jol9 כתב:yzafrir כתב:טיוס פשוט לא מנוצל נכון במכבי . אם הבעיה איתו בהתקפה היא רק בקליע מבחוץ אז הוא יכול לשחק יותר קרוב לסל ולהעשות נקודות גראבז' כמו שהוא עשה בנבחרת או בקאנטו . לא כל 4 חייב לזרוק מבחוץ (ליאור אליהו זוכרים...)
אבל בהגנה ובריבאונד הוא בטוח יעשה עבודה טובה יותר מסמית' שנראה ממש חלש העונה בהגנה .
הוא חייב לקבל דקות בליגה כדי ליצבור ביטחון וזה שהוא ישראלי , במיוחד במצב שנוצר שאין אף ישראלי גבוהה שראוי להיות במכבי (כי ליאור כנראה גמר עם מכבי) אז חייבים לנצל יותר את טיוס . אני בהחלט חושב שהוא יכול לשחק ליד ג'יימס ואפילו ד סופו...
לגבי רכז , אוקי אז צריך רכז יותר חכם ויש מלא כאלו...רק תנו כבר #$##*@ שם !!!! די ליזרוק סיסמאות !!! מכבי הימרה על רייס וכרגע זה נראה לא טוב אבל כל שחקן אחר במחיר הזה הוא הימור בדיוק כמו רייס . רוצים רכז טוב ? שימו 2 מליון ולא תצטרכו להמר...
בסכומים שמכבי משלמת אי אפשר לדעת מה נקבל ולכן להחליף כרגע רכז הימור ברכזהימור אחר לא בטוח שיעזור...
טיוס לא יודע לעשות כלום בהתקפה חוץ מלקבל אלי הופס. במכבי אין מי שימסור לו כאלה, ולכן הוא סתם מסתובב כמו איזה סהרורי, מחפש את עצמו וגם מפריע לג'יימס או סופו בצבע.
אליהו זה שחקן שונה ואני מאוד מופתע שאתה מזכיר אותו (את זה עשה פדרמן ואנחנו שוחטים אותו כאן על האמירה הזאת).
כרגע בליגה הוא לא מתלבש בגלל חוקי הזרים והישראלים (יופי של חוקים ד"א, שגורמים למכבי לייבש ישראלים בכירים בחוץ, כשאלטיט והררי לא רואים דקת משחק). אם יתלבש, אז במקום מי?
רק אחד הזרים, ומבחינתי זה בסדר, אבל לא נראה שבלאט מוכן לזה כרגע.
אני הייתי שמח לראות את טיוס וג'יימס למשל משתפים פעולה למשך מספר דקות רק בשביל לראות איך זה ייראה. לדעתי זה נוסה פה ושם, ולא עבד טוב.
לגבי רכז - יש כמה אופציות. או רכזים שנפלטו מהNBA, או כאלה שייפלטו מקבוצות שלא יעלו לטופ 16, או כאלה שמשחקים בליגת הפיתוח, או באיזו ליגה סינית, ואופציה אחרונה,
לנסות למצוא שחקן שבאמת רוצים, ולשלם ביי אאוט לקבוצה שלו.
אני מניח שאם תשאל את בלאט או מחלקת הסקאוטינג, אז יעלו הרבה שמות. נכון שכולם יהיו הימורים כמו רייס, אבל רייס הוא הימור שכשל, ואין שום סיבה להמשיך ולהחזיק אותו כאן,
בדיוק כמו שלא היה צריך להחזיק את מדלי בקבוצה במשך עונה שלמה וגם את תומאס.
אין לי בעיה שטיוס לא ידע לעשות כלום ושיתן את אותו דבר שנתן בקאנטו עונה שעברה...
לשחרר את כהן וטיוס בשביל זר לעמדה 4 ? ומה יהיה עם ישראלים בסגל בליגה ? בטח בהתחשב בחוקי הגיל החדשים....
אם מכבי רוצה לעשות שינוי בעמדת הרכז היא צריכה לעשות את זה עכשיו ולא לחכות לטופ 16 . מה גם שאני לא רואה הרבה רכזים איכותיים בקבוצות שלא יעלו שלב...
אפשר להביא רכז שמשחק ביורוקאפ כמו נולן סמית' אבל שוב זה הימור ולא בטוח שירצו לקחת את הסיכון הזה...