סנטר חדש? פלאניניץ' מועמד להגיע על חשבון שרמאדיני

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: חיזוק בדרך? סנטר עלול להגיע על חשבון מדלי ושרמאדיני

הודעהעל ידי jol9 » 14 דצמבר 2012, 09:41

אין ספק שרמת העידוד השנה לא דומה בכלל אבל כמו שאמר מקאדו - הכסף כבר בקופה אז מה איכפת לפדרמן?
לגבי חיזוק - אני חושב שלא צריך למהר (ד״א מתי המשחק הראשון בטופ 16?). מכבי צריכה לקבל קודם תשובה לגבי
דווין. אם חלילה יהיה עליו להיעדר בחלק מהטופ 16 אז הכיוון אולי צריך להיות שונה.

בכל אופן לא צריך להתייחס לכל מה שפדרמן אומר יותר מדי. הוא מדבר ברמה הכללית ומפזר ערפל. כנראה שכן יקרה
משהו כי כולם מבינים שהקבוצה צריכה שדרוג
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 14 דצמבר 2012, 09:46

אני לא יודע אולי זה רק אצלי אבל השנה אין במכבי שום שחקן שמרגש אותי ומסקרן אותי במיוחד , בד'כ תמיד היה איזה שחקן או שניים שגרמו לי להיות יותר דרוך וסקרן לפניי משחקים סופו , ארויו , שאראס פארקר , האפמן , ואם נלך רחוק יותר אז קווין מגי , מיקי , מייק מיצ'ל אפילו טום צ'יימברס ... השנה אף אחד לא עושה לי את זה... אולי זה כי כולם טובעים בים של בינוניות והיחיד שכן קצת מסקרן זה דווקא ליאור אליהו ואולי קצת אוחיון אבל גם בקטנה ...
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי jol9 » 14 דצמבר 2012, 10:04

מקאדו 3 כתב:אני לא יודע אולי זה רק אצלי אבל השנה אין במכבי שום שחקן שמרגש אותי ומסקרן אותי במיוחד , בד'כ תמיד היה איזה שחקן או שניים שגרמו לי להיות יותר דרוך וסקרן לפניי משחקים סופו , ארויו , שאראס פארקר , האפמן , ואם נלך רחוק יותר אז קווין מגי , מיקי , מייק מיצ'ל אפילו טום צ'יימברס ... השנה אף אחד לא עושה לי את זה... אולי זה כי כולם טובעים בים של בינוניות והיחיד שכן קצת מסקרן זה דווקא ליאור אליהו ואולי קצת אוחיון אבל גם בקטנה ...

אני מבין מה אתה אומר ומסכים לגמרי. השנה מצאתי את עצמי גולש באינטרנט, מכין אוכל, משחק עם הילדה ואפילו נרדם
בזמן משחקים. זה לא קרה כמעט אף פעם.

אוחיון וליאור הם באמת שני שחקנים שאני מאוד מחובר אליהם אבל פרט אליהם כמעט כלום
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 14 דצמבר 2012, 10:08

jol9 כתב:
מקאדו 3 כתב:אני לא יודע אולי זה רק אצלי אבל השנה אין במכבי שום שחקן שמרגש אותי ומסקרן אותי במיוחד , בד'כ תמיד היה איזה שחקן או שניים שגרמו לי להיות יותר דרוך וסקרן לפניי משחקים סופו , ארויו , שאראס פארקר , האפמן , ואם נלך רחוק יותר אז קווין מגי , מיקי , מייק מיצ'ל אפילו טום צ'יימברס ... השנה אף אחד לא עושה לי את זה... אולי זה כי כולם טובעים בים של בינוניות והיחיד שכן קצת מסקרן זה דווקא ליאור אליהו ואולי קצת אוחיון אבל גם בקטנה ...

