מכבי ניצחה את חולון ברבע גמר הגביע, רק מתיחה לאליהו

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי ניצחה את חולון ברבע גמר הגביע, רק מתיחה לאליהו

הודעהעל ידי ankram » 05 פברואר 2013, 14:48

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:חברים, אתם הזויים.
חוסר הפרגון שלכם לשחקן מהקבוצה שלכם היא פשוט מגוחך.

אני לא אומר שמדובר בקארל מאלון המודרני או בקווין לאב. רחוק מזה.
אבל מדובר על שחקן טוב מאוד בסופו של דבר.

אור, הוא לא ראוי לפתוח בחמישייה של מכבי, אבל תן לי אני אספר לך על שחקנים אחרים שפתחו/פותחים בחמישייה של מכבי.
למשל היקמן. למשל אוחיון. למשל מדלי. כל אלה פתחו בחמישייה העונה לא פעם ולא פעמיים. האם מישהו מהם שחקן טוב או ראוי מליאור?

אפשר ללכת אחורה וגם להזכיר שחקנים אחרים, אבל במקום להזכיר שחקנים פחים, אני אזכיר דווקא שחקן טוב מאוד, שהיה שחקן חמישייה באחת הקבוצות
הגדולות בהיסטוריה של הכדורסל האירופאי, וקוראים לו טל בורשטיין.
לטעמי מדובר בשחקן שבשיאו היה בערך באותו הדרג כמו ליאור. אף אחד לא חושב או אומר שהוא לא ראוי להיות שחקן חמישייה במכבי...

לגבי המחיר, זאת כבר לא הבעיה של ליאור. זה שפדרמן קמצן ומעדיף להביא לכאן את היקמן בשקל, את תומאס בשקל ורבע ואת לוגאן בשקל וחצי, רק אומר
עד כמה הוא מנהל גרוע ובנה קבוצה גרועה ולא עד כמה ליאור לא שווה את הכסף.
בסופו של דבר, הוא היה מרוויח סכומים דומים גם בקבוצות אחרות (ואני מזכיר לך את החוזה שקיבל הנדריקס במילאנו).

גם היקמן, יוגב ומדלי לא צריכים להיות בחמישייה. ( לדעתי גם ג'יימס, אבל בקטנה).
טל, בניגוד לליאור, היה שחקן שלם. הוא היה מצויין בהגנה, וסביר בהתקפה. זה היה יותר ממספיק באותה תקופה, ואלי אם ליאור היה משחק אז, גם הוא היה בא לידי ביטוי יותר טוב. אבל כרגע הוא נמצא בקבוצה על תקן שחקן מוביל, והוא מוכיח שנה אחרי שנה שהוא לא מסוגל להיות כזה.
לא משנה כמה תחזור על זה, אי אפשר להתעלם מהעניין הכספי. הסכומים שהוא מרוויח יורדים מתקציב השחקנים הכולל. אז נכון, הוא לא אשם בזה, אבל זה לא רלוונטי. גם באטיסטה הרוויח מיליון יורו, ואפילו יוגב קיבל חוזה מטורף. זה לא אומר שהם שווים את זה, ובטח לא אומר שמכבי צריכה, או יכולה לשלם את הסכומים האלה.

אירופה השתנתה , זה נתון , ואין מה לעשות נגדו.
המחירים של השחקנים עלו , אלו הם כוחות השוק , יש רק 2 גורמים שלא הצליחו להסתגל למציאות החדשה
1. הנהלת מכבי - שלא השכילה להבין שהמחירים באירופה עלו , והם כבר לא חיים בעידן שבו שחקן כמו אנתוני פארקר או ניקולה ווייצ'יץ , זמינים למחטף.
2. אוהדי מכבי בחלקם - שלא השכילו להבין שביורוליג מאז השנתיים האחרונות , הכסף משחק תפקיד נכבד ביותר , ומכבי אפילו לא בין 15 הקבוצות העשירות ביבשת (כולל יורוקאפ) , ובהתאם חומר השחקנים.

אזי אם ליאור מרוויח X במכבי , זה רק בגלל שהוא ישראלי וחולה על אמא שלו , במקום לקבל 2X , במקום אחר, הסכומים שהוא מרוויח הם בהתאם לשוק , לכן אין מה להלין על כמה הוא מרוויח.

לגבי מה השחקן שווה או לא שווה - אזי התשובה היא מאד פשוטה , השחקן שווה את מה שהקבוצה מוכנה לשלם עליו , גם אם קוראים לו ליאו אליהו , יוגב , או אידסון , ששדד מברצלונה 2.5 מליון יורו.

במכבי יש את השחקנים הישראלים הטובים ביותר שניתן לשם עליהם יד (מינוס הלפרין כספי ונעימי) , הם מרוויחים בהתאם לכוחות השוק ,
אם נניח שליאור לא יהיה מוכן לקיצוץ בשכרו כפי שMTA2311 , חושב שהוא "שווה" (ד"א , כמה אתה מרוויח , ומי בכלל קבע שאתה שווה את זה?),
האופציות היחידות הם או להשאיר אותו בשכרו ולהביא לו עזר שכנגד בעמדה 4 (לא מיידלה , ממש לא) , או שאתה מעדיף להחתים את ליאור חכמון שייקח 50 אלף שקל בשנה אבל יהיה "שווה" את זה.

קבוצה ללא ישראלים לא תהייה , תשכח מזה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 פברואר 2013, 15:31

ankram כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:חברים, אתם הזויים.
חוסר הפרגון שלכם לשחקן מהקבוצה שלכם היא פשוט מגוחך.

אני לא אומר שמדובר בקארל מאלון המודרני או בקווין לאב. רחוק מזה.
אבל מדובר על שחקן טוב מאוד בסופו של דבר.

אור, הוא לא ראוי לפתוח בחמישייה של מכבי, אבל תן לי אני אספר לך על שחקנים אחרים שפתחו/פותחים בחמישייה של מכבי.
למשל היקמן. למשל אוחיון. למשל מדלי. כל אלה פתחו בחמישייה העונה לא פעם ולא פעמיים. האם מישהו מהם שחקן טוב או ראוי מליאור?

אפשר ללכת אחורה וגם להזכיר שחקנים אחרים, אבל במקום להזכיר שחקנים פחים, אני אזכיר דווקא שחקן טוב מאוד, שהיה שחקן חמישייה באחת הקבוצות
הגדולות בהיסטוריה של הכדורסל האירופאי, וקוראים לו טל בורשטיין.
לטעמי מדובר בשחקן שבשיאו היה בערך באותו הדרג כמו ליאור. אף אחד לא חושב או אומר שהוא לא ראוי להיות שחקן חמישייה במכבי...

לגבי המחיר, זאת כבר לא הבעיה של ליאור. זה שפדרמן קמצן ומעדיף להביא לכאן את היקמן בשקל, את תומאס בשקל ורבע ואת לוגאן בשקל וחצי, רק אומר
עד כמה הוא מנהל גרוע ובנה קבוצה גרועה ולא עד כמה ליאור לא שווה את הכסף.
בסופו של דבר, הוא היה מרוויח סכומים דומים גם בקבוצות אחרות (ואני מזכיר לך את החוזה שקיבל הנדריקס במילאנו).

גם היקמן, יוגב ומדלי לא צריכים להיות בחמישייה. ( לדעתי גם ג'יימס, אבל בקטנה).
טל, בניגוד לליאור, היה שחקן שלם. הוא היה מצויין בהגנה, וסביר בהתקפה. זה היה יותר ממספיק באותה תקופה, ואלי אם ליאור היה משחק אז, גם הוא היה בא לידי ביטוי יותר טוב. אבל כרגע הוא נמצא בקבוצה על תקן שחקן מוביל, והוא מוכיח שנה אחרי שנה שהוא לא מסוגל להיות כזה.
לא משנה כמה תחזור על זה, אי אפשר להתעלם מהעניין הכספי. הסכומים שהוא מרוויח יורדים מתקציב השחקנים הכולל. אז נכון, הוא לא אשם בזה, אבל זה לא רלוונטי. גם באטיסטה הרוויח מיליון יורו, ואפילו יוגב קיבל חוזה מטורף. זה לא אומר שהם שווים את זה, ובטח לא אומר שמכבי צריכה, או יכולה לשלם את הסכומים האלה.

אירופה השתנתה , זה נתון , ואין מה לעשות נגדו.
המחירים של השחקנים עלו , אלו הם כוחות השוק , יש רק 2 גורמים שלא הצליחו להסתגל למציאות החדשה
1. הנהלת מכבי - שלא השכילה להבין שהמחירים באירופה עלו , והם כבר לא חיים בעידן שבו שחקן כמו אנתוני פארקר או ניקולה ווייצ'יץ , זמינים למחטף.
2. אוהדי מכבי בחלקם - שלא השכילו להבין שביורוליג מאז השנתיים האחרונות , הכסף משחק תפקיד נכבד ביותר , ומכבי אפילו לא בין 15 הקבוצות העשירות ביבשת (כולל יורוקאפ) , ובהתאם חומר השחקנים.

אזי אם ליאור מרוויח X במכבי , זה רק בגלל שהוא ישראלי וחולה על אמא שלו , במקום לקבל 2X , במקום אחר, הסכומים שהוא מרוויח הם בהתאם לשוק , לכן אין מה להלין על כמה הוא מרוויח.

לגבי מה השחקן שווה או לא שווה - אזי התשובה היא מאד פשוטה , השחקן שווה את מה שהקבוצה מוכנה לשלם עליו , גם אם קוראים לו ליאו אליהו , יוגב , או אידסון , ששדד מברצלונה 2.5 מליון יורו.

במכבי יש את השחקנים הישראלים הטובים ביותר שניתן לשם עליהם יד (מינוס הלפרין כספי ונעימי) , הם מרוויחים בהתאם לכוחות השוק ,
אם נניח שליאור לא יהיה מוכן לקיצוץ בשכרו כפי שMTA2311 , חושב שהוא "שווה" (ד"א , כמה אתה מרוויח , ומי בכלל קבע שאתה שווה את זה?),
האופציות היחידות הם או להשאיר אותו בשכרו ולהביא לו עזר שכנגד בעמדה 4 (לא מיידלה , ממש לא) , או שאתה מעדיף להחתים את ליאור חכמון שייקח 50 אלף שקל בשנה אבל יהיה "שווה" את זה.

קבוצה ללא ישראלים לא תהייה , תשכח מזה.

ליאור לא יכול להרוויח פי 2 באף מקום באירופה, ולמקומות שיציעו לו יותר כסף, הוא לא ירצה להגיע( קאזאן וקובאן לדוגמה). הסכומים שהוא מרוויח היו הגיוניים לפני 3 שנים, כשהוא חזר מקאחה וכשחשבו שהוא יכול להיות שחקן מוביל במכבי.
פניני לא מרוויח "בהתאם לכוחות השוק", בדיוק כמו שיניב גרין בזמנו לא הרוויח בהתאם לכוחות השוק. בכל קבוצה קיימים שחקנים שיושבים על חוזים מנופחים וחסרי פרופורציות, אבל במכבי, הסכומים המטורפים שהישראלים מרוויחים, משפיעים ישירות על איכות הזרים שנוחתים פה. יוגב קיבל הצעה מטורפת מרוסיה, וחבל שלא נתנו לו ללכת. הוא היה מתייבש שם שנה על הספסל, וחוזר למכבי עם הזנב בין הרגליים.
אם ליאור, עוד שנתיים, יחליט שהוא לא מוכן לקצץ בשכרו, הוא מוזמן ללכת לכל מי שיציע לו יותר כסף. לדעתי לא יהיו הרבה כאלה, אם בכלל, בניגוד למה שankram חושב( מסתבר שכותבים בגוף שלישי גם כשמצטטים הודעה שלך).
קבוצה בלי ישראלים לא תהיה, אבל לפעמים צריך להתפשר גם על איכות הישראלים, ולא רק של הזרים.

אני מרוויח כמו כל קצין בדרגה שלי בצה"ל, ואם לא הייתי שווה את זה, היו מעיפים אותי. לא בכל מקום מוכנים להתפשר על האיכות.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 05 פברואר 2013, 15:47

אור, הסכומים שאליהו מרוויח נטו, אילו סכומים סבירים ודי הגיוניים באירופה לשחקן מדרג ביניים כמוהו.
הבעיה היא המס שמשולם עליו, אבל לא הוא ולא מכבי אשמים שהבחור ישראלי ושזה גובה המס על ישראליים, מדובר בכורח המציאות.
אם מכבי תוותר על כל שחקן ישראלי שמוכשר מספיק כדי להיות שחקן (אפילו ספסל) בקבוצות מדרג ביניים ומעלה באירופה בגלל שצריך לשלם עליו מס כפול "ובמונחים של זר" זה יוצא כבר סכום כסף שהוא כביכול לא שווה, אז אנחנו נתקע כאן רק עם אלישי כדירים למיניהם ואת זה אף אחד לא רוצה.

יכול להיות שיש במכבי ישראלים שמרוויחים יותר ממה שהם שווים, אבל זה נובע בעיקר מאינפלציה בשוק הישראלים.
לעומת זאת למעט מדלי ותומאס (ושרמנדיני...), אין השנה שום זר שניתן להגיד עליו שמרוויח יותר משוויו, אבל מה זה עוזר לנו מבחינת רמת הזרים? זה לא הופך את מכבי לקבוצה טובה מעצם זה שהיא לא בזבזה כמעט על זרים שלא שווים את שכרם (ואת אלה שכן היא כבר העיפה ברובם).

אם מדובר על שחקן טוב וברמה סבירה אין לי בעיה שירוויח יותר ממה שהוא שווה (בטח כשלא מדובר על השכר שלו נטו כמו על מס הכנסה שהוא המרוויח העיקרי בעצם).
לא אכפת לי שישחק כאן לאנג' על שכר של מיליון וחצי למשל (שיש שיגידו שהוא לא שווה כזה סכום למכבי), או פארגו במיליון.
העיקר שיהיו כאן שחקנים טובים וברמה מספקת - ישראלים וזרים כאחד.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 פברואר 2013, 17:23

יש מקום להוריד את המשחק נגד חולון?
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 05 פברואר 2013, 20:04

אני מבין שנחמד לכולם לרדת על אליהו כי הוא ישראלי שמרוויח הרבה כסף, אבל בלי אליהו, מכבי זה לא קבוצה טובה משמעותית ממגדל וחיפה. סמית' והיקמן הם לא שחקנים טובים יותר מהזרים בליגת העל.

קיבלנו טעימה מזה היום מול אשדוד ויבואו עוד טעימות נוספות בשבועות הקרובים.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 05 פברואר 2013, 20:27

roy1000 כתב:אני מבין שנחמד לכולם לרדת על אליהו כי הוא ישראלי שמרוויח הרבה כסף, אבל בלי אליהו, מכבי זה לא קבוצה טובה משמעותית ממגדל וחיפה. סמית' והיקמן הם לא שחקנים טובים יותר מהזרים בליגת העל.

קיבלנו טעימה מזה היום מול אשדוד ויבואו עוד טעימות נוספות בשבועות הקרובים.

עזוב את זה.
אני פשוט מאוד רוצה לשמוע מאור, מכרמל וחבריהם מי בדיוק צריך לשחק במכבי ובאיזה שכר?

את ליאור ואת אוחיון העפנו כי הם יקרים מדי, כספי לא באיזור החיוג בכלל, הלפרין יחזור לכאן בגיל 60 כנראה, פניני בדרך לפנסיה.
נשארנו עם לאנדסברג, רוט ועם חלומות על בלו ועל טיוס (שלא יהיו זולים בכלל)...

אתם צריכים להבין שאנחנו נשאר עם שחקנים שלא ראויים להיות שחקני פוסטר במכבי, כשחקנים מרכזיים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 05 פברואר 2013, 20:49

jol9 כתב:עזוב את זה.
אני פשוט מאוד רוצה לשמוע מאור, מכרמל וחבריהם מי בדיוק צריך לשחק במכבי ובאיזה שכר?

את ליאור ואת אוחיון העפנו כי הם יקרים מדי, כספי לא באיזור החיוג בכלל, הלפרין יחזור לכאן בגיל 60 כנראה, פניני בדרך לפנסיה.
נשארנו עם לאנדסברג, רוט ועם חלומות על בלו ועל טיוס (שלא יהיו זולים בכלל)...

אתם צריכים להבין שאנחנו נשאר עם שחקנים שלא ראויים להיות שחקני פוסטר במכבי, כשחקנים מרכזיים.

עם ליאור שמרוויח 750K יש לכולם בעיה, אבל קיינר מדלי ששודד 800K זה בסדר גמור.

זה מצחיק אותי ששחקנים שהם כלום ואפילו לא שיחקו ביורוליג מקבלים סכומי עתק ויש פה אנשים שחושבים ש- 750K זה הרבה כסף לליאור.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 פברואר 2013, 20:54

מציע לך לקרוא קצת בת'רדים אחרים מה היה פה לכולם להגיד על מדלי. איך החלטת שמישהו חושב שהסכומים שהוא מרוויח הם "בסדר גמור", זה בינך לבין האל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 05 פברואר 2013, 21:06

MTA2311 כתב:מציע לך לקרוא קצת בת'רדים אחרים מה היה פה לכולם להגיד על מדלי. איך החלטת שמישהו חושב שהסכומים שהוא מרוויח הם "בסדר גמור", זה בינך לבין האל.

עזוב רגע את היכולת של מדלי. זה ששחקן כזה שהוא חסר קבלות לחלוטין, מקבל שכר כזה מלכתחילה, ואין שום ביקורת על כך, זה עיוות,
כי על ליאור והשכר שלו מדברים בלי סוף.
ליאור יקר מאוד בגלל המס, אבל אם מסתכלים על סכומי נטו, הרי שלא מדובר בסכומים גבוהים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 פברואר 2013, 21:11

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:מציע לך לקרוא קצת בת'רדים אחרים מה היה פה לכולם להגיד על מדלי. איך החלטת שמישהו חושב שהסכומים שהוא מרוויח הם "בסדר גמור", זה בינך לבין האל.

עזוב רגע את היכולת של מדלי. זה ששחקן כזה שהוא חסר קבלות לחלוטין, מקבל שכר כזה מלכתחילה, ואין שום ביקורת על כך, זה עיוות,
ליאור יקר מאוד בגלל המס, אבל אם מסתכלים על סכומי נטו, הרי שלא מדובר בסכומים גבוהים.

אני ביקרתי את המהלך הזה לכל אורך הדרך. גם כשרוב האנשים פה הכתירו אותו לדבר הבא באירופה.
אני לא מאשים את ליאור בסכומים שהוא מקבל. אין ספק שזאת לא אשמתו שמכבי משלמת עליו פי 2 כי הוא ישראלי, אבל גם אי אפשר להתעלם מזה. עובדתית הוא השחקן הכי יקר בסגל, ואי אפשר לטאטא את זה מתחת לשטיח.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 06 פברואר 2013, 07:45

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

אני ביקרתי את המהלך הזה לכל אורך הדרך. גם כשרוב האנשים פה הכתירו אותו לדבר הבא באירופה.
אני לא מאשים את ליאור בסכומים שהוא מקבל. אין ספק שזאת לא אשמתו שמכבי משלמת עליו פי 2 כי הוא ישראלי, אבל גם אי אפשר להתעלם מזה. עובדתית הוא השחקן הכי יקר בסגל, ואי אפשר לטאטא את זה מתחת לשטיח.

מדלי הוכתר כדבר הבא ?? אני דווקא זוכר ביקורות מאוד נוקבות על זה שמכבי החתימה שחקן שאמור להיות מחליף בכזה סכום .
אני גם לא זוכר כזאת התלהבות מההחתמה שלו מבחינה מקצועית...
בכל מקרה , אליהו קיבל את החוזה שלו (שהיה מדורג) כשהשווי שוק שלו באמת היה גבוהה.
סביר מאוד להניח שבחוזה הבא הוא כבר לא יקבל את אותו הסכום אבל זה לא משנה את העובדה שתמיד השכר שלו ושל כל הישראלים בכלל יהיה גבוהה ביחס לתפוקה שלהם וזה בגלל החוקים והמגבלות שיש על מכבי ואין מה לעשות .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 פברואר 2013, 08:45

תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 06 פברואר 2013, 08:48

מציע לך לבדוק מה הסכומים שמשלמים לשחקנים באירופה. תבדוק כמה כסף מרוויחים שחקנים כמו איידסון והנדריקס שלא יכולים לנגב לליאור את הנעליים. ליאור יכול להרוויח מליון נטו בלי בעיה (ולא, לא רק ברוסיה). מכבי מקבלת אותו בהנחה.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 פברואר 2013, 08:53

roy1000 כתב:

מציע לך לבדוק מה הסכומים שמשלמים לשחקנים באירופה. תבדוק כמה כסף מרוויחים שחקנים כמו איידסון והנדריקס שלא יכולים לנגב לליאור את הנעליים. ליאור יכול להרוויח מליון נטו בלי בעיה (ולא, לא רק ברוסיה). מכבי מקבלת אותו בהנחה.

וזה קשור למה שאמרת על מדלי?
אידסון יכול לנגב לליאור את הנעליים? עוד אמירה הזויה שלך...
כמו שכבר אמרתי, גם שחקנים כמו באטיסטה ויוגב קיבלו חוזים גדולים באירופה. אז? בניגוד לקבוצות הזויות כמו קובאן, למכבי אין הפריבילגיה לשלם לשחקן משלים כמו ליאור סכומים כל כך גבוהים, כי זה פוגע באיכות הזרים שמגיעים לפה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 06 פברואר 2013, 09:17

MTA2311 כתב:
roy1000 כתב:

וזה קשור למה שאמרת על מדלי?
אידסון יכול לנגב לליאור את הנעליים? עוד אמירה הזויה שלך...
כמו שכבר אמרתי, גם שחקנים כמו באטיסטה ויוגב קיבלו חוזים גדולים באירופה. אז? בניגוד לקבוצות הזויות כמו קובאן, למכבי אין הפריבילגיה לשלם לשחקן משלים כמו ליאור סכומים כל כך גבוהים, כי זה פוגע באיכות הזרים שמגיעים לפה.

תכלס אני לא בטוח שליאור הוא זה שמפריע לזרים איכותיים להגיע לכאן.
אם נניח היינו רואים שמכבי מביאה שני זרים איכותיים והשאר בינוניים, אז הייתי עוד מסכים איתך, אבל מכבי בחרה במדיניות של להביא 0 זרים איכותיים וטובים,
ולכן העלות של ליאור לא היתה משפיעה על איכות הזרים. מקסימום היית רואה כאן עוד איזה תומאס או היקמן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 06 פברואר 2013, 09:37

לא רק שליאור לא זה שמפריע להביא זרים איכותיים (או לפחות בסכום גדול) , את הזר הכי יקר מכבי הביאה בעמדה שלו . זה שהוא נכשל פה זה כבר סיפור אחר...
אני בכלל חושב שאין קשר בין תקציב השחקנים הזרים לישראלים ולמרות שזה יוצא מאותו תקציב , בשביל להשאיר פה ישראלי איכותי ההנהלה תביא כסף מהבית , ולא קח בשביל שחקן זר...
זו גם הסיבה שפדרמן מסוגל להביא גימיק כמו כספי לשנה הבאה בסכום מטורף (דרך תורם חיצוני או מכיסו) וזה רק בשם הצביון הישראלי (שאני בטוח שיעלה שוב בקיץ...)
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yzafrir » 06 פברואר 2013, 09:39

יש פה חלק שהתלהבו יותר וחלק שלא התלהבו (ואני בניהם) אבל מה שבטוח שלא ראיתי התלהבות שיא מאף אחד אלא רק שימחה מיזה שסוף סוף החתימו שחקן...אגב הרבה מאלו שהתלהבו די נעלמו מפה משום מה...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 פברואר 2013, 09:47

yzafrir כתב:לא רק שליאור לא זה שמפריע להביא זרים איכותיים (או לפחות בסכום גדול) , את הזר הכי יקר מכבי הביאה בעמדה שלו . זה שהוא נכשל פה זה כבר סיפור אחר...
אני בכלל חושב שאין קשר בין תקציב השחקנים הזרים לישראלים ולמרות שזה יוצא מאותו תקציב , בשביל להשאיר פה ישראלי איכותי ההנהלה תביא כסף מהבית , ולא קח בשביל שחקן זר...
זו גם הסיבה שפדרמן מסוגל להביא גימיק כמו כספי לשנה הבאה בסכום מטורף (דרך תורם חיצוני או מכיסו) וזה רק בשם הצביון הישראלי (שאני בטוח שיעלה שוב בקיץ...)

אין לך שום יכולת לקבוע את זה בכזאת ודאות.
יש תקציב שחקנים מסויים, וליאור לוקח חלק גדול ממנו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 פברואר 2013, 09:50

yzafrir כתב:

יש פה חלק שהתלהבו יותר וחלק שלא התלהבו (ואני בניהם) אבל מה שבטוח שלא ראיתי התלהבות שיא מאף אחד אלא רק שימחה מיזה שסוף סוף החתימו שחקן...אגב הרבה מאלו שהתלהבו די נעלמו מפה משום מה...

יש פה חלק גדול מאוד שהתלהבו, ואולי 2-3 שלא התלהבו.
לא ברור לי על מה אתה מדבר. היו שם כאלה שדיברו על אחד הפורוורדים הכי טובים באירופה, ושהשוו אותו לטלטוביץ'.
אפשר גם להודות בטעות, זה היה מזמן בסך הכל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 06 פברואר 2013, 10:16

MTA2311 כתב:
yzafrir כתב:לא רק שליאור לא זה שמפריע להביא זרים איכותיים (או לפחות בסכום גדול) , את הזר הכי יקר מכבי הביאה בעמדה שלו . זה שהוא נכשל פה זה כבר סיפור אחר...

אין לך שום יכולת לקבוע את זה בכזאת ודאות.
יש תקציב שחקנים מסויים, וליאור לוקח חלק גדול ממנו.

ולפני שנתיים שהיתה קבוצה טובה וזרים טובים וחלקם כמו סופו ואיידסון לא היו כל כך זולים (בנוסף למאצבאן שהגיע באמצע העונה בעלות גבוהה), אז העלות של אליהו לא הפריעה לזרים??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot] ו־36 אורחים