NY boy כתב:מה בדיוק פלניניץ כבר עשה שכולם החליטו שהוא באנקר להישאר? הייתי מציע לחכות כמה משחקים. תומאס ב2 המשחקים הראשונים ביורוליג (נגד קבוצות טובות, היותר טובות שיש בבית שלנו) נראה כמו הנדריקס משודרג עם קפיצים בידיים ושחקן של מיליון דולר בסוף העונה. היום גם ב200 אף אחד לא משאיר אותו. שלא לדבר על איך ששארמדיני נראה בקדם עונה.
פלניניץ מראה כרגע בעיקר התלהבות ורצון + אגרסיביות שזה דבר מבורך מאד בהתחשב בזה שבקו הקידמי היה רק שחקן אחד סביר כל העונה (והוא משחק פחות מ20 דקות בממוצע). מפה ועד להיות באנקר, הייתי מחכה עם זה קצת. שחקנים שמתחילים טוב במכבי בדרך כלל לא מסיימים בא כל כך טוב. בו נראה איך פלניניץ יראה בעוד שבועיים-שלוש אחרי שילמדו אותו הקבוצות היריבות (אתמול קאחה הגיע למשחק כשהיא לא ראתה אותו משחק מעולם במכבי) ואז נראה כמה הוא יעיל וכמה פוטנציאל יש לו. גם אתמול במחצית השנייה אחרי שקאחה הבינו מי ומה הוא הוא כבר לא היה כמעט אפקטיבי. הוא בהחלט שחקן מוכשר ורואים את הפוטנציאל (כמו גם החסרונות, כמו למשל ריבאונד רע מאד לסנטר) אבל עדיין מוקדם מידי, בטח לחשוב עליו כגבוה מוביל, אפילו כגבוה מחליף. שיעבור את החודשים הקרובים בהצלחה ומבחינת יכולת, ואז נראה. הדבר הטוב זה שההחלטות בידיים שלנו עם אפשרויות לצאת מההסכם שלו במידה ולא יהיה טוב. אבל אני שוב מזכיר את תומאס שנראה מדהים ב2 המשחקים הראשונים שלו ביורוליג לפני שהכירו אותו, ומשם אחרי שקבוצות למדו והכירו אותו הוא נעלם עד כלא קיים.
פלניניץ' חתום לעוד שנתים! אז נכון, לפי מה שהבנתי, מכבי יכולה לצאת מהחוזה שלו, אבל לפי מה שנראה בנתים, יש טעם לבנות עליו, מה גם שבמילא אין לנו כסף לסנטר מוכח ברמה גבוה.
נ.ב. לא התלהבתי מתומאס מהרגע שראיתי אותו, גם כשנתן שני משחקים טובים. אתה מוזמן לבדוק באשכולות הישנים. זה היה ברור לגמרי, ששחקן ללא קליעה לחלוטין, שגם נמוך, רזה, וללא שום מוב מיוחד, לא יכול לשחק סנטר. במיוחד אם הרכזים שלך רחוקים שנות אור משאראס או דיאמנטידיס.