אני מבין מה אתה אומר ומסכים לגמרי. השנה מצאתי את עצמי גולש באינטרנט, מכין אוכל, משחק עם הילדה ואפילו נרדם

אוחיון וליאור הם באמת שני שחקנים שאני מאוד מחובר אליהם אבל פרט אליהם כמעט כלום

איך ברח לי ... כמובן ארל האחד והיחיד וויליאמס.
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי LIAV10 » 14 דצמבר 2012, 11:12

חנו'ש כתב:
MTA2311 כתב:
חנו'ש כתב:
מקאדו 3 כתב:אצל פדרמן כנראה המדד לשביעות רצון האוהדים היא אם ההיכל מלא או לא ... פייר ? הוא כנראה צודק כי עד היום חוץ מלבכות בפורומים לא נעשה שום צעד שיוכיח להנהלה שההיתנהלות בנושא השחקנים בעונות האחרונות מעצבנת ולא נכונה ( לדעת הרוב לא כולם ) , אז אם כל המנויים נמכרים וההיכל מלא למה שפדרמן ירגיש אחרת ?

יכול להיות שאני מדמיינת את זה, אבל כבר כמה שבועות שאני רואה קרחות בהיכל.
נשמע קצת מוזר שאנשים שילמו ממיטב כספם על מנוי ואז סתם לא באו כי מכבי כבר לא משחקת לטעמם, אבל הכסאות הריקים שם, ויותר מהרגיל.

זה כי הבית הזה היה מעניין בערך כמו המשחקים בליגה. בטופ 16 נוקיה יהיה שוב מלא בפרוות ורולקסים.

באמת שקשה לי לשים על זה את האצבע, אבל גם אתמול במחצית הראשונה כשמכבי שיחקה טוב , הקהל היה רדום מאוד ובכלל לא מולהב.
אני לא יודעת אם זה היריבות העלובות או הרמה הלא משכנעת והכדוסל הלא מלהיב של מכבי, אבל הקהל נראה שדי איבד עניין במכבי.
אולי דברים ישתנו בשלב הבא ואולי לא .
נחיה ונראה....

ככה זה ששני גושי האוהדים הדומיננטים עושים ברוגז כל שני וחמישי..
למכבי יש 4-5 שירים ששרים מיציע ליציע ממול כל משחק, עכשיו שער 11 החליטו שהם שרים את זה בין אחד האוהדים שם לכל השאר..
את יכולה להבין כמה פתטי זה נראה מרחוק? בנאדם אחד שר ולא שומעים מילה וכולם עונים שלו, במקום שיעשו את זה מצד לצד באולם וככה כל האולם שר ומעודד (עד כמה שהגולקסים מוכנים לאמץ את מיתרי הקול)..
ובכלל לא דיברתי על זה שבשביל לעמוד ולעודד צריך כל פעם לריב עם 5 אנשים מאחורה, כי במשחקי כדורסל בשנים האחרונות (מעל 4,000 שקל למנוי) נהוג לשבת..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי קודי » 14 דצמבר 2012, 11:38

מישהו כאן באמת חושב שילדי מכבי, אלה שפדרמן התגאה לא מזמן על כך שהם מסוגלים לפוצץ עסקה על 20 אלף דולר, יגיעו להסכמה תוך כמה ימים על ביי אאוט לרכישת שחקנים, אשר מרביתם הם הכוכבים של קבוצותיהם? אין סיכוי שזה יקרה.  
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי felix_r » 14 דצמבר 2012, 11:50

jol9 כתב:

אצלי זה התחיל כבר בעונה שעברה (פרט לשלב ההצלבה).
וזה לא רק בגלל הסגל העפור.
זה גם בגלל צורת המשחק המעצבנת, החילופים האינסופיים, וכו...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 14 דצמבר 2012, 12:02

תגידו, מי זה הדארקו פאליניניץ' הזה משירוקי שמדובר עליו כמועמד בכמה מקומות??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי LIAV10 » 14 דצמבר 2012, 12:24

חנו'ש כתב:תגידו, מי זה הדארקו פאליניניץ' הזה משירוקי שמדובר עליו כמועמד בכמה מקומות??

שחקן צעיר לא מוכשר כל כך..
סביר
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי קודי » 14 דצמבר 2012, 12:51

לא רק הקהל של מכבי מגיע פחות ומעודד פחות, זה גם בא לידי ביטוי ברייטינג. אתמול - משחק בית על המקום הראשון - היה רייטינג של פחות מ-8% - שיא שלילי העונה ואחד הנמוכים מאז ומעולם. אין מה לעשות - אנשים לא מטומטמים וגם האוהד הפשוט מבין שהקבוצה הנוכחית היא מוצר פגום ושבלאט הוא לא קוסם כל יכול. אם יוני מוצא את עצמו גולש ומבשל בזמן משחק, וגם אני מפספס קטעים ממשחקים (משהו שפעם אף פעם לא היה קורה), מגיע להיכל בשניה האחרונה (אף פעם לא הייתי מוותר על הצגת השחקנים) ואף פעם לא מקליט משחקים (ובעבר הייתי צופה בכל משחק פעמיים-שלוש נוספות) אז ברור שזו לא בעיה שקיימת רק אצלנו. אולי פדרמן לא רואה את זה או שהוא לא רוצה לראות את זה - אבל זה המצב.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Thorin » 14 דצמבר 2012, 13:17

קודי כתב:לא רק הקהל של מכבי מגיע פחות ומעודד פחות, זה גם בא לידי ביטוי ברייטינג. אתמול - משחק בית על המקום הראשון - היה רייטינג של פחות מ-8% - שיא שלילי העונה ואחד הנמוכים מאז ומעולם. אין מה לעשות - אנשים לא מטומטמים וגם האוהד הפשוט מבין שהקבוצה הנוכחית היא מוצר פגום ושבלאט הוא לא קוסם כל יכול. אם יוני מוצא את עצמו גולש ומבשל בזמן משחק, וגם אני מפספס קטעים ממשחקים (משהו שפעם אף פעם לא היה קורה), מגיע להיכל בשניה האחרונה (אף פעם לא הייתי מוותר על הצגת השחקנים) ואף פעם לא מקליט משחקים (ובעבר הייתי צופה בכל משחק פעמיים-שלוש נוספות) אז ברור שזו לא בעיה שקיימת רק אצלנו. אולי פדרמן לא רואה את זה או שהוא לא רוצה לראות את זה - אבל זה המצב.

מסכים עם כל מילה, אבל אני רוצה להוסיף שיש לזה קשר ישיר לפחות בשבילי לשיטה של השלב הבא.
אי אפשר להשוות משחק על המקום הראשון השנה לשנים עברו, שם באמת סטטיסטית מקום ראשון כמעט תמיד הוביל להצלבה.
אתמול בטח ברגעים שהאמנתי שפאו ינצחו את חימקי, אמרתי לעצמי בשביל מה לנצח שבבית המקביל יש צסקא\חימקי\אפס וז'לגריס מול פאו\אולי'\ברצלונה ופנר?
Thorin

הודעהעל ידי שמואל1 » 14 דצמבר 2012, 13:24

קודי כתב:לא רק הקהל של מכבי מגיע פחות ומעודד פחות, זה גם בא לידי ביטוי ברייטינג. אתמול - משחק בית על המקום הראשון - היה רייטינג של פחות מ-8% - שיא שלילי העונה ואחד הנמוכים מאז ומעולם. אין מה לעשות - אנשים לא מטומטמים וגם האוהד הפשוט מבין שהקבוצה הנוכחית היא מוצר פגום ושבלאט הוא לא קוסם כל יכול. אם יוני מוצא את עצמו גולש ומבשל בזמן משחק, וגם אני מפספס קטעים ממשחקים (משהו שפעם אף פעם לא היה קורה), מגיע להיכל בשניה האחרונה (אף פעם לא הייתי מוותר על הצגת השחקנים) ואף פעם לא מקליט משחקים (ובעבר הייתי צופה בכל משחק פעמיים-שלוש נוספות) אז ברור שזו לא בעיה שקיימת רק אצלנו. אולי פדרמן לא רואה את זה או שהוא לא רוצה לראות את זה - אבל זה המצב.

זה מזכיר לי שלפני כמה שנים פדרמן חפר בתקשורת שמכבי איבדה את "הזהות הישראלית" והחיבור של האוהדים לקבוצה ויצא בקמפיין מגוחך להחזיר את "הזהות הישראלית" (ובעקבות זאת באו החתמות הזויות במחירים מופקעים של שחקנים כמו טל בורשטיין ויניב גרין). פדרמן כנראה לא מבין שמה שאנחנו האוהדים רוצים זו קבוצה טובה שתגיע להישגים ולא נגרים ישראלים במיליון דולר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 14 דצמבר 2012, 13:24

העניין הוא שחסרה כאן הסתכלות לטווח הארוך.
נכון - בטווח הקצר הניהול החדש הזה מביא את מכבי להישגים מקצועיים נאים בהוצאה כספית נמוכה כשהקבוצה מתנהלת באיזון תקציבי (כנראה בין היחידות מבין הקבוצות
המקצועניות המובילות בתחומן בעולם גם בכדורסל וגם בכדורגל וזה כולל הNBA).

אבל אם מסתכלים בטווח הארוך, אז התהליך שהחל עכשיו, יגיע לשיאו בעוד שנתיים-שלוש, כשמכבי לא תוכל לחתום על זכויות שידור במחירים שהיא רגילה אליהם,
כשכבר לא יהיה לה מאמן שיחזיק את כל העניין הזה מחובר, כשהאוהדים הפחות מסורים, יעדיפו לעשות חופשת סקי בשאמוני ע"פ מנוי למכבי וכשגם אוהדים שיש להם מנוי
20 שנה, יעדיפו לעשות הפסקה לשנה-שנתיים, כי פשוט כבר לא כיף להגיע להיכל.

אני סבור שגם טופ 16 מצויין של מכבי, לא יוכל להסתיר את הבעיות האלה, ואת האמירות המזלזלות כמו "מה אתם רוצים, אנחנו במקום הראשון, לא?".

מה שמצחיק זה שהאוהדים של הקבוצה ברובם, יכולים להבין ולקבל שצריכים לעשות סוג של פסק זמן. ללכת קצת אחורה, לעשות כמה עונות פיננסיות, ולהתחיל להיבנות
שוב מחדש. הבעיה היא שההנהלה של הקבוצה רוצה להחזיק את המקל בשני קצותיו - גם להגיד שאנחנו מתמודדים על הכל (למעשה אם שמת לב, בשנים האחרונות,
אין הצהרת כוונות ברורה) וגם להשקיע את המינימום הדרוש.
לדעתי התהליך הטבעי ימשיך אל עבר עזיבת שמעון, עזיבת דייויד בלאט (לאו דווקא בסדר הזה), חוסר יכולת למכור את הכמויות המוכרות של המנויים, הורדה חדה בתקציב,
התרסקות מקצועית ותקומה.
התקומה במקרה הטוב תהיה שינוי גישה של ההנהלה ו/או הוספת משקיע, מה שיכול לקרות כבר עכשיו, ובכך למנוע את כל התהליך, ובמקרה הרע זה יהיה משהו בסגנון אחר,
שבו ההנהלה תצטרך לעזוב, ובמקומה ייכנסו אנשים חדשים עם שיטת ניהול חדשה, שייקחו את המועדון למעלה.

