המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מקאדו 3 כתב:אני לא יודע אולי זה רק אצלי אבל השנה אין במכבי שום שחקן שמרגש אותי ומסקרן אותי במיוחד , בד'כ תמיד היה איזה שחקן או שניים שגרמו לי להיות יותר דרוך וסקרן לפניי משחקים סופו , ארויו , שאראס פארקר , האפמן , ואם נלך רחוק יותר אז קווין מגי , מיקי , מייק מיצ'ל אפילו טום צ'יימברס ... השנה אף אחד לא עושה לי את זה... אולי זה כי כולם טובעים בים של בינוניות והיחיד שכן קצת מסקרן זה דווקא ליאור אליהו ואולי קצת אוחיון אבל גם בקטנה ...
jol9 כתב:מקאדו 3 כתב:אני לא יודע אולי זה רק אצלי אבל השנה אין במכבי שום שחקן שמרגש אותי ומסקרן אותי במיוחד , בד'כ תמיד היה איזה שחקן או שניים שגרמו לי להיות יותר דרוך וסקרן לפניי משחקים סופו , ארויו , שאראס פארקר , האפמן , ואם נלך רחוק יותר אז קווין מגי , מיקי , מייק מיצ'ל אפילו טום צ'יימברס ... השנה אף אחד לא עושה לי את זה... אולי זה כי כולם טובעים בים של בינוניות והיחיד שכן קצת מסקרן זה דווקא ליאור אליהו ואולי קצת אוחיון אבל גם בקטנה ...
אני מבין מה אתה אומר ומסכים לגמרי. השנה מצאתי את עצמי גולש באינטרנט, מכין אוכל, משחק עם הילדה ואפילו נרדם
בזמן משחקים. זה לא קרה כמעט אף פעם.
אוחיון וליאור הם באמת שני שחקנים שאני מאוד מחובר אליהם אבל פרט אליהם כמעט כלום
חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:מקאדו 3 כתב:אצל פדרמן כנראה המדד לשביעות רצון האוהדים היא אם ההיכל מלא או לא ... פייר ? הוא כנראה צודק כי עד היום חוץ מלבכות בפורומים לא נעשה שום צעד שיוכיח להנהלה שההיתנהלות בנושא השחקנים בעונות האחרונות מעצבנת ולא נכונה ( לדעת הרוב לא כולם ) , אז אם כל המנויים נמכרים וההיכל מלא למה שפדרמן ירגיש אחרת ?
יכול להיות שאני מדמיינת את זה, אבל כבר כמה שבועות שאני רואה קרחות בהיכל.
נשמע קצת מוזר שאנשים שילמו ממיטב כספם על מנוי ואז סתם לא באו כי מכבי כבר לא משחקת לטעמם, אבל הכסאות הריקים שם, ויותר מהרגיל.
זה כי הבית הזה היה מעניין בערך כמו המשחקים בליגה. בטופ 16 נוקיה יהיה שוב מלא בפרוות ורולקסים.
באמת שקשה לי לשים על זה את האצבע, אבל גם אתמול במחצית הראשונה כשמכבי שיחקה טוב , הקהל היה רדום מאוד ובכלל לא מולהב.
אני לא יודעת אם זה היריבות העלובות או הרמה הלא משכנעת והכדוסל הלא מלהיב של מכבי, אבל הקהל נראה שדי איבד עניין במכבי.
אולי דברים ישתנו בשלב הבא ואולי לא .
נחיה ונראה....
jol9 כתב:מקאדו 3 כתב:אני לא יודע אולי זה רק אצלי אבל השנה אין במכבי שום שחקן שמרגש אותי ומסקרן אותי במיוחד , בד'כ תמיד היה איזה שחקן או שניים שגרמו לי להיות יותר דרוך וסקרן לפניי משחקים סופו , ארויו , שאראס פארקר , האפמן , ואם נלך רחוק יותר אז קווין מגי , מיקי , מייק מיצ'ל אפילו טום צ'יימברס ... השנה אף אחד לא עושה לי את זה... אולי זה כי כולם טובעים בים של בינוניות והיחיד שכן קצת מסקרן זה דווקא ליאור אליהו ואולי קצת אוחיון אבל גם בקטנה ...
אני מבין מה אתה אומר ומסכים לגמרי. השנה מצאתי את עצמי גולש באינטרנט, מכין אוכל, משחק עם הילדה ואפילו נרדם
בזמן משחקים. זה לא קרה כמעט אף פעם.
חנו'ש כתב:תגידו, מי זה הדארקו פאליניניץ' הזה משירוקי שמדובר עליו כמועמד בכמה מקומות??
קודי כתב:לא רק הקהל של מכבי מגיע פחות ומעודד פחות, זה גם בא לידי ביטוי ברייטינג. אתמול - משחק בית על המקום הראשון - היה רייטינג של פחות מ-8% - שיא שלילי העונה ואחד הנמוכים מאז ומעולם. אין מה לעשות - אנשים לא מטומטמים וגם האוהד הפשוט מבין שהקבוצה הנוכחית היא מוצר פגום ושבלאט הוא לא קוסם כל יכול. אם יוני מוצא את עצמו גולש ומבשל בזמן משחק, וגם אני מפספס קטעים ממשחקים (משהו שפעם אף פעם לא היה קורה), מגיע להיכל בשניה האחרונה (אף פעם לא הייתי מוותר על הצגת השחקנים) ואף פעם לא מקליט משחקים (ובעבר הייתי צופה בכל משחק פעמיים-שלוש נוספות) אז ברור שזו לא בעיה שקיימת רק אצלנו. אולי פדרמן לא רואה את זה או שהוא לא רוצה לראות את זה - אבל זה המצב.
קודי כתב:לא רק הקהל של מכבי מגיע פחות ומעודד פחות, זה גם בא לידי ביטוי ברייטינג. אתמול - משחק בית על המקום הראשון - היה רייטינג של פחות מ-8% - שיא שלילי העונה ואחד הנמוכים מאז ומעולם. אין מה לעשות - אנשים לא מטומטמים וגם האוהד הפשוט מבין שהקבוצה הנוכחית היא מוצר פגום ושבלאט הוא לא קוסם כל יכול. אם יוני מוצא את עצמו גולש ומבשל בזמן משחק, וגם אני מפספס קטעים ממשחקים (משהו שפעם אף פעם לא היה קורה), מגיע להיכל בשניה האחרונה (אף פעם לא הייתי מוותר על הצגת השחקנים) ואף פעם לא מקליט משחקים (ובעבר הייתי צופה בכל משחק פעמיים-שלוש נוספות) אז ברור שזו לא בעיה שקיימת רק אצלנו. אולי פדרמן לא רואה את זה או שהוא לא רוצה לראות את זה - אבל זה המצב.
LIAV10 כתב:יוני הכנסת אותי לדיכאון..
er79 כתב:עוד פעם העלו באוב את השם של טרוי מרפי. כל פעם חוזרים על אותם פאקינג שמות. ומה לעזעזאל דארקו פלאניניץ׳ נכנס לתמונה?
felix_r כתב:er79 כתב:עוד פעם העלו באוב את השם של טרוי מרפי. כל פעם חוזרים על אותם פאקינג שמות. ומה לעזעזאל דארקו פלאניניץ׳ נכנס לתמונה?
דארקו פלניניץ' נכנס לתמונה בגלל שהוא זול, וזה מה שחשוב עבור פדרמן.
לא מאמין שבלאט ירצה אותו, כי הוא לא שחור
שחף כתב:מעניין כמה בלאט בכלל מעורב בנושא הזה. אחד האתרים הקרואטיים כתב שמכבי במו''מ לגבי פלאניניץ' עם שירוקי על הביי אאוט, כשמכבי רוצה לפצל את הביי אאוט לכמה חלקים ולקבל את פלאניניץ' עכשיו, ושירוקי לעומת זאת רוצה ההפך. שחקן כמו פלניניץ' הוא ההפך מכל החרגולונים שבלאט אוהב. יכול להיות שהוא יהיה שחקן לא רע בכלל, אבל לא ברור עד כמה זה בכלל יכול לקרות בשיטת המשחק של בלאט. אני מקווה שלא יחתימו שח'קן שבלאט ישרוף אחר כך, כמו במקרה מאצ'באן.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־27 אורחים