סנטר חדש? פלאניניץ' מועמד להגיע על חשבון שרמאדיני

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: חיזוק בדרך? ביינס מועמד להגיע על חשבון מדלי או שרמאדיני

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 דצמבר 2012, 15:39

עדיף כבר שלא יביאו אף אחד. פלאניניץ' הוא כישרון שבוודאות לא יבוא לידי ביטוי במכבי השנה, וספק אם הוא יבוא לידי ביטוי כל עוד בלאט מאמן פה. לא צריך לזרוק כסף סתם בשביל לצאת ידי חובה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי leon984 » 18 דצמבר 2012, 16:01

ankram כתב:
leon984 כתב:
ankram כתב:
er79 כתב:אנקראם, זה שמרבית האנשים פה לא חושבים כמוך, זה לא עושה אותך חכם יותר, ולהיפך. וכן, כשבעלים חוסך 100 אלף דולר בשביל סנטר טוב, ובו בעת מכריז שאין לנו קבוצה לטופ 8, אז כן, זה לירוק לרוכשי המנויים בפרט ולאוהדים בכלל בפרצוף. וכשם שאתה חושב ששרמדיני שחקן ראוי, מותר לאחרים לחשוב שהוא שחקן פח. איש באמונתו יחיה.

א. אני חושב שפדרמן לא צריך להתבטא בנושאים האלו , אם מזרחי 500 שנה לא הביע את דעתו שהקבוצה היתה בינונית ומטה גם פדרמן בעת הזאת רצוי שינצור את לשונו.
ב. צר לי אבל לא בא לי להשתתף בחגיגת המכות שבובת הסמרטוטים פדרמן משתתפת , אולי לך 100 K זה לא הרבה כסף , אבל במועדון שאין לו את הפריבילגיה להכנס לחובות ומקסימום הממשלה תכסה את זה סטייל ברצלונה , או שלא מעוניין לגמור כמו קינדר בולוניה ועוד מועדונים שהיו פעם גדולים והיום הם נו פקטור סטייל מילאנו , והטורקיות שלפני שנתיים , יש משמעות לשמירה על תקציב.
ג. זה לא רק 100K , זה משכורת לביינס , דמי שיחרור , דירה , רכב , ובו בזמן להחזיק את שרמנדיני במידה ולא מוצאים לו קבוצה , סיפור של 200-300K. לא בחינם.
ד. להביא עוד סנטר , בקבוצה שהגארדים שלה לא מפעילים טוב גבוהים , בליגת גמדים , באמצע העונה , אלא אם מדובר באיזה עילוי , וביינס הוא לא עילוי , זה לא פריבילגיה , ואני מבין את החששות של המממנים.
ה. היתה כוונה כנה להביא את ביינס , מה לעשות שלובליאנה נלחמת על מקום ביורוליג , ולא בא לה להרוויח 100K , ולהפסיד פי 5 , אם לא תעלה. אף אחד לא ירק לאף אחד על הפרצוף.
ו. לא אני חושב ששרמנדיני הוא שחקן ראוי , המאמן שלי חשב ככה , אזי מה השתנה?

כשעושים טעויות בבניית הקבוצה אז לפחות צריך לשלם בשביל לתקן(כמו שאומרים שקמצן תמיד משלם פעמיים) וגם איפה כסף שנשאר מפופס?

לצערי אף אחד לא יכול להגיד שביינס , או פלאנניניץ' טובים יותר משארמנדיני , סנטר צריך להפעיל , היחידים במכבי שיודעים להפעיל סנטר ברמה גבוהה הם סמית' , ואליהו , לפרקים אפילו רוט (פיק נ רול).
אליהו עושה את זה עם שרמנדיני טוב מכל אחד אחר , הם לא משחקים יחד בגלל ציוות הגנתי לקוי. סמית' אינו מוביל כדור , ושהוא פנוי הוא זורק (וטוב שכך). רוט לא רלוונטי.

גבוהים דומיננטים במכבי היו טובים רק בגלל שהיו כאלו שהפעילו אותם נכון.

אז על מה חשבו בתחילת העונה?פלוס מי בדיוק יודע להפעיל את ביינס בלובלנה או מי ידע לעשות אותו דבר לשארמנדיני בקנטו.קיצור אפשר לסגור את הנושא לא יהיה למכבי סנטר נורמלי עד שפדמן פה
סמל אישי של המשתמש
leon984

הודעהעל ידי אלמוג » 18 דצמבר 2012, 16:03

העסקים של פדרמן בירידה קיצונית, ומכבי היא חלק מהעסקים שלו, והיא מושפעת מזה ישירות.
פדרמן חייב לוותר כבר על מכבי וללכת הביתה, כל עדו הוא במכבי, מכבי תמשיך לשקוע יחד איתו.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי קודי » 18 דצמבר 2012, 16:16

בלאט אומר ברשת ב' שלא בטוח בכלל שיגיע חיזוק - תלוי בנושא הכספי.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קובי » 18 דצמבר 2012, 16:46

הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 18 דצמבר 2012, 17:24

כמה הזוי , לפי קביליו ראש עריית לובליאנה היה בין המטרפדים את העיסקה כי הוא תומך הרבה בקבוצה .

בסוף כמו שחשבתי נקבל את הנדריקס ויהיו לנו סנטר גמד וסנטר דחליל .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי leon984 » 18 דצמבר 2012, 17:39

אני חשבתי שלא הבנתי משהו אתמול לכך בדקתי עכשיו עוד פעם.אתמול בבוקר ביינס קיבל מלובלנה אישור לחתום אחרי המשחק ולכך אתמול בערב או היום בבוקר הינו צריכים לקבל הודעה שביינס חתם.אפילו יותר מזה,הזמינה מישהי ממכבי בשם גלית בשבילו גם כרטיסים עם קונקשן דרך וינה שאמור היה להגיעה מחר ב15:00.אז מה קרה פה ב24 שעות האלה?
סמל אישי של המשתמש
leon984

הודעהעל ידי er79 » 18 דצמבר 2012, 17:41

leon984 כתב:אני חשבתי שלא הבנתי משהו אתמול לכך בדקתי עכשיו עוד פעם.אתמול בבוקר ביינס קיבל מלובלנה אישור לחתום אחרי המשחק ולכך אתמול בערב או היום בבוקר הינו צריכים לקבל הודעה שביינס חתם.אפילו יותר מזה,הזמינה מישהי ממכבי בשם גלית בשבילו גם כרטיסים עם קונקשן דרך וינה שאמור היה להגיעה מחר ב15:00.אז מה קרה פה ב24 שעות האלה?

גלית לקחה שאכטה אחת יותר מדי
er79

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 דצמבר 2012, 17:42

"בלאט לוחץ על ההנהלה להחזיר את הנדריקס"
http://news.walla.co.il/?w=/7/2598184

בקיצור, לא רק שיביאו חיזוק שלא בדיוק יחזק, אלא גם נצטרך לסבול שנה הבאה מקו קידמי שמורכב מהנדריקס וג'יימס.
נערך לאחרונה על ידי MTA2311 בתאריך 18 דצמבר 2012, 17:45, נערך 2 פעמים בסך הכל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי leon984 » 18 דצמבר 2012, 17:42

ankram כתב:
er79 כתב:אנקראם, זה שמרבית האנשים פה לא חושבים כמוך, זה לא עושה אותך חכם יותר, ולהיפך. וכן, כשבעלים חוסך 100 אלף דולר בשביל סנטר טוב, ובו בעת מכריז שאין לנו קבוצה לטופ 8, אז כן, זה לירוק לרוכשי המנויים בפרט ולאוהדים בכלל בפרצוף. וכשם שאתה חושב ששרמדיני שחקן ראוי, מותר לאחרים לחשוב שהוא שחקן פח. איש באמונתו יחיה.

א. אני חושב שפדרמן לא צריך להתבטא בנושאים האלו , אם מזרחי 500 שנה לא הביע את דעתו שהקבוצה היתה בינונית ומטה גם פדרמן בעת הזאת רצוי שינצור את לשונו.
ב. צר לי אבל לא בא לי להשתתף בחגיגת המכות שבובת הסמרטוטים פדרמן משתתפת , אולי לך 100 K זה לא הרבה כסף , אבל במועדון שאין לו את הפריבילגיה להכנס לחובות ומקסימום הממשלה תכסה את זה סטייל ברצלונה , או שלא מעוניין לגמור כמו קינדר בולוניה ועוד מועדונים שהיו פעם גדולים והיום הם נו פקטור סטייל מילאנו , והטורקיות שלפני שנתיים , יש משמעות לשמירה על תקציב.
ג. זה לא רק 100K , זה משכורת לביינס , דמי שיחרור , דירה , רכב , ובו בזמן להחזיק את שרמנדיני במידה ולא מוצאים לו קבוצה , סיפור של 200-300K. לא בחינם.
ד. להביא עוד סנטר , בקבוצה שהגארדים שלה לא מפעילים טוב גבוהים , בליגת גמדים , באמצע העונה , אלא אם מדובר באיזה עילוי , וביינס הוא לא עילוי , זה לא פריבילגיה , ואני מבין את החששות של המממנים.
ה. היתה כוונה כנה להביא את ביינס , מה לעשות שלובליאנה נלחמת על מקום ביורוליג , ולא בא לה להרוויח 100K , ולהפסיד פי 5 , אם לא תעלה. אף אחד לא ירק לאף אחד על הפרצוף.
ו. לא אני חושב ששרמנדיני הוא שחקן ראוי , המאמן שלי חשב ככה , אזי מה השתנה?

אני רוצה לדעת משהו אחר איך לבלאט בנבחרת רוסיה בלי רכזים בכלל היה מוזגוב וסברסנקו ופה אומרים שבלאט אשם נראה שזה יותר פדמניה
סמל אישי של המשתמש
leon984

הודעהעל ידי felix_r » 18 דצמבר 2012, 17:44

MTA2311 כתב:"בלאט לוחץ על ההנהלה להחזיר את הנדריקס"

בקיצור, לא רק שיביאו חיזוק שלא בדיוק יחזק, אלא גם נצטרך לסבול שנה הבאה מקו קידמי שמורכב שהנדריקס וג'יימס.

עלובים... :(
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי leon984 » 18 דצמבר 2012, 17:52

MTA2311 כתב:"בלאט לוחץ על ההנהלה להחזיר את הנדריקס"

בקיצור, לא רק שיביאו חיזוק שלא בדיוק יחזק, אלא גם נצטרך לסבול שנה הבאה מקו קידמי שמורכב מהנדריקס וג'יימס.

דרך אגב לא חושבים כמה מכבי מאבדת כסף אם לא עולים להצלבה
סמל אישי של המשתמש
leon984

הודעהעל ידי מני » 18 דצמבר 2012, 18:00

מכבי לא רציניים!!
הרי ברור לכולם שהכל זה עניין של כסף, אז שיתנו כבר הצעה רצינית של בייאוט שלובליאנה לא תוכל לסרב לה וזהו,משהוא כמו לתת את שמרדיני ומדלי + סכום כסף.

די כבר עם המריחות והסחבת!!!
סמל אישי של המשתמש
מני

הודעהעל ידי jol9 » 18 דצמבר 2012, 18:27

אני דווקא חושב שבמה שאנקראם אומר יש מן האמת.
כנראה שאנשים ישבו, חשבו והחליטו שגם בסגל הנוכחי למכבי יש סיכוי לעלות להצלבה, וזאת בעצם המטרה של הקבוצה העונה.

זה די קשה לשכנע אנשים שאין להם מוטיבציה מיוחדת, להשקיע מאות אלפי דולרים על מישהו שלא ברור שיוסיף משהו למערכת.
אי לכך יכול מאוד להיות שלא יגיע לכאן חיזוק כלל, ואם כן יגיע, אז סיכוי לא נמוך שזה יהיה הנדריקס, שכנראה יקבל פיצוי נאה ממילאנו, וגם אין צורך לשלם עליו ביי אאוט.

הדבר העצוב בכל העניין הוא שההנהלה שלנו מדרדרת את המועדון למצב שבו היא לא מסתכלת בכלל על תחרות עם הגדולות של אירופה, וכל הנסיונות שלה להגיע
רחוק מסתמכים אך ורק על פוקסים - הגרלות נוחות, שחקנים זולים שפורצים בקבוצה (ועוזבים כעבור שנה) ומאמן טוב שעדיין מוכן להישאר בכל הבלגאן הזה.

