26 נובמבר 2013, 14:57
jol9 כתב:yzafrir כתב:טיוס פשוט לא מנוצל נכון במכבי . אם הבעיה איתו בהתקפה היא רק בקליע מבחוץ אז הוא יכול לשחק יותר קרוב לסל ולהעשות נקודות גראבז' כמו שהוא עשה בנבחרת או בקאנטו . לא כל 4 חייב לזרוק מבחוץ (ליאור אליהו זוכרים...)
אבל בהגנה ובריבאונד הוא בטוח יעשה עבודה טובה יותר מסמית' שנראה ממש חלש העונה בהגנה .
הוא חייב לקבל דקות בליגה כדי ליצבור ביטחון וזה שהוא ישראלי , במיוחד במצב שנוצר שאין אף ישראלי גבוהה שראוי להיות במכבי (כי ליאור כנראה גמר עם מכבי) אז חייבים לנצל יותר את טיוס . אני בהחלט חושב שהוא יכול לשחק ליד ג'יימס ואפילו ד סופו...
לגבי רכז , אוקי אז צריך רכז יותר חכם ויש מלא כאלו...רק תנו כבר #$##*@ שם !!!! די ליזרוק סיסמאות !!! מכבי הימרה על רייס וכרגע זה נראה לא טוב אבל כל שחקן אחר במחיר הזה הוא הימור בדיוק כמו רייס . רוצים רכז טוב ? שימו 2 מליון ולא תצטרכו להמר...
בסכומים שמכבי משלמת אי אפשר לדעת מה נקבל ולכן להחליף כרגע רכז הימור ברכזהימור אחר לא בטוח שיעזור...
טיוס לא יודע לעשות כלום בהתקפה חוץ מלקבל אלי הופס. במכבי אין מי שימסור לו כאלה, ולכן הוא סתם מסתובב כמו איזה סהרורי, מחפש את עצמו וגם מפריע לג'יימס או סופו בצבע.
אליהו זה שחקן שונה ואני מאוד מופתע שאתה מזכיר אותו (את זה עשה פדרמן ואנחנו שוחטים אותו כאן על האמירה הזאת).
כרגע בליגה הוא לא מתלבש בגלל חוקי הזרים והישראלים (יופי של חוקים ד"א, שגורמים למכבי לייבש ישראלים בכירים בחוץ, כשאלטיט והררי לא רואים דקת משחק). אם יתלבש, אז במקום מי?
רק אחד הזרים, ומבחינתי זה בסדר, אבל לא נראה שבלאט מוכן לזה כרגע.
אני הייתי שמח לראות את טיוס וג'יימס למשל משתפים פעולה למשך מספר דקות רק בשביל לראות איך זה ייראה. לדעתי זה נוסה פה ושם, ולא עבד טוב.
לגבי רכז - יש כמה אופציות. או רכזים שנפלטו מהNBA, או כאלה שייפלטו מקבוצות שלא יעלו לטופ 16, או כאלה שמשחקים בליגת הפיתוח, או באיזו ליגה סינית, ואופציה אחרונה,
לנסות למצוא שחקן שבאמת רוצים, ולשלם ביי אאוט לקבוצה שלו.
אני מניח שאם תשאל את בלאט או מחלקת הסקאוטינג, אז יעלו הרבה שמות. נכון שכולם יהיו הימורים כמו רייס, אבל רייס הוא הימור שכשל, ואין שום סיבה להמשיך ולהחזיק אותו כאן,
בדיוק כמו שלא היה צריך להחזיק את מדלי בקבוצה במשך עונה שלמה וגם את תומאס.
26 נובמבר 2013, 15:03
26 נובמבר 2013, 15:05
גל גל כתב:עם כבר מספר 4 לעונה הבאה אז אני רוצה את טיילור האניקט מנס ציונה שחקן נהדר !
