דארקו פלאניניץ' חתם במכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דארקו פלאניניץ' חתם במכבי

הודעהעל ידי felix_r » 22 דצמבר 2012, 18:18

חנו'ש כתב:אם שירוקי הודיעה על זה רשמית במסע"ת, איך זה שאף אתר ישראלי עוד לא קפץ לפרסם את הסקופ??

לדעתי, זה בגלל שהבחור אמור עוד לשחק משחק אחד בשירוקי. ואם הוא יפצע שם? אני חושב, שהחתימה הרשמית תהיה רק לאחר שהוא ישחק את המשחק הזה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 22 דצמבר 2012, 18:25

felix_r כתב:
חנו'ש כתב:אם שירוקי הודיעה על זה רשמית במסע"ת, איך זה שאף אתר ישראלי עוד לא קפץ לפרסם את הסקופ??

לדעתי, זה בגלל שהבחור אמור עוד לשחק משחק אחד בשירוקי. ואם הוא יפצע שם? אני חושב, שהחתימה הרשמית תהיה רק לאחר שהוא ישחק את המשחק הזה.

אני לא מדברת על למה מכבי לא הודיעה עדיין רשמית, אלא למה אף אתר לא פרסם את הודיעה הפשוטה הזו ששירוקי הודיעה במסיבת עיתונאים שהילד חתם במכבי?
הרי לרוב התקשורת אוהבת לעוט על כל פיפס קטן שמפורסם בתקשורת הזרה בהקשר של מכבי.
אז דבר כזה??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חציברטאס » 22 דצמבר 2012, 18:26

חציברטאס

Re: סנטר חדש? פלאניניץ' מועמד להגיע על חשבון שרמאדיני

הודעהעל ידי jol9 » 22 דצמבר 2012, 18:29

felix_r כתב:
זאת כן אגדה. בעונתו הטובה במכבי סופו היה הכי טוב בשלב הבתים הראשון מול קבוצות פח, אבל ככל שהעונה התקדמה, בכל שלב התפוקה שלו ירדה וירדה. לעומת זאת בעונת 2005-6 (עונתו הראשונה) סופו כל הזמן התקדם ותפוקתו עלתה משלב לשלב (תבדוק את המדד), והיה הכי טוב דווקא בהצלבה מול אלופת אירופה דאז מכבי ת"א הגדולה.

מבחינת המספרים נטו שתי העונות כמעט זהות, אבל מבחינת גראף השיפור שלו רואים שהעונה 2005-6 היתה טובה יותר. חוץ מזה העובדה שבמכבי הוא רק ירד בכל שלב ושלב מוכיחה שוב, שבלאט לא ממש ידע מה לעשות איתו.

טוב, זאת כבר פרשנות...
איך הגעת מזה שהוא ירד בתפוקה, לזה שבלאט לא ידע מה לעשות איתו? לסופו עצמו אין שום קשר לזה?

לדעתי אתה ממשיך לחפש את בלאט בקטנות.
אתה מבקר אותו בעבודה מול ההנהלה, ואפילו הצלחת למצוא משהו שסותר עובדה ידועה לכולם ב100%, שגם נאמרה בפירוש ובבירור ע"י הנוגעים בדבר (שפדרמן רצה להביא את סמית'
במקום ג'יימס ועוד לשלם להם 200K), כשברור שזה לא נכון.
אתה מבקר אותו שלא ידע מה לעשות עם סופו, בעוד הוא הביא את סופו לעונתו הטובה בקריירה בקבוצה שהגיע לגמר באותה עונה.
אתה מבקר אותו שלא יודע לעבוד עם שרמדיני, למרות שברור שבלאט ניסה להכניס אותו לעניינים, ולמרות שברור שאין לו שחקנים בקו האחורי שאיתם אפשר להפעיל גבוהים באופן יעיל.

יש לנו כמה עובדות שאף אחד לא מתווכח עליהן והן שבלאט הוא המאמן הכי מתאים והכי טוב עבור מכבי, שמצליח להביא את מכבי בשנתיים וחצי האחרונות להישגים מקצועיים
יפים, למרות שהוא מקבל הרבה פחות מההנהלה מאשר הקולגות שלו בקבוצות הבכירות ביורוליג.
יחד עם זאת, אני בהחלט מסכים שמכבי היא לא קבוצה שכיף לראות השנה (וחלק מהזמן בעונה שעברה). על כך יש לבלאט חלק מהאחריות. אני הייתי מנסה להתרכז
בביקורת בנושא הזה ולא לחפש כל מיני דברים קטנים ולא קשורים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 22 דצמבר 2012, 18:37

חנו'ש כתב:
yzafrir כתב:מצד אחד אני אוהב את ההחתמה הזאת כי יש בא יותר חשיבה לעתיד והבנה שהעונה הזאת פחות או יותר גמורה . מצד שני קצת חבל לי שלא ניסו יותר להחתים שחקן שיש סיכוי שיתרום עוד העונה כמו ביינס.
עם כל הכשרון של דארקו , אני לא רואה אותו הופך לסנטר ראשון שלנו כבר בעונה הבאה ובקיץ עדיין נצטרך למצוא סנטר בכיר...כסנטר מוביל נהנה ממנו אולי בעונה האחרונה שלו. אם כבר בעונה הזאת הוא יראה טוב אז הייתי פותחלו את החוזה ומוסיף עוד שנתיים...

יש משהו במה שאתה אומר, אם הילד יראה פוטנציאל כבר העונה, אבל לא מספיק בשביל להיות פותח שנה הבאה, אולי מכבי תיאלץ להיפרד מג'יימס, כי אין שם כסף ל-2 מחליפים ועוד סנטר בכיר.
או שלחילופין יהיה אפשר להשאיל את הילד.
אבל קודם נראה כצה צ'אנסים הוה בכלל יקבל מבלאט העונה.

בגלל זה אני אומר שעם החוזה שחתם הוא רק ל2.5 שנים ורק בעונה השלישית שלו הוא יהפוך לסנטר מוביל אז קודם כל ברור שלא נצליח להשאיר אותו ונהנה ממנו כשחקן מוביל רק עונה אחת . צריך להיות מאוד ערניים לגבי זה ולקחת את הסיכון . אני למשל חשבתי כבר אחרי 4 משחקי יורוליג שמכבי צריכה להחתים את פארגו על חוזה ארוך ובזול עוד לפני שהוא מסתנוור מהמחמאות ומהכסף הגדול . סך הכל הוא הגיע למכבי אחרי עונה ראשונה באירופה כשחקן אלמוני וזול ואני בטוח שהיה מוכן לחתום בשלב מאוד מוקדם על חוזה לשלוש שנים תמורת פי שתיים מהחוזה שחתם במכבי (כלומר 400K) אפילו בלי סעיף יציאה לNBA בשנתיים הראשונות . ככה לפחות היינו יכולים לקבל עליו ביי אווט גדול .
אותו דבר אפשר היה לומר גם על מוריס ועוד זרים שהצליחו פה ונעלמו לכסף הגדול...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי חנו'ש » 22 דצמבר 2012, 18:44

זה לקח זמן...
כבר הספקנו להתווכח על פני 3 עמודים עד שהם נזכרו...
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי felix_r » 22 דצמבר 2012, 18:45

jol9 כתב:
felix_r כתב:
זאת כן אגדה. בעונתו הטובה במכבי סופו היה הכי טוב בשלב הבתים הראשון מול קבוצות פח, אבל ככל שהעונה התקדמה, בכל שלב התפוקה שלו ירדה וירדה. לעומת זאת בעונת 2005-6 (עונתו הראשונה) סופו כל הזמן התקדם ותפוקתו עלתה משלב לשלב (תבדוק את המדד), והיה הכי טוב דווקא בהצלבה מול אלופת אירופה דאז מכבי ת"א הגדולה.

מבחינת המספרים נטו שתי העונות כמעט זהות, אבל מבחינת גראף השיפור שלו רואים שהעונה 2005-6 היתה טובה יותר. חוץ מזה העובדה שבמכבי הוא רק ירד בכל שלב ושלב מוכיחה שוב, שבלאט לא ממש ידע מה לעשות איתו.

טוב, זאת כבר פרשנות...
איך הגעת מזה שהוא ירד בתפוקה, לזה שבלאט לא ידע מה לעשות איתו? לסופו עצמו אין שום קשר לזה?

איך? כתבתי לך: תבדוק במדד. בעונתו במכבי המדד נעשה יותר נמוך בכל שלב ושלב, ואילו ב 2005-6 בדיוק ההפך
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 22 דצמבר 2012, 18:47

חנו'ש כתב:
felix_r כתב:

אני לא מדברת על למה מכבי לא הודיעה עדיין רשמית, אלא למה אף אתר לא פרסם את הודיעה הפשוטה הזו ששירוקי הודיעה במסיבת עיתונאים שהילד חתם במכבי?
אז דבר כזה??

כי הוא לא בדיוק חתם עדיין. הקבוצות סיכמו את כל הפרטים באופן סופי, זה הכל. הוא לא יכול לחתום אצלנו ולשחק בקבוצה אחרת.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 22 דצמבר 2012, 18:48

שיהיה לבחור בהצלחה, למרות שצפויה לו חצי עונה מתסכלת מאוד על ספסלו של בלאט
er79

הודעהעל ידי jol9 » 22 דצמבר 2012, 18:52

צפריר,
אני חושב שאם הבחור הזה יראה יכולת סבירה העונה אז בעונה הבאה אנחנו נראה אותו ואת שון ג'יימס חולקים את עמדה 5.

אני כבר לא מצפה לראות כאן סנטר יורוליג מוביל, ואולי פלאניניץ' יהפוך לאחד כזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 22 דצמבר 2012, 18:53

felix_r כתב:
חנו'ש כתב:
felix_r כתב:

אז דבר כזה??

כי הוא לא בדיוק חתם עדיין. הקבוצות סיכמו את כל הפרטים באופן סופי, זה הכל. הוא לא יכול לחתום אצלנו ולשחק בקבוצה אחרת.

ולמה זה אמור להפריע לתקשורת לפרסם את מה ששירוקי אמרה במסיבת עיתונאים??
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי שחף » 22 דצמבר 2012, 18:53

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 34547.html
בהצלחה, נקווה שבלאט לא ייבש עוד כישרון
נערך לאחרונה על ידי שחף בתאריך 22 דצמבר 2012, 18:55, נערך פעם אחת בסך הכל.
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 22 דצמבר 2012, 18:54

חנו'ש כתב:
felix_r כתב:
חנו'ש כתב:
felix_r כתב:

אז דבר כזה??

ולמה זה אמור להפריע לתקשורת לפרסם את מה ששירוקי אמרה במסיבת עיתונאים??

YOU KNOW מוצ"ש ;) לא כולם חזרו לעצמם עדיין :D
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 22 דצמבר 2012, 18:55

felix_r כתב:
jol9 כתב:
felix_r כתב:

טוב, זאת כבר פרשנות...

איך? כתבתי לך: תבדוק במדד. בעונתו במכבי המדד נעשה יותר נמוך בכל שלב ושלב, ואילו ב 2005-6 בדיוק ההפך

נו, ומה זה אומר בדיוק?
אנחנו לא מודדים נגזרת של מדד אלא ממוצע של מדד, כנ"ל לגבי כל מדד סטטיסטי אחר.
בשורה התחתונה בלי לעשות חקירה לפונקציית המדד אין בכלל ספק שהעונה שלו במכבי היתה הכי טובה בקריירה, ואני די בטוח גם שהוא עצמו אמר את זה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 22 דצמבר 2012, 18:57

jol9 כתב:
felix_r כתב:
jol9 כתב:
felix_r כתב:

טוב, זאת כבר פרשנות...

נו, ומה זה אומר בדיוק?
בשורה התחתונה בלי לעשות חקירה לפונקציית המדד אין בכלל ספק שהעונה שלו במכבי היתה הכי טובה בקריירה, ואני די בטוח גם שהוא עצמו אמר את זה.

ושוב אני לא מבין, למה לפי דעתך אין ספק? על סמך מה? אתה אהבת את העונה שלו במכבי הכי הרבה? מה זה אין בכלל ספק?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 22 דצמבר 2012, 19:04

felix_r כתב:
jol9 כתב:
felix_r כתב:
jol9 כתב:
felix_r כתב:

טוב, זאת כבר פרשנות...

