את יכולתם מול קבוצות הדרג הנמוך ולא הצליחו לבוא לידי ביטוי בבית שהוא כנראה הקל ביותר אותו קיבלה הקבוצה מאז ייסוד היורוליג, זה כבר לא יקרה בשלבים מאוחרים יותר. במועדון חושבים על חיזוק ומחפשים קודם כל סנטר, כשכרגע עדיין אין משהו קונקרטי, מלבד רשימות הסקאוטינג של הצוות המקצועי.

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 96&Lang=he
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 דצמבר 2012, 18:58

שמואל1 כתב:
Chen כתב:אני רוצה להזכיר לכם השחקן הכי יקר בסגל מרוויח 750K אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה זה קרה. לשחרר את מדלי יפנה 750K.. לשחרר גם את גרגמל יביא עוד 400K נגיד מכבי תכניס ממהלך כזה בערך מיליון דולר. אפשר להביא לכאן סנטר טוב,ב70% מהכסף ולהביא עוד גארד יוצר שיסתום חורים בכל שאר הכסף. דבר נוסף שאני לא מבין זה איפה הכסף שהיה אמור ללכת לפופס? הרי החתימו את תומאס במחיר נמוך הרבה יותר..

זה לא עובד ככה. מכבי לא יכולה לשחרר שחקנים ולקבל בחזרה את הכסף. מכבי תצטרך לשלם להם את המשכורת, אלא אם תמצא קבוצה אחרת שתקלוט אותם.

היא לא תצטרך לשלם את המשכורת, היא תצטרך לשלם פיצוי. אף שחקן לא רוצה לשבת על הספסל כל העונה, ובמקרה, שני השחקנים האלה ימצאו קבוצה אחרת די בקלות. הם יגיעו להסדר כספי עם הקבוצה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

Re: חיזוק בדרך? סנטר עלול להגיע על חשבון מדלי ושרמאדיני

הודעהעל ידי jol9 » 07 דצמבר 2012, 19:54

יובל לפי הדברים שלך עושה רושם שההנהלה לא מסתפקת בלקיחת סמכויות בניית הקבוצה מהמאמן
היא גם רוצה לאמן במקומו ולהגיד לו איזה שחקנים לשתף...
עושה רושם שבעונה הבאה המאמן שלנו יהיה שרון דרוקר
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Chen » 07 דצמבר 2012, 21:12

התכוונתי שישחררו אותם לקבוצות אחרות.. בטח ולנסיה תשמח לקבל את מדלי חזרה..

אגב ביינס עם עוד משחק טוב היום של 11 נקודות ו10 ריב(5 הגנה 5 התקפה) למרות שבכלל היה לו 11(משום מה לא החשיבו את הריבאונד האחרון שלו אחרי זריקת העונשין של פרידזון,הריבאונד הזה הוביל התקפת ניצחון)
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי felix_r » 07 דצמבר 2012, 22:33

קודי כתב: 6. ההנהלה כועסת מאוד על בלאט ולדבריהם הקבוצה נראית רע באשמתו למרות שיש לה פוטנציאל טוב בהרבה. לדבריו בלאט לא משתף ולא נותן הזדמנות לשחקנים שהוא לא רוצה בכוונה וכך הוא לא מנצל את יכולותיהם. לדברי הבחור בלאט אישר כל שחקן שהגיע לכאן אז שיפסיק להתלונן עכשיו.

פששש... כנראה שאני יכול להיות חבר בהנהלת מכבי, כי אני כותב לכם בדיוק את אותם הדברים בכל שבוע!
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 07 דצמבר 2012, 22:59

felix_r כתב:
קודי כתב: 6. ההנהלה כועסת מאוד על בלאט ולדבריהם הקבוצה נראית רע באשמתו למרות שיש לה פוטנציאל טוב בהרבה. לדבריו בלאט לא משתף ולא נותן הזדמנות לשחקנים שהוא לא רוצה בכוונה וכך הוא לא מנצל את יכולותיהם. לדברי הבחור בלאט אישר כל שחקן שהגיע לכאן אז שיפסיק להתלונן עכשיו.

פששש... כנראה שאני יכול להיות חבר בהנהלת מכבי, כי אני כותב לכם בדיוק את אותם הדברים בכל שבוע!

זה עדיין לא הופך את הדברים האלה לנכונים.
בסופו של דבר לא להנהלה, לא לך, ולא לאף אחד מאיתנו יש איזשהו נסיון אימון ברמה של מקצוענים.
אם בלאט (שהוא לכל הדעות מאמן טוב מאוד ומנוסה) מחליט ששחקנים מסויימים לא נותנים לו את התפוקה שהוא מצפה לה, אז הוא לא משתף אותם.
אני לא רואה איך אפשר לערער על מה שקורה, אחרי שרואים שבוע אחרי שבוע, שכניסה של מדלי ושרמדיני לפרקט, מורידה את הרמה בצורה קיצונית...

אני מקבל את זה ששחקנים יכולים להיות לא בכושר, אבל איך תסביר את זה שכשמדלי מחליף את ליאור, רמת ההגנה של הקבוצה יורדת?

טענות נקודתיות לבלאט יכולות להיות צודקות, אבל לטעמי ברגע שהביקורת שלך היא בלתי פוסקת כבר שנתיים, לדעתי מדובר פשוט בחוסר חיבה אישי,
מאשר איזה משהו מקצועי.
הרי צביקה, אותו מאמן שאתה (וגם אני) מעריך מאוד, הפסיד עם מכבי גביע, אליפות והגיע לגמר היורוליג. דייויד לקח קבוצה עם הרכב הרבה יותר צנוע,
ועשה את אותו ההישג באירופה, ולא היה קרוב אפילו להפסיד תואר מקומי אחד בשנתיים האחרונות (בעוד צביקה הפסיד שני תארים בשנה אחת).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 07 דצמבר 2012, 23:19

מצטער, אבל כל התירוצים האלה לא מקובלים עלי. כבר בשנה שעברה כתבתי, שבלאט לא אוהב לשחק עם סנטרים, ובגלל זה הוא מנסה להעיף את סופו. השנה הוא עושה את המוות לשרמאדיני. אין מה לעשות, אין לנו תקציב של צסקא, אז הוא צריך לנצל את מה שיש, ולא לעשות מה שבא לו!

העונה הראשונה המוצלחת היתה רק בגלל שבנו את הקבוצה בלעדיו. את פרקינס ואיידסון הוא קיבל מפיני. את סופו ההנהלה הנחיתה עליו ולמרות שהוא לא רצה, ואת פארגו הוא בכלל לא הכיר (הוא אימן מחוץ לישראל ולא ראה את הליגה), ההנהלה לקחה אותו בעודף שנשאר מהתקציב. גם את אליהו הוא לא ממש רצה, אבל לא ממש שאלו אותו. בגלל שבעונה הראשונה הוא היה צריך להוכיח להנהלה שהוא באמת שווה, הוא עבד כמו שצריך, וניצל את כל מה שהיה לו (כולל סופו). אבל אחרי שהגיע לגמר היורוליג, עלה לו השתן לראש.

נשבר לי הזיין לראות כבר שנה שניה ברציפות לראות קבוצה מגעילה שלא משתפרת בכלום לאורך העונה בגלל העקשנות של בלאט!
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־18 אורחים