המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קודי כתב:אני פשוט לא מצליח להבין את ההגיון שהחתמת שחקן כמו פארמר. הרי מדובר בשחקן שיהיה מאוד דומיננטי וחלק משמעותי משיטת המשחק תתבסס על כישוריו ויכולותו, רק שביום בהיר אחד באמצע העונה הוא יעלם מכאן. אם פרקינס ישאר בוודאות וצפוי לחזור לשחק בתחילת נובמבר אז ניחא, אבל בכל סיטואציה אחרת זה נראה לי כמו טעות גדולה שיכולה לגמור את העונה הקרובה. לדעתי בשכר של 1.5 מיליון דולר אפשר להביא גארד מה-NBA שיהיה אמנם קצת פחות טוב מפארמר, אבל יהיה כאן לעונה או שתיים.
yarinsaky כתב:לא חושב שמכבי צריכה להימנע משחקן נ.ב.א טוב אם הוא מוכן לשחק בה רק שנה בינתיים, הרי הרבה חוזים של מכבי בשנים האחרונות היו במילא
עם סעיפי יציאה לנ.ב.א אחרי שנה.
יש אכן בעייה אם פארמר יוכל לחזור לנ.ב.א באמצע העונה ולהשאיר אותנו עם בור, הרי אף אחד לא יודע איך פרקינס יחזור גם אם הוא האורטופד
הכי טוב בעולם.
אבל אם יש למכבי כסף לפארמר, אני מניח שיהיה לה כסף לשחקני נ.ב.א אחרים, השאלה אם היא מוכנה להוציא סכום גדול בגלל שהוא ישראלי בפוטנציה ולצמצם לגבי זרים. שאלה פתוחה.
rc4991 כתב:אני מאמין שאם הוא יחתום זה יהייה לעונה,כנראה יש לשחקנים אפשרות לוותר על החוזה שלהם בNBA(אולי רק במידה וזו העונה האחרונה בחוזה) ולשחק באירופה עובדה שזה קרה עם דולינג,וויצ'יץ' ואיליאסובה
חביב אורנג'ד כתב:פארמר מרוויח 3.7 מיליון דולר ברוטו לעונה, שזה באיזור ה2.5 מיליון נטו. מכבי כבר שילמה בעבר סכום כזה לשחקן.
אני מתקשה להאמין שמכבי תנחית פה את פארמר ועוד כישראלי ועוד לעונה שלמה. עם זאת, אני גם לא רואה סיבה להביא שחקן רק עד סיום השביתה, במיוחד לאחר ההצהרה שמכבי לא תחתים שחקן תחת חוזה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־35 אורחים