זה אמנם קצת פסימי וקודר, אבל לטעמי, זה לא מאוד רחוק מהמציאות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 14 דצמבר 2012, 13:38

יוני הכנסת אותי לדיכאון..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 14 דצמבר 2012, 14:02

LIAV10 כתב:יוני הכנסת אותי לדיכאון..

תשמע אני לא מהפסימיסטים הכרוניים אבל אי אפשר להתכחש למציאות.
יש במועדון הזה הכל - מסורת, בסיס אוהדים ענק, רוח ודרך של מועדון, שם וכו'.
את כל זה מקבלים בחינם אבל בשביל שזה לא יתפרק חייבים להשקיע ולא לתת למועדון לשקוע בבינוניות של חוסר רלוונטיות כמו זו של מרבית שנות התשעים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 14 דצמבר 2012, 16:21

עוד פעם העלו באוב את השם של טרוי מרפי. כל פעם חוזרים על אותם פאקינג שמות. ומה לעזעזאל דארקו פלאניניץ׳ נכנס לתמונה?
er79

הודעהעל ידי felix_r » 14 דצמבר 2012, 16:41

er79 כתב:עוד פעם העלו באוב את השם של טרוי מרפי. כל פעם חוזרים על אותם פאקינג שמות. ומה לעזעזאל דארקו פלאניניץ׳ נכנס לתמונה?

דארקו פלניניץ' נכנס לתמונה בגלל שהוא זול, וזה מה שחשוב עבור פדרמן.
לא מאמין שבלאט ירצה אותו, כי הוא לא שחור
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי itay92 » 14 דצמבר 2012, 17:00

felix_r כתב:
er79 כתב:עוד פעם העלו באוב את השם של טרוי מרפי. כל פעם חוזרים על אותם פאקינג שמות. ומה לעזעזאל דארקו פלאניניץ׳ נכנס לתמונה?

דארקו פלניניץ' נכנס לתמונה בגלל שהוא זול, וזה מה שחשוב עבור פדרמן.
לא מאמין שבלאט ירצה אותו, כי הוא לא שחור

דווקא שמעתי שרוצים עליו bo של 400K,לא נשמע זול במיוחד...
itay92

הודעהעל ידי שחף » 14 דצמבר 2012, 17:45

מעניין כמה בלאט בכלל מעורב בנושא הזה. אחד האתרים הקרואטיים כתב שמכבי במו''מ לגבי פלאניניץ' עם שירוקי על הביי אאוט, כשמכבי רוצה לפצל את הביי אאוט לכמה חלקים ולקבל את פלאניניץ' עכשיו, ושירוקי לעומת זאת רוצה ההפך. שחקן כמו פלניניץ' הוא ההפך מכל החרגולונים שבלאט אוהב. יכול להיות שהוא יהיה שחקן לא רע בכלל, אבל לא ברור עד כמה זה בכלל יכול לקרות בשיטת המשחק של בלאט. אני מקווה שלא יחתימו שח'קן שבלאט ישרוף אחר כך, כמו במקרה מאצ'באן.
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 14 דצמבר 2012, 18:00

שחף כתב:מעניין כמה בלאט בכלל מעורב בנושא הזה. אחד האתרים הקרואטיים כתב שמכבי במו''מ לגבי פלאניניץ' עם שירוקי על הביי אאוט, כשמכבי רוצה לפצל את הביי אאוט לכמה חלקים ולקבל את פלאניניץ' עכשיו, ושירוקי לעומת זאת רוצה ההפך. שחקן כמו פלניניץ' הוא ההפך מכל החרגולונים שבלאט אוהב. יכול להיות שהוא יהיה שחקן לא רע בכלל, אבל לא ברור עד כמה זה בכלל יכול לקרות בשיטת המשחק של בלאט. אני מקווה שלא יחתימו שח'קן שבלאט ישרוף אחר כך, כמו במקרה מאצ'באן.

אתה ואני יודעים שזה בדיוק מה שיקרה אם פלניניץ' יוחתם
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], Neo ו־20 אורחים