המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:מעניין שעדיין אין עוד שום קבוצה מלבד מכבי שמתעניינת בביינס.
בדר"כ כשמכבי מעוניינת בשחקן אבל מתמהמהת כהרגלה, בסוף באה קבוצה אחרת וחוטפת לה אותו מתחת לאף....
קודי כתב:חנו'ש כתב:מעניין שעדיין אין עוד שום קבוצה מלבד מכבי שמתעניינת בביינס.
בדר"כ כשמכבי מעוניינת בשחקן אבל מתמהמהת כהרגלה, בסוף באה קבוצה אחרת וחוטפת לה אותו מתחת לאף....
היו שמועות על קאחה לבוראל אבל הם כנראה מעדיפים את הנדריקס. די ברור שההתמהמהות הזאת תסתיים ב"חטיפה" מצד קבוצה אחרת או בהישארות של השחקן בלובליאנה. ממש לא ברור לי למה מחכים ולמה השחקן לא כאן ומתאמן עם הקבוצה. אני מניח שבעוד שבוע, אחרי שאף אחד לא יגיע או שבמקרה הטוב ביותר יגיע איזה גוש בשר חסר שכל כמו שלדון וויליאמס, כולם כאן כבר יתגעגעו להנדריקס שהם כל כך חששו שיגיע.
מיד לאחר המשחק, התכנסה הנהלת מכבי ושלחה טיוטת חוזה לסנטר האוסטרלי ארון ביינס. בנוסף, העבירו הצהובים הצעת ביי אאוט אחרונה ללובליאנה עם בקשה לסיים את העניין בהקדם - לחיוב או לשלילה. הצהובים מקווים שעוד היום תינתן התשובה הסופית של המועדון הסלובני.
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 34248.html
LIAV10 כתב:חשבתי על זה, אוברדוביץ׳ ויתר על שרמדיני, שחקן פיק אנד רול טוב, בקבוצה שמתבססת על פיק אנד רול, עם רכז הפיק אנד רול הטוב באירופה..
כנראה שיש סיבה..
יכול להיות שבלאט יותר טעה שהביא אותו מלכתחילה, יותר מאשר טועה בשימוש איתו..
קודי כתב:הגזטה דלה ספורט האיטלקי מפרסם הבוקר שהנדריקס יושאל ממילאנו למכבי עד תום העונה.
felix_r כתב:קודי כתב:הגזטה דלה ספורט האיטלקי מפרסם הבוקר שהנדריקס יושאל ממילאנו למכבי עד תום העונה.
מקווה שזה לא נכון
חנו'ש כתב:felix_r כתב:קודי כתב:הגזטה דלה ספורט האיטלקי מפרסם הבוקר שהנדריקס יושאל ממילאנו למכבי עד תום העונה.
מקווה שזה לא נכון
דווקא אני רואה איך זה יוצא לשמחת כל הצדדים.
הרי את האהדה של בלאט לשחקן כולנו מכירים, ומצידו של פדרמן אני חושבת שזו עסקה זולה יותר מביינס שהרי למילאנו לא צריך לשלם בייאאוט כי הם אלה שרוצים להיפטר ממנו.
ככה גם בלאט מקבל את שאהבה נפשו וגם פדרמן משלם פחות כסף עבור החיזוק.
Win-win לשני הצדדים ורק מכבי עלולה להפסיד.....
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־22 אורחים