ד"א - פליקס וגולשים נוספים באים בטענות לבלאט על כך שלא מוציא את המיטב מהסגל. אני חושב שזה קצת כמו לבוא בטענות לפרופסור לפיזיקה
שמנסה להתקדם במחקר עם ציוד ישן ולא מדוייק.
בלאט הוא לא קוסם שאפשר לזרוק לו חבורה בינונית של שחקנים והוא יהפוך אותם למיאמי. בשביל שהוא יוכל לחבר קבוצה לחבורה מנצחת, הוא צריך את השחקנים המתאימים,
כמו שהיו לו לפני שנתיים וכמו שהיה לו בנבחרת רוסיה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי leon984 » 18 דצמבר 2012, 18:38

http://www.youtube.com/watch?v=JqcUVvfcjy8 משחק שלם
http://www.youtube.com/watch?v=ITQrerEagI0 משחק מעניין פלאניניץ' מול ביינס
http://www.youtube.com/user/HKKSirokiVi ... ture=watch קיצור יש פה הרבה
טוב ראיתי עכשיו משחק של פלאניניץ' באדריאטית ולכך אני יכול להגיד שזה שחקן עם הגנה טובה,זז הרבה לשחקן עם סייז שלו,ריבאונדר טוב,שחקן פיק אנד רול לא רע,תופס כדור לא רע אבל אין לו משחק גב לכך אני לא מבין במה הוא טוב מג'ימס?
סמל אישי של המשתמש
leon984

הודעהעל ידי קודי » 18 דצמבר 2012, 18:47

במצב הנוכחי ללא ספק עדיף הנדריקס המנוסה שכבר שיחק כאן בהצלחה על פני ילד קרואטי בלי נסיון בקבוצה גדולה ובלי שום נסיון באף מפעל אירופאי שיגיע עם נתוני פתיחה הרבה פחות טובים מאלה של שרמדיני ומצ׳באן.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי leon984 » 18 דצמבר 2012, 18:48

חחח אתם יודעים מה זה? http://abnsim.free.fr/eurosim/players/player372.htm
סמל אישי של המשתמש
leon984

הודעהעל ידי leon984 » 18 דצמבר 2012, 18:52

קודי כתב:במצב הנוכחי ללא ספק עדיף הנדריקס המנוסה שכבר שיחק כאן בהצלחה על פני ילד קרואטי בלי נסיון בקבוצה גדולה ובלי שום נסיון באף מפעל אירופאי שיגיע עם נתוני פתיחה הרבה פחות טובים מאלה של שרמדיני ומצ׳באן.

לא הייתי אומר שצריך ניסיון,כי שאם יש ניסיון אז שחקן כבר יקר וניסיון צריך מאיפה שלקבל.אז למה לא במכבי,כי אני ממש אהבתי את הדברים שראיתי במשחקים שלו.גם שהנדריקס לא צריך פה כי יש לנו כבר תומס
סמל אישי של המשתמש
leon984

הודעהעל ידי קודי » 18 דצמבר 2012, 18:55

מני כתב:מכבי לא רציניים!!
הרי ברור לכולם שהכל זה עניין של כסף, אז שיתנו כבר הצעה רצינית של בייאוט שלובליאנה לא תוכל לסרב לה וזהו,משהוא כמו לתת את שמרדיני ומדלי + סכום כסף.

די כבר עם המריחות והסחבת!!!

אבל מכבי הרי הציעו סכום עתק של 100-150 אלף דולר! זה לא מספיק לחוצפנים מלובליאנה כדי לשחרר את השחקן הכי טוב שלהם?!
קודי

הודעהעל ידי leon984 » 18 דצמבר 2012, 18:58

http://www.hercegsport.info/velic-sve-o ... planinica/
מסתבר שבלאט רצה אותו כבר בקיץ ואפילו אנשי מכבי היו במשחק שלו
סמל אישי של המשתמש
leon984

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google Adsense [Bot] ו־13 אורחים