דארקו פלאניניץ' חתם במכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

דארקו פלאניניץ' חתם במכבי

הודעהעל ידי קודי » 22 דצמבר 2012, 14:29

שירוקי הודיעה רשמית שפלאניניץ חתם במכבי לשנתיים וחצי ומחר ישחק את משחקו האחרון במדי הקבוצה. לטעמי לא ההחתמה הנכונה אבל שיהיה לו בהצלחה

http://www.sportando.net/eng/europe/adr ... -aviv.html
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

Re: סנטר חדש? פלאניניץ' מועמד להגיע על חשבון שרמאדיני

הודעהעל ידי שמואל1 » 22 דצמבר 2012, 14:39

קודי כתב:שירוקי הודיעה רשמית שפלאניניץ חתם במכבי לשנתיים וחצי ומחר ישחק את משחקו האחרון במדי הקבוצה. לטעמי לא ההחתמה הנכונה אבל שיהיה לו בהצלחה

אכן זה רשמי. הודעה רשמית של מכבי תצא בצאת השבת.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 דצמבר 2012, 14:48

קודי כתב:שירוקי הודיעה רשמית שפלאניניץ חתם במכבי לשנתיים וחצי ומחר ישחק את משחקו האחרון במדי הקבוצה. לטעמי לא ההחתמה הנכונה אבל שיהיה לו בהצלחה

אין ספק שביינס ככל הנראה שחקן יותר מוכן ממנו
אבל יש(לי לפחות)תחושה כאילו לא משנה איזה גבוה יגיע, הוא לא ימצה את כל הפוטנציאל שלו
מדאיג אותי העניין שלא יודעים לשחק עם גבוהים במכבי
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 22 דצמבר 2012, 15:00

יופי , פלאניניץ זה אופציה לא רעה יחסית , צריך קצת אורך רוח וסבלנות וקצת מזל וייש סכוי שהוא יצליח להשתלב.
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי p&p » 22 דצמבר 2012, 15:18

אבל יש(לי לפחות)תחושה כאילו לא משנה איזה גבוה יגיע, הוא לא ימצה את כל הפוטנציאל שלו
מדאיג אותי העניין שלא יודעים לשחק עם גבוהים במכבי

שנתיים שסופו היה העוגן המרכזי שלנו בהתקפה....
אבל מכבי לא יודעים לשחק עם גבוהים, אוקיי.......
p&p

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 דצמבר 2012, 15:20

p&p כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

מדאיג אותי העניין שלא יודעים לשחק עם גבוהים במכבי[/quote]

חוכמה גדולה לדחוף לסופו את הכדור בפוסט, ולהתפלל שהוא יצליח לדרוס 3 שחקנים בדרך לסל. גם עם סופו בלאט לא ידע לשחק, והיריבות הצליחו לעלות על הקטע די מהר.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 דצמבר 2012, 15:21

סופו בחור גדול, בלשון המעטה
זה שהוא קיבל הרבה כדורים לא אומר שמכבי ידעו איך לשחק עליו
היה לו תרגיל אחד קבוע שה''תרגיל'' הוא שהוא עומד עם הגב לסל, מישהו מכניס לו כדור והוא מתחיל לחפור..יותר מזה לא היה
עובדה שבסוף הקבוצות כבר למדו אותו ורוב הכדורים שהגיעו אליו הלכו לשום מקום..צעדים או זריקה חסרת סיכוי כי גם אלה שידעו להכניס לו כדורים נורמליים(צ'אקי ופארגו)הלכו
זה שסופו ניצל את הגודל שלו בשביל להוציא מים מהסלע לא אומר שמכבי יודעים לשחק עם גבוהים..יש הבדל בין לדעת לשחק על מישהו לבין לשחק עליו לא טוב
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 דצמבר 2012, 15:33

MTA2311 כתב:
p&p כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

חוכמה גדולה לדחוף לסופו את הכדור בפוסט, ולהתפלל שהוא יצליח לדרוס 3 שחקנים בדרך לסל. גם עם סופו בלאט לא ידע לשחק, והיריבות הצליחו לעלות על הקטע די מהר.

זה לא נכון, פשוט לא היו לו את השחקנים המתאימים..
בעונה הראשונה היו המוסרים המצויינים אידסון ופארגו שמצאו את סופו קרוב מאוד לסל, והתוצאות בהתאם, סנטר העונה ביורוליג
בעונה השנייה חוץ מפאפס לא היו כאלה וגם כאן התוצאות בהתאם, קיבל כדור רחוק מהסל ולא הצליח להוציא מזה כלום..
הבעיה היא לא השימוש בגבוהים, אלא חוסר היכולת להשתמש בגבוהים..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 דצמבר 2012, 15:49

LIAV10 כתב:
MTA2311 כתב:
p&p כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

בעונה הראשונה היו המוסרים המצויינים אידסון ופארגו שמצאו את סופו קרוב מאוד לסל, והתוצאות בהתאם, סנטר העונה ביורוליג
בעונה השנייה חוץ מפאפס לא היו כאלה וגם כאן התוצאות בהתאם, קיבל כדור רחוק מהסל ולא הצליח להוציא מזה כלום..

כדור יותר קרוב לסל או כדור יותר רחוק מהסל לא משנה את העובדה שהתרגיל אותו תרגיל בלי קשר למיקום\יכולת השחקנים להכניס לו כדור במקום המתאים
היה רק תרגיל אחד של הכנסת כדור לסופו וגם הוא לא ממש תרגיל אלא יותר הסתמכות על הגודל של סופו כי עם אף שחקן אחר ה''תרגיל'' הזה לא היה עובד
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

Re: דארקו פלאניניץ' חתם במכבי

הודעהעל ידי שחף » 22 דצמבר 2012, 16:04

אפשר קישור כלשהו?

ד''א
סופו זה לא דוגמה מדהימה. יש גבול למה שאפשר לעשות איתו. אי אפשר לשחק איתו פיק אנד רולים כי הוא פשוט יתעייף, והוא לא יכול להתחיל מהלכים רחוק מהסל. זה לא אפקטיבי.
שחף

הודעהעל ידי חנו'ש » 22 דצמבר 2012, 16:05

כרמל, יש לא מעט גבוהים שמילאו את מלוא הפוטנציאל שלהם במכבי בשננים האחרונות.
סופו לא הראה יכולת טובה יותר מקריירה מזו של העונה הראשונה במכבי, הנדריקס היה במיטבו בתקופותיו הטובות במכבי, ג'יימס כיום ממלא את מלוא הפוטנציאל שבו.
השאלה היא רק עד כמה המאמן מאמין בו ורוצה ביקרו.
אם בלאט לא מעוניין בילד, אז לצערי ההחתמה הזו מיותרת והכסף עלול להיזרק לפח.

אגב כרמל, איך היה בחופשה שלך??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי שחף » 22 דצמבר 2012, 16:07

שמת לב שכל הגבוהים שהזכרת הם כאלה שחיים מריבאונד התקפה וכל מיני שאריות? אף אחד לא טוען שהכדורסל של בלאט לא טוב לכל מיני 4.5 למיניהם.
שחף

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 דצמבר 2012, 16:09

LIAV10 כתב:
MTA2311 כתב:
p&p כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

השחקנים המתאימים בשביל מה? בשביל לחכות שהוא יתפוס עמדה על שני שחקנים שחונקים אותו ולמסור לו שם? בלאט לא בנה בשבילו שום תרגילים, ובגלל זה היה קל מאוד לסגור אותו משלב מסויים.
שחף, סופו שחקן פיק אנד רול מצויין, והיה כזה לאורך כל הקריירה. בלאט פשוט לא ידע להשתמש בזה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 דצמבר 2012, 16:10

חנו'ש כתב:כרמל, יש לא מעט גבוהים שמילאו את מלוא הפוטנציאל שלהם במכבי בשננים האחרונות.
סופו לא הראה יכולת טובה יותר מקריירה מזו של העונה הראשונה במכבי, הנדריקס היה במיטבו בתקופותיו הטובות במכבי, ג'יימס כיום ממלא את מלוא הפוטנציאל שבו.

זאת בדיוק הבעיה. אני מניח שאת לא רוצה לבנות את הקבוצה שלך סביב ג'יימס והנדריקס, וזה בדיוק מה שבלאט עושה בשנתיים האחרונות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שחף » 22 דצמבר 2012, 16:13

קודם כל לא הייתי נסחף ואומר מצויין. הוא יודע לעשות את זה. זה עדיין מסורבל מאוד להריץ עבורו פיק אנד רולים. הוא גדול מאוד, ולמסור לשחקן כזה בתנועה זה לא תמיד פשוט. וכמו שהזכרתי זה לא מעשי כי אתה מעייף אותו מאוד ככה.
שחף

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 דצמבר 2012, 16:15

חנו'ש כתב:כרמל, יש לא מעט גבוהים שמילאו את מלוא הפוטנציאל שלהם במכבי בשננים האחרונות.

זאת בדיוק השורה הכי נכונה שיש להגיד על העניין הזה
נמנעתי מלרשום את זה כי אין דרך לרשום את זה שלא יראה כאילו אני מבקרת את בלאט..אני אוהבת אותו וכולם יודעים את זה אז בואו נצא מנקודת הנחה שמה שאני הולכת לכתוב עכשיו זה איזה הודעת שנאה

בלאט מאוהב בהנדריקס וכולנו יודעים את זה
בלאט גם אוהב את הסוג של ג'יימס אז הוא קיבל מהר מאוד את התפקיד של הסנטר הפותח למרות מה שחשבנו בתחילת הקיץ
כשבלאט אוהב את סוג השחקן שמשחק לו בקו הקדמי הוא יקבל הרבה תשומת לב בהתקפה..כולנו זוכרים(אולי)את השלשה של הנדריקס נגד ברצלונה על הבאזר..למה הוא קיבל את השלשה? כי בלאט האמין בו
בלאט לא אוהב את הסגנון האיטי והמסורבל של שרמאן ולא בא לו לעבוד בשבילו..יש כאלה שיגידו שזה לא לגיטימי, אני חושבת שמה שהמאמן מחליט שטוב בשבילו זה מה שטוב לי
צריך גם לזכור שלצערנו הרב אין לנו שחקנים שיודעים לשחק פיק אנד רול ברמה גבוהה
היה אחד כזה שאמור היה להגיע בקיץ(הלפרין)ולפי דעתי היה משתף פעולה טוב מאוד עם שרמאן אבל זה כבר WATER UNDER THE BRIDGE

פלאניניץ' צריך ללכת לכנסייה הקרובה ולהתפלל שהוא יבוא לבלאט טוב בעין אחרת הוא יתעופף מפה מהר מאוד כמו אחרים לפניו שלא קיבלו קרדיט ובלאט יחפש את ההנדריקס הבא

היה מצוין בחופשה תודה ששאלת :grin
המון המון שלג והמון כיף
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 22 דצמבר 2012, 16:17, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 22 דצמבר 2012, 16:16

שחף כתב:שמת לב שכל הגבוהים שהזכרת הם כאלה שחיים מריבאונד התקפה וכל מיני שאריות? אף אחד לא טוען שהכדורסל של בלאט לא טוב לכל מיני 4.5 למיניהם.

חוץ מסופו.. כן...
גם לניקולה היתה עונה טובה תחת בלאט בעונתו הראשונה במכבי ומימוש פוטנציאל.

בכל מקרה, אני חושבת שמכבי צריכה להיזהר מזריקת כסף לפח ולחשוב טוב טוב על ההחתמה הזו בלי להכניס לכאן אגו אישי.
לדעתי ההנהלה היתה צריכה להבהיר לבלאט שהם מבחינתם מוותרים על העונה הזו ולא מוכנים להשקיע עליה יותר כסף שסתם ילך לפח על עונה שנחרצה להיות בינונית (ולדעתי האשמה לכך היא בעיקר בשל הטעויות שההנהלה עשתה בקיץ, אבל זה כבר לא משנה את המציאות העגומה).
אם הוא רוצה שהם ישקיעו עוד כסף עכשיו זה רק על העונה הבאה והלאה. או שיחליט איזה שחקן הוא רואה בו פוטנציאל לטווח הארוך בקבוצה, והוא מוכן לנצל את העונה האבודה הזו כדי לקדם אותו. או שנחסוך את הכסף לעתיד במידה ואין לו כזה שחקן בראש, אבל אולי יהיה בקיץ.

לזרוק כסף על העונה הזו זה זריקת כסף לפח, ולזרוק כסף על שחקן צעיר שבלאט לא מעוניין בו זה גם זריקת כסף לפח.
ואלוהים יודע שמכבי כבר זרקה יותר מידי לפח בשנים האחרונות, בעיקר ממלחמות אגו מטומטמות.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 דצמבר 2012, 16:16

כרמל אני לא מבין אותך, סופו לא שחקן של פיק אנד רול, בלאט שיחק איתו בדרך שצריך לשחק איתו והתוצאות היו שהוא נבחר לסנטר העונה, איפה הבעיה?
עונה אחר כך לא היו השחקנים שימסרו לו, כמו שעכשיו אין שחקנים שימסרו לו..

מעניין איך אוברדוביץ היה מפעיל את באטיסט ושאר שחקני הפיק אנד רול שלו עם הזבל שהולך פה בקו האחורי בשנתיים האחרונות, אי אפשר להמציא מהלכים שלא אפשריים..
בנבחרת רוסיה בלאט לקח נגרים התקפית ועשה מהם שחקנים התקפה סבירים פלוס (אני מדבר על הגבוהים) העזרת קו אחורי שמסוגל להוציא לפועל, שחקנים שמשתכרים בקבוצות שלהם "בטיפה" יותר מ-350 אלף דולר..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 דצמבר 2012, 16:21

LIAV10 כתב:כרמל אני לא מבין אותך, סופו לא שחקן של פיק אנד רול, בלאט שיחק איתו בדרך שצריך לשחק איתו והתוצאות היו שהוא נבחר לסנטר העונה, איפה הבעיה?
עונה אחר כך לא היו השחקנים שימסרו לו, כמו שעכשיו אין שחקנים שימסרו לו..

מעניין איך אוברדוביץ היה מפעיל את באטיסט ושאר שחקני הפיק אנד רול שלו עם הזבל שהולך פה בקו האחורי בשנתיים האחרונות, אי אפשר להמציא מהלכים שלא אפשריים..
בנבחרת רוסיה בלאט לקח נגרים התקפית ועשה מהם שחקנים התקפה סבירים פלוס (אני מדבר על הגבוהים) העזרת קו אחורי שמסוגל להוציא לפועל, שחקנים שמשתכרים בקבוצות שלהם "בטיפה" יותר מ-350 אלף דולר..

אני מסכימה איתך לחלוטין שסופו לא שחקן פיק אנד רול
אני לא רציתי שסופו יישאר העונה(חס וחלילה לא משהו באופי שלו)
אני רק אומרת שגם כשיש לך שחקן שהוא לא שחקן פיק אנד רול יש עוד דרכים להפעיל אותו חוץ מלתת לו כדור ושיתחיל לחפור..אם לסופו לא היה את הגודל שלו זה בחיים לא היה עובד

סופו הגיע למכבי כשהוא היה על תקן ''גימיק'' ו''בייבי שאק'' ואף אחד לא חשב שהוא שחקן של יותר מ-12 דקות למשחק
בלאט לקח אותו מהסטיגמה הזאת והכניס אותו לאור הזרקורים כסנטר לגיטימי באירופה אבל, וזה אבל גדול, שאר הקבוצות לא ראו אותו ככזה ומכבי נהנו מזה מאוד בשנה הראשונה של סופו במכבי
בשנה השנייה כבר למדו שדאבל טים פשוט גורם למכבי וסופו ופה ה''תרגיל'' של הכנסת הכדור לסופו היה לא אפקטיבי לחלוטין
נכון שהוא קיבל את הכדור יותר רחוק מהסל מאשר בשנה הראשונה וזה היה הבדל גדול אבל זה לא פוסל את העובדה שלמכבי היה רק סוג אחד של הכנסת כדור לסופו וזהו
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 22 דצמבר 2012, 16:22, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 דצמבר 2012, 16:22

מציע לכל מי שחושב שסופו לא שחקן פיק אנד רול, לראות שוב איך הוא טחן את ארצות הברית באולימפיאדה, ומה הוא עשה לכל אירופה באולימפיאקוס.
בלאט לא יודע לעבוד עם פיק אנד רול. לא בהתקפה, ובטח שלא בהגנה. אם הוא כן היה יודע, שארמדיני עוד היה איתנו( לא רק ברוחו) והנדריקס ותומאס היו באים לידי ביטוי הרבה יותר טוב.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, שמוליק ו־38 אורחים