אשכול המלפפונים: פאפא הגיע, כספי בדרך.

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מי ישלים את הפאזל?

הודעהעל ידי er79 » 03 אוגוסט 2011, 04:13

אני כרגע טרוד יותר מסופו מאשר כל מלפפון נפוח שמוזכר בתקשורת. היעדרות לחודשיים זו מכה קשה. הרי מלכתחילה הוא שידר שהוא לא מעוניין לשחק שם, ועכשיו הצעד שלו פוגע רק במכבי, ולכן אני מאוד כועס על הצעד הזה שהוא עשה. לשחק את החודשים אוקטובר נובמבר בלעדיו הוא פריבילגיה שמכבי לא יכולים להרשות לעצמם.
er79

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 03 אוגוסט 2011, 05:16

ואם באמת יש לסופו בעיות ? למה לספנוליס מותר לא לשחק בדיוק כמו לדיאמנטידיס וסופו חייב ? לבן אדם יכולות להיות 1001 סיבות ...
טיקי חוזר

הודעהעל ידי er79 » 03 אוגוסט 2011, 05:34

כל עוד מדובר בסיבה לגיטימית שלא תזכה לעונש - אין לי שום בעיה. הבעיה היא שכבר מלפני חודש ראינו את ההתנהלות של סופו מול נבחרת יוון. בהתחלה זה היה פציעה בעין, אחר כך פשוט לא התחשק לו בגלל עייפות, אחר כך החברה שלו. הדברים האלו נרשמים ומתפרשים לא טוב. לי אין בעיה. אני אפילו אשמח אם הוא יוכל לנוח. אבל הוא משנה את גרסאותיו כלפי הנבחרת שלו מדי שבועיים, וזה יוצר רושם של חוסר אמינות. זה מכעיס כי בסופו של דבר זה יתנקם במכבי יותר מאשר בסופו, שלפחות יקבל את המנוחה שלו.
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 03 אוגוסט 2011, 05:49

האמת שאני לא כלכך מבין את הרדיפה האובססבית של מכבי אחרי פארמר , זה שהוא יהודי לא נותן לנו הרבה אם יחתום במקרה הטוב לעונה אחת . ההטבת מס של עולה חדש פחותה מאשר המס שישלם כזר...אם היה חותם לטווח ארוך יותר אז היה לזה משמעות כישראלי עולה חדש...
אם מכבי מתכוונת להחתים שחקן NBA לעונה אחת היא יכולה למצוא עוד הרבה שחקנים טובים חוץ מפארמר , זה לא שפתאום נראה את מכבי כקבוצה יותר ישראלית בגללו...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 03 אוגוסט 2011, 05:55

אני פשוט לא מצליח להבין את ההגיון שהחתמת שחקן כמו פארמר. הרי מדובר בשחקן שיהיה מאוד דומיננטי וחלק משמעותי משיטת המשחק תתבסס על כישוריו ויכולותו, רק שביום בהיר אחד באמצע העונה הוא יעלם מכאן. אם פרקינס ישאר בוודאות וצפוי לחזור לשחק בתחילת נובמבר אז ניחא, אבל בכל סיטואציה אחרת זה נראה לי כמו טעות גדולה שיכולה לגמור את העונה הקרובה. לדעתי בשכר של 1.5 מיליון דולר אפשר להביא גארד מה-NBA שיהיה אמנם קצת פחות טוב מפארמר, אבל יהיה כאן לעונה או שתיים.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 03 אוגוסט 2011, 05:56

פארמר כישראלי יעלה למכבי הרבה יותר מאשר זר נ.ב.א אחר , חוקי מס וכדומה. השאלה מאיזה בור כסף מכבי שולפת כאן את המזומנים, אלא
אם כן היא מתכוונת לשלם לו פר חודש ולראות לאן עניינים מתגלגלים. ( וגם זה יהיה יקר מאוד ).
לפארמר יש חוזה של 4 מיליון דולר ( ברוטו בנ.ב.א ), זה לא דבר פשוט.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי yzafrir » 03 אוגוסט 2011, 06:05

קודי כתב:אני פשוט לא מצליח להבין את ההגיון שהחתמת שחקן כמו פארמר. הרי מדובר בשחקן שיהיה מאוד דומיננטי וחלק משמעותי משיטת המשחק תתבסס על כישוריו ויכולותו, רק שביום בהיר אחד באמצע העונה הוא יעלם מכאן. אם פרקינס ישאר בוודאות וצפוי לחזור לשחק בתחילת נובמבר אז ניחא, אבל בכל סיטואציה אחרת זה נראה לי כמו טעות גדולה שיכולה לגמור את העונה הקרובה. לדעתי בשכר של 1.5 מיליון דולר אפשר להביא גארד מה-NBA שיהיה אמנם קצת פחות טוב מפארמר, אבל יהיה כאן לעונה או שתיים.

מסכים איתך לחלוטין ולכן אמרתי עם מדובר לעונה שלמה אז לא חייבים להתעקש רק עליו .... שחקן שיעזוב כשהשביתה תיגמר לא צריך בכלל לחשוב להחתים , מיותר ומסוכן....
בכל מקרה השארת פרקינס לא צריכה לבוא על חשבון שום שחקן בסגל אלא בנוסף כדי לא לקחת סיכון שמכבי תיהיה תלוייה בו העונה ולכן אני מעדיף שיחתימו שחקן לפחות לשנה ולא איזה כוכב NBA שבא לעשות קופה קטנה לכמה חודשים וככה לפרקינס תיהיה את האפשרות לחזור לעצמו בלי לחץ ועומס...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 03 אוגוסט 2011, 06:11

לא חושב שמכבי צריכה להימנע משחקן נ.ב.א טוב אם הוא מוכן לשחק בה רק שנה בינתיים, הרי הרבה חוזים של מכבי בשנים האחרונות היו במילא
עם סעיפי יציאה לנ.ב.א אחרי שנה.
יש אכן בעייה אם פארמר יוכל לחזור לנ.ב.א באמצע העונה ולהשאיר אותנו עם בור, הרי אף אחד לא יודע איך פרקינס יחזור גם אם הוא האורטופד
הכי טוב בעולם.

אבל אם יש למכבי כסף לפארמר, אני מניח שיהיה לה כסף לשחקני נ.ב.א אחרים, השאלה אם היא מוכנה להוציא סכום גדול בגלל שהוא ישראלי בפוטנציה ולצמצם לגבי זרים. שאלה פתוחה.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי קובי » 03 אוגוסט 2011, 06:11

כנראה שזה מאוד רציני עם פארמר.

מתוך ישראל היום:
שמעון מזרחי: "המו"מ עם השחקן נערך כבר זמן רב. המגעים עם ג'ורדן פארמר מתקדמים מאוד ואני מקווה שהם יבשילו בקרוב".
גורמים בת"א, שהתפלאו מאוד לשמוע את הודעתו של רוזן, הבהירו ש"אין כאן בכלל תחרות" ואמרו שאם פארמר ינחת בארץ, זה יהיה רק במכבי ת"א.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי Chen » 03 אוגוסט 2011, 06:52

אני לא מבין למה צריך להביא שחקן שיברח לנו בתום השביתה. אז נכון,צריך להביא שחקנים ורצוי שהם יהיו בכירים אבל אם השחקן הזה לא יגמור עונה זה לא שווה. אני לא מצליח להבין את התירוץ הזה שהוא יהודי והוא יקבל אזרחות, המשמעות של זה לא כזאת קריטית כי הוא שחקן זמני, אז לדעתי אין הבדל אם יביאו אותו או מישהו אחר.

כבר עדיף להביא שחקן אירופאי במחירים האלה שישאר כאן לפחות עונה אחת.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי קובי » 03 אוגוסט 2011, 07:05

אני מקווה שיפתיעו אותנו עם חוזה לעונה...
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי קודי » 03 אוגוסט 2011, 07:18

yarinsaky כתב:לא חושב שמכבי צריכה להימנע משחקן נ.ב.א טוב אם הוא מוכן לשחק בה רק שנה בינתיים, הרי הרבה חוזים של מכבי בשנים האחרונות היו במילא
עם סעיפי יציאה לנ.ב.א אחרי שנה.
יש אכן בעייה אם פארמר יוכל לחזור לנ.ב.א באמצע העונה ולהשאיר אותנו עם בור, הרי אף אחד לא יודע איך פרקינס יחזור גם אם הוא האורטופד
הכי טוב בעולם.

אבל אם יש למכבי כסף לפארמר, אני מניח שיהיה לה כסף לשחקני נ.ב.א אחרים, השאלה אם היא מוכנה להוציא סכום גדול בגלל שהוא ישראלי בפוטנציה ולצמצם לגבי זרים. שאלה פתוחה.

אין לי בעיה עם חוזה לעונה שלמה, גם אם מדובר בעונה אחת בלבד. יש לי בעיה קשה עם חוזה בו הוא יוכל ברגע אחד באמצע העונה לעלות על מטוס ולעזוב. זו לא נראית לי התנהלות רצינית של קבוצה שחושבת באופן רציני. כל הזמן מדברים במכבי על "המשכיות" וכרגע רוצים להחתים שחקן שלא בטוח שיהיה כאן בשבוע הבא.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי rc4991 » 03 אוגוסט 2011, 07:21

אני מאמין שאם הוא יחתום זה יהייה לעונה,כנראה יש לשחקנים אפשרות לוותר על החוזה שלהם בNBA(אולי רק במידה וזו העונה האחרונה בחוזה) ולשחק באירופה עובדה שזה קרה עם דולינג,וויצ'יץ' ואיליאסובה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 03 אוגוסט 2011, 07:40

rc4991 כתב:אני מאמין שאם הוא יחתום זה יהייה לעונה,כנראה יש לשחקנים אפשרות לוותר על החוזה שלהם בNBA(אולי רק במידה וזו העונה האחרונה בחוזה) ולשחק באירופה עובדה שזה קרה עם דולינג,וויצ'יץ' ואיליאסובה

פארמר חתם בקיץ שעבר על חוזה תלת שנתי עם הנטס העומד על 12 מליון דולר.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי קודי » 03 אוגוסט 2011, 08:20

וגם אם פארמר היה יכול לוותר על חוזהו ב-NBA, אתם באמת חושבים שהוא היה מוותר על 4 מיליון דולר לשנה (שזה כמעט 3 מיליון נטו) בשביל להרוויח פחות מחצי במכבי?
קודי

הודעהעל ידי yzafrir » 03 אוגוסט 2011, 08:52

אני מאמין שהחתימה במכבי מותנית בזה שהוא יהיה פה עונה שלמה אבל מכיוון שדי בטוח שהוא לא יסכים לוותר על החוזה בנטס אז הוא כנראה לא יהיה פה....
יכול להיות שיש איזה פירצה בנושא הזה שאם מחתימים שחקן על פי חוזה חודשי שמתחדש כל חודש אז אולי יש מצב שזה לא מתנגש עם החוזה בנטס מכיוון שהחוזה הוא עונתי ולא שנתי...אבל צריך לבדוק את העניין הזה .
בכל מקרה אני לא מאמין שאף שחקן עם חוזה רציני בNBA ינחת פה
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קובי » 03 אוגוסט 2011, 09:06

לא בכל יום שמעון מזרחי מדבר על מלפפונים. אם הוא הזכיר את פארמר בהקשר של מגעים מתקדמים מאוד, סימן שיש דברים בגו'. חבל רק שהכתב שכח לשאול את מזרחי האם מדובר על חוזה לכל העונה.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 03 אוגוסט 2011, 09:21

פארמר מרוויח 3.7 מיליון דולר ברוטו לעונה, שזה באיזור ה2.5 מיליון נטו. מכבי כבר שילמה בעבר סכום כזה לשחקן.
אני מתקשה להאמין שמכבי תנחית פה את פארמר ועוד כישראלי ועוד לעונה שלמה. עם זאת, אני גם לא רואה סיבה להביא שחקן רק עד סיום השביתה, במיוחד לאחר ההצהרה שמכבי לא תחתים שחקן תחת חוזה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי קודי » 03 אוגוסט 2011, 09:43

חביב אורנג'ד כתב:פארמר מרוויח 3.7 מיליון דולר ברוטו לעונה, שזה באיזור ה2.5 מיליון נטו. מכבי כבר שילמה בעבר סכום כזה לשחקן.
אני מתקשה להאמין שמכבי תנחית פה את פארמר ועוד כישראלי ועוד לעונה שלמה. עם זאת, אני גם לא רואה סיבה להביא שחקן רק עד סיום השביתה, במיוחד לאחר ההצהרה שמכבי לא תחתים שחקן תחת חוזה.

אם מכבי תשלם לו את הסכום שהוא מרוויח (ולדעתי הסיכוי לזה הוא המספר הכי קרוב לאפס שיש, במיוחד לאור "הצלחת" הפעם הקודמת) ותחתים אותו לעונה או שתיים מלאות אז זו עסקה טובה מאוד ובהתחשב בסכומים שהטורקיות, הרוסיות וברצלונה שילמו הקיץ על שחקנים זו אפילו עסקה מצויינת. לצערי זה נראה דמיוני והרבה יותר סביר שמכבי תיתן לו סכום שמסתובב סביב המיליון דולר לעונה מלאה, מה שברור שלא יגרום לו לבטל חוזה יותר מכפול ב-NBA. בעיניי, להביא שחקן כמו פארמר בשביל כמה חודשים (במקרה הטוב) זו סטייה מהותית מהעקרונות עליהם דיברו במכבי לאורך כל העונה שעברה - המשכיות, קבוצה, שיטת משחק וכו'. אם הייתי יכול להביא את לברון או את קובי לכמה חודשים של מופעים בהיכל זה היה יכול אולי להיות גימיק נחמד והזדמנות חד פעמית לראות כוכבים כאלה בעיניים (וגם לזה אני מתנגד) אבל להביא שחקן NBA סביר כמו פארמר עם אפשרות יציאה בכל עת זה באמת מטופש, ושלא יספרו לנו על האזרחות הישראלית שלו כי גם בלעדיו מכבי תביס את כל הליגה העלובה שלנו ובכל מקרה כשהיא תוכרע הוא לא יהיה כאן.
לא עדיף לקחת את הכסף הזה ולהשקיע אותו בשחקן קצת פחות טוב אבל אחד שיהיה כאן שנה או שנתיים מלאות ולא על שחקן שבא להעביר את הזמן ולהישאר בכושר עד לסיום השביתה?
קודי

הודעהעל ידי קובי » 03 אוגוסט 2011, 10:00

אומנם לאור החוזה שלו בנטס, הסיכויים לא גבוהים להנחית את פארמר ליותר מזמן השביתה ב-NBA, אבל אולי מחכה לנו הפתעה... אולי בכל זאת ראשי הקבוצה ירצו להנחית פה שחקן ישראלי שיוכל להישאר כאן ליותר מעונה ולפתוח את הכיס עבור זה.

נחייה ונראה. האופטימיות המאוד זהירה שלי נובעת רק בגלל דבריו של מזרחי לישראל היום.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים