המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קודי כתב:שירוקי הודיעה רשמית שפלאניניץ חתם במכבי לשנתיים וחצי ומחר ישחק את משחקו האחרון במדי הקבוצה. לטעמי לא ההחתמה הנכונה אבל שיהיה לו בהצלחה
קודי כתב:שירוקי הודיעה רשמית שפלאניניץ חתם במכבי לשנתיים וחצי ומחר ישחק את משחקו האחרון במדי הקבוצה. לטעמי לא ההחתמה הנכונה אבל שיהיה לו בהצלחה
אין ספק שביינס ככל הנראה שחקן יותר מוכן ממנו
אבל יש(לי לפחות)תחושה כאילו לא משנה איזה גבוה יגיע, הוא לא ימצה את כל הפוטנציאל שלו
מדאיג אותי העניין שלא יודעים לשחק עם גבוהים במכבי
p&p כתב:Holiday_Armadillo כתב:קודי כתב:שירוקי הודיעה רשמית שפלאניניץ חתם במכבי לשנתיים וחצי ומחר ישחק את משחקו האחרון במדי הקבוצה. לטעמי לא ההחתמה הנכונה אבל שיהיה לו בהצלחה
אבל יש(לי לפחות)תחושה כאילו לא משנה איזה גבוה יגיע, הוא לא ימצה את כל הפוטנציאל שלו
מדאיג אותי העניין שלא יודעים לשחק עם גבוהים במכבי[/quote]
שנתיים שסופו היה העוגן המרכזי שלנו בהתקפה....
אבל מכבי לא יודעים לשחק עם גבוהים, אוקיי.......
MTA2311 כתב:p&p כתב:Holiday_Armadillo כתב:קודי כתב:שירוקי הודיעה רשמית שפלאניניץ חתם במכבי לשנתיים וחצי ומחר ישחק את משחקו האחרון במדי הקבוצה. לטעמי לא ההחתמה הנכונה אבל שיהיה לו בהצלחה
חוכמה גדולה לדחוף לסופו את הכדור בפוסט, ולהתפלל שהוא יצליח לדרוס 3 שחקנים בדרך לסל. גם עם סופו בלאט לא ידע לשחק, והיריבות הצליחו לעלות על הקטע די מהר.
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:p&p כתב:Holiday_Armadillo כתב:קודי כתב:שירוקי הודיעה רשמית שפלאניניץ חתם במכבי לשנתיים וחצי ומחר ישחק את משחקו האחרון במדי הקבוצה. לטעמי לא ההחתמה הנכונה אבל שיהיה לו בהצלחה
חוכמה גדולה לדחוף לסופו את הכדור בפוסט, ולהתפלל שהוא יצליח לדרוס 3 שחקנים בדרך לסל. גם עם סופו בלאט לא ידע לשחק, והיריבות הצליחו לעלות על הקטע די מהר.
זה לא נכון, פשוט לא היו לו את השחקנים המתאימים..
בעונה הראשונה היו המוסרים המצויינים אידסון ופארגו שמצאו את סופו קרוב מאוד לסל, והתוצאות בהתאם, סנטר העונה ביורוליג
בעונה השנייה חוץ מפאפס לא היו כאלה וגם כאן התוצאות בהתאם, קיבל כדור רחוק מהסל ולא הצליח להוציא מזה כלום..
הבעיה היא לא השימוש בגבוהים, אלא חוסר היכולת להשתמש בגבוהים..
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:p&p כתב:Holiday_Armadillo כתב:קודי כתב:שירוקי הודיעה רשמית שפלאניניץ חתם במכבי לשנתיים וחצי ומחר ישחק את משחקו האחרון במדי הקבוצה. לטעמי לא ההחתמה הנכונה אבל שיהיה לו בהצלחה
זה לא נכון, פשוט לא היו לו את השחקנים המתאימים..
בעונה הראשונה היו המוסרים המצויינים אידסון ופארגו שמצאו את סופו קרוב מאוד לסל, והתוצאות בהתאם, סנטר העונה ביורוליג
בעונה השנייה חוץ מפאפס לא היו כאלה וגם כאן התוצאות בהתאם, קיבל כדור רחוק מהסל ולא הצליח להוציא מזה כלום..
הבעיה היא לא השימוש בגבוהים, אלא חוסר היכולת להשתמש בגבוהים..
חנו'ש כתב:כרמל, יש לא מעט גבוהים שמילאו את מלוא הפוטנציאל שלהם במכבי בשננים האחרונות.
סופו לא הראה יכולת טובה יותר מקריירה מזו של העונה הראשונה במכבי, הנדריקס היה במיטבו בתקופותיו הטובות במכבי, ג'יימס כיום ממלא את מלוא הפוטנציאל שבו.
השאלה היא רק עד כמה המאמן מאמין בו ורוצה ביקרו.
אם בלאט לא מעוניין בילד, אז לצערי ההחתמה הזו מיותרת והכסף עלול להיזרק לפח.
אגב כרמל, איך היה בחופשה שלך??
חנו'ש כתב:כרמל, יש לא מעט גבוהים שמילאו את מלוא הפוטנציאל שלהם במכבי בשננים האחרונות.
סופו לא הראה יכולת טובה יותר מקריירה מזו של העונה הראשונה במכבי, הנדריקס היה במיטבו בתקופותיו הטובות במכבי, ג'יימס כיום ממלא את מלוא הפוטנציאל שבו.
השאלה היא רק עד כמה המאמן מאמין בו ורוצה ביקרו.
אם בלאט לא מעוניין בילד, אז לצערי ההחתמה הזו מיותרת והכסף עלול להיזרק לפח.
אגב כרמל, איך היה בחופשה שלך??
שחף כתב:שמת לב שכל הגבוהים שהזכרת הם כאלה שחיים מריבאונד התקפה וכל מיני שאריות? אף אחד לא טוען שהכדורסל של בלאט לא טוב לכל מיני 4.5 למיניהם.
LIAV10 כתב:כרמל אני לא מבין אותך, סופו לא שחקן של פיק אנד רול, בלאט שיחק איתו בדרך שצריך לשחק איתו והתוצאות היו שהוא נבחר לסנטר העונה, איפה הבעיה?
עונה אחר כך לא היו השחקנים שימסרו לו, כמו שעכשיו אין שחקנים שימסרו לו..
מעניין איך אוברדוביץ היה מפעיל את באטיסט ושאר שחקני הפיק אנד רול שלו עם הזבל שהולך פה בקו האחורי בשנתיים האחרונות, אי אפשר להמציא מהלכים שלא אפשריים..
בנבחרת רוסיה בלאט לקח נגרים התקפית ועשה מהם שחקנים התקפה סבירים פלוס (אני מדבר על הגבוהים) העזרת קו אחורי שמסוגל להוציא לפועל, שחקנים שמשתכרים בקבוצות שלהם "בטיפה" יותר מ-350 אלף דולר..
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־28 אורחים