המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ankram כתב:leon984 כתב:ankram כתב:er79 כתב:אנקראם, זה שמרבית האנשים פה לא חושבים כמוך, זה לא עושה אותך חכם יותר, ולהיפך. וכן, כשבעלים חוסך 100 אלף דולר בשביל סנטר טוב, ובו בעת מכריז שאין לנו קבוצה לטופ 8, אז כן, זה לירוק לרוכשי המנויים בפרט ולאוהדים בכלל בפרצוף. וכשם שאתה חושב ששרמדיני שחקן ראוי, מותר לאחרים לחשוב שהוא שחקן פח. איש באמונתו יחיה.
א. אני חושב שפדרמן לא צריך להתבטא בנושאים האלו , אם מזרחי 500 שנה לא הביע את דעתו שהקבוצה היתה בינונית ומטה גם פדרמן בעת הזאת רצוי שינצור את לשונו.
ב. צר לי אבל לא בא לי להשתתף בחגיגת המכות שבובת הסמרטוטים פדרמן משתתפת , אולי לך 100 K זה לא הרבה כסף , אבל במועדון שאין לו את הפריבילגיה להכנס לחובות ומקסימום הממשלה תכסה את זה סטייל ברצלונה , או שלא מעוניין לגמור כמו קינדר בולוניה ועוד מועדונים שהיו פעם גדולים והיום הם נו פקטור סטייל מילאנו , והטורקיות שלפני שנתיים , יש משמעות לשמירה על תקציב.
ג. זה לא רק 100K , זה משכורת לביינס , דמי שיחרור , דירה , רכב , ובו בזמן להחזיק את שרמנדיני במידה ולא מוצאים לו קבוצה , סיפור של 200-300K. לא בחינם.
ד. להביא עוד סנטר , בקבוצה שהגארדים שלה לא מפעילים טוב גבוהים , בליגת גמדים , באמצע העונה , אלא אם מדובר באיזה עילוי , וביינס הוא לא עילוי , זה לא פריבילגיה , ואני מבין את החששות של המממנים.
ה. היתה כוונה כנה להביא את ביינס , מה לעשות שלובליאנה נלחמת על מקום ביורוליג , ולא בא לה להרוויח 100K , ולהפסיד פי 5 , אם לא תעלה. אף אחד לא ירק לאף אחד על הפרצוף.
ו. לא אני חושב ששרמנדיני הוא שחקן ראוי , המאמן שלי חשב ככה , אזי מה השתנה?
כשעושים טעויות בבניית הקבוצה אז לפחות צריך לשלם בשביל לתקן(כמו שאומרים שקמצן תמיד משלם פעמיים) וגם איפה כסף שנשאר מפופס?
לצערי אף אחד לא יכול להגיד שביינס , או פלאנניניץ' טובים יותר משארמנדיני , סנטר צריך להפעיל , היחידים במכבי שיודעים להפעיל סנטר ברמה גבוהה הם סמית' , ואליהו , לפרקים אפילו רוט (פיק נ רול).
אליהו עושה את זה עם שרמנדיני טוב מכל אחד אחר , הם לא משחקים יחד בגלל ציוות הגנתי לקוי. סמית' אינו מוביל כדור , ושהוא פנוי הוא זורק (וטוב שכך). רוט לא רלוונטי.
גבוהים דומיננטים במכבי היו טובים רק בגלל שהיו כאלו שהפעילו אותם נכון.
leon984 כתב:אני חשבתי שלא הבנתי משהו אתמול לכך בדקתי עכשיו עוד פעם.אתמול בבוקר ביינס קיבל מלובלנה אישור לחתום אחרי המשחק ולכך אתמול בערב או היום בבוקר הינו צריכים לקבל הודעה שביינס חתם.אפילו יותר מזה,הזמינה מישהי ממכבי בשם גלית בשבילו גם כרטיסים עם קונקשן דרך וינה שאמור היה להגיעה מחר ב15:00.אז מה קרה פה ב24 שעות האלה?
ankram כתב:er79 כתב:אנקראם, זה שמרבית האנשים פה לא חושבים כמוך, זה לא עושה אותך חכם יותר, ולהיפך. וכן, כשבעלים חוסך 100 אלף דולר בשביל סנטר טוב, ובו בעת מכריז שאין לנו קבוצה לטופ 8, אז כן, זה לירוק לרוכשי המנויים בפרט ולאוהדים בכלל בפרצוף. וכשם שאתה חושב ששרמדיני שחקן ראוי, מותר לאחרים לחשוב שהוא שחקן פח. איש באמונתו יחיה.
א. אני חושב שפדרמן לא צריך להתבטא בנושאים האלו , אם מזרחי 500 שנה לא הביע את דעתו שהקבוצה היתה בינונית ומטה גם פדרמן בעת הזאת רצוי שינצור את לשונו.
ב. צר לי אבל לא בא לי להשתתף בחגיגת המכות שבובת הסמרטוטים פדרמן משתתפת , אולי לך 100 K זה לא הרבה כסף , אבל במועדון שאין לו את הפריבילגיה להכנס לחובות ומקסימום הממשלה תכסה את זה סטייל ברצלונה , או שלא מעוניין לגמור כמו קינדר בולוניה ועוד מועדונים שהיו פעם גדולים והיום הם נו פקטור סטייל מילאנו , והטורקיות שלפני שנתיים , יש משמעות לשמירה על תקציב.
ג. זה לא רק 100K , זה משכורת לביינס , דמי שיחרור , דירה , רכב , ובו בזמן להחזיק את שרמנדיני במידה ולא מוצאים לו קבוצה , סיפור של 200-300K. לא בחינם.
ד. להביא עוד סנטר , בקבוצה שהגארדים שלה לא מפעילים טוב גבוהים , בליגת גמדים , באמצע העונה , אלא אם מדובר באיזה עילוי , וביינס הוא לא עילוי , זה לא פריבילגיה , ואני מבין את החששות של המממנים.
ה. היתה כוונה כנה להביא את ביינס , מה לעשות שלובליאנה נלחמת על מקום ביורוליג , ולא בא לה להרוויח 100K , ולהפסיד פי 5 , אם לא תעלה. אף אחד לא ירק לאף אחד על הפרצוף.
ו. לא אני חושב ששרמנדיני הוא שחקן ראוי , המאמן שלי חשב ככה , אזי מה השתנה?
MTA2311 כתב:"בלאט לוחץ על ההנהלה להחזיר את הנדריקס"
http://news.walla.co.il/?w=/7/2598184
בקיצור, לא רק שיביאו חיזוק שלא בדיוק יחזק, אלא גם נצטרך לסבול שנה הבאה מקו קידמי שמורכב שהנדריקס וג'יימס.
MTA2311 כתב:"בלאט לוחץ על ההנהלה להחזיר את הנדריקס"
http://news.walla.co.il/?w=/7/2598184
בקיצור, לא רק שיביאו חיזוק שלא בדיוק יחזק, אלא גם נצטרך לסבול שנה הבאה מקו קידמי שמורכב מהנדריקס וג'יימס.
קודי כתב:במצב הנוכחי ללא ספק עדיף הנדריקס המנוסה שכבר שיחק כאן בהצלחה על פני ילד קרואטי בלי נסיון בקבוצה גדולה ובלי שום נסיון באף מפעל אירופאי שיגיע עם נתוני פתיחה הרבה פחות טובים מאלה של שרמדיני ומצ׳באן.
מני כתב:מכבי לא רציניים!!
הרי ברור לכולם שהכל זה עניין של כסף, אז שיתנו כבר הצעה רצינית של בייאוט שלובליאנה לא תוכל לסרב לה וזהו,משהוא כמו לתת את שמרדיני ומדלי + סכום כסף.
די כבר עם המריחות והסחבת!!!
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים