סנטר חדש? פלאניניץ' מועמד להגיע על חשבון שרמאדיני

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: חיזוק בדרך? ביינס מועמד להגיע על חשבון מדלי או שרמאדיני

הודעהעל ידי קודי » 16 דצמבר 2012, 19:20

דייויד פדרמן מפגיז: ״אני לא חושב שאנחנו מספיק טובים בשביל להגיע מעבר לטופ 16״, ״עדיין מתלבטים לגבי האפשרות לחיזוק ונחליט ב-48-72 השעות הקרובות״׳, לגבי הנדריקס הוא אמר ש״לא שמעתי על זה״, ״קיינר-מדלי כנראה ישאר בגלל הפציעה שלו״ ולא היה יכול בלי לעקוץ את בלאט: ״אמרתי למישהו שאולי בלאט יחתים עכשיו את שרמדיני ואז הוא בטוח יתן לו לשחק״. ניכר מדבריו שהם מודעים לכך שהקבוצה חלשה אבל לא בטוח בכלל שיגיע לכאן חיזוק. רק חבל שהוא לא אמר את הדברים האלה בתחילת השנה, אז היינו יודעים שהמטרה המוצהרת היא טופ 16 ואולי היינו חוסכים הרבה כסף ועוד יותר עצבים.
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 16 דצמבר 2012, 19:34, נערך פעם אחת בסך הכל.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 דצמבר 2012, 19:24

כשהבעלים של הקבוצה שלך אומר שהוא יודע שהקבוצה לא מספיק טובה, אבל הוא לא בטוח שהוא יביא חיזוק, זה אומר הכל.
פדרמן הביתה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מכביסט24 » 16 דצמבר 2012, 20:10

הוא עוד הגדיל לעשות כשאמר שהקבוצה צריכה עוד זמן התחבר ושלפי המשחק היום זה מתחיל לקרות..
לא הספיק לו סיבוב שלם ביורוליג בשביל לראות שכלום לא מתחבר? זאת אמירה פשוט מגוחכת.. רוב הקבוצות המובילות ביורוליג כן השתפרו ככל שעבר הזמן ורק מכבי הלכה אחורה.. אז או שהוא באמת חושב שאנחנו טיפשים או שהבנאדם פשוט מנותק..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי קודי » 16 דצמבר 2012, 21:37

לפי דברי בלאט הנדריקס יעבור לקאחה לבוראל. הוא גם הוסיף שמכבי מדברת עם ביינס אבל הנהלת לובליאנה מערימה קשיים.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי חנו'ש » 16 דצמבר 2012, 21:39

מעניין שעדיין אין עוד שום קבוצה מלבד מכבי שמתעניינת בביינס.
בדר"כ כשמכבי מעוניינת בשחקן אבל מתמהמהת כהרגלה, בסוף באה קבוצה אחרת וחוטפת לה אותו מתחת לאף....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי קודי » 16 דצמבר 2012, 21:48

חנו'ש כתב:מעניין שעדיין אין עוד שום קבוצה מלבד מכבי שמתעניינת בביינס.
בדר"כ כשמכבי מעוניינת בשחקן אבל מתמהמהת כהרגלה, בסוף באה קבוצה אחרת וחוטפת לה אותו מתחת לאף....

היו שמועות על קאחה לבוראל אבל הם כנראה מעדיפים את הנדריקס. די ברור שההתמהמהות הזאת תסתיים ב"חטיפה" מצד קבוצה אחרת או בהישארות של השחקן בלובליאנה. ממש לא ברור לי למה מחכים ולמה השחקן לא כאן ומתאמן עם הקבוצה. אני מניח שבעוד שבוע, אחרי שאף אחד לא יגיע או שבמקרה הטוב ביותר יגיע איזה גוש בשר חסר שכל כמו שלדון וויליאמס, כולם כאן כבר יתגעגעו להנדריקס שהם כל כך חששו שיגיע.
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 16 דצמבר 2012, 21:55

קודי כתב:
חנו'ש כתב:מעניין שעדיין אין עוד שום קבוצה מלבד מכבי שמתעניינת בביינס.

היו שמועות על קאחה לבוראל אבל הם כנראה מעדיפים את הנדריקס. די ברור שההתמהמהות הזאת תסתיים ב"חטיפה" מצד קבוצה אחרת או בהישארות של השחקן בלובליאנה. ממש לא ברור לי למה מחכים ולמה השחקן לא כאן ומתאמן עם הקבוצה. אני מניח שבעוד שבוע, אחרי שאף אחד לא יגיע או שבמקרה הטוב ביותר יגיע איזה גוש בשר חסר שכל כמו שלדון וויליאמס, כולם כאן כבר יתגעגעו להנדריקס שהם כל כך חששו שיגיע.

טוב, זה כבר לא יקרה, כי יש כאן אנשים שלא ממש מסמפטים אותו, וגם אם יגיע לכאן האח הפחות מוצלח של נואל פיליקס או האח היותר מסומם של רודני ביופורד, הם עדיין
לא יחשבו שהנדריקס היה עדיף על פניהם.

האמירה של פדרמן היא מטרידה לכשעצמה, ויש בה ביקורת קטנה גם על המאמן, אבל גם על אלה שלקחו על עצמם את האחריות לבנות את הקבוצה - פדרמן ורקנאטי הצעירים.
נדמה לי שהיום כולם מבינים שקבוצה עם תקציב מוצהר של 18-20 מליון דולר, חייבת להחזיק סגל שחקנים טוב יותר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 דצמבר 2012, 23:24

אוי פדרמן כזה פתטי. איך הוא לא מתייבש לקחת כל כך הרבה כסף על מנויים, לבנות קבוצה כל כך זולה ולא מוכשרת, להצהיר את אותן הצהרות שמצהירים כל שנה ואז רגע לפני הטופ 16 להגיד ש"אנחנו לא שווים הצלבה". פשוט עובד על כולנו בעיניים האיש הזה. אצל אוהדי הפועל הוא לא היה שורד חודשיים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי er79 » 17 דצמבר 2012, 04:47

אני בין כה וכה מעדיף את ביינס על הנדריקס, אבל ההתבטאות של פדרמן בהחלט מדאיגה, תבוסתנית ולא מכביסטית. תהרגו אותי, אבל אני מתגעגע לכץ.
er79

הודעהעל ידי קודי » 17 דצמבר 2012, 05:50

אני בכלל לא בטוח שביינס יהיה טוב יותר למכבי מהנדריקס. ביינס עדיין לא הראה כלום בקבוצה נורמלית ואחרי שתי עונות בינוניות בריטאס ובגרמניה הוא נתן עונה טובה בליגה היוונית החלשה ועוד סיבוב ראשון טוב באחת הקבוצות החלשות ביורוליג. הנדריקס ישתלב כאן מהר ולפחות כרגע הוא לטעמי שחקן טוב יותר מביינס. לא סתם קאחה לבוראל, שלפי דברי בלאט "יש לה יותר כסף", מעדיפה את הנדריקס על פני ביינס. הנדריקס הוכיח את עצמו ברמות הגבוהות בקבוצה גדולה ואילו ביינס לא עשה שום דבר שהוא יותר ממה ששרמדיני עשה.
מעבר לכך, אל תחגגו כל כך מהר על כך שהנדריקס הולך לקאחה כי זה עדיין לא מביא את ביינס לכאן וסביר להניח שהילדים יפוצצו את הסיפור על כמה גרושים.
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 17 דצמבר 2012, 06:23, נערך 2 פעמים בסך הכל.
קודי

הודעהעל ידי misha » 17 דצמבר 2012, 05:55

מיד לאחר המשחק, התכנסה הנהלת מכבי ושלחה טיוטת חוזה לסנטר האוסטרלי ארון ביינס. בנוסף, העבירו הצהובים הצעת ביי אאוט אחרונה ללובליאנה עם בקשה לסיים את העניין בהקדם - לחיוב או לשלילה. הצהובים מקווים שעוד היום תינתן התשובה הסופית של המועדון הסלובני.

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 34248.html
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי LIAV10 » 17 דצמבר 2012, 07:34

חשבתי על זה, אוברדוביץ׳ ויתר על שרמדיני, שחקן פיק אנד רול טוב, בקבוצה שמתבססת על פיק אנד רול, עם רכז הפיק אנד רול הטוב באירופה..
כנראה שיש סיבה..

יכול להיות שבלאט יותר טעה שהביא אותו מלכתחילה, יותר מאשר טועה בשימוש איתו..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי er79 » 17 דצמבר 2012, 07:47

LIAV10 כתב:חשבתי על זה, אוברדוביץ׳ ויתר על שרמדיני, שחקן פיק אנד רול טוב, בקבוצה שמתבססת על פיק אנד רול, עם רכז הפיק אנד רול הטוב באירופה..
כנראה שיש סיבה..

יכול להיות שבלאט יותר טעה שהביא אותו מלכתחילה, יותר מאשר טועה בשימוש איתו..

אני לא חושב שבלאט הביא אותו, לדעתי ההנהלה הביאה אותו, גם אם הם יגידו אחרת.
er79

הודעהעל ידי יוסי22 » 17 דצמבר 2012, 08:28

זה הרי ברור שבלאט לא עושה שום דבר שלילי , רק ההנהלה .

כדאי להזכיר שוב שבלאט התעקש על מדלי במיליון דולר , אין פה שום התפשרות שלו אלא סתם בחירה שגויה במיוחד.

שארמדיני היה מצוין שנה שעברה ואם השנה הוא לא מתפקד כנראה שלבלאט ושיטת המשחק שלו יש קשר לזה .

לגבי הנדריקס הוא נותן עונה ביזיונית בערך כמו מדלי אז למה להחליף פרה בחמור?
יוסי22

הודעהעל ידי aribari24 » 17 דצמבר 2012, 08:40

לא מבין למה צריך גם לתת להנדריקס פרס..

הבנאדם עזב את הקבוצה משיקול כלכלי נטו. עזב מאמן שסוגד לו וסביבה מקצועית מתאימה בשביל כמה אקטרה ג'ובות.

לא מסתדר? סבבה, שיילך לבלות בערבות רוסיה. למה צריך להתרפס בפניו ולהחזיר אותו לקבוצה משהיה הבן האובד?
aribari24

הודעהעל ידי קודי » 17 דצמבר 2012, 08:53

הגזטה דלה ספורט האיטלקי מפרסם הבוקר שהנדריקס יושאל ממילאנו למכבי עד תום העונה.
קודי

הודעהעל ידי felix_r » 17 דצמבר 2012, 09:16

קודי כתב:הגזטה דלה ספורט האיטלקי מפרסם הבוקר שהנדריקס יושאל ממילאנו למכבי עד תום העונה.

מקווה שזה לא נכון
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 17 דצמבר 2012, 09:26

felix_r כתב:
קודי כתב:הגזטה דלה ספורט האיטלקי מפרסם הבוקר שהנדריקס יושאל ממילאנו למכבי עד תום העונה.

מקווה שזה לא נכון

דווקא אני רואה איך זה יוצא לשמחת כל הצדדים.
הרי את האהדה של בלאט לשחקן כולנו מכירים, ומצידו של פדרמן אני חושבת שזו עסקה זולה יותר מביינס שהרי למילאנו לא צריך לשלם בייאאוט כי הם אלה שרוצים להיפטר ממנו.
ככה גם בלאט מקבל את שאהבה נפשו וגם פדרמן משלם פחות כסף עבור החיזוק.
Win-win לשני הצדדים ורק מכבי עלולה להפסיד.....
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי קודי » 17 דצמבר 2012, 09:31

חנו'ש כתב:
felix_r כתב:

מקווה שזה לא נכון

דווקא אני רואה איך זה יוצא לשמחת כל הצדדים.
הרי את האהדה של בלאט לשחקן כולנו מכירים, ומצידו של פדרמן אני חושבת שזו עסקה זולה יותר מביינס שהרי למילאנו לא צריך לשלם בייאאוט כי הם אלה שרוצים להיפטר ממנו.
ככה גם בלאט מקבל את שאהבה נפשו וגם פדרמן משלם פחות כסף עבור החיזוק.
Win-win לשני הצדדים ורק מכבי עלולה להפסיד.....

קודם כל, אני ממש לא חושב שמכבי תפסיד ממהלך כזה, מאחר שהנדריקס כבר הוכיח את עצמו כאן ואילו ביינס בסך הכל נתן כמה משחקים טובים במדי לובליאנה החלשה. הנדריקס גם מכיר את בלאט ואת המערכת וישתלב כאן במהירות. מצד שני, אני בכלל לא בטוח שהוא יהיה זול יותר מאחר שמילאנו תעביר אותו לקבוצה שתסכים לשאת בחלק הכי גדול של שכרו. בלאט אמר אתמול במפורש שלדעתו הנדריקס יעבור לקאחה לבוראל מאחר שיש להם יותר כסף מלמכבי.
קודי

הודעהעל ידי חנו'ש » 17 דצמבר 2012, 09:38

האמת שאני לא מכירה מספיק את ביינס כדי לחוות דיעה (ראיתי רק משחק אחד שלו מהאדראטית ולא והתרשמתי יותר מידי....), אבל גם חזרה של הנדריקס ממש לא מלהיבה אותי בלשון המעטה.
יש בזה איזו התפשרות על הבינוניות המוכרת והידועה וחזרה אחורה, במקום נסיון להתקדם הלאה למשהו טוב יותר, גם אם זה הימור שבסוף יצא גרוע יותר.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים