דייויד בלאט

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דייויד בלאט

הודעהעל ידי שחף » 30 אפריל 2013, 20:27

jol9 כתב:
felix_r כתב:
jol9 כתב:
חנו'ש כתב:פליקס, אתה יודע שלא כל מה שמתאים לקבוצות אחרות מתאים בהכרח למכבי

לא רק זה.
אפשר להגיד שזה בהכרח לא מתאים למכבי.
ברור שיכול להיות בינגו, אבל לדעתי סיכוי גבוה בהרבה הוא שזה יגרום להנהלה להשקיע פחות, המאמן ייקרוס תחת הלחץ ומכבי תפסיד תארים מקומיים
ותיתן עונה אירופאית חלשה.

דבר אחד זה להצליח בפרטיזן ודבר אחר לגמרי זה להצליח במכבי.

אני רק לא מבין מאיפה מגיע הביטחון הזה, שאם בלאט עוזב, אז במקומו בהכרח יגיע מאמן זול ולא מוכח ברמות הגבוהות?
מאיפה זה בא? תהרגו אותי, אבל אני פשוט לא מבין.

זה לא שבלאט הוא "גניבה", שמכבי החתימה בגרושים וקיבלה הצלחה מעבר לכל דמיון (כפי שהיה עם פיני גרשון בקדנציה הראשונה שלו, אשר הגיע מהליגה המקומית בכסף קטן ותוך שנתים נתן בראש לאוברדוביץ' בגמר אירופי).

בלאט רחוק מלהיות מאמן זול. נכון, יש יקרים ממנו (אלה שזכו ביורוליג ולא פעם אחת, כמו מסינה ואוברדוביץ'), אבל הוא ממש לא זול. 800K דולר נטו עם מיסוי של אזרח ישראלי, זה 1.6M דולר ברוטו. זה כמו לשלם 1.2M נטו למאמן זר. בכסף הזה אפשר להביא מאמן זר ברמה טובה ועם הוכחות. אולי אפילו בפחות כסף.

איזה ביטחון? שלהצליח בפרטיזן זה לא כמו להצליח במכבי? נראה לי שכולם מסכימים על זה.

איך שאני רואה את זה יש שלוש אופציות: מאמן ישראלי (בהכרח זול ופחות מוכר ומוכח מבלאט), מאמן זר בכיר (אני לא מכיר רבים כאלה - ז'ליקו, מסינה, איבקוביץ' ובערך זהו), מאמן זר
אחר.

- בהנחה ומאמן זר בכיר מגיע, אז גם כאן יש סוג של קונצנזוס כזה או אחר, שהם מאמנים טובים מאוד ומכבי לא תיפגע בגזרה הזאת.
- בהנחה ומגיע מאמן ישראלי - אז זה בהכרח הימור גדול עם סיכויי הצלחה לא גבוהים, וגם זה די ברור לכולם.
- אם מגיע מאמן זר אחר, אז כאן אפשר להצליח וליפול, וכאן נמצאת רוב המחלוקת. לדעתי, הסיכוי ליפול הוא גבוה יותר, וזה קרה לכל המאמנים הזרים האחרונים שאימנו כאן (ואני מסכים
שלא היו הרבה כאלה). אני לא רואה איזה מאמן צעיר ומבריק, שיכול להעמיס על הגב שלו את הספינה הזאת, שיהיה גם מקצועי, גם סמכותי ואסרטיבי וגם יביא שינוי חדש ומרענן.
אולי לך יש מועמדים כאלה, אבל תסכים איתי שדוגמאות כמו של מאמן סיינה או קאחה הן דוגמאות לא רלוונטיות כי המאמנים האלה הם לא בעלי התכונות שציינתי, והם ייקרסו ממבט זועף אחד של שמעון.

יוני, לפני 5 שנים סך הכל היה פה מאמן זר חביב מאוד. הוא לא הצליח פחות מבלאט בעונה הנוכחית, בהתחשב בתנאים שהיו לו( סגל שנבנה בתקופה של מלחמה). במקום כל מיני שחקנים שהוא רצה הגיעו שחקנים נוראיים כמו ביופורד ופליקס. הציפיות אז היו יותר גבוהות כי מכבי הגיעה משלושה גמרים רצופים ושני גביעי יורוליג. שים את בלאט עם אותו סגל והוא היה מגורש מכאן אחרי עונה אחת. אני חושב שבלאט מאמן טוב, הוא יודע למקסם תכונות של סגלים מסויימים, כולל כאלו עם מעט מאוד כישרון. והוא לא הפסיד עדיין תואר בארץ. מצד שני, הוא מאמן התקפה נוראי, והכדורסל שלו משעמם( גםבעונה שעברה זה נראה לא טוב, פשוט הסגל היה מוכשר יותר) ומה לעשות שגם יכולות הסקאוטינג שלו לא כאלו מדהימות בסופו של דבר. אם אתה זוכר, גם הזכייה שלו עם רוסיה(התואר המשמעותי היחיד שלו עד עכשיו) הוא עשה במשחק די דוחה שנגמר 49-50. בוא נגיד שאם היה בא במקומו מאמן זר מוכח הייתי חותם על זה עכשיו. מישהו פחות מוכח? יכול להצליח, יכול גם לא. אני יכול להבין אותך, ואני יכול להבין את פליקס שנמאס לו לראות את סופו ושון ג'יימס שומרים פתאום על גארדים(למה??? החליפו להם את השם ללברון ג'יימס פתאום???). לא חושב שנהניתי יותר מידי מהשנתיים האחרונות. האמת שבעלות של בלאט מכבי הייתה יכולה להביא את אובראדוביץ'. או שפדרמן היה פתאום מחליט שגודס מספיק טוב(הוא לא)
שחף

הודעהעל ידי חנו'ש » 30 אפריל 2013, 20:32

להגיד לך שלבלאט לא היו נפילות??
ברור שהיו, לאיזה מאמן לא היו נפילות (ועוד בקבוצה שאין כסף לתקן)
האם למאמן אחר שתביא לא יהיו נפילות??
מדלי למשל, לא היה יכול להיות נפילה של כמעט כל מאמן? מי אפילו כאן בפורום חשב שיהיה כזה עלוב? (ואל תגיד לי שאתה...)
לפיני בעונתו האחרונה היו לא מעט נפילות, וגם למאמנים קודמים.
הרי זה המצב במכבי, מהמרים.
מה נעשה??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 30 אפריל 2013, 20:35

זה מעניין כי אם בלאט היה לוקח סגל מושלם וקופא בגמר היורוליג כפי שקפא ונותן לקבוצה נחותה לקחת לו את התואר מתחת לאף, אז הוא היה הופך לבדיחת הפורום.
סביר להניח שכולם היו אומרים שעם סגל כזה גם פרימו היה מגיע לגמר, ושהכשלון הוא רק שלו.

אני גם מחבב מאוד את קזלאוסקס, אבל הוא לא מאמן טוב יותר מדייויד, וגם הוא לא ממש הצליח ביורוליג, פרט לאותה זכיה סנסציונית.
אפשר להגיד שבלאט לקח את אליפות אירופה דבר שקזלאוסקס לא עשה למרות שכבר אימן נבחרות גדולות (ליטא ויוון).

אני מסכים עם מה שאומר אור בהקשר שבלאט הוא לא הבעיה. קודם כל שתיבנה כאן קבוצה טובה. אח"כ שבלאט ייכשל עם הקבוצה הזאת, ואז נוכל להגיד שהוא הבעיה.

מאז פירוק השושלת היו כאן פיני, צביקה, קטש, אפי וספאחיה וכולם כולל כולם איבדו תארים מקומיים (או פוטרו) והיו חתומים על כשלונות גדולים. בלאט לא.
אז אולי בינתיים מספיק לנו מה שבלאט נותן, ולא להיכנס לעוד הרפתקעה שרק נותנת להנהלה שלנו תירוץ לזה שהקבוצה לא מצליחה (ועל הדרך גם עולה המון כסף למועדון בגלל
כל החילופים והחיזוקים שעושים באמצע העונה).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 30 אפריל 2013, 20:45

שחף כתב:
יוני, לפני 5 שנים סך הכל היה פה מאמן זר חביב מאוד. הוא לא הצליח פחות מבלאט בעונה הנוכחית, בהתחשב בתנאים שהיו לו( סגל שנבנה בתקופה של מלחמה). במקום כל מיני שחקנים שהוא רצה הגיעו שחקנים נוראיים כמו ביופורד ופליקס. הציפיות אז היו יותר גבוהות כי מכבי הגיעה משלושה גמרים רצופים ושני גביעי יורוליג. שים את בלאט עם אותו סגל והוא היה מגורש מכאן אחרי עונה אחת. אני חושב שבלאט מאמן טוב, הוא יודע למקסם תכונות של סגלים מסויימים, כולל כאלו עם מעט מאוד כישרון. והוא לא הפסיד עדיין תואר בארץ. מצד שני, הוא מאמן התקפה נוראי, והכדורסל שלו משעמם( גםבעונה שעברה זה נראה לא טוב, פשוט הסגל היה מוכשר יותר) ומה לעשות שגם יכולות הסקאוטינג שלו לא כאלו מדהימות בסופו של דבר. אם אתה זוכר, גם הזכייה שלו עם רוסיה(התואר המשמעותי היחיד שלו עד עכשיו) הוא עשה במשחק די דוחה שנגמר 49-50. בוא נגיד שאם היה בא במקומו מאמן זר מוכח הייתי חותם על זה עכשיו. מישהו פחות מוכח? יכול להצליח, יכול גם לא. אני יכול להבין אותך, ואני יכול להבין את פליקס שנמאס לו לראות את סופו ושון ג'יימס שומרים פתאום על גארדים(למה??? החליפו להם את השם ללברון ג'יימס פתאום???). לא חושב שנהניתי יותר מידי מהשנתיים האחרונות. האמת שבעלות של בלאט מכבי הייתה יכולה להביא את אובראדוביץ'. או שפדרמן היה פתאום מחליט שגודס מספיק טוב(הוא לא)

אני גם מאוד אהבתי את ספאחיה, אבל מכבי כמעט ונתנה למגדל לזכות בדאבל באותה העונה. אני לא חושב שבלאט היה מצליח פחות, אבל לך תדע.

בכל אופן, הכדורסל הוא נגזרת של השחקנים. האם היקמן ומדלי יכולים להציג כדורסל א-לה שאראס ובאסטון?? האם סמית' ופניני יכולים פתאום להתחפש לפארקר?
האם ג'יימס יכול פתאום להפוך לרכז בגוף של סנטר ולנהל את ההתקפה הכי טובה שנראתה באירופה אי פעם??
הרי בלאט היה חלק מאותן הקבוצות המבריקות של פיני (ואני כן נותן לפיני את הקרדיט המלא כמאמן ראשי).

תיזכר רגע בקבוצה של האפמן ומקדונלד. אני חושב שזאת קבוצה בלאטית מושלמת שהוא היה יכול מאוד להצליח איתה גם בשנים האלה.
קבוצת הגנה רצחנית ולא גדולה בהתקפה למעט העילוי האפמן, אבל לא נהנת בעונה ההיא?
אני לא אדבר על עונת פארגו וסופו, כי גם בעונה הזאת היה כדורסל נהדר שאני אישית מאוד נהנתי לראות וממש התחברתי לקבוצה הזאת.

בשורה התחתונה, אני רוצה שבלאט ייקבל (שוב) הזדמנות אמיתית עם קבוצה טובה ושחקנים טובים, ואם ייכשל אז אני גם אודה שהוא מיצה את עצמו במכבי ושהגיע הזמן למשהו חדש.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 30 אפריל 2013, 20:50

אני חושב ש 5 שנים במכבי בשתי תקופות שונות זה מספיק ודי בשביל לדעת, שלא נקבל מבלאט יותר מאשר כבר קיבלנו עד היום.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 30 אפריל 2013, 20:54

felix_r כתב:אני חושב ש 5 שנים במכבי בשתי תקופות שונות זה מספיק ודי בשביל לדעת, שלא נקבל מבלאט יותר מאשר כבר קיבלנו עד היום.

אני מבין שגמר ופיינל פור, וכל התארים בארץ זה לא מספיק טוב...

תשים לב שגם אתה וגם אחרים, לא מדברים בכלל על השורה התחתונה, אלא על סגנון המשחק.
אני מסכים שסגנון המשחק לא מדהים, אבל בתוצאות בלאט הוא הצלחה גדולה (אלא אם תגיד לי שמישהו אחר היה מוציא יותר מהיקמן ומדלי).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 30 אפריל 2013, 20:59

jol9 כתב:
שחף כתב:

אני גם מאוד אהבתי את ספאחיה, אבל מכבי כמעט ונתנה למגדל לזכות בדאבל באותה העונה. אני לא חושב שבלאט היה מצליח פחות, אבל לך תדע.

בכל אופן, הכדורסל הוא נגזרת של השחקנים. האם היקמן ומדלי יכולים להציג כדורסל א-לה שאראס ובאסטון?? האם סמית' ופניני יכולים פתאום להתחפש לפארקר?
האם ג'יימס יכול פתאום להפוך לרכז בגוף של סנטר ולנהל את ההתקפה הכי טובה שנראתה באירופה אי פעם??
הרי בלאט היה חלק מאותן הקבוצות המבריקות של פיני (ואני כן נותן לפיני את הקרדיט המלא כמאמן ראשי).

תיזכר רגע בקבוצה של האפמן ומקדונלד. אני חושב שזאת קבוצה בלאטית מושלמת שהוא היה יכול מאוד להצליח איתה גם בשנים האלה.
אני לא אדבר על עונת פארגו וסופו, כי גם בעונה הזאת היה כדורסל נהדר שאני אישית מאוד נהנתי לראות וממש התחברתי לקבוצה הזאת.

בשורה התחתונה, אני רוצה שבלאט ייקבל (שוב) הזדמנות אמיתית עם קבוצה טובה ושחקנים טובים, ואם ייכשל אז אני גם אודה שהוא מיצה את עצמו במכבי ושהגיע הזמן למשהו חדש.

בלאט לקח את אותה קבוצה של האפמן ומקדונלד ותחתיו היא נראתה הרבה פחות טוב. גם האפמן, גם מקדונלד. זה קצת ממוטט את הטענה שתחת בלאט הקבוצה הייתה מגיעה לאותה הישגים, משהו שהוא בעיני מאוד מאוד תיאורטי. אני זוכר שבאותה עונה היו כמה אוהדים ששרקו לו אפילו בוז. אני לא חושב שבלאט שווה תארים אירופאים בשורה התחתונה. הוא נכשל עם אפס ודינאמו שהיו להן תקציבים יותר גדולים ממכבי. זה כישלונות שמי שאוהב אותו מטאטא מתחת לשולחן.

בלאט מאמן התקפה לא טוב. ראינו קבוצה מוגבלת כמו קאנטו מוציאה מעצמה הרבה יותר מאשר הכדורסל שבלאט הוציא מהסגל שלו השנה. גם בשנה שעברה הכדורסל היה די דוחה ברוב המשחקים לדעתי ולדעת לא מעט פה, והסגל היה טוב יותר.

בשורה התחתונה, אם פדרמן לוקח את הסכום שבלאט מרוויח ונותן אותו למאמן בעל שם באירופה אני ממש לא אתנגד. כמובן שיהיו פה כאלו שיגידו שאובראדוביץ' יצליח פחות מבלאט במכבי כי הוא לא יודע להתמודד עם הלחץ של מכבי(באמת???)
שחף

הודעהעל ידי גיא » 30 אפריל 2013, 21:08

כשמדברים על קבוצה מוכשרת תחת בלאט שכאילו תגיע גבוה, יש פה בעיה, כי בלאט עצמו רוצה קבוצת קולג' שהוא יוכל לשלוט בה.

הוא קונטרול פריק. וכמו שאמרתי בפוסט קודם, יש משהו באישיות שלו שלא יאפשר פה שחקנים עצמאיים מנהיגים שיכולים להתעלות ולהביא גביע.

בנוסף, בראיון האחרון שלו הוא אמר אמירה מאוד משמעותית, שלפעמים מרוב פרטים הוא לא רואה את המקרו. אין מה להוסיף.

ודבר נוסף, מישהו יכול להסביר לי מה זה הכושר המחריד הזה שחלק משמעותי מהקבוצה נמצא בו?
נערך לאחרונה על ידי גיא בתאריך 30 אפריל 2013, 21:12, נערך 2 פעמים בסך הכל.
גיא

הודעהעל ידי felix_r » 30 אפריל 2013, 21:10

ודבר נוסף, מישהו יכול להסביר לי מה זה הכושר המחריד הזה שחלק משמעותי מהקבוצה נמצא בו?

אני יכול
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 30 אפריל 2013, 21:24

שחף כתב:
jol9 כתב:
שחף כתב:

בלאט לקח את אותה קבוצה של האפמן ומקדונלד ותחתיו היא נראתה הרבה פחות טוב. גם האפמן, גם מקדונלד. זה קצת ממוטט את הטענה שתחת בלאט הקבוצה הייתה מגיעה לאותה הישגים, משהו שהוא בעיני מאוד מאוד תיאורטי. אני זוכר שבאותה עונה היו כמה אוהדים ששרקו לו אפילו בוז. אני לא חושב שבלאט שווה תארים אירופאים בשורה התחתונה. הוא נכשל עם אפס ודינאמו שהיו להן תקציבים יותר גדולים ממכבי. זה כישלונות שמי שאוהב אותו מטאטא מתחת לשולחן.

בלאט מאמן התקפה לא טוב. ראינו קבוצה מוגבלת כמו קאנטו מוציאה מעצמה הרבה יותר מאשר הכדורסל שבלאט הוציא מהסגל שלו השנה. גם בשנה שעברה הכדורסל היה די דוחה ברוב המשחקים לדעתי ולדעת לא מעט פה, והסגל היה טוב יותר.

בשורה התחתונה, אם פדרמן לוקח את הסכום שבלאט מרוויח ונותן אותו למאמן בעל שם באירופה אני ממש לא אתנגד. כמובן שיהיו פה כאלו שיגידו שאובראדוביץ' יצליח פחות מבלאט במכבי כי הוא לא יודע להתמודד עם הלחץ של מכבי(באמת???)

ממני לא תשמע שטויות על אוברדוביץ'. ברור שהוא מאמן טוב יותר, אבל נראה לך שהוא יבוא לכאן בשביל לעבוד עם תומאס ומדלי? הוא ירצה שחקנים ברמה,
גם אם לא מה שהיה לו בפאו, אז לפחות משהו באותו איזור חיוג.

פחות טוב או יותר טוב, הוא הגיע לפיינל פור (אני מניח שאתה לא מאשים אותו בזה שהחדר הלבשה התפורר בגלל כל ענייני האפמן-מקדונלד).
אפס? כשלון? שכחת שאיזה שלושה שחקנים הודחו מהקבוצה בגלל תקרית פרטיזן? מה רצית שהוא יעשה עם קבוצה בלי שחקנים.
דינמו אכן היה כשלון, אבל זה לא היה ביורוליג.

אני שוב אומר, זאת לא חוכמה לקחת דוגמאות כמו קאנטו. תמיד יש איזו קבוצה מפתיעה שמתחברת ורצה היטב. זה לא בדיוק מראה ומוכיח שום דבר.

מאמן הוא לא קוסם (והדוגמא של פיני הוכיחה לנו את זה) ולכן קודם שיהיו למאמן כלים, ואח"כ נשפוט האם הוא מאמן התקפה טוב או לא.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 30 אפריל 2013, 21:30

מצד שני הדוגמא של דינמאו מוכיחה שבלאט לא יצליח אוטואטית גם עם קבוצה יותר יקרה. ובכלל, זה שהוא לא לקח תואר ביורוקאפ עם תקציב עדיף בהרבה מקבוצות אחרות במפעל נחות יותר רק מוכיח את הנקודה שלי יותר.

לגבי אפס, ממה שראינו מהם בשני המשחקים נגד מכבי באותה שנה, בלאט לא ממש הצליח. גם עם בנטון הוא נכשל בלעלות להצלבה, לדוגמא, בסגל שכלל סופרסטארים כמו דרו ניקולאס ושישקאוסקאס. אף אחד לא חושב שמאמן הוא קוסם. מצד שני הייתי לוקח בכיף מאמן טוב יותר מבלאט, כמו שהייתי לוקח בכיף שחקנים יותר טובים ממה שיש לנו היום.

בלאט הוא מאמן התקפה לא טוב. כלים או לא כלים. ראיתי אותו מספיק פה עם קבוצות יותר ופחות מוכשרות כדי לדעת את זה. רוב המאמנים הספרדים המושמצים עושים עבודה יותר טובה ממנו בתחום הזה, וגם לא מעט מאמנים אחרים.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 30 אפריל 2013, 21:36

שחף כתב:מצד שני הדוגמא של דינמאו מוכיחה שבלאט לא יצליח אוטואטית גם עם קבוצה יותר יקרה. ובכלל, זה שהוא לא לקח תואר ביורוקאפ עם תקציב עדיף בהרבה מקבוצות אחרות במפעל נחות יותר רק מוכיח את הנקודה שלי יותר.

לגבי אפס, ממה שראינו מהם בשני המשחקים נגד מכבי באותה שנה, בלאט לא ממש הצליח. גם עם בנטון הוא נכשל בלעלות להצלבה, לדוגמא, בסגל שכלל סופרסטארים כמו דרו ניקולאס ושישקאוסקאס. אף אחד לא חושב שמאמן הוא קוסם. מצד שני הייתי לוקח בכיף מאמן טוב יותר מבלאט, כמו שהייתי לוקח בכיף שחקנים יותר טובים ממה שיש לנו היום.

בלאט הוא מאמן התקפה לא טוב. כלים או לא כלים. ראיתי אותו מספיק פה עם קבוצות יותר ופחות מוכשרות כדי לדעת את זה. רוב המאמנים הספרדים המושמצים עושים עבודה יותר טובה ממנו בתחום הזה, וגם לא מעט מאמנים אחרים.

מקרה דינאמו לא מוכיח כלום. מה איכפת לי מה היה לפני 5 שנים ברוסיה, כשרק לפני שלוש שנים בלאט לקח את מכבי לגמר?

הייתי גם לוקח בכיף מאמן יותר טוב, רק שאני לא בטוח שיש כזה, ואם יש, לא בטוח שהוא יסכים לבוא לאמן את היקמן, תומאס ומדלי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 30 אפריל 2013, 21:39

אני אגן על בלאט הפעם. בעונתו בדינאמו לקבוצה היו בעיות כלכליות, וההנהלה שיחררה את כל שלושת הרכזים של הקבוצה למועדונים אחרים באמצע העונה
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 30 אפריל 2013, 21:44, נערך פעם אחת בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שחף » 30 אפריל 2013, 21:39

אנחנו שוב חוזרים לעניין של היקמן ומדלי. סתם ברמה התיאורטית, אולי חלק מהבעיה של בלאט היא שהוא מאפשר לדני פדרמן לקבוע את הסגל במקומו? אתה חושב שאובראדוביץ' היה מאפשר את זה?
חוץ מזה, בלאט רצה את הנדריקס במיליון דולר לעונה. כלומר רצה לשרוף מיליון דולר על שחקן שהוא בינוני להחריד ואין לו שום יכולת לסחוב קבוצה כמו מכבי לאורך זמן. לא יודע כמה בלאט גאון בנושא של בניית קבוצה. ואני עדיין מפחד שהאיש הזה יחזור לנו הקיץ בדלת האחורית.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 30 אפריל 2013, 21:43

שחף כתב:אנחנו שוב חוזרים לעניין של היקמן ומדלי. סתם ברמה התיאורטית, אולי חלק מהבעיה של בלאט היא שהוא מאפשר לדני פדרמן לקבוע את הסגל במקומו? אתה חושב שאובראדוביץ' היה מאפשר את זה?
חוץ מזה, בלאט רצה את הנדריקס במיליון דולר לעונה. כלומר רצה לשרוף מיליון דולר על שחקן שהוא בינוני להחריד ואין לו שום יכולת לסחוב קבוצה כמו מכבי לאורך זמן. לא יודע כמה בלאט גאון בנושא של בניית קבוצה. ואני עדיין מפחד שהאיש הזה יחזור לנו הקיץ בדלת האחורית.

2 דברים:
1. אין מה להזכיר את אוברדוביץ' בכל פוסט שלך, כי אנחנו לא חלוקים בעניין הזה. אבל אוברדוביץ' לא רלוונטי (לפחות כרגע) גם בגלל העלות הגבוהה וגם בגלל שידרוש השקעה בסגל השחקנים.
2. הנדריקס במליון דולר, היה בסופו של דבר יותר זול ויעיל מכל הגוורדיה שעברה כאן בעמדה 5 (תומאס, שרמדיני ופלאניניץ') ובטוח שהיה תורם יותר. הוא לא שווה מליון, אבל
בדיעבד דווקא כאן היינו מרוויחים אם זה היה קורה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 30 אפריל 2013, 21:47

שחף כתב:

אני לא חושבת שיש מישהו שאומר את זה.
גם אני לא אתנגד לאוברדוביץ' במקום בלאט.
אני גם לא אתנגד לרודי פרננדס במקום דווין סמית', אבל יש חלומות ויש מציאות....
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי שחף » 30 אפריל 2013, 21:47

כמו שהנדריקס נראה במילאנו, לא בטוח בכלל. ואולי היינו מפסידים ככה את ג'יימס(לטובת שחקן עם הרבה פחות פוטנציאל).
עזוב אובראדוביץ'. איך פיני קיבל כל שנה את השחקנים שהוא רצה ובלאט לא?
שחף

הודעהעל ידי חנו'ש » 30 אפריל 2013, 21:49

שחף כתב:כמו שהנדריקס נראה במילאנו, לא בטוח בכלל. ואולי היינו מפסידים ככה את ג'יימס(לטובת שחקן עם הרבה פחות פוטנציאל).
עזוב אובראדוביץ'. איך פיני קיבל כל שנה את השחקנים שהוא רצה ובלאט לא?

אתה בטוח שבעונתו האחרונה פיני קיבל את כל השחקנים שרצה??
זכור לי איזה סנטר עלום שם שפיני עד היום מחכה לו....
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי שחף » 30 אפריל 2013, 21:50

נו למעט המקרה הזה.
שחף

הודעהעל ידי חנו'ש » 30 אפריל 2013, 21:51

שחף כתב:נו למעט המקרה הזה.

אני בספק אם כל חברי הסגל של אותה עונה היו האופציה הראשונה שלו.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים