המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
יוסי22 כתב:פנתניקוס ומאלגה לא טובות יותר ממכבי , אחת אפילו היתה באותו בית עם מכבי וסיימה אחריה .
גם ז'אלגיריס ופילזן לא באמת קבוצות מפחידות .
בוודאי שהן לא קבוצות שמכבי לא יכולה לעבור , באמת שאין צורך סתם ליצור אשליה של בית קל רק כדי לגמד הישג עתידי אם וכאשר.
or163 כתב:זה בהחלט לא בית קל, אבל הבית בהחלט עביר, חוץ מברצלונה שהם הפייבוריטים הגדולים לסיים מקום ראשון, אני לא רואה איזשהי קבוצה יותר טובה ממכבי, גם לא אולי' שמשום מה מנסים להאדיר אותם בפורום הזה וגם לא חימקי שאומרים שמכבי הפסידו להם 20 הפרש במשחקי ההכנה,אז בטוח שהם יותר טובים, רק להראות שזה לא מדד מבחינתכם מכבי ניצחו את אולי' 20 הפרש ועדיין אתם טוענים שאולי' הרבה יותר טובים ממכבי.
or163 כתב:זה בהחלט לא בית קל, אבל הבית בהחלט עביר, חוץ מברצלונה שהם הפייבוריטים הגדולים לסיים מקום ראשון, אני לא רואה איזשהי קבוצה יותר טובה ממכבי, גם לא אולי' שמשום מה מנסים להאדיר אותם בפורום הזה וגם לא חימקי שאומרים שמכבי הפסידו להם 20 הפרש במשחקי ההכנה,אז בטוח שהם יותר טובים, רק להראות שזה לא מדד מבחינתכם מכבי ניצחו את אולי' 20 הפרש ועדיין אתם טוענים שאולי' הרבה יותר טובים ממכבי.
MTA2311 כתב:or163 כתב:זה בהחלט לא בית קל, אבל הבית בהחלט עביר, חוץ מברצלונה שהם הפייבוריטים הגדולים לסיים מקום ראשון, אני לא רואה איזשהי קבוצה יותר טובה ממכבי, גם לא אולי' שמשום מה מנסים להאדיר אותם בפורום הזה וגם לא חימקי שאומרים שמכבי הפסידו להם 20 הפרש במשחקי ההכנה,אז בטוח שהם יותר טובים, רק להראות שזה לא מדד מבחינתכם מכבי ניצחו את אולי' 20 הפרש ועדיין אתם טוענים שאולי' הרבה יותר טובים ממכבי.
מי דיבר על משחקי ההכנה? אולימפיאקוס ניצחה קבוצות כמו אפס וז'לגיריס(בהפרשים גבוהים), ומכבי התקשתה מול שאלון ופרוקום.
מכבי מציגה כדורסל רע, ואם זה יספיק בשביל להגיע להצלבה, זה רק כי שאר הקבוצות נכשלו, ולא בגלל כדורסל מבריק שלנו.
or163 כתב:MTA2311 כתב:or163 כתב:זה בהחלט לא בית קל, אבל הבית בהחלט עביר, חוץ מברצלונה שהם הפייבוריטים הגדולים לסיים מקום ראשון, אני לא רואה איזשהי קבוצה יותר טובה ממכבי, גם לא אולי' שמשום מה מנסים להאדיר אותם בפורום הזה וגם לא חימקי שאומרים שמכבי הפסידו להם 20 הפרש במשחקי ההכנה,אז בטוח שהם יותר טובים, רק להראות שזה לא מדד מבחינתכם מכבי ניצחו את אולי' 20 הפרש ועדיין אתם טוענים שאולי' הרבה יותר טובים ממכבי.
מי דיבר על משחקי ההכנה? אולימפיאקוס ניצחה קבוצות כמו אפס וז'לגיריס(בהפרשים גבוהים), ומכבי התקשתה מול שאלון ופרוקום.
מכבי מציגה כדורסל רע, ואם זה יספיק בשביל להגיע להצלבה, זה רק כי שאר הקבוצות נכשלו, ולא בגלל כדורסל מבריק שלנו.
קודם כל אני בכלל לא מתרשם מהבית של אולי' וז'לגיריס, הוא לא כל כך קשה כמו שמנסים לצייר אותו, בית המוות היחיד שהיה העונה ביורוליג זה הבית של ריאל ופאו שם באמת היה בית חזק מאוד. הבית של אולי' היה בינוני מאוד, שלנו היה קצת יותר חלש אבל זהו.
לטעמי, היורוליג מאוד שיוויוני השנה כל הקבוצות שעלו לטופ 16, למעט אלבה, באמברג ובשיקטאש יכולות לנצח אחת את השנייה.
התנין כתב:or163 כתב:MTA2311 כתב:or163 כתב:זה בהחלט לא בית קל, אבל הבית בהחלט עביר, חוץ מברצלונה שהם הפייבוריטים הגדולים לסיים מקום ראשון, אני לא רואה איזשהי קבוצה יותר טובה ממכבי, גם לא אולי' שמשום מה מנסים להאדיר אותם בפורום הזה וגם לא חימקי שאומרים שמכבי הפסידו להם 20 הפרש במשחקי ההכנה,אז בטוח שהם יותר טובים, רק להראות שזה לא מדד מבחינתכם מכבי ניצחו את אולי' 20 הפרש ועדיין אתם טוענים שאולי' הרבה יותר טובים ממכבי.
קודם כל אני בכלל לא מתרשם מהבית של אולי' וז'לגיריס, הוא לא כל כך קשה כמו שמנסים לצייר אותו, בית המוות היחיד שהיה העונה ביורוליג זה הבית של ריאל ופאו שם באמת היה בית חזק מאוד. הבית של אולי' היה בינוני מאוד, שלנו היה קצת יותר חלש אבל זהו.
לטעמי, היורוליג מאוד שיוויוני השנה כל הקבוצות שעלו לטופ 16, למעט אלבה, באמברג ובשיקטאש יכולות לנצח אחת את השנייה.
הבית של אולימפיאקוס וז'לגיריס היה מצויין, אין שום דרך טובה להסתיר את זה.
ניצן כתב:תקראו לי נאיבי, לא מבין, טיפש, אבל אני חושב שלמכבי סיכויים טובים מאוד לעלות להצלבה
מכביסט28 כתב:מישהו יכול בבקשה לרשום פה את הבית הסופי שלנו בטופ 16? תודה..
עידן כתב:מכביסט28 כתב:מישהו יכול בבקשה לרשום פה את הבית הסופי שלנו בטופ 16? תודה..
ברצלונה
חימקי
אולימפיאקוס
סיינה
בשיקטש
פנרבחצ'ה
קאחה לבוראל
yellowaura כתב:עידן כתב:מכביסט28 כתב:מישהו יכול בבקשה לרשום פה את הבית הסופי שלנו בטופ 16? תודה..
ברצלונה
חימקי
אולימפיאקוס
סיינה
בשיקטש
פנרבחצ'ה
קאחה לבוראל
מכבי מבחינתי מועמדת לסיים 2 בבית אבל גם לא תהיה הפתעה אם תסיים 4. ראיתי את פנר כמה פעמים והיא סובלת מספסל רע. מתבססת המון על באטיסט (טוב) ומקאלב (שומר כוחות).
אול' קבוצה טובה אבל לא משהו שמכבי לא יכולה להתמודד איתו וחימקי גם קבוצה חזקה אבל חסרת ניסיון כמו שיש למכבי. סיינה, בשיקטאש וקאחה החלשות בבית.
לטעמי:
1. ברצלונה 2. מכבי 3. פנר 4. אולימפיאקוס 5. חימקי 6. בשיקטש 7 קאחה 8 סיינה
yellowaura כתב:עידן כתב:מכביסט28 כתב:מישהו יכול בבקשה לרשום פה את הבית הסופי שלנו בטופ 16? תודה..
ברצלונה
חימקי
אולימפיאקוס
סיינה
בשיקטש
פנרבחצ'ה
קאחה לבוראל
מכבי מבחינתי מועמדת לסיים 2 בבית אבל גם לא תהיה הפתעה אם תסיים 4. ראיתי את פנר כמה פעמים והיא סובלת מספסל רע. מתבססת המון על באטיסט (טוב) ומקאלב (שומר כוחות).
אול' קבוצה טובה אבל לא משהו שמכבי לא יכולה להתמודד איתו וחימקי גם קבוצה חזקה אבל חסרת ניסיון כמו שיש למכבי. סיינה, בשיקטאש וקאחה החלשות בבית.
לטעמי:
1. ברצלונה 2. מכבי 3. פנר 4. אולימפיאקוס 5. חימקי 6. בשיקטש 7 קאחה 8 סיינה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר ו־29 אורחים