26 נובמבר 2013, 15:05
גל גל כתב:עם כבר מספר 4 לעונה הבאה אז אני רוצה את טיילור האניקט מנס ציונה שחקן נהדר !
26 נובמבר 2013, 16:26
26 נובמבר 2013, 17:00
26 נובמבר 2013, 17:11
קודי כתב:yzafrir כתב:שנה שעברה בטופ 16 היינו צריכים 6 ניצחונות רצופים כולל נגד אלופת אירופה ועדיין לא היה פה כזאת היסטריה כמו עכשיו כשהולכים לשחק נגד שלוש אימפריות (אילת , הכוכב , וירושלים...)...
השינויים שצריכים לעשות בסגל לא קשורים בשום עניין מקצועי , לא צריך 14 שחקנים בסגל ולכן צריך לוותר על שחקנים ....אני הייתי מוותר דווקא על כהן ואם אפשר אז על פניני...
טיוס חשוב לליגה , וגם ביורוליג הוא יכול לתרום כמו שעשה עונה שעברה בקאנטו...כהן לעומת זאת חסר ניסיון ובטחון ועדיין לא מתאים פיזית לשחק ברמות האלו...
לגבי עמדת הרכז , אם בקיץ לא היה אף שחקן יותר טוב מרייס ב-500K אז למה שימצאו עכשיו מישהו ב-300K ? הדבר היחיד שאולי אפשר לעשות זה לעשות טרייד מול קבוצה אחרת ולהוסיף להם כסף ...הייתי מנסה להביא את נולן סמית' או אולי לקוות שצסק"א ישחררו את ארון ג'קסון בסוף השלב...אבל אני לא רואה את זה קורה ובכלל אני לא רואה את מכבי מביאים רכז אחר...
ברור שאין רכזים טובים פנויים בשוק אבל אם מכבי רוצה להתחזק היא צריכה להביא אחד כזה. זה יעלה הרבה כסף כי היא תצטרך לשלם ביי אאוט אבל אני בסך הכל כתבתי מה צריך לעשות. בלי ועם קשר, צריך לשחרר 3-4 שחקנים מהסגל. טיוס יכול לעזור בליגה? נחמד מאוד, אבל לא צריך סגל כל כך ארוך ואם רוצים שיהיה קצת כסף לחיזוק צריך גם לחתוך בבשר החי. לפעמים אתה כורת רגל בשביל להציל חיים ובמקרה של טיוס מדובר לכל היותר על עקירת ציפורן.
מה יעשו? כלום. יפטרו את בלאט, יפילו עליו את כל התיק וימשיכו לספר לנו על הסגל הנהדר שיש למכבי. האמת היא שכבר לא ממש איכפת לי - פשוט הפכתי אדיש לחלוטין לקבוצה הזו. היא לא מייצגת אותי ואני לא ממש מרגיש משהו כלפיה. ינצחו - יהיה נחמד, יפסידו - לא אסון גדול. מצטער, אבל זו כבר לא הקבוצה שלי - היא מוחזקת כבת ערובה בידי בעלים שלא רק שלא מוכנים או יכולים להזרים לה כסף אלא גם בטוחים שהם מנהלי הכדורסל הטובים בעולם (אני בטוח שלאף עסק שלהם הם לא היו ממנים מנכ"ל כל כך חסר נסיון) והם עושים זאת בשחצנות לא נקלטת. ומהבעלים זה עובר עד לשחקנים, שמרביתם הם שכירי חרב שלא ממש מעריכים את החולצה שהם לובשים. בפעם הראשונה ב-20 שנה האחרונות, אני חושב שיותר טוב שהשנה הקבוצה הזו תתרסק בשביל שיבינו שצריך לעשות פה שינוי מהיסוד, אחרת האסימון אף פעם לא ירד.
26 נובמבר 2013, 17:12
26 נובמבר 2013, 17:46
rc4991 כתב:נו באמת,טיוס לא קשור בכלל לענף
אני מתבייש ששחקן כזה מגיע למכבי
26 נובמבר 2013, 17:47
felix_r כתב:rc4991 כתב:נו באמת,טיוס לא קשור בכלל לענף
אבל אתה רצית אותו בעונה שעברה, לא ככה?
26 נובמבר 2013, 18:43
roy1000 כתב:גל גל כתב:עם כבר מספר 4 לעונה הבאה אז אני רוצה את טיילור האניקט מנס ציונה שחקן נהדר !
הוא שחקן יותר טוב מאינגלס, אבל אין לו מבטא אוסטרלי, אז אם הוא היה פה, היו גומרים אותו מזמן.
27 נובמבר 2013, 13:35
27 נובמבר 2013, 15:18
rc4991 כתב:נו באמת,טיוס לא קשור בכלל לענף
27 נובמבר 2013, 15:37
yzafrir כתב:rc4991 כתב:נו באמת,טיוס לא קשור בכלל לענף
אז איך אתה מסביר את העונת יורוליג הקודמת שלו ? ואת המשחקים שלו בנבחרת ?
בתור זר ברור שלא הייתי לוקח אותו אבל בתור גבוהה ישראלי כרגע הוא בהחלט יכול וצריך לתרום . במיוחד שדווקא הבעיה הכי גדולה כרגע היא בתחום שהוא כן טוב בו וזה ריבאונד והגנה בעיקר על מספרי 4...
27 נובמבר 2013, 15:49
felix_r כתב:yzafrir כתב:rc4991 כתב:נו באמת,טיוס לא קשור בכלל לענף
בתור זר ברור שלא הייתי לוקח אותו אבל בתור גבוהה ישראלי כרגע הוא בהחלט יכול וצריך לתרום . במיוחד שדווקא הבעיה הכי גדולה כרגע היא בתחום שהוא כן טוב בו וזה ריבאונד והגנה בעיקר על מספרי 4...
הוא לא עשה שום דבר מיוחד ביורוליג. אל תשכח שזה היה רק שלב הבתים.
בקשר לנבחרת, אני רוצה להזכיר לך, שהוא שיחק במוקדמות נגד נבחרות "גדולות" כמו סלובקיה
27 נובמבר 2013, 18:21
yzafrir כתב:felix_r כתב:yzafrir כתב:rc4991 כתב:נו באמת,טיוס לא קשור בכלל לענף
הוא לא עשה שום דבר מיוחד ביורוליג. אל תשכח שזה היה רק שלב הבתים.
בקשר לנבחרת, אני רוצה להזכיר לך, שהוא שיחק במוקדמות נגד נבחרות "גדולות" כמו סלובקיה
אז למה שלא יעשה אותו דבר גם בשלב הבתים הזה ? או אפילו בליגה הישראלית כמחליף ? אין סיבה שהוא לא יקבל דקות משמעותיות כישראלי בליגה ואפילו מעט דקות של מלחמה כ-4 ביורוליג...הוא לא נגר עד כדי כך כמו שאתם מנסים לצייר את זה...
27 נובמבר 2013, 18:52
yzafrir כתב:rc4991 כתב:נו באמת,טיוס לא קשור בכלל לענף
27 נובמבר 2013, 18:56
27 נובמבר 2013, 19:06
MTA2311 כתב:מגזים כמעט כמו רוי עם עם אינגלז.
לדעתי זה בגלל שאתה גזען.
הוא לא השחקן הראשון בעולם שתלוי ב100% בשחקנים אחרים\ בריבאונד התקפה. ומה אתה יודע, יש אפילו שחקנים כאלה שהצליחו ברמות הגבוהות ביותר.
בעמדה 4 הוא יכול לשמור על כל שחקן באירופה, וגם בעיית הריבאונד תשתפר משמעותית. אם במקרה אינגלז יהיה איתו על המגרש, גם נראה כמו נקודות שלו.
27 נובמבר 2013, 19:26