נו, ומה זה אומר בדיוק?

ושוב אני לא מבין, למה לפי דעתך אין ספק? על סמך מה? אתה אהבת את העונה שלו במכבי הכי הרבה? מה זה אין בכלל ספק?

אין ספק, כי זאת היתה עונה עם המספרים הכי טובים בקבוצה הכי טובה. מה צריך יותר מזה?

אבל בשביל לא להיגרר לויכוח ארוך על חצי נקודה ורבע ריבאונד, צריך לזכור מאיפה הגענו לויכוח הזה בכלל...
אני טענתי שזה לא נשמע הגיוני לבוא בביקורת למאמן שהצליח להוציא משחקן את העונה הכי טובה בקריירה שלו.
אז בוא אני אתקן -
זה לא נשמע הגיוני לבוא בביקורת למאמן שהצליח להוציא משחקן את אחת משתי העונות הכי טובות בקריירה שלו (וגם שיקם לו את הקריירה אחרי כמה עונות
רעות).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 22 דצמבר 2012, 19:10

לגבי אלה שפוחדים שהוא יתייבש...
גם אני די חושש מזה אבל מצד שני ממה שאמרו עליו מדובר בשחקן הגנה טוב כך שעוד יכול להתברר שהוא יהיה מהשחקנים המועדפים על בלאט
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 דצמבר 2012, 19:20

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
זאת קצת צביעות . כבר שנתיים אתה מתלונן על ההתנהלות שלו עם ליאור,ולי אסור לבקר אותו על סופו? בכל זאת, מדובר כולה בליאור אליהו ולא בכריס בוש. אולי אתה טועה ולליאור פשוט לא מגיע יותר מהקרדיט שהוא מקבל מבלאט?
אם נצא מנקודת ההנחה שבלאט תמיד יודע יות מאיתנו, כי הוא מאמן ואנחנו לא אז בוא נסגור את הפורום וזהו. מותר לבקר אותו, ולא רק כשהוא מספסל את ליאור, או כשלא מוסרים לליאור, או כשהוא כועס על ליאור שהוא לא שומר .

זה קצת שונה.
ראשית, ליאור נתן כבר עונות טובות יותר בקריירה מאלה שנתן תחת בלאט, ולכן יש מקום לתהות, למה אצל בלאט, דווקא כשהוא מתקרב לשיא הקריירה שלו
מבחינת הגיל, הוא לא מצליח לשחזר את אותן שתי העונות המצויינות שלו בעבר (תחת ספאחיה ותחת פיני).

שנית, אני לא טוען שבלאט צריך לעשות כך או אחרת עם ליאור, אלא שהוא צריך לשחק יותר ולא להיענש על כל טעות ולעוף לספסל (זה קורה העונה יותר).
אתה טוען שהוא צריך היה לשחק עם סופו כך או אחרת, משהו שלא ממש ניתן לבדוק, וזאת ממש בבחינת חוכמה בדיעבד.

אני לא טוען שאסור לבקר את בלאט - ממש לא (כל עוד הביקורת היא עניינית), אבל את הדברים האלה עם סופו לא ממש ניתן לבדוק, ובטח שאין מה לבוא בטענות למאמן שהצליח
להפיק משחקן את עונתו הטובה בקריירה, במיוחד כשהנימוקים שלכם הם לא מי יודע כמה משכנעים (סופו באמת לא היה אף פעם שחקן פיק אנד רול משובח במיוחד).

זה בדיוק אותו דבר. הביקורת שלך הייתה גם על כמות הכדורים שליאור מקבל, ועל המיקום שהוא מקבל אותם בו. זה לא חוכמה בדיעבד? הביקורת היחידה שאתה מרשה לעצמך להעביר על בלאט קשורה לליאור וליוגב, שני שחקנים שבעיני לפחות שנויים במחלוקת לא פחות מסופו, ככה שביקורת שהיא עניינית בעיניך, לא בהכרח עניינית בעיניי, ולהפך. כנ"ל לגבי הנימוקים, מבחינתי הנימוק של " ליאור כבר הוכיח בעונת פיני( שהסתיימה בטופ 16, ממש יופי של דוגמה) שהוא שחקן ענק, אז בלאט טועה שהוא לא נותן לו 30 דקות למשחק", הוא הרבה יותר מלא מי יודע כמה משכנע.
בקיצור, בדיוק כמו שליאור הוא שחקן שאתה מאוד אוהב, ולכן אתה מרשה לעצמך לחרוג ממנהגך ולבקר את בלאט לא מעט בהקשר שלו, סופו הוא הבייבי שלי, ובמקרה, ההישגים שלו במכבי מספיקים בשביל לבנות את הקייס שלי שכולל בתוכו לא מעט ביקורת על בלאט( גם בנוגע לדרך שבה הוא השתמש בו,ובעיקר בנוגע לשחרור שלו), וכמו שאני אף פעם לא טענתי שאסור לך לבקר את בלאט על ליאור\יוגב, או שהביקורת שלך על בלאט היא לא עניינית הייתי מצפה שתנהג אותו דבר במקרה של הביקורת שלי על בלאט.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 22 דצמבר 2012, 20:53

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
זאת קצת צביעות . כבר שנתיים אתה מתלונן על ההתנהלות שלו עם ליאור,ולי אסור לבקר אותו על סופו? בכל זאת, מדובר כולה בליאור אליהו ולא בכריס בוש. אולי אתה טועה ולליאור פשוט לא מגיע יותר מהקרדיט שהוא מקבל מבלאט?
אם נצא מנקודת ההנחה שבלאט תמיד יודע יות מאיתנו, כי הוא מאמן ואנחנו לא אז בוא נסגור את הפורום וזהו. מותר לבקר אותו, ולא רק כשהוא מספסל את ליאור, או כשלא מוסרים לליאור, או כשהוא כועס על ליאור שהוא לא שומר .

זה קצת שונה.
ראשית, ליאור נתן כבר עונות טובות יותר בקריירה מאלה שנתן תחת בלאט, ולכן יש מקום לתהות, למה אצל בלאט, דווקא כשהוא מתקרב לשיא הקריירה שלו
מבחינת הגיל, הוא לא מצליח לשחזר את אותן שתי העונות המצויינות שלו בעבר (תחת ספאחיה ותחת פיני).

שנית, אני לא טוען שבלאט צריך לעשות כך או אחרת עם ליאור, אלא שהוא צריך לשחק יותר ולא להיענש על כל טעות ולעוף לספסל (זה קורה העונה יותר).
אתה טוען שהוא צריך היה לשחק עם סופו כך או אחרת, משהו שלא ממש ניתן לבדוק, וזאת ממש בבחינת חוכמה בדיעבד.

אני לא טוען שאסור לבקר את בלאט - ממש לא (כל עוד הביקורת היא עניינית), אבל את הדברים האלה עם סופו לא ממש ניתן לבדוק, ובטח שאין מה לבוא בטענות למאמן שהצליח
להפיק משחקן את עונתו הטובה בקריירה, במיוחד כשהנימוקים שלכם הם לא מי יודע כמה משכנעים (סופו באמת לא היה אף פעם שחקן פיק אנד רול משובח במיוחד).

זה בדיוק אותו דבר. הביקורת שלך הייתה גם על כמות הכדורים שליאור מקבל, ועל המיקום שהוא מקבל אותם בו. זה לא חוכמה בדיעבד? הביקורת היחידה שאתה מרשה לעצמך להעביר על בלאט קשורה לליאור וליוגב, שני שחקנים שבעיני לפחות שנויים במחלוקת לא פחות מסופו, ככה שביקורת שהיא עניינית בעיניך, לא בהכרח עניינית בעיניי, ולהפך. כנ"ל לגבי הנימוקים, מבחינתי הנימוק של " ליאור כבר הוכיח בעונת פיני( שהסתיימה בטופ 16, ממש יופי של דוגמה) שהוא שחקן ענק, אז בלאט טועה שהוא לא נותן לו 30 דקות למשחק", הוא הרבה יותר מלא מי יודע כמה משכנע.
בקיצור, בדיוק כמו שליאור הוא שחקן שאתה מאוד אוהב, ולכן אתה מרשה לעצמך לחרוג ממנהגך ולבקר את בלאט לא מעט בהקשר שלו, סופו הוא הבייבי שלי, ובמקרה, ההישגים שלו במכבי מספיקים בשביל לבנות את הקייס שלי שכולל בתוכו לא מעט ביקורת על בלאט( גם בנוגע לדרך שבה הוא השתמש בו,ובעיקר בנוגע לשחרור שלו), וכמו שאני אף פעם לא טענתי שאסור לך לבקר את בלאט על ליאור\יוגב, או שהביקורת שלך על בלאט היא לא עניינית הייתי מצפה שתנהג אותו דבר במקרה של הביקורת שלי על בלאט.

אני לא זוכר שאמרתי שבלאט משחק לא נכון עם ליאור.
אכן רציתי שהוא ייקבל יותר דקות ויותר כדורים ותרגילים, אבל שוב, כמו שהסברתי זה מעט שונה ממה שאתה אומר.

ליאור נתן 2 עונות במהלך הקריירה שמיצבו אותו להיות אחד הפאוורים הטובים ביבשת, ואלה הן בהחלט דוגמאות טובות בלי קשר למה שמכבי השיגה באותן העונות.
אם לפני ליאור היה משחק מוריס (כמו שכבר קרה) אז לא הייתי בא בטענות (וצביקה בסה"כ עשה את מה שחשב לנכון). אבל ליאור שיחק לצידו של בלו, ולא היה קשה לראות
שבלו יורד בתפוקה ככל שהוא משחק יותר דקות, ושההגנה והריבאונד שלו עוד פחות טובים משל ליאור.
אלה דברים שראינו.

מה היה קורה אילו בלאט היה משחק פיק אנד רול עם סופו, זה סתם ניחוש, בלי משהו ממשי מאחוריו.

לגבי השחרור של סופו, יכול להיות שאתה צודק כאן. אין לי ממש דעה מוצקה בנושא הזה, כי עובדתית קיבלנו שחקנים פחות טובים מסופו.
לגבי ההגנה שבלאט שיחק עם סופו, כאן אני די בטוח שאתה ופליקס צודקים, ושההגנה שדייויד שיחק עם סופו לא מתאימה למה שהוא יכול לתת, ובניגוד לשרמדיני, שעבורו אני לא מצפה
מבלאט לעשות שינויים, סופו הוא שחקן מרכזי ודומיננטי, והיו צריכים להיות יצירתיים יותר בעניין הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 דצמבר 2012, 21:15

לא ברור לי איך אתה קובע בכזאת נחרצות ששתי העונות הטובות שהוא נתן, מיצבו אותו כאחד הטובים ביבשת. גם אם מספרית זה נכון, כשעל כל 2 נקודות שלו, הוא קיבל 2 בחזרה בהגנה, זה לא שווה כלום. אם הולכים פה על סטטיסטיקה בלבד, ולא על תוצאות, אז פישר הוא הסנטר הכי טוב שהיה לנו מאז ניקולה, ואחד הטובים באירופה באותה תקופה. אם הוא היה אחד הפורוורדים הטובים באירופה, הוא היה מצליח להראות ניצוצות מזה גם ב20 דקות שהוא קיבל מבלאט, וזה לא קרה. אפילו לא קרוב.

לא היה קשה גם לראות שליאור לא מסוגל לשים סל מול קבוצה קצת יותר אגרסיבית וגבוהה מלובליאנה או ז'לגיריס, ואת זה דווקא הסטטיסטיקה מגבה. גם ההגנה של בלו הייתה משמעותית יותר טובה משל ליאור. את התחרות הזאת הוא לוקח בפער אדיר.

אתה רצית שליאור יקבל יותר דקות וכדורים- באחריות המאמן, ואני רציתי לראות קצת יותר יצירתיות עם סופו, ושהוא לא יצטרך לעשות את כל העבודה לבד- באחריות המאמן. לא קיבלתי הסבר שישנה את דעתי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Majestic-12 [Bot] ו־5